Jartiyerler tangalar😂🤦♀️ Yatağa bağlıyabilmek için ipler daha sonra elleri bağlıyabilmek için kelepçeler. Ben sürekli makyaj yapayım o akıtsın niye makyaj malzemeleri özellikle kırmızı tonlar😂🤦♀️ birkaç çeşit kayganlaştırıcı jel 😂🤦♀️ Birkaç çeşit alkol😂🤦♀️ Bir de özellikle gitmeden önce tamamen böyle hazırlanarak giyinirdim😂 Giderdim yani işte böyle topuklarıma vura vura😂🤦♀️ Yorumları okudum da bizim öyle romantik şeylerle işimiz olmaz😂🤦♀️ Biz yatak odasından çıkamayız
Seksi bir kıyafet giyerim altıma jartiyer takımı, kelepçe kırbaç ne bulursam atar çantaya giderim dhsgshgs. Birde eve gidince aile boyu toplanmış olduklarını (meğer ailesi ile tanıştıracakmış..) görürsem yandım 😂
Onun evine gitmem ki. İsterse benden ayrılsın zerre umurumda olmaz. Yanlış bir şey yapacağıma ilişki bitsin kafasında olurum. Yorumlardan sonra korkar oldum. Bu nedir ya? Herkesin mantığı başka şeylere yorulmuş. 😀
hazırlıklı gel dediyse ekmek filan götürürüm kesin yemek yapmıştır canım benim sevdiğim yemeklerle dolu bir sofra olacağı kesin :) bir şişe de şarap alayım kıyak olsun:)
Biraz şeref, biraz ahlak, biraz onur, birazda gururunuz olsun. Kadın jartiyer takımı giyer giderdim diyor... Yazık kadınlığına. Bir erkek beni evine kadar çağıracaksa benden aşşağısı yok, onu söyleyende zaten şeref yok. Velhasılı, onurlu bir insan güzel bir ilişkide bunu demez o sevgili değil, s*KS partnerin olur anca..
@Neistedinibilmeyen bence insanın kendisini bildikten sonra yeni nesili ya da eski nesili yok. İlişkilerinde sağlıklı yürümesi için saygı sevgi olur cinsellik daha sonraki aşama değil mi
@sirinbabaa34 ben kendimi biliyorum da. Mesela nişanlımın güvenini kazanmak çok zor olmuştu. İnsan ister istemez karşısındakini ikna etmek zorunda kalıyor. Bende olsam onun yerinde güvenmekte zorlanırdım. Samimi mi değil mi anlamak zor.
@Neistedinibilmeyen sırf senin ya da öbürünün iligisini çeksin diye yapılan bir yorum değil. Ben kendimi yerimi karakterim ve kişiliğimi biliyorum. Temiz kız ayağı yapmama gerek yok, görüneni ispatlamam.