Eşimle bana büyü yapılmış, büyünün etkileri nelerdir?

Merhaba, öncelikle bu tarz şeylere inanmayanlar lütfen yorum yapmasın. Bende önceden inanmazdım, ama yakın arkadaşımın yaşadıkları yüzünden hocaya gitmesi ve hocanın kendisine büyünün yerine kadar tarif edip orada büyünün çıkmasından sonra bende eşimle nişanlılıktan beri gelen sorunlarımızın sebebi acaba büyü mü diye düşünüp bir hocaya gittim. Hem eşime hem bana muska yapıldığını ve ikimizede aynı yemekten yedirildiğini ve soğutma büyüsü yapıldığını söyledi hoca. Gerçekten de eşimden buz gibi soğuduğum yüzünü bile görmek istemediğim çok zamanlar oldu. Ben bu büyüleri kayınvalidemin yaptırdığını düşünüyorum ama günahını da almak istemiyorum. Kendisi nişanlılıktan beri beni istemedi eşimi her fırsatta doldurup aramızı açmaya çalıştı biz bunlar sonucunda kavgalarda etsek hiç ayrılmak ve bence en son böyle bir yola başvurdu. Benim sormak istediğim şu illaki başına gelen olmuştur , eşimin son 1 aydır acayip derecede ailesini önüme koyduğunu farketmeye başladım daha önceden bu şekilde değildi ben hep herkesten bir tık önde gelirdim bunu hem söyler hem hissettirirdi. Ama artık annesine karşı bu şekilde olduğunu farkediyorum. Annesinin telefonunu açamasa bile bin tane mesajla kusura bakma annem diye açıklamalar yapması, annesi yüzünden benimle kavgalar etmesi vs. Bu konular bana iyice kayınvalidemin yaptırdığını düşünüyor çünkü ona yaklaşıp benden uzaklaştı. Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum..
Eşimle bana büyü yapılmış, büyünün etkileri nelerdir?