Aşk İlişkileri Hoşlandığım kişiye takip isteği atsam nolur? _ßĪĿĿĪƐ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya arkdaşlarıyla aynı sınıftayız ama bir şey olur mu? Güncellemeler+1 yıl Attım arkadaşlar gazamız mübarek olsun ahshhshdhdjdjdj Güncellemeler+1 yıl Attım ama hala bekletiyor ne reddediyor ne kabul ediyor Hoşlandığım kişiye takip isteği atsam nolur? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sgsyzhz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Ortak arkadaşlarınız coksa şüphe duymaz öylesine atmıştır der. 0 10 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Az knk avbshshdhdhd attım ama Yorumla Sgsyzhz +1 yıl Sen bir adım atmış oldun yani,Sıra Onda.. Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hadi bakalım agshdhhdhd Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hala bekletiyor ama Yorumla Sgsyzhz +1 yıl Kim bilir daha ne istekler bekliyordur afags Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Yok be takipçisi fazla değil ki ona rağmen bekletiyor Yorumla Sgsyzhz +1 yıl O zaman acı gerçek kapıda Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Off sabahtan beri ağlıyorum :((( Yorumla Sgsyzhz +1 yıl Olsun en azından kafandan şüphe kalkmış olduYoluna bakarsın, belirsizlik daha kötü Senin yerinde olsam isteği çekerim, atası varsa o atar Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Şu ana kadar hala kabul etmedi belli ki egolu biri birde aynen belirsizlikten NEFRET ederim peki ya nası unutucam onu Yorumla
ReVaN001 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Cesaretini topla ve yap başka bir şansın olmaya bilir kaparlar 0 18 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attım valla Yorumla ReVaN001 +1 yıl herkes bunu yapamıyor emin ol olmazsa bile denedim dersin Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Harbi a* ben bu deli cesareti nerden buldum acaba agdhhdhdhdhd Yorumla ReVaN001 +1 yıl Yok yok iyi yaptın yalnızlığı yaşayan olarak söylüyorum ne yazanım var ne ilgi duyanım😏 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Bir şey olmaz sende bulursun 😅 Yorumla ReVaN001 +1 yıl Hadi hayırlı olsun sana güzel kız Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Teşekkürler ahshhdhdhd Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ya hem kabul etmiyo hemde reddetmedi napmaya çalışıyo Yorumla ReVaN001 +1 yıl Mesajı görüldü yapıp ve konuşurken çelişkide kaldıysa senin ne niyetle konuştuğunu çözmeye çalışıyor olabilir ciddiyetini ortaya koy Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ya hiç mesajlaşmadık ki biz ben sadece istek attım Yorumla ReVaN001 +1 yıl Hani yazmıştın özel gel Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Yazmadım ki sadece istek attım dediğim gibi Yorumla ReVaN001 +1 yıl Çok takıntılı olma denemiş oldun sonra kendi kendini yerdin keşke yapsaydım keşke etseydim gibi Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Şu an da kendimi yiyorum ki aklıma acaba instagramını mı dondurdu diye sorular geliyo Yorumla ReVaN001 +1 yıl Birbirinize ne kadar yakınsınız okul mahalle semt ilçe şehir hangisi Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ya eskiden aynı okuldaydık da şimdi nerede bilmiyorum Yorumla ReVaN001 +1 yıl Ozaman sabırla bekleyeceksin ya da vazgeçeceksin Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Bilmiyorum ya Yorumla
pzaz0748 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Hiç bişey olmaz rahat ol 0 4 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attımmmm Yorumla pzaz0748 +1 yıl Ben dedim diyemi ki Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hayır kendim istedim diye Yorumla pzaz0748 +1 yıl İyi bari sebep olmayım😁 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. At sonunda ölüm yok ya. 0 3 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Heyecandan ölücem a*k ahshdjjdhdhd Yorumla AgentKid +1 yıl Rahat ol ya sanki operasyone gidiyorsun Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Olamıyorummmmm çok heyecanlıııı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl at gitsin ben öyle yaptım xıdmdj 0 8 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attım ahhddjjdjdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi yaptın xjjdsj bi de biz aynı sınıftaydık yetmedi bi de mesaj attım yanımdan geçen sen miydin diye... allah kahretsin cidden Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Bir şey olmaz en azından aklında kalmaz Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hala bekletiyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl naz yapıyo beklemeye devam djdmdmf Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Onun yüzünden sabahtan beri ağlıyorum :((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en fazla kabul etmez hiç sorun değil Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Kabul etmese sorun değil ama etmiyor işte belirsiz Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. bir şey olmaz nolucak 0 3 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attımmm Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Aferin Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hiçbir şey yapmıyor ya kabul de etmiyo hayır da etmiyo Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl At içinde kalmasın. 0 11 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Atttımmm Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hiçbir şey yapmadı ne kabul etti ne hayır dedi Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Sorguluyor herhalde Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Neyi sorguluyor ya geri mi çeksem isteği egolu olabilir mi Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Ben de emin değilim çek bir daha at ya da s. ktir et takıntı haline getirme Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Ya çoktan takıntı haline getirdim sanırım sürekli aklıma geliyo napıcam ben Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Geçmiş olsun hep kuruntu yapma kendi kendine onay yoksa bas gaza Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Canımı çok sıkıyor bu konu ya ağlıyorum :(((( Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Değmez üzülme seni istemeyeni sen hiç isteme Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kalbikırık99 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hayırlısı olsun kabul etti mi 0 4 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Yok daha yeni attım la agshdhhdd Kalbikırık99 +1 yıl Hheee 😂tmm gelişmeleri yaz ahhaha _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Mutlaka yazıcam ahshshshhdhd _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hala bekletiyor :(((
Be_A_Man Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl At gitsin 0 4 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attım Yorumla Be_A_Man +1 yıl Aferin Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Bir şey soracağım ne kabul ediyo ne reddediyor Yorumla Be_A_Man +1 yıl Napim Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bişe olmaz 0 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attımmm Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Nolur? 0 8 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attımmmm Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Attın bişi oldu mu Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Daha kabul etmedi edince yazarım agshdhdhdhd Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl İnşallah Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Kabul etmedi ama reddetmedi de napmaya çalışıyo Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Kendini ağırdan satıyor Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Sence kabul eder mi :// Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Eğer hayatında kimse yoksa eder Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. At gitsin 0 3 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Attımmmm Yorumla JackRocker +1 yıl İyi bakem Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Hiçbir şey yapmadı ne kabul etti ne hayır dedi Yorumla
kuuuuurbaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl muneccimmi bu coluk cocuk hareketler yapmayin ua 0 0 Yorumla
KezbanKışKışlayan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bişi olmaz 0 1 Yorumla _ßĪĿĿĪƐ_ +1 yıl Atttımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ortak arkadaşlarınız coksa şüphe duymaz öylesine atmıştır der.
Az knk avbshshdhdhd attım ama
Sen bir adım atmış oldun yani,
Sıra Onda..
Hadi bakalım agshdhhdhd
Hala bekletiyor ama
Kim bilir daha ne istekler bekliyordur afags
Yok be takipçisi fazla değil ki ona rağmen bekletiyor
O zaman acı gerçek kapıda
Off sabahtan beri ağlıyorum :(((
Olsun en azından kafandan şüphe kalkmış oldu
Yoluna bakarsın, belirsizlik daha kötü
Senin yerinde olsam isteği çekerim, atası varsa o atar
Şu ana kadar hala kabul etmedi belli ki egolu biri birde aynen belirsizlikten NEFRET ederim peki ya nası unutucam onu
Cesaretini topla ve yap başka bir şansın olmaya bilir kaparlar
Attım valla
herkes bunu yapamıyor emin ol olmazsa bile denedim dersin
Harbi a* ben bu deli cesareti nerden buldum acaba agdhhdhdhdhd
Yok yok iyi yaptın yalnızlığı yaşayan olarak söylüyorum ne yazanım var ne ilgi duyanım😏
Bir şey olmaz sende bulursun 😅
Hadi hayırlı olsun sana güzel kız
Teşekkürler ahshhdhdhd
Ya hem kabul etmiyo hemde reddetmedi napmaya çalışıyo
Mesajı görüldü yapıp ve konuşurken çelişkide kaldıysa senin ne niyetle konuştuğunu çözmeye çalışıyor olabilir ciddiyetini ortaya koy
Ya hiç mesajlaşmadık ki biz ben sadece istek attım
Hani yazmıştın özel gel
Yazmadım ki sadece istek attım dediğim gibi
Çok takıntılı olma denemiş oldun sonra kendi kendini yerdin keşke yapsaydım keşke etseydim gibi
Şu an da kendimi yiyorum ki aklıma acaba instagramını mı dondurdu diye sorular geliyo
Birbirinize ne kadar yakınsınız okul mahalle semt ilçe şehir hangisi
Ya eskiden aynı okuldaydık da şimdi nerede bilmiyorum
Ozaman sabırla bekleyeceksin ya da vazgeçeceksin
Bilmiyorum ya
Hiç bişey olmaz rahat ol
Attımmmm
Ben dedim diyemi ki
Hayır kendim istedim diye
İyi bari sebep olmayım😁
At sonunda ölüm yok ya.
Heyecandan ölücem a*k ahshdjjdhdhd
Rahat ol ya sanki operasyone gidiyorsun
Olamıyorummmmm çok heyecanlıııı
at gitsin ben öyle yaptım xıdmdj
Attım ahhddjjdjdhd
iyi yaptın xjjdsj bi de biz aynı sınıftaydık yetmedi bi de mesaj attım yanımdan geçen sen miydin diye... allah kahretsin cidden
Bir şey olmaz en azından aklında kalmaz
Hala bekletiyor ya
naz yapıyo beklemeye devam djdmdmf
Onun yüzünden sabahtan beri ağlıyorum :(((
en fazla kabul etmez hiç sorun değil
Kabul etmese sorun değil ama etmiyor işte belirsiz
bir şey olmaz nolucak
Attımmm
Aferin
Hiçbir şey yapmıyor ya kabul de etmiyo hayır da etmiyo
At içinde kalmasın.
Atttımmm