Şimdi ben 28 yaşımdayım üniversite okumaya karar verdim. 1 yıl hazırlık 5 yıl üniversite 34 de mezun oluyorum iş bul vs derken 35 olur 36-37 gibi evlilik olursa sıkıntı olur mu abes mi olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Abes olmaz ama evlenmek ve düzgün bir ilişki kurman için samimi söylüyorum 29 a kadar son demlerin. Hatta 28 bile geç. O yaşlarda duygusallık, aşk yerine daha çok mantık ön planda olduğu için, ve şahıslar kendi ayakları üzerinde durabilmeyi, özgür yaşayabilmeyi gördüğü için evliliğe pek göğüs germezler. Yani en ufak bir fikir anlaşmazlığında yolları ayırırsınız. Kimseye katlanamazsınız vs.
O yaşlarda evlenmek çok zor emin ol. İstediğin gibi birisiyle evlenemezsin.
Yalnız yaşamaya alışmış, olgunlaşmış insanlar evliliğe gençlere nazaran daha soğuk durur, daha ciddiyetsiz durur.
Evlenip yine okul okursun. Bence evlen gitsin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tatlım 36-37 ye endeksleme kendini 44'ünde evlenen var. Kendinden 5 yaş küçük biri de olabilir. Bunun yaşla değilde kişinin kafa yapısıyla senin yapın ve iç dünyanla ilgisi var. Amacın evlenmek olmasın, evlilik tercih meselesi. bir anlık panikle de evlenme, çevrenin etkisinde kalma. Öncelikle evlenmeyi düşünüyor musun? Evlilik için uygun aday var mı o önemli. Kişi evleniyor 3 yıllık evli 2 yaşında bebeği var boşanıyor 38 olacak sanırım. Kursta arkadaşlar konuşurken duymuştum. Adama sormuşlar karın kaç yaşında diye "anamdan 2 yaş küçük" demiş. Yani yaşam bu ne olacağı belli olmaz. Mutsuz olmaktansa pişman olmaktansa acele etmemek de yarar var. İleri yaşlarda yaşlılığın son evresinde de zaten bakım evleri var. Yalnızlık göreceli evliyken de insan yalnız olabiliyor. Evlilikte mutluluk derecesi kişilere ve beklentilerine göre değişiyor. Aslında yaş konusunu bile açman bana göre gereksiz. Çünkü kişisel olarak bir beklentin olmalı. Evlenecek kişi sensin ister ilk ister ikinci olsun yaş uygunluğu ve kafa yapısı önemli
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani olur niye olmasın da, altta biri çocukla ilgili bi şey yazmış savunmuşsun ama haklı aslında. Annemle aramızda 40 yaş var, her gün annemin nefesini kontrol ederek güne başladığım zamanlar oluyordu. Çocuğa haksızlık biraz bu kadar yaş farkı. Ha çocuk düşünerek evlenilmez tabii daha doğmamış çocuğa göre hayatını şekillendirmenin gereği yok ama bu da bi gerçek, unutmamak lazım.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi 36 37 yaşında da evlilik olur 45 50 yaşındayken de olur fakat burada kendi amaçlarını düşünmen gerek eğer ki kariyer odaklı bir evlilik düşünüyorsan ki öyle görünüyor istediğin zaman evlenirsin ama ben çocuk sahibi de olmak istiyorum evleniriz bir kaç sene gezer tozarız falan diyorsan biraz geç olur 37 yaşında evlendin 39 unda doğum yaptın desek 40 tan sonra doğumlar için sorunlu olduğunu da hesaba katarsak eğer 1 çocuklu bir anne olabilirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
127Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de seninle yaşıtım 94 doğumluyum ve aynı senin gibi üniversite okumak istiyorum. Zamanında yanlış yollara saptım eğitimimi de tamamlamadım. Tabi bunun sonucunda yıllarca acı çektim pişmanlık duydum. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor. Neyse şimdi sil baştan yapıp üniversite okumak kariyer yapmak istiyorum ama bazı insanlar ısrarla yoluma taş koymaya çalışıyor yok geç kaldın yok yaşın geçmiş diyerek. Bilirsin türk toplumu çok cahil tabi işin içine kıskançlık hasetlik gibi durumlar da girince böyle olumsuz yorumlar çok işitiyorsun. Soru da 25 yaşında bir kız da sana teyze derler demiş ona buradan cevap vericem görüşünün altına yazsam hazmedemeyip engelleyeceğini biliyorum çünkü. Yahu ona bakarsan Türkiye'de senin yasındakilere de teyze diyorlar kızım genç kız gibi yorum atmışsın ama sen de çıtır değilsin ki, ayar oluyorum bu kafalara ya sana teyze derler demiş sanki kendisi 18 lik 19 lik çıtır. İşte kendisi bi yere gelememiş bu yüzden başkasının gelmesini de istemiyor bu yüzden negatiflik saçıyor bu tipler.
30 Yorumla
+1 yılKariyerli bir kadın olarak işçiyle evlenmeyeceksin. Kendinden daha üst statülü bir erkekle evleneceksin.35-40 yaşındaki hali vakti yerindeki bir erkek 20-25 yaşında bir kadınla evlenmek varken seni ne yapsın. Erkeklere ne kadar prostat, iktidarsız çamuru atılsa da 60 yaş erkeklerimiz asyadan genç kız getirip çocuk yapıyorlar. Kadınlar ise 35ten sonra sadece abazaların milli olma oyuncağı olarak kalıyor.😎 35'ten sonra kemik erimesi, idrar kaçırma, sarkma, selülit başlıyor sizde. Çocuk doğurman tehlikeli ki o yaşta doğum çocuk için de riskli.
Bence sen hastaneye yakın bir daire al. Huzurevi için de yatırım yap.😎00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan doğru zamanda gelen güzellikler dır zamanın veya yasin onemi yok bence etrafımıza baktığımızda erken yaşta evlenipte mutsuz olanlarda var yani evliligin bir yaşı veya zamanı yoktur doğru kişiye ulaşmak zamanı gelince o ana kadar doğru yerde olabilmek önemlidir
30 Yorumla Hiçbir şeyin abesi kalmadı ki bu devirde. Kimse kimseyle uğraşmıyor artık. ben nişanlımsan ayrıldım mesela anam, babam bile ilgilenmedi olayla ne oldu ne bitti diye. Zira karşı tarafın ailesi de öyle. hatta ben bekledim bari bir telefon falan gelsin diye. Demem o ki. Bu devirde kimse kimsenin umrunda değil. Toplum baskısı, insan faktörü eskidenmiş. Yok artık öyle bir şey.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden daha güçlü olmayı öğreniyoruz🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı olmaz normal gayet yumurta dondurma işlemi de yaptır önceden rahatça çocuğun da olur hiç sıkıntı değil (eğer istiyorsan tabi ki) hayallerini gerçekleştirmiş biri olarak evlenmen ve çocuk sahibi olman sonradan ah keşke demenden iyidir. Ki evlenip çocuk sahibi olup da okuyanlar var. Ama şu an ki durumun biraz daha kolay tabi ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşta bulacağın kişi 40 45 50 yaşlarında biri olur ne yapacan böyle bir hayatı 😄 tam şu anda evlenme yaşındasın sakın kaçırma pişman olursun evde kalırsın hayatını mahvetme hemen evlen yine okuluna devam et ve üniversite eğitimini gözünde büyütme üni mezunu olmak bir marifet değil eskidendi o
00 YorumlaÜniversiteden normal zamanda mezun olduğu halde o yaşa kadar evlenmeyen de var o ayrı mesele... Yalnız üniversite muzunu olmadan evlenilmez diye de Kur'an'da ayet yok. Nikah işlemi için diploma da istemiyorlar. İstediğin zaman evlen
12 Yorumla
Soran+1 yılSıradan biri evlenir evet kariyerli bakımlı genç birini lise mezunu vasıfsız kızı tercih etmez. Ben öncelikle okuyup kendimi geliştirip meslek edinip yani o aşamaya gelip sonra evlenmek istiyorum. Benim şu anki halime denk biriyle evlendikten sonra okumakla niye ugrasayimki evimde oturur çocuklarımı büyütür kocama bakarım düşünsene suanki vasıfsız bakımsız halime denk biriyle evlenip üniversite okuyup kendimi geliştirip bakımlı bir kadın olunca illa ki partner beklentim de değişecek kocamdan sogurum ya da gözüm dışarda olur ister istemez hem iki iş bir arada yürümez hem ev hanımı olup hem okul okunmaz
- +1 yıl
Benim kastettiğim öğrenci iken de evlenilebilir. Öğrenci iken de çalışılabilir. Hele bir de ileriki yaşlarda okuyacaksanız part time okula da gidebilirsiniz. İki öğrenci birbiri ile de evlenebilir. Mezun olmak zorunda değiller.
Hayata çok fazla materyalist bir pencereden bakıyorsunuz bence. İnsan duyguları olan bir varlık. Evlilik de gönül işidir her şeyden önce. Vasıfsız bakımsız vs. derken, insanlar diploma ile mi vasıflı bakımlı oluyor. Ekonomik durumu maddi durumu göz önünde bulundurabilirsiniz tabi ama bu doğrudan eğitim seviyesi ile orantılı bir şey değildir. Hele günümüzde asla. Bazen okumayanlar okuyanlardan çok daha iyi imkanlara sahip olabilir.
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiki abes falan değil hayatını yaşa... bisey dicem simdi burada abes olur evet denilse, ne yapacaksın başını mı yakacaksın 😬
Hedefine ulaş gerisi gelir. En başta huzur peşinde mutluluk. Hayirlisinj dile önemli olan bu. Hersey gönlünce olsun;))00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir erkek olarak abes olacağını düşünmüyorum fakat bu abes olup olmayacağına en iyi sen karar verirsin.
Bana göre evliliğin yaşı yoktur. Yeterki akli melekeleri sağlıklı ve saygılı ve sadık insanlar olsun00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki ama genelde ikinci evlilikleri olur bulacağın kişilerin. Olmazsa da çok nadiren denk gelir yani. Bir de baktığında o zamana kadar bekar kalmışsın madem ki sonrasında da kalırsın sanırım. Denklik güzeldir de zor bulmak o süreçte
00 Yorumla
+1 yılAbes olmaz ama hayatı günü günene plan yaparak yaşama zaten öyle bir birde uymaz.. evliliğin kısmet yönü olduğunu unutma.. onun dışında başka beklentiler var ise bu soru başlığı uygun değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka beklenti derken
- +1 yıl
cinsellik, hamilelik vs
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zamanda evlilik olur yalnız zaman geçtikçe insanın bakış açısı değişiyor. Zaman geçtikçe gürültüye bile katlanılmaz oluyor. Okul içinde milletin dediğini kafaya takmayın ben 41 yaşında liseyi bitirdim üniversite bakalım ne olacak?
00 Yorumla 28 yaşında örgün üniversiteye başlarsan arkandan teyze deyip gülerler. Açıköğretim üniversitesi oku derim. Hem açıköğretim üniversitesi diploması ile örgün öğretim diploması eşit haklara sahip. Arada çok fark kalmadı artık. Açıköğretim diploması ile devlette işe giren çok
06 Yorumla
Soran+1 yılDiyetisyenlik yokki açıktan
Soran+1 yılİyi de yaşım büyük diye okumayı bırakırsam dahs da gücüme gider
Soran+1 yılKendileri sığır nolmuş yani kötü bir şey mi yapmış zamanında bir şekilde imkanı olmamış okuyamamış benden geçti demeyip sabırla azimle okumuş takdir edilecek bir durum aslında. O sığır diyenler 60 larinda üniversite okuyanı hiç mi görmemişler. Ayrıca ben kimin ne dediğine baksaydim bu yaşıma kadar çoktan evlenirdim
+1 yılOlur ama çok zor... o yaşa gelip kendi başına yaşamaya alıştıktan sonra yanlizligi huzuru seviyor insan daha seçici kriterleri oluyor... heleki karşındaki insan çocuk isterse...
02 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi 30 dan sonra bekarlık gitmiyor
- +1 yıl
Bence çok güzel
+1 yılŞimdi tanışsak flört etsek, buluşmasıydı, ayrılıp barışmasıydı, nişanıydı, düğünüydü, derken anca yetişir bence.. tamam ya olur bu iş ben beklerim seni acelemiz yok..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBen 24 yaşındayım on sene sonrasının derdini çekiyorum 😑 başbelaları tecrübesiz çalıştırmıyorlar. Yerimde olsam üniyi boşverirdim. şu an piyasa diplomadan daha çok tecrübeye bakıyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamadım damat adayı o yaşa kadar el pençe divan seni mi bekleyecek?
Bunun dışında uygun kişiyi bulursan yaşının bir önemi yok ki o yaşı göreceğin de ne malum zaten.00 Yorumla
+1 yıl36 yaşında evlilik yapabilirsin ama yumurtaların o yaşta pekte verimli çalışmaz çocuk sahibi olur musun olursanda sorunlu mu olursun bilemedim yoksa evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi neden olmasın senin hedefin okulun, kariyerinse buna kim mâni olabilir ki? Herkesin önceliği başka anladığım kadarıyla senin de önceliğin okulun, kariyerin.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için evlenme gerçekten seni anlayan seven ruhunu okşayan biri çıktığında evlen sırf yaşım geçiyor diye evlenirsen benim gibi yolları ayirirsin
10 YorumlaOlur tabi kiii amaa illa neden 37 38 yaşında evlenicem modundasin okurken evlenenler de var biliyorsun
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama sıkıntı olur. Çocuk yapma yaşını geçmeye başladığın için birçok erkek evlenmek istemeyebilir.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın sen kendini hangi yaşta hazır hissediyorsan hazır görüyorsan ozaman yapman daha sağlıklı ve iyi olur hanımefendi 👋
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. olmaz önce akademik kariyer. canan dağdeviren bak o da o yaşlarda evlendi. kadın dünyanın en önde gelen bilim insanlarından biri ve Türkiyenin gururu
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler kaderin ve hayatın getirdiği şeylerdir planla programla olmaz, akışına bırakmak en doğrusu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlur da geç olur geç olsun hic olmasın dersin ama geçtikçe. güçleşir yas ilerledikce beğenmem zorlaşır kimseyi kendine layik görmemeye baslarsin
10 Yorumla
+1 yılEğer evlilik senin için çok önemliyse geç ama kariyerin ön plandaysa elbette ki olabilir. Bence aşk kapını çalarsa erteleme derim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı. Evlilik neyse de ya seks sorun olmaz mı o kadar yıl?
04 Yorumla
Soran+1 yılKader utansın 😄
Soran+1 yılYok be alakası yok
+1 yılOkuyup napcan okuyanlar hep işsiz ben okudum da ne oldu uniyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe okudun
- +1 yıl
Ben Fen bilgisi öğretmenliği okudum atanan sayısı çok az.. sen ne okumak istiyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olmaz. Çok güzel şartlarda olmuş olur refah seviyesi yükselir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı yaşta ve ksriyer yapmış erkek için yaş sorun olur mu
- +1 yıl
Herkesin faydasına olur
Soran+1 yılNe gibi açıklayabilir misin
- +1 yıl
30 geçtikten sonra ve kariyer, meslek vb gibi önemli unsurlar yerine oturduktan sonra daha doğru seçimlerle hayata yön veriliyor.
+1 yılHayır hiçte abes olmaz. Ben 4. ünv. yi okuyorum. Hala 20 yaşında hissediyorum kendimi
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümleri okudun
- +1 yıl
elek. muh. , işletme, ilahiyat , ekonomi finans , iktisat :)
Soran+1 yılSen de abartmissin olayı 😄
Soran+1 yılHayatını kur iş sahasına atıl
- +1 yıl
:) zaten 10 yılı aşkın süre dir kendi işimi yapıyorum. hobi olarak okuyorum
Soran+1 yılÖnemli olan diploma değil bence kendi alanında ne kadar bilgilisin o önemli
- +1 yıl
Evet işim de çok iyiyim diyebilirim. Okuduğum bölümler sayesinde de hayata bakışım daha doğru olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaşındayken aynı ikilemde kalıp okumaktan vazgectim, Şu an elimde ikisi de yok. Vazgecmeseydim simdiye okul bitmis olacakti, evliligin de belki bir onemi kalirdi ama yok. Evlilik dedigin bok cukuru.
10 Yorumla
+1 yılTamam oku da güzel hayal mezun olunca bir sene içinde iş nasıl bulunuyor ki anlat hele :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende merak ettim
- +1 yıl
@gizlikarakters çok fantezi ürünü bir beklenti çünkü 😅
+1 yılOkurken bile evlenebilirsin yeter ki doğru insanı bul.
10 Yorumla
+1 yılO saatten sonra ne evliligi zaten yolu yarilamissin 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSen olur diyosan olur hayat senin hayatın kimin ne dediğini boş ver.
10 Yorumla
+1 yılBenle yaşıtsin 😊hiçte abes olmaz niye abes olsun okumanın yaşı yok bir ikincisi herkes evlenecek diye bı kural yok 😉 hangi bölüm düşünüyorsun bu arada
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılAga sen naptın ilkokulu 21 sene mi okudun hem çalış hemde açıktan oku
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın ozamana kadar bir flörtün var ise evlilik daha kolay olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk sahibi olmak istiyorsan biraz gec oluyor gibi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlilik olur da doğurganlık yaşı çok düştü. Çocuk konusunda sorun yaşama oranın artabilir
00 Yorumlaabes olmaz ama bu kadar programmlı da olmaz akışına bırak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz da evlenip ne yapacaksın belki evlenmeden de mutlu olursun
00 Yorumla Oradan birini bul evlen devam da edersin üniversiteye
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi ama kendine güveniyosan evliyken de okuyabilirsin. İkisinden de vazgecmis olmazsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Memur olacaksan okuma derim. Memurların hali ortada..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin buna sen karar vereceksin. Hayırlısı be gülüm..
00 Yorumla
+1 yılolur olmasınada cok gec kalırsın ben kaldım gec pismanım acıkcası
00 YorumlaOlur teyzem 36 da evlenmişti 28 gösteriyordu orası ayrı
00 Yorumla
+1 yılİlla okul bitince mi evlenilmek zorunda? Karsina münasip biri cikarsa evlenirsin.
00 Yorumlagünümüzde normal
ancak evlilik temel dinamikleri önemini yitirdi00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Boşa o kadar sene kaybetme aile olmak çok güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılO yaşa kadar evlenmezsem ben hiç rahatımı bozup evlenmem şahsen. Geç biraz.
00 Yorumla
+1 yılOlur derim ama sen yine de evlenip okumaya da bakabilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Okumakla iş bulmak arasında bilim adamları doğrudan bir bağlantı kuramıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl38 yaşında evlenip, 3 yıldır mutlu mesut yaşayan birini tanıyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılKadın mı bu neci kimle evlendi
Cevap sahibi+1 yılEvet ve edebiyat öğretmeni. Ayrıca yerleşeceğin bölüm cidden iyi bir bölüm değilse, o yaşlarda hayattan 5 yıl harcamaya değmez
Soran+1 yılKadının evlendiği adamın yaşı ve mesleği neydi
Cevap sahibi+1 yılTövbe estağfurullah
Soran+1 yılKötü bir şey mi dedim
Tabikide olur bal gibide olur hemde daha bile iyi kariyer sahibi biriyle neden olmasın ki benim annemde beni 39 unda doğurmuş sende istersen neden olmasın tebrik ettim özgüvenine hayran kaldım bu arada
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvett tabi neden olmasınn ama o yaştan sonra çocuk yapıp büyütmek zoruna gider mi bilmiyorum ☺️🙈
05 Yorumla
Soran+1 yılBakıcı denen bir şey var inşallah çalışan bayan olucam zaten bir tane çocuk falan fazla istemem hatta ikiz olsa çok iyi olur bir seferde kurtulmuş olurum
- +1 yıl
Yaaa kıyamam ☺️😅
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ne neden ☺️😅kıysamıydım ki
- +1 yıl
Bakımına falan dikkat ediyor musun ☺️
Çok çok geç. Çocuk istiyorsan şimdi evleneceksin. Bir kiz 25 geçtimi yumurtlamasi azaliyor. Bi erkek neden 36 yaşinda bir kadinla evlensin ki. Okumanin yaşi yok ama evlenmenin yaşi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitede birini bulmazsan daha sonra zor bulursun. Kalma ihtimalin çok fazla
10 Yorumla- Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem