Bana değer veren, beni önemseyen ve destekleyen, kendini geliştiren, etkinlik ve projelere aktif katılan, enerjik ama beni de yanında isteyen kızlar etkiliyor beni
Görünüş olarak yapılı erkekler ilgimi çekiyor. Karakter olarak da olgun, ince düşünceli, centilmen, saygılı, empati yapabilen, bilgili, kültürlü, diksiyonu iyi olan erkekler beni etkileyebiliyor.
Fiziksel olarak kıvırcık kısa boylu kızlara hayır demek im. kan. sız Düşünce ise sosyalizm birlikteliği harika olur perma makinası çok pahalı olamaz ❤️
Akıllı ne konuştuğunu bilen sohbeti iyi olan özellikle kadınlara saygısı olan küfürbaz olmayan nazik ve eylenmeyi bilen erkekleri severim gerisi o zaman zaten geliyor 😊😁
Gülüşü çok üzüntüsü az olan gamzeli balık etli ama derli toplu kumral esmer sarışın neşe dolu zevkli ateşli yaşamı kucaklamış sarılan kadınla beraberken heyecanın doruğunda yaşıyorum
Karakterli erkekler ve karakterli kadınlar güzel olmasalar da bir heyecan yaratmaz değil. Bununla birlikte bir kadının ayakları ve bir erkeğin diz arkaları beni heyecanlandırır.
Bakmayı bilen , güzel saçları olan , yürürken beni heyecanlandırabilen ince belli geniş kalçalı birde yanımda çıplakken benim gömleğimi giyen kadın olayı bitirir.