Bana bir akıl verin dayanamıyorum artık?

Selam arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kaçınız aktif bilmiyorum ama aktif olanlar görüş belirtirse belki biraz olsun rahatlarım. Gecenin iki buçuğunda bana buraya yazdıranların canı sağolsun ama benim canım kalmadı. Şöyle ki olayı üstünkörü anlatmak gerekirse arkadaş grubuyla tanıştığımız çocuklardan birinden hoşlanıyordum ve arkadaşlarım bunu biliyordu. Daha sonra hoşlandığım kişinin enn yakın arkadaşımdan hoşlandığını öğrendim yine daha sonra en yakın arkadaşımda bu kişiye karşılık verdi şu an sevgililer. Enn yakın arkadaşım dosttan öte olan kişi de bu durumu biliyordu tabi ilk ona söylemiştim hoşlandığımı. Ve buluşacaklarını öğrendim uzak mesafeydi ilk kez buluşuyorlar. Bunu öğrenmek bile beni çok üzdü artık etkisinin geçtiğini sanıyordum ama geçmemiş mideme kramplar girdi yine ve en yakın arkadaşımla aramız hâlâ bozuk düzelmesini de istemiyorum zaten bu saatte buraya yazmak istedim belki sizlerden cevap gelirde akıl alırım diye. Arkadaşlar napıcam ben bununla başa çıkamıyorum artık kendime en çokta dostum dediğim kişiye bunu yediremiyorum bittim ben hayattan gram zevk almıyorum sevgili olmaları beni bitirdi dayanamıyorum artık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir dostumdu beraber büyüdük kardeş gibiydik aklım almıyor hâlâ. Olay nefret derecesine gelmek üzere lütfen akıl verin dayanamıyorum.
Bana bir akıl verin dayanamıyorum artık?