Sevgilim askere gidecek ama yaklaştıkça benden kaçıyor onu arayıp sormama bile veya en ufak bişeye kızıyor onu çok seviyorum kaybetmekten korktuğumu söylüyorum abartıyorsun diyor çok güzel giden ilişkimiz vardı beni ailesi ile tanıştırdı ama şimdi benden kaçıyor buluşmak istemiyor işim var diyor her gün görmek isteyen insan şimdi görmek istemiyor kafayı yemek üzereyim görme imkanım varken görüyüm seni diyorum askere gidince nolacak diyor ona beni istemiyor musun sıkıyor muyum seni diyince hayır saçmalıyorsun diyor bekler misin beni harbiden diye soruyor ama ben yaklaştıkça geri kaçıyor napmalıyım gerçekten delirmek üzereyim gidecek diye biyosunda tarihleri herşeyi duruyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYav o kadar insan yazmış hepsi yanlış yazmış. Basit düşünmeler neymiş ayrılmak istiyormuş falan.. Bacım senin sevgilin askerlik yüzünden bu psikolojide askerlik olmasaydı hiçbir şey olmazdı. Asker adama olur öyle şeyler biraz alttan al. Esaret altına girecek çocuk ve haftalarca hatta aylarca silah altında olacak. Hani çok düşünme onun yaptıklarını, anlam çıkarmaya çalışma psikolojisi düzgün olmaz onun.
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi iyi bi kötü artık hastalığa çevirdi düşüne düşüne beni bekler misin harbiden diyor
- +1 yıl
Olur öyle şeyler bacım askerlikle ilişiği başlayan adama normal gözle bakmayacaksın. Senden ayrılır da zaten o ama sen ayrılmayacaksın. Çok mu sinirine dokundu kenera not al teskereyi alınca görürsün hesabını ama askerdeki adam ciddiye alınmaz alınmamalı
Soran+1 yılŞöyle kopamıyor gibi gözüküyor benden ben seni sanırım çok yanlız bıraktım demi demiş üzgün emoji ile
- +1 yıl
Bak tek tek anlatsam uzun sürer ama seni sevmese “bekleyecen dii mi” tarzı sorurlar sormazdı. “Giderse gider biz de yenisini buluruz mk” der geçerdi. Olur öyle şeyler bacım sen şefkat ve destek. Büyük imtihan geçeceksiniz zordur askerlik de asker beklemek de. Allah kolaylık versin.
Soran+1 yılÇok saolun 😌
- +1 yıl
Bak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 123. Bölümünün 1:40:00’daki sahnesinde 10-20 saniyelik bir kısım var oraya bak bir. Youtube’dan bulabilirsin. Edho 123 yaz çıkar. “1:40:00” a sardırırsın.
Soran+1 yılEvet kadın çok güzel anlatmış izledim
- +1 yıl
Senin arkadaşların da sana öyle davranmalı destek olmalı. Aklına nifak tohumu ekmemeli senin de ara ara psikolojin bozulacaktır sana tolerans göstermeliler asker bekleyen de hafif gidiktir kafası.
Soran+1 yılŞimdiden sıyırdım ilk 1 haftayı düşünemiyorum 😂
- +1 yıl
İlerde geriye dönüp baktığınızda gurur duyacaksınız ama 😊 askerde zor olacak. Benim sevgilim 18 saat uyumaya başlamıştı günde 😂
Soran+1 yılVallaha daha gitmedi bugün buluştuk bana sarıldı ve sadece benim ol dedi
- +1 yıl
Az kaldıysa ondandır. Gitmesine gerek yok sevk tarihi belli olup yaklaştıkça o psikoloji başlar
Soran+1 yılVallaha anlayamadım bende
- +1 yıl
Abi birinizde bana cvp verin şimdi ben sevgilimle önceden arkadastım çocukluk döneminde yanj 8 senelik arkadasliktan sonra acildik birbirimize 6 aydır guzel giden bi ilişskimiz var amma ve lakin 1 ya da 1bucuk aya askerliğe gidicek bugun bana dediki askere gidicem ayrılalım gelinece barışalım ölüm var kalım var arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum falan dedi kafam çok karışık erkek olarak siz daha iyi bilirsiniz nie böyle bişi dedi 2 haftadır sanki bi değişik neden böyledir acaba
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha çok gençsiniz. Yani akla böyle şeylerin gelmesi, değişik takıntılar vs çok normal. Yani burada ne deseler pek yapamayacaksın. Ancak hayatımda tecrübe ettiğim en önemli şey akışına bırakmak oldu. şu an çok mantıklı hareket etmemesi normal. Ayrıca burada ayrılmak istiyor vs gibi şeyler söyleyenlere fazla aldırma. Çok fazla üsteleme zaten o sana dönecek sen üstelemeyince. Seven insan kolay ayrılamaz. Birazda seni deniyor olabilir. Fazla kovalama. Zaten seni seviyor olan dayanamaz. Birde şu ihtimal var. askere gitmeden kendini zorluyor olabilir.
Açık ve çok sakin konuş gerilmeyin fazla. Mesela konuşunca bu konuyu açmamayı dene bakalım kendi deneyecekmi. Hatta bu konunun dışındaki şeyleri konuşun.016 Yorumla
Soran+1 yılBen seni sanırım çok yanlız bıraktım demi demiş bana bende arkadaşlarıyla ailesiyle vakit geçirebileceğini ama banada vakit ayırmasını istedim buluşalım dedi ama karda hava soğuk hasta oluruz arabada çıkmaz demiş
- +1 yıl
Tamam işte arkadaşım çok fazla üstüne düşme ve gerekirse farklı konular konuş. Bak seninle olan aynı senin hissettiklerini hisseder ve bence sakin ilerleyin. Bak kaybetmenin ne olduğunu çok iyi bilirim. Daha askere gidecek o zaman ne yapacaksın. Zaman herşeyin ilacı biraz kendinize zaman verin. Senin yerinde olsam o istemiyor ise görüşmem. Sen üstüne düşeni zaten yapmışsın
Soran+1 yılBende öyle yapıcam ama sonradan buluşmak istemesi normal mi
- +1 yıl
Tabiki normal. Kafasını toparlıyordur. Erkekler o yaşlarda sizin gibi düşünmek. Aslında şu an çok yanlış yaptığının da farkındadır. Zaman ver o dönüş yapsın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim içime su serptiniz😌
- +1 yıl
Estağfirullah. Bunlar hayat tecrübesi işte zamanı gelince sizlerde de birikecek bunlar. Sadece fevri hareketler etmeyin. Bazı şeyler geçmişte kalınca gülüp geçeceksin emin ol :)
Soran+1 yılUmarım onun için endişeliyim umarım birbirimizi anlar ve liman oluruz 😌
- +1 yıl
Son olarak şunu aklından çıkartma, fedakarlık etmek farklıdır. Kendinden vermek çok farklıdır. Kendinden vere vere bitersen nefrete dönüşür, dönüşmese bile alışkanlık olur. Sevdiğin için değil alıştığın için yan yana olduğunu fark etmezsin, birbirinizi tüketmemek için bazen serbest bırakmak bazen de özlemek iyidir.
Soran+1 yılBuluştuk bana sarıldı öptü sadece benim ol dedi
- +1 yıl
Demekki çözülüyor bazı şeyler. Dedim ya akışına bırakın daha çok gençsiniz, Ne günleriniz olacak ileride :)
Soran+1 yılAilemle kavgayla çıktım evden sık dişini beni az bişey seviyorsan dedim
- +1 yıl
Bak bu hata olmuş ailen ile asla kavga etme. Hatta dönünce gönüllerini al. Dişini sıkar merak etme. askerlik baya kısa sayılır eskiye göre.
Soran+1 yılAilem hep sorunlu çok sevgi gösteren birileri değiller
- +1 yıl
Hayatta çok daha büyük sorunlarınız olacak emin olun. yaşınız itibari ile kendinizide eleştirin. Zira çözüm bulmakta daha çok yol katedersiniz.
Soran+1 yılBana dişini ben gelesiye kadar sık nolur dedi beni az seviyorsan dedi bende seni çok sevdiğimi biliyorsun dedim sadece benim ol başka kimsenin olma dedi
Soran+1 yılSuratım asıktı ısrarla sordu
+1 yılBazı erkekler için askerlik gitmeden önce çok zor görülen biryer. Evet bu arada kolay değil. Arkadaşlarından , akrabalarından askerlik ile ilgili duydukları onu psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir. Üzerine düşme ama yanında olduğunu her daim hissettir. Asker beklemekte zordur askerdeki çiftlerin %85'i ayrılık yaşar bunun korkusu bile sarmış olabilir. Onlarca sebep olabilir şimdiden kolay gelsin zor süreç başladı :) unutmayın buraları kazalardan sağ çıkarak geçerseniz çok daha güçlü bir çift olursunuz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAy cidden inşallah 😌
Askerlik psikolojisi.. erkek için gerçekten çok kötü bir durum. Biliyorsun ki neler neler oluyor adam askere gidiyor geldiğinde sevgilisi onu bırakmış oluyor veya aldatmış oluyor. Bir insan bir şeyi ne kadar istemezse ısrarla başına geliyor. O da muhtemelen senin bunları yapmandan korktuğu için sana ters psikoloji yapıyor olabilir. Bir yorumda da belirtmişsin yıllardır görmemiş gibi öptü diye. Korkuyor ve umarım onu gerçekten beklersin. Gerçekten seviyorsan ona daha çok ilgili ol derim :)
024 Yorumla
Soran+1 yılCidden çok seviyorum dünyaları karşıma alırım o üzülmesin diye
Soran+1 yılİnşallah ama umudum kalmadı artık
Soran+1 yılBazen onu çok iyi buluyorum bana karşı bazen umursamaz 6 ay napavaz diye sordu bana arkadaşı gitti bugün
- +1 yıl
Bence sen onunla bu konu hakkında bir konuş. Neden bazen umursamazsın bazen de çok güzel davranıyorsun bana karşı de. Askerlik konusunda onun düşüncesini sor "Ben seni 6 ay bekleyebilirim, peki ya sen ne düşünüyorsun bu konuda, sen benimle ciddi düşünüyor musun, beklememi istiyor musun?" diye sor bence
Soran+1 yılBeklememi istiyor ama arkasında kalacağım için aklı burada gibi o bekler ama ya benden iyisi gelirsede ailesi verirse diye düşünüyor
Soran+1 yılHayır etmem ama sorunlu oldukları için kızıp kapıya gelene verirlwr mi diye düşünüyor galiba
- +1 yıl
Sen istemedikten sonra bir şey olmıycaksa bu konuda sıkıntı yapmamasını söylebilirsin. Her şeye rağmen hala senden kaçıyorsa sende kendi haline bırak sonuçta 6 ay olmayacak ve sende hasret gidermek istiyorsun boşuna bahane aramasın sana güveniyorsa kimsenin seni başkasıyla evlendiremeyeceğini bilir. Hala sen yaklaştıkça kaçıyorsa bırak yaklaşma kaçan kovalanır. Biraz peşini bırakırsan o senin peşinden koşar emin ol pişman olur yaptığından
Soran+1 yılÖyle yapıyorum sen nasıl istersen diyorum kendi geliyor
Soran+1 yıl1 ay 11 gün var iyi aramız ama abim sıkıntı biraz o kadar
Soran+1 yılŞiddete meyilli bir abim var oda nişanlıyken veya evliyken olamaz diyor
- +1 yıl
Anladım sen de çok kafana takma bugünleri. 6 boyunca tamamen onsuz olmayacaksın. Her gün belirli saatlerde seni arayabilir. Eğer birlikte uzak mesafe yaşadıysanız bu durum pek sizi sıkmaz. Ayrıca her ay 1 günlük izni var diye biliyorum. 6 ay birbirinizden bi haber beklemiceksiniz yani sen rahat olabilirsin
Soran+1 yılİşte şimdi ne kadar görebilirsem konuşabilirsem kar diye düşünüyorum
Soran+1 yılİnşallah oluruz başka diyecek bir şey yok duadan başka
Soran+1 yılAminnn
Soran+1 yılO zaman 1 ay ayrı kaldık dayanamadı şu an birlikteyiz ve çok mutluyuz yeni izine geldi ve çok özlemiş beni 😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dönüp hatırladığınız için şükür aramız çok iyi annemle tanıştılar annem çok sevdi 3 ay 14 günümüz kaldı gelsin nişanı koyucaz sonra düğün❤️
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen erkekler askere gidecekleri zaman saçma sapan triplere girebiliyorlar. Tatlı gül gibi dediğim bir çocuk var ama askere gitmesi yaklaştı çocuk resmen depresyona girdi baktığın zaman çok iyi ama işte hiç onu Kemerden bir sıkıntısı var nedir anlayamıyorum. Askeri gidecekleri zaman böyle değişik hallere girebiliyorlar sanki gider gitmez ölecekmiş gibi davranıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılorada yanlız kalacağını kimsenin arayıp sormayacağını düşünüyor olabilir ben anlamaya çalışıyorum ama hasta olacak diye korkuyorum zaten hasta oluyor sigaraya bağlıyor ama korktuğunu anlatmak istemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence askere gidecek diye psikolojisi bozulmuş bundan dolayı böyle davranıyor, sizin yapmanız gereken beklemek şimdi diyeceksiniz çok zor evet biliyorum gerçektende çok zor inanın içi sızlıyor ama yapacakta pek bir şey yok maalesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılİçim sızlıyor onun içine kapanması beni çok üzüyor bu psikoloji ile hasta ve kaç haftadır geçmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik olarak kendini kasıyor demektir. Askerlik kafası zor, yaşam şartları ve belirsizlik canını sıkar. Şafak sayarken bu psikolojik daha çol cinselliğe kayar. Orada da yeterince tatmin olmayınca sorgular seni. Anlamsız ve tuhaf bir kafa askerlik.
034 Yorumla
Soran+1 yılDaha gitmeden böyleyse gidince nolacak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılcinsel istek
Soran+1 yılŞimdide var zaten ama ileri seviyede değil
Cevap sahibi+1 yıl500 tane adamın içinde daha fazla artar.
Soran+1 yılNe kadar ileri gidebilir ki telefonda sonuç olarak
Cevap sahibi+1 yılMesela zaten ağzın çalışması, tesisatın değil..
Soran+1 yılHiç huyum değildir
Cevap sahibi+1 yılNey, telden mi?
Soran+1 yılYüz yüze de telden de
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin yanında biraz olmalı cinsellik. Normalde de böyle ilişki olmaz.
Soran+1 yılZaten buluştuğumuzda var ama ben çekinen tarafım herzaman mesajda da asla konuşmaz aramada da sadece ufak ufak
Cevap sahibi+1 yılTelden artık askerde. Zaten ufak ufak şeyler.. İç çamaşırın vs olayı.
Soran+1 yılÇok hoşlanmam ama yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılYapsanda yapmasan o psikoloji etkiler senide..
Soran+1 yılOnun için yaparsın mı diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılKarakter yetmiyor yazarken, mesaj at detaylı yazayım. Bu böyle olmayacak.
Soran+1 yılmaalesef özele gelmiyorum kimseye
Cevap sahibi+1 yılBazı kelimeler açıl açık yazılmaz.
Cevap sahibi+1 yılAçık*
Soran+1 yılOlsun bişey olmaz.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin..
Askerde çok abaza içinde kalınca doğal olarak psikoloji ben nereye düştüm oluyor.. Dışarda kalan için acaba beni aldatıyor mu havası olur.
Soran+1 yılAnladm
Cevap sahibi+1 yılTelde yaptın mı hiç?
Soran+1 yılHayır yapmadım
Cevap sahibi+1 yılAlıştırma yap
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılMesela deneyelim..
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu naptın :))
Cevap sahibi+1 yılBaşlayalım mı.. Sütyenin mesela ne renk, modeli vs...
Cevap sahibi+1 yılEe, yoksun.
Cevap sahibi+1 yılŞşşş
Cevap sahibi+1 yıl@Elevenn11 uza
Askerdeki erkek psikoljisi çok kötüdür. Neler gördüm neler duydum. Arkadaşın korkusu var. Onu bırakmandan ya da diğerini söylemek bile istemiyorum. Sana uzak davranmasının tek sebebi ise yokluğuna hem o alışmaksı hemde senin alışman için. Sadece ona sahip çık gerisi zaten gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün 4 lü grup olarak buluştuk bana sarıldı sokuldu sadece benim ol dedi öptü sevdi öperken çok çok sanki yıllardır görmüyor gibi öptü seviyorum seni dedi
- +1 yıl
asker psikolojisinden dolayı yıpranmış durumda sen sevdiğini göster ve sabret. Özellikle doğuya gidiyor ve komonda olarak yapıcaksa gerçekten çok zor. Ben askerde izinie çıktığımda insan gördüğümde ve araba gördüğümde durdum izlemiştim. Evime geldiğimde kalabıkta yürüyemiyordum. Askerde iken o çocuğa dikkat et sahip çık.
Soran+1 yılVallaha çok zor beni sınadı gibime geliyor şükür çünkü biraz da olsun düzeldik iyice yıpranmıştım artık
+1 yılŞaka mı bu yani? Altı üstü 6 ay askerlik yapıp gelecek. Neyin tribine girmiş 😅 bir de sormuş bekler misin diye...
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma cidden kafada kurup kurup geliyor
+1 yılErkeklerin geneli askerdeyken aldatildigi için içindeki şüpheleri sana yansıtmış
11 Yorumla
Soran+1 yılHemde fazlasıyla
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Ben ce sana güvenmiyordur sonrasından üzülmekten se başta cözüyor gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmese telefonuma didik didik bakardı sadece ailemle sorunum var verirler diye korkuyor olabilir
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılAskerde ayrılmaktan korkuyo kaldıramıycağını düşünüyo muhtemelen ayrılıp gidicek
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak ile ilgili hiçbir şey demiyor
- +1 yıl
Bir erkeğin en korkulu rüyası askerde terkedilmek :D Ben askere gittiğimde herkes ayrılıp gelmiş ayrılmıyanlarda askerde ayrıldı. Bi kaç kişi kavga etti ama zar zor barışıp da Askerliği ayrılmadan bitiren az kişi oldu. Ayrılanlar da bende varım :D 6 ay bitmek bilmedi be
Soran+1 yılAllah yardımcım olsun 😂
- +1 yıl
Yani seviyo seni merak etme askerliğini bitirdiği gibi evlenmek ister senle
Soran+1 yılİnşallah buluştuk 6 gibi 9 a geliyordu eve geldiğim sadece benim ol dedi bende seninim zaten dedim öptü sarıldı yattı kucağımda elimi tuttu moralim bozuk olunca güldürmeye çalıştı
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , vay be helal olsun böyle güzel sevenleri görünce bende üzülüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok seviyorum ve iyi olmaya çabalıyorum
Soran+1 yılBenim bile kafam karıştı
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar sürecek askerliği
Gerçekten bekleyeceğinden emin değil gibi sana da bunu sormuş ya bekler misin diye
Ya beklemezse korkusu olabilir mi034 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ben sürekli beklerim diyorum ya ailen beklemede başkası isterse diyor
Cevap sahibi+1 yılÜstüne fazla düşmesen o zaman
Sen de onu denesen tamam sen nasıl istersen uzak dur diyosan seni rahatsız etmek istemem git diyosan giderim desen, ordan pay çıkarabilirsin aklındaki sorualra
Soran+1 yılDaha yeni yaptım aynısını sen nasıl istersen öyle olsun dedim ben seni çok yanlız bıraktım demi demiş
Cevap sahibi+1 yılNe dedin peki
Cevap sahibi+1 yılE yani kız artık yalvaracak seviyeye gelmiş neden ki bu tavırlar az kendisini sorgulamasına sebep ol
Soran+1 yılGez arkadaşlarınla nasıl istersen öyle yapalım dedim ben senin yanında olmak istiyorum sadece sana gezme demiyorum gez ama banada vakit ayır istiyorum dedim istersen buluşalım aşkım denil
Soran+1 yılDemiş
Cevap sahibi+1 yılYaa yeni gelişme demi bu son dediği şey bu yani
Cevap sahibi+1 yılSenin de burdan anlaman gereken şu ki bazen oluruna bırakmak o çok mu istiyor uzak durmayo bırak dursun nasıl isterse öyle olsun çünkü sen çabalasan da vazgeçmeyecek o uzak durmakrtan ama kendini geri çekince bak kaybetmek istemediği ortaya çıktı
Soran+1 yılEvet bu 😌
Soran+1 yılÖylede beni de denemiş olabilir mi acaba ne kadar kötü davranırsam davranayım gidecek mi diye
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten bence öyle ama abartmış seni düşünmesi gerekti insan sevdiğinin üzülmesine dayanamaz ya
Soran+1 yılDün sesimi duydu hastaydım birlikte hastaneye gidelim mi dedi bende yok falan dedim asker daveti vardı oraya gitti arkadaşlarıyla yeni böyle mesaj atmış beklemiyordum
Cevap sahibi+1 yılBugün mü dedi hastaneye gidelim diye
Soran+1 yılDün konuşurken aradığımda dedi
Cevap sahibi+1 yılAnladım inşallah düzelir y
Soran+1 yılİnşallah düzelecek gibi mi
Cevap sahibi+1 yılBence öyle buluşacaksınız değil mi
Soran+1 yılArabayı çıkaramamış abim olduğu için bide oturduğumuz çevre ful tanıdık abim arkadaşları tenha biter olması lazım büyük ihtimal ailesi vermedi arabayı
Cevap sahibi+1 yılOlsun en azndan uzak dur falan demiyor artık
Soran+1 yılŞükür gerçekten
Cevap sahibi+1 yılGözün aydın
Soran+1 yılŞimdi arkadaşıyla oturuyor en son yazdım daha yazmamış bende bişey demedim
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına
Cevap sahibi+1 yılYok fazla düşme üstüne daha zaten o kadar çabaladın
Soran+1 yılEvet ve çok yoruldum zaten ona geldiğimde yorgundum dinlendim az da olsa kaygılarım gitti derken o gidecek korkusu sardı artık durulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir daha olmasın de yorulduğunu çok üzüldüğünü ona da ifade et
Soran+1 yılEdiyorum artık aramıyorum sık boğaz da etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen böyle devam et üstüne düşme yoksa seni garantilediğinin farkında olur senin için acaba beni bırakır mı gider mi diye korkusu olmaz
Aksine hiç gitmez zaten bende kalır der
Soran+1 yılŞimdi yazışına bağlı artık psikoloji falan kalmadı
Cevap sahibi+1 yıldüşünme artık düşünmesi gereken o
Soran+1 yılTeşekkürler 😌
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim:)
Soran+1 yıl😌
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende öyleydim askere gittim birinci haftadan sonra düzeldim
027 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ama neden benden kaçıyor yaklaştıkça itiyor beni
Soran+1 yılBen ne yapmalıyım
Soran+1 yılSabah buluşmaya üstelwdim bana biraz kızdı galiba işim var dedi arkadaşları ailesi ile vakit geçiriyor ama benden kaçıyor
Soran+1 yılDaha gitmedi ama az kaldı gitmesine
Soran+1 yılCidden çok seviyorum
Soran+1 yılBeni sevdiğini ama gitme konusunu abarttığımı söylüyor ben böyle uzaklaşınca korkuyorum gidecek diye
Soran+1 yılNapmalıyım sizce
Soran+1 yılİnşallah cidden korkuyorum ona bişey olacak hastalanacak diye
Soran+1 yılBu zamana kadar olamadım maalesef tam oldum derken yine boşluğa düştüm umarım olurum teşekkür ederim
Soran+1 yılGider mi peki sizce
Soran+1 yılBenim sıkıntıda o günden güne büyüyor sevgim
Soran+1 yılAfiyet olsun
Soran+1 yılDenerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba onu bırakacaksın korkusuna kapılmış ama panik yapma sende sakin ol anlayışlı karşıla ve sevgini hissettir ona
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapmalıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni alıştırıyo şimdiden uzaklığa işte sevmiyorum dememiş ki ayrılalım da dememiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAma uzaklaşması korkutuyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçan kovalanır üstleme arama sorma bak ne oluyor. Özellikle askerde
015 Yorumla
Soran+1 yılYazık ama kendi başına kalır
Cevap sahibi+1 yılKalsın da kıymet bilsin
Soran+1 yılMantıklı😂
Cevap sahibi+1 yılO seni nasıl arıyor bi gitisn 😂😂
Soran+1 yılBencede görcem o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılAğlar 😂
Soran+1 yılKıyamam ama ağlarsa 😂
- +1 yıl
Askere gittinmi sen bu konuda kaçan kovalanır diyosun
Cevap sahibi+1 yılBebe sen buradayken biz görevdeydik neyin kafasını yaşıyorsun sen? Şu an dahi bu tarz bi iş yapıyorum bos yapma..
- +1 yıl
Aynen kesin yapıyosun adam nereye kaçacak askerde nereye mantıkla düşün biraz :D
Cevap sahibi+1 yılSen okuduğunu idrak ettiğinden emin misin? Adam Şu an askerde değğl kız kendini geri çekecek oğlan askere gittiğinde kıymetini bilecek bebe sen saha 6 ay askerlik yapmışsın bizim ömrümüz askerlik neyin muhabbetini yapıyorsun defol yorumdan
- +1 yıl
işte z kuşağının avantajı beyin var abi bizde
- +1 yıl
Ağzı var diye konuşanlar oluyo bilmiyorsun sistemi.
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadığım sen kendi yorum yaptığın yerden konuşmayıpta benim yorumuma salça oluyorsun..
- +1 yıl
Dayı yaşlanmışsın bi ayağın çukur da yanlışını düzeltiyim ki diğer ayağında çukura girmesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence onunda kafasinda bir suru endise ve korku var bir süre geri cek bakayim kendini napacak
05 Yorumla
Soran+1 yılGeri çekersem gider mi diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılGörmus olursun simdide cok darliyorsun cocuk senden uzaklasiyor gibi duruyor
Soran+1 yılEvet abartıyorsun diyor içine kapanıyor
Cevap sahibi+1 yılBence biraz alan tanı cocuga o sana gelir yazma bakalim
Soran+1 yılBekliycem saolun
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saçma davranışlar acaba orada çok özleyeceğinden mi korkuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu terk edeceğimden veya evde olduğum için isterler aile verir diye korkuyor olabilir
Soran+1 yılBilmiyorum
Askerlik psikolojisine girmis rahat burak biraz. Onu bekleyecegini de her firsatta vurgula
18 Yorumla
Soran+1 yılBirazda olsun anladı galiba onu bekliyceğimi beni deniyor da olabilir
Soran+1 yılSonra noldu peki😂
Soran+1 yılŞimdi nasılsınız
Soran+1 yılUmarım düzelir siniz inşallah hakkında hayırlısı olur
+1 yılAskerde onu aldatacagini bildiği için simdeden ayrılık yolu yapıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAramızda aldatma gibi bir olay olmadı
+1 yılSanki 10 yıllık gidiyor 6 ay değil mi askerlik demekki seni deniyor
16 Yorumla
Soran+1 yılGidip gitmeyeceğimi mi deniyor
- +1 yıl
Evet sabrını deniyor bakıyor işte ben yokken beni bekliycek misin diye erkekler askerdeyken ve gitmeden önce böyle gribe çok giriyor nedense askerlik kısaldı ama gripler tam gaz devam arabeskleşiyolar maalesef
- +1 yıl
Tribe *
Soran+1 yılmaalesef benden kaçmasa bana daha çok yaklaşsa onu daha iyi anlıycam ama kaçınca korkuyor insan
- +1 yıl
Korkuyor demekki ya da stresli askere gitçek ya
Soran+1 yılEvet ve ailesine çok bağlı ben çalışırken de her akşam gelir görmeden gitmezdi
Ailesi birini bulmuştur sana da açıklayamıyordur 😏yada kendi başka birini buldu
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi beni biliyor oturduk tanıştık
Askerden geldikten sonra ilişkinizi gözden geçirmek istiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama buluşunca çok iyiyiz
Soran+1 yılGerginlik olabilir
Rahat bırak adamı bir rahat bırak adam son son özgürlüğünü yasadsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBırakıyorum sadece kaçmasını anlamıyorum benden
+1 yılSenden ayrılacak belki de seni bekletmek istemiyor askerlik yeri neresi
022 Yorumla
Soran+1 yılDaha belli değil gitmedi ama yaklaştıkça kaçıyor benden beni bekler misin harbiden diyor buluşmak isteyince işim var diyor
- +1 yıl
Senden ayrılacak o bak demedi deme imkanı varken buluşmayan insan ya başkasını bulmuştur ya da içinde senin olmadığın başka planları vardır
Soran+1 yılAma benden ayrılacaksa neden ailesi ile tanıştırdı ve gelir gelmez evlilik düşünen biriydi
- +1 yıl
İnsan düşüncesi her an değişebilir ayrıca sormayı unuttum ama askere ne zaman gidecek?
Soran+1 yılŞubat 'ın 3 ünde
- +1 yıl
Bi yanlışın var Şubat dan önce Aralık da gidecek olanlar var Aralık da çıkıp da sana Şubat deme ihtimali var mı?
Soran+1 yılYok askerlik kağıdını gördüm gideceği tarih yazıyor ya
- +1 yıl
Dm den yazsana bana
Soran+1 yılBurdan iyi
- +1 yıl
Sen bilirsin ama ilgilenen üzerine düşsen boğulacak ilgisiz bıraksan kafasında kileri daha çabuk uygulayacak bence herşeye hazırlıklı ol
Soran+1 yılOlmamak için napmalıyım işte
- +1 yıl
bir şey yapamazsın o ne istiyorsa ona uyacaksın buluşmak istemşyorsa buluşma ama sürekli hatırlat ne zaman istersen buluşalım diye sürekli telefon ilişkisi istiyorsa öyle devam et zamana bırak ama şunu da unutma bir yerden sonra yorulacaksın ve mücadeleyi bırakacaksın bilmiş ol
Soran+1 yılYoruldum zaten ve korku içindeyim hastalanmaya başladım
- +1 yıl
O halde bu durumdan rahstsız oldugunu dile getir en azından ayrılırsan da kafanı toplamak büyük bir fırsat o askere gidince görme konuşma imkanın olmaz daha rahat atlatırsın
Soran+1 yılKonuştum söyledim ama beni beklet misin harbiden dedi sabahta buluşmak için üsteledim aradım kızdı
- +1 yıl
Adam askere gidecek sevgilisi ile buluşmuyor sence bi problem yokmu ayrıca neden kızıyor ve niye buluşmak istemiyor
Soran+1 yılBeni bekler misin harbiden diyor askere gidince nolacak buluşamıycaz diyor küsüyorum tripleniyorum
- +1 yıl
Tamm da beklerim diyorsun hemde küsüp tribe giriyorsun sennde problem var sizin bir araya gelip konuşmanız lazım
Soran+1 yılİşte askere gidince nolacak diye bence biraz uzak kalmaya alışmaya çalışıyor çünkü biz genellikle ben çalışırken hergün buluşuyorduk en son buluşmamızda da sarıldı ve beni hiç bırakma olur mu dedi
- +1 yıl
Sizin yaşlar kaç?
Soran+1 yıl19
Soran+1 yıl20 olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılonu bırakmndan korkuyor olabilir yine de çok saçma yaptığı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama baya korkuyor terkedilirim diye
Cevap sahibi+1 yılne zamandır berabersiniz
Soran+1 yılOrtaokul arkadaşım o zamanda seviyordu onu başta kabul etmedim ama yıllar sonra beni tekrar buldu ilk yine kabul etmedim ama 5 ay olacak 6 aylıkkende asker
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sana anlatamadığı önemli bir derdi vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni buluştuk sadece benim ol dedi açıkladı öptü sarıldı
- +1 yıl
İyi o zaman
Soran+1 yılDüzelicez inşallah
- +1 yıl
İnşallah
askere giden de kaçıyor hep değişik bir şey :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuk sarıldı bana sadece benim ol dedi öptü beni
sen beklemezsin diye düşünüyor
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla benim bekliyceğimden emin olsa bile ailem başkasına verir diye düşünüyor
Soran+1 yılYa sıkılırsan benden diyor ya istemezsen diyor onunda korkuları var ama dile getirmek yerine içine atıyor
Soran+1 yılNapmamı önerirsiniz
Soran+1 yılAnldm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsker psikolojisi işte
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok yoğun yaşıyor
- +1 yıl
Bence akışına bırak çok üstüne düşme
Soran+1 yılÖyle yapıcam ama içim el verirse
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılSen üzülme diye yapıyordur belki
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl üzülme diye uzaklaşınca daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
Askere gidicek ya o bakımdan
Soran+1 yılOnun da kaybetme korkusu var ama o dile getirmiyor içine kapanıyor
- +1 yıl
Askere gideceğine yordum ben bilmiyorum başka nedeni olabilir mi
Soran+1 yılBende ona yoruyorum çünkü daha önce böyle bi sıkıntımız yoktu
- +1 yıl
O zaman askerlik stresi vurmuştur
Soran+1 yılGaliba bide ailesine bana üstüme aşırı düşkündü
- +1 yıl
her şey güzelse neden öyle oluyor ki
Düşünmen iyi bişey ama niye kaçıyor?🤔
019 Yorumla
Soran+1 yılGaliba o askerdeyken başkası ile olmamdan korkuyor uzaklaştırarak beni deniyor olabilir mi diye düşünüyorum
Soran+1 yılOna kanıtlamaya çalışıyorum yanında olmak istiyorum ama iyice bunalıma girdi
Soran+1 yılYanında olmak istiyorum ama kaçıncada korkuyorum
Soran+1 yılAminnnn
Soran+1 yılCidden her anlamda yanındayım buluşmak istemem de acaba bana sarılır veya öper ya da ben yaparım iyi gelir miyiz birbirimize diye
Soran+1 yılİşte askere gidince nolacak diye soruyor oraya da gelirim imkanım olursa diyorum bekler misin beni diyor
Soran+1 yılÖmrümün sonuna kadar gelmeyeceğini bilsemde beklerim dedim öpücük attı o zaman konuşmamızda
Soran+1 yılYanındayım ne zaman istersen yazdım
Soran+1 yılSaolun sizde 🙋
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence kendini geri çek üzerine düşme
020 Yorumla
Soran+1 yılYa giderse
Soran+1 yılNeden böyle bi kural var ya çok sever çok değer verirsen gider neden kıymet bilmez insan
Soran+1 yılKıybet bilen biri evet başta onu çok ittim güven problemimden dolayı o yinede yaklaştı bana orta okulda da çok seviyordu şimdi şu askerlik muhabbeti yaklaştığında beri böyle
Soran+1 yılArkadaşıda salı günü gidecek
Soran+1 yılUmarım korkuyorum gitmesinden aklıma geliyor sürekli
Soran+1 yılBen sevdiğimden sürekli konuşalım iyi olalım istiyorum
Soran+1 yılİnşallah sıkıntı oluyor mecbur kafama takılıyor
Soran+1 yılUmarım iyi oluruz onu anladığımı beklediğimi ama benden neden kaçtığını anlamadığımı uzun uzun yazdım Sana ulaşmama izin vermiyorsun duvar ördün kendi etrafında dedim en son sadece ona cevap vermiş
Soran+1 yılBen duvar falan örmüyorum diye
Soran+1 yılO bana her zaman söyler senden hiç gitmiycem çıkar aklından diye
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Belki de kendisini ayrılığa hazırlıyor
022 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum mesajıma görüldü atıp çıkıyor
Soran+1 yılAma neden tarihleri kaldırmıyor veya ayrılalım demiyor
Soran+1 yılSoruyor askere gidince nolacak diye bende oraya imkanım olsa orayada gelirim diyorum bekler misin beni harbiden diyor
Soran+1 yılAma ben ömürümün sonuna kadar beklerim diyorum her zaman
Soran+1 yılEvet ama baktığı zaman bana uygulayacağımı biliyor
Soran+1 yılKafam allak bullak oldu buluştuğumuzda sıcak baya hemde sanki yıllarca görmeyecek gibi öpüyor kokluyor ama mesajda mesafeliydi çözemiyorum ve samimiyetim azalıyor gibi geliyor
Soran+1 yılBeni deniyor sürekli soruyor ama bi sıcak bi soğuk olunca samimiyeti kayboluyor acaba mı geliyor aklına insanın
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılDeniyorum ama bazen olmuyor herşeye bi anlam yüklemeye başladım
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılKonuşuyoruz zaten burdan
+1 yılSeni istemiyor anlasana
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemese neden tarih duruyor
- +1 yıl
Hangi tarih
Soran+1 yılSevgili tarihimiz
- +1 yıl
senin tamamen emin olmanı istemiyor seni yan cepte tutuyor tamamen gitmeni de istemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 ay bekle bişey olmaz
047 Yorumla
Soran+1 yılDaha gitmedi beklemek olsa konu ben ömür boyu beklerim
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok, seni seviyorsa o da bekler strese gerek yok, askerlik yeri belli mi
Soran+1 yılBelli değil tanıdıkları arayıp öğrenmiyor korkudan galiba
Cevap sahibi+1 yılTanıdığı diye bişey yok askere gitmeden 1 ay önce vs belli olur, bizim yanımıza düşerse yardımcı oluruz 😅
Soran+1 yılNormalde geç belli oluyor ama tanıdıkları var aileden aradı mı onları nere diye söylüyorlar oda aramadı sordum dedim ama ararız baklm dedi galiba korkuyor
Cevap sahibi+1 yılArasa da öğrenemez, sistem üzerinden belli oluyor o şekilde öğrenme olmaz
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİstersen yazabilirsin
Soran+1 yılNe için
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiğin olursa diye bende sana bişey dicem
Soran+1 yılDinliyorum buyrun
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılAceba istediğini aldı ondan mı öyle
Soran+1 yılİstediğini aldı derken
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oldunuz mu
Soran+1 yılHayır öyle birlikte olmak isteyen biri değil
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun çocuğa
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe kadardır çıkıyosunuz
Soran+1 yılOrtaokulda beni seviyordu ama ben istemiyordum liseye kadar sevdi ayrı okullarda okuduk liseyi 5 ay olacak ocağın 3 ünde
Cevap sahibi+1 yılLiseye mi gidiyorsun
Soran+1 yılBitirdim
Cevap sahibi+1 yılÜni okuyo musun
Soran+1 yılHayır okumuyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlencen o zaman
Soran+1 yılNasipse inşallah şu durumları atlatalım da
Cevap sahibi+1 yılTürbanlı mısın sen
Soran+1 yılEvet öyleyim
Cevap sahibi+1 yılSüpersin
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKeşke konuşabilseydik 🙈
Soran+1 yılSevgilimi seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme vs oldu mu 🙈
Soran+1 yılEvet birçok kez
Cevap sahibi+1 yılMükemmelsin
Cevap sahibi+1 yılOral oldu mu 🙈
Soran+1 yılEvet de ne alaka
Cevap sahibi+1 yılYaa süpersin seeennnn seni hayal ediyorum mükemmelsin 🙈
Cevap sahibi+1 yılTürbanlı fantazim var kusura bakma bian kötü oldum 🙈
Cevap sahibi+1 yılBişey daha sorsam 🙈
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSorabilir miyim lütfen
Cevap sahibi+1 yılLütfen
Cevap sahibi+1 yılSorsam
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cevabı kendisindedir. Açık açık sor
10 Yorumla ayrılası vardır belki
014 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum öyle olsa geri adım atmaz
Soran+1 yılAma ben seni sanımırım çok yanlız bıraktım demi demiş
Soran+1 yılİkimiz açısından da karışık o asker psikolojisi çekiyor
Soran+1 yılŞubat 'ın 3 ünde
Soran+1 yılİşte ama korkuyor büyük ihtimal ailesi üstüne düşkün babası falan anneye oda düşkün tek erkek olunca
Soran+1 yılBilemiyorum ayrı kalmak koyuyor galiba
Soran+1 yılYapamıyor o kadar kolay ısrar edince de hırçınlaşıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılABARTIYORSUN SAÇMALAMA DİYEN ERKEĞE GÜ VE NİL MEZ
00 YorumlaKaçan kovalanır
12 Yorumla
Soran+1 yılKovalarız 😂
+1 yılGitmedi mi daha?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gitmedi
- +1 yıl
Tamam o zaman 🙃
Peşine düşersin diye 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşecem benıde götürsün😂
Soran+1 yılAynen öyle 😂
+1 yılNormal rahat bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılEndişeleniyorum onun için
- +1 yıl
Bazen erkekleri serbest birakmak gerekir mrk etme onun icin daha iyi olur
Soran+1 yılSen nasıl istersen öyle olsun dedim oda ben seni sanırım çok yanlız bıraktım demi demiş
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Çocuk bunalıma girmiş
026 Yorumla
Soran+1 yılNapmalıyım
Soran+1 yılGörüldü atıp çıkıyor sabah buluşmaya üstelemiştim
Soran+1 yılBen onu sevdiğimi biliyor gitmeyeceğimi de
Soran+1 yılBen hesabımıda kapattım
Soran+1 yılAma neden ayrılmıyor öyle olsa tarihleri kaldırır ayrılalım demez mi
Soran+1 yılGelmiyor ki çağırıyorum işim var diyor arkadaşı ailesi yanına gidiyor beni bekler misin harbiden diyor üstüne gelince kaçıyor konuşmaya çalışıyorum içine gömülüyor hesaplarına bile girmiyor
Soran+1 yılFarkındayım hasta kaç haftadır ve geçmiyor sigaraya bağlıyor
Soran+1 yılİnşallah ama şu an çok korkuyorum gideceğinden
Soran+1 yılBen onu başta istememiştim güven problemimden o bana çok yaklaşmaya çalıştı üsteledi yanımda olmak için sevgili olmak için ama şimdi geri çekilince korkuyorum
Soran+1 yılDaha yeni yazdı ben kendine duvar örüyorsun demiştim duvar falan örmüyorum demiş bende sen nasıl istersen öyle olsun aşkım dedim buluşmak istersen burdayım buluşmak istemezsen de burdayım bekliycem seni dedim
Soran+1 yılBence üstüne gitmiyim ama özlediğimide belli ediyim
Soran+1 yılDurulmak istiyorum biraz zaten çalışmıyorum elişi falan başlamak istiyorum annemle konuştuk biraz ona alan vermemi darlamamam gerektiğini söylüyor arkadaşı ile durum atmış gidicek arkadaşı salı günü
Soran+1 yılOna alan bırakıcam ama kendimi unutturacak derece değil en son buluşmamızda da bana sarılıp beni hiç bırakma olur mu demişti
Soran+1 yılBencede
+1 yılboş ver
00 Yorumla
+1 yılAskere gitmeden ince ayrılırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz rahat burak
00 Yorumla
+1 yılaldatıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Muzik dinliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmandan korkuyo
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla şekilde kafada kurguda dönüyor
Cevap sahibi+1 yılNormal bütün kadınlar aldatıyor
Soran+1 yılBu genellemeye girer bi erkek de aldatır sadece karakter meselesi
Cevap sahibi+1 yılKadınlar daha çok aldatıyor bütün çocuklara dna testi yapılsa çoğu kocadan çıkmaz
Soran+1 yılAllah islah etsin ne diyelim
alışma ona diye
01 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yol ver gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin a*k ben
00 YorumlaNasıl olsa bitecek
00 Yorumla
+1 yılyakalarsam diyorr
01 Yorumla
Soran+1 yılDün buluştuk yakalama nolacak
+1 yılAyrilmakmi istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor ama galiba bunalıma girdi dün buluştuk sarıldı öptü sevdi bağrına bastı sadece benim ol gözlerinde huzuru buluyorum dedi
Soran+1 yılya da denendiğimi düşünüyorum gidecek mi gitmeyecek mi diye
+1 yılSoğumuş olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılSoğumuş olsa ben sanırım seni çok yanlız bıraktım der mi
- +1 yıl
Utanıyor olabilir seni yanlız bıraktım ve başkası olsa bırakmazdı falan diye
Soran+1 yılSoğuyan insan bu kadar ince düşünebilir mi banane der geçmez mi
- +1 yıl
Seni kırmak istemiyordur belki
Soran+1 yılSoğumuş insan kırmayı falan düşünmez diye tahmin ediyorum
Gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim askere gidecek ve benden kaçıyor. Bunun nedeni nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler