Romantizm denilince aklınıza ne gelir?

Romantik ilişki, iki ucu menfaatler üzerine tutturulmuş, üzerine ilişki inşa edilmiş, yıkılması muhtemel olaydır bana göre.
Bir insan bu çağa denk geldiyse ve yaşamaya çalışıyorsa, duyguları bir kenara atmalıdır.
Duygular yanlış yöne sevk eder. Aşk ise sadece masallarda olur. 👌🏻
Düşünceli bir partner.
Hastalandığımda ya da kötü bir gün geçirdiğimde yanıma gelip benimle ilgilenmesi çok romantik olurdu.
Marketten sonra ağır poşetleri bana taşıtmaması da romantik olurdu.
Uyku problemi yaşadığım bir gece saçlarımı okşayarak uyutması da..
Bozulan eşyamı tamir etmesi de.
Cevap
53Cevap
Seks diyen olmuşta herşeyi buna bağlamak olamaz bence
Romantik ilişki birbirini içten ve samimi sevmektir onu hiç bırakmayacakmışçasına aşık olmaktır
Kişiye özel şiirler şarkılar yazılması güllü mumlu yemek masaları sabah ta ağzında gül ile yatağa getirilen kahvaltı
Tanışılan günden başlar canımlar cicimler.. Ömür boyu birlikte olmalıyız şarkısının klibi.. Kalpli bankta poz vermeler. altına yazılan.. "seninle çok huzurluyum"lar... Instagramda atılan sonsuz aşk temalı storyler... Haftasonu kaçamağı bahar ve raybanlı selfieler... Daha sonra parkta nasıl eğlendik? çocuklar gibi şendik temalı videolar... Erkeğin kıza tasarladığı kalp kutulu çikolatalar.. Doğum günü için yapılan özel hediyeler, süsler, yenilen yemekler... Seni iyi ki buldum temalı yutuptan şarkılı klipler... Çok güzelizi vurgulayan afacan bir resim paylaşır biri diğerine ait, diğeri de daha afacan bir pozla "asıl sensin çocuk" der... vs vs vs..
Ne kaa güzel yazmışsınız 😂
Teşekkürler :)
Bu ilişki mide bulandırıcı ilişki bence. Romantik ilişkiden çok sinir bozucu.
Aşkla yapılan tüm eylemler romantiktir. Eğer çimenlere uzanıyorsanız ve içinizde aşk varsa bu romantiktir. Veya manitayla uçarılık yapıyorsanız ve yine aşkla yapıyorsanız romantiktir, ama en kral restoranda birbirinize sevgi hissetmedikten sonra yemek yesen ne olur, şatolarda yaşasan ne olur?
😊
Birbirine değer veren tabiri yerindeyse buram buram aşk kokan bir ilişki
Bunu yaşam ve yaşadığın kişi şekillendirir. Yani sizin istediğinizin olmayacağı ve sizin hoşlandığınızdan hoşlanmayan biride olabilir. İşte bu noktada bunu kabullenip ona göre davranmak ve hissettirmemek bile romantikliktir. ha böyle yaşanmaz ama bunu uyun bir şekilde götürebilmek lazım.
Dirgenle yemek yedirip yalaktan ellerimle su içermek geliyor 😂😂😂😂
😂😂😂
#SelamGençlik 🦄🍀🍏⭐☀️🔥💛🌻🐝🍒🥥❤️❤️👀
Bana hiç uymayan, aşşırı duygusal, takıntılı, her türlü psikolojik dengesizliği içeren bir şey, benden daima uzak olsun, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀🍏⭐☀️🔥💛🌻🐝🍒🥥❤️❤️👀
Mesela bir kadina ağaç verebilirsin, kelle paça çorbaciya goturebilirsin başka ne olabilir bir kadın için olmazsa olmaz sahilde çekirdek kola kardeşim daha nasil mutlu edelim
O kadar konudan uzağım ki aklıma gelen bir şey yok. Bi an düşünür gibi oluyorum ama o imkansız şeyler ve canım şeyler gibi geliyor. Bunca annesinin ne yaptığı belirsiz erkek varken düzgün bir ilişki yaşamak zor cidden.
İki tarafta birbirinin mutlu olması için elinden gelini yapıyor keşke hep böyle masallarda veya filmler de gördüğümüz gibi olsa aşk 2 tarafta romantik olup öyle kalsa….
Romantik diyince böyle tatlı tatlı konuşmak hatta sinir etmek birbirini, atışmak, cimciklemek falan geliyor yani😄
Herşeyin finali sekse çıkıyor.
Kimisi romantizm ile bir başkası maço haliyle. Sonuç hep aynı olur.
İlişkiler =Seks
Okurken ruhum daraldı. Aşkım tuttuğun yağmur damlaları senın tutamadıkların ben sana olan sevgim falan 🥺
Asırı gereksız ve samımıyetsız.
Sürekli yağmur yağmasını bekleyen çiftler geliyor aklıma
Şimdi tam onların mevsimi o zaman 😁😃
Bilmem öyle sanırım
Ben tipsizim romantik ilişki ne demek bilmiyorum. Tek bildiğim , hiç bir kızın tipsiz erkeklere bakmadığı.
Osurmayan, geğirmeyen, ağzı kokmayan, gözü çapaklanmayan, banyoya kıl saç dökmeyen, sıçınca evi kokutmayan insanların arasındaki ilişki. Yani film.
Samimiyet, Aşk , Duygusallık, gözüne ondam başka kimseyi görmemesi. Bulaşmaya giderken kan akışın hızlanması,
Ahır falan..
Ben cinsellik olarak düşünmüyorum romantikligi bence değer verilen ilişkidir guven olan ilişkidir romantik ilişki
Güven içinde, yalansız, duyguların rahatça ifade edilebildiği bir ortam...
Görmeyince huzursuz olduğun, görünce içinin sızladığı demek.
Çok bir şey gelmiyor. Eskidendi o romantiklik olaylarım. Odunluk hat safhada.
Böyle vıcık vıcık gibi ama tam değil gibi... İşte öyle bir şey
İki romantik kişi tanıdım. Bir lisede, bir de kaç sene önce. Şimdikiler ben gibi odun ve öküz.😀
Sonu yatağa giden bir kıvılcım. Cinselligin yakıtı romantizmdir, romantizminde sevgidir.
Romantiktik ilişki evli olmadan önce dir yani bu Mö MS gibi bişey 😁
Centilmen bir erkeğin kadına içten, aşk dolu jestleri...
Mum ışığı ve şarap eşliğinde yanlız yenen bir aksam yemeği.
İki tarafın birbirine aşırı yüksek çekimlerinin olması geliyor
Bilmem ben daha normal ilişkiyi bile bilmiyorum romantik ilişkiden hiç anlamam ama romantik bir erkek olduğumu hissediyorum
şarap ve mumlar. baş başa yalnız güzel bir akşam yemeği
sence fizik olarak kötü müyüm?
https://ibb.co/37J88Pq
Değer verip sevdiğim aynı şekilde bana olan hislerine de güvendiğim kişiyle bı bankta oturup sarılmak bile bana romantik gelir. Yani benim için illa mumla süslenmiş donatılmış masalara gerek yok, ya da pahalı hediyelere.
Nafaka tazminat ihanet iftira ve başkasın dan çıkan çocuk
Karşılıklı sevginin partnere hissettirilmesi bence romantikliktir. Tek taraflı beklemek saçmalık. Yalansız, saygı ve sevgi ile karşılıklı olmalı
romantizm bence sevginin en özel ve güzel halidir pahalı hediyelerle aşkını göstermek değil sevgini en centilmen halde yansıtmaktır
Birlikte sevgi ve eğlence dolu vakit geçirmeler
Duyguların costugu ilişki yapmacık olmayan
Karımın ayağımı yikaması geliyor :d
Ormantik durum işte. 😀
Bir akşam yemeğinin ardından sevişmek çok romantik
Mum, loş kokular , gül kurusu, kırmızı ve şık yemek , birliktelik...
Romantik ilişkinin ardında derin arzu ve istek yatar. Ateşli bir yolda ısınmak gibisi yok
Kadın, aşık olduğum gözler, o tatlımsı gülüş, masa, mumlar, guzel. bi yemek. ve şerap
Önce güzel bir yemek sonra güzel bir sevişme ve mutlu son
Konusmadan anlasabildigin, gozu kapali guvendigin, ilgisiyle kendini prenses gibi hissettigin.
romantiklik görmedim :D :D
Diziler aklıma geliyor başka romantik görmedim
Loş ışık küvet ve sicak su vee seksss
Sürekli ağzım kulaklarımda gezmek geliyor.
365 gün filmi geliyor aklıma zd
Canım cicimler geliyor.
Gözünün içine bakıp ruhuna işlemek…
Dürüstlük ve sadakat üzerine kurulan bir ilişki
Mum ışığında yemekler, süprizler
Değer, Sadakat , sevgi ve tutku
Mum ışında yemekler şiirler felan hiç hoşlanmam😅
Hayal dünyasında geçen ilişki
Sarı laleler 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?