Sevgilim evlenmek istemiyorum aslında ama seninle nikah kıyalım diyor. Bu ne demek?

Sevgilimle her konudan yaknligimiz var iyi de gidiyoruz hatta bağımlı bana baya evlenmek istediğini söyledi ama nikahla gidelim dedi kabul ettim aileler tanissa nolcak dedi canim sıkıldı tartistik en azından aileler bi tanissa kötü mü olur sonra evlenmek isteseydim cokkez evlenirdim ben evlenmeyi evlilik olarak değil seni hayatımda istediğim için nikah yapalım diyorum dedi çünkü başka türlü ben kabul etmem ve evlenmek istiyomusjn dediğimde istemiyorum ama seninle evlenirim dedi bu adam beni delirtecek aramızda ilişki var hersey var yaşı da gayet uygun ama sizce de kullanıldığımi düşünüp ayrılmak istemem doğru değil mi düğün istemedim anlayış gösterdim kina Nişan hicbisey istemedim durumu da gayet yerinde halbuki olabilir masraf istemiyordur dedim ama bi aile tanışması İsteme olmalı en azından ailem var benim sahipsizmym sırf evliliği de beni hayatında istediği için yapıyormuş evlenmek 8stemiyormus ama benimle evlenirmis olaya gelll arkadaşlar ben yengec kadınıyım kendisi aslan erkeği çok bağlı bana çocuk gibi de ağlıyor sevgisini hissediyorum ayrılınca kafayı yiyor qma lütfen yardımcı olun bana
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorunum çözüldü hepinize teşekkür ediyorum herseyi kabul etti ve yapacak :) çok mutluyum tavsiyelerinize de uydum saolunn
Sevgilim evlenmek istemiyorum aslında ama seninle nikah kıyalım diyor. Bu ne demek?