Akraba görücul tabi 15 20 saatlik uzak mesafe bende hayır dedim izin verirsem opemis izin vermesem opmucek yani
Not sarılmak yana alnın öpmek el tutmak normal mi?
Not sarılmak yana alnın öpmek el tutmak normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karşındakini seviyorsan içinden öpmek elini tutmak gelir zaten
O olurda dudak gerisi olmaz yanak öpme el tutma sarilmaa
Her insanın kendi doğruları vardır. saygı duymak gerekir. ben seviyorsam öperimde elimi belinede dolarım.
Kime göre normal mi? Islama göre normal degil ama burada cogu dinden 1 haber daha dogruau dünyadaki insanlar öyle
Normalde öyle seyler yapilmaz zaten
Çok teşekkür ederim oda farkında beni denemek istedi sanırım çünkü akrabayiz İstanbul'u ordakiler kizlar çok geniş diye istememiş bende evlilik kolay kolay isteyen biri değildim işte ne bilim sevmeye başladım nisana adım atıyoruz antepliyim
Seni denemistir yesil isik yaksan farkli yaklasir belki ortada birakir
Aynen biliyor beni nasıl zor bir kız oldugumu yoksa çok zor gönlümü aldı nisanlanmaya karar verdik dedi ben İstanbul'da kızları sevmiyorum amacı zevk için dedi ama gelirsem dudagunu öpsem izin verirmisunn dedi bende hayır dedim sarıl yanahimi op elimi tut dedim tamam dedi başka ileriye gitmem sen izin verirsen dedi izin vermediği şeyi yapmam dedi bide biz görücul usul ya ailer bende çok hevesli kaynanam kayibansm çok seviyorlar beni oda beni çok seviyor aşık yani ama izin vermem yani
İzin verme zamanını beklesin elele tutuşmak normal bence ama herkese göre değişir sen nasıl istersen öyle yap
Dudaka izin vermiyorum en iyisi elimi tutsun sarılsin yanajgim opsunn
Sen sınırını belirle oda ona göre davransın şimdi herşeye izin verirsen o da hepsini yapmak isteyecek herşeyin zamanı var
Yok izin vermediğini hayır dediğimi biliyor farkında o yüzden yanu yapmicak yani
Türkçe de yazar mısın bunları? Gerçekten ne yazdığını anlamadım ben.
bu erkekler de saçma ya
İzin verirsem yoksada izin vermesem yapmicak bide şey aramızda mesafe 15 20 saatt var kolay kolay da gelemez ama izin vermeyim kine evlendikden sonra öpsün
Yo ne normali yan yana yürümemelisin bile
Yan yana yürümek için önce nisanlamiz lazım burası Gaziantep kolay kolay geniş rahat insan değiliz yani
Aman sanki orası çok muhafazakar bir yer çevreyi bırak ben böyle istiyorum de bari
Ailem izin vermez nisanlacagim diyor ki nisanlandik bir şehire baş basa gidermiyiz dedi anneme sordum annem baş başa izin vermem ama ben olursam dedi
Tanıyor musun
Tanıyorum annelerimiz kuzen babasida kuzenn annemle akraba görücul usul zaten ama dudağa nisandan sonra izin verirsem vermezsem asla
Tercih senin
İzin vermemem o zaman
Sonuçta senin özelin
Yani izin vermemem normal mi
Yani utanman normal tabi
Üstelik evlenmize 5 6 ay var yaza dusunuyoriz yani
Bence normal
Yani elimi tutsun sarılsin yanagimi opsunn ama dudak asla
Neden hayır değine bağlı
https://youtu.be/3kSRcx_Mwi4 izle
Evlenicen o insanla farkindasin dimi
Evlenmize çok var üstelik daha nisanlamadik 5 6 sonra evleneceğiz daha şimdi nisanacagiz yani
Dudak olmaz ama sarılsin yanagimi opsunn ve elimi tutsun
Sen istiyor musun?
Evlenemde istemiyorum yani
O zaten evlenmede başka bir şey yapicagini düşünmüyorum yani
O zaman sabredeceksiniz nişanlında biraz dayanacak
Mecbur sabredecek sanırım evlige acele edicej gibi 5 6 sonra düşünüyor
İsterse şu an olurda eşya hazir değil
Sizde dini nikah yapın yakın olun nolacakki
Vallah onu onlara bıraktım dini ve nikah kiyilirsa benim için fark etmez ne zaman olursa
Zaten nikah kiyilmada bana dokhnmucak öyle cinsellikte istemiyor
Ama sarılmak öpmek el tutmak istiyor yani bende dudağa izin vermefim
İstemiyorum diyorsa abartıyor
Dudağa izin ver çok abartı değil
Bilmiyorum ya bide bizde 4 5 gün kalicaklar ev böyle kalablik olucak
İzin ver bir sorun olmaz
Yok ya aman kalsın