Aramızda büyük bir çekim vardı, napabilirim?

Ben posta dağıtıyorum ve bugün apartman girişinde bir delikanlıyla karşılaştım. Onu daha önce görmüştüm yine apartmanda. Bugün kapıyı kodla açıyorken bana bakarken kapı kapandı ben de açamıyor zannedip anahtarla açtım.

Apartman girişinde, asansörde hep beraberdik. Bana bakakaldığı zamanlar oluyordu görmüyordum ama hissediyordum, bir defasında başımı mektuplardan kaldırdığımda başka tarafa baktı.

Abartmıyorum ama aramızdda anlam veremediğim bir çekim ve bir bağ vardı. Benim güzelliğimden değildi onun bakışları (normalde güzelim ama iş kıyafetleri, saç baş dağınık, sıfır makyaj, yorgunluk), bence bakışları meraktandı aramızdaki o bağın ve o atmosferin merakı. Ben de bilmiyorum daha önce onu gördüğümde de elim kolum birbirine dolanmıştı ama bu sefer daha fazlaydı. Bugün gün boyu aklımdan çıkaramadım ve yanaklarım al al onu düşününce.

Yani yaptığım işe aykırı herhangi bir adım atarsam evine mektup yollasam 'şşşt delikanlı senden hoşlandım bir çay içek mi' diyecek halim yok. Yakında o bölgeden ayrılacağım, bir daha görememe korkusu var. Napayım, siz napardınız?
Aramızda büyük bir çekim vardı, napabilirim?