Bana umit verip baskasiyla nisanlanan beni sadece kullanan eski sevgilime hergun beddua ediyorum mutlu olmasin diye tutarmi tutarsa ne zaman tutar?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İşte insanlık dedigimiz mesele aramızdaki seviye farki sen beddua edersin ben 5 yillik sevdigim nişan yapti diye ona dua ederim mutlu olsun diye anlaman için beyin akıl yaşının olmasi şart dininin usulu yolunda git kimsenin hayatına laf etme gunaha kendin girersin mutlulugunu bozmuş olursun suçu sana işler levali sana duşer tavsiyemdir hayirlisi olsun de geç hayatina devam et
Ya beni kullanmasa bende dua ederdim ama insan uzuluyor madem sevmiyorsun benimle ciddi dusunmuyorsun neden kullaniyorsun zaten biliyordu ciddi dusunmedigim biriyle konusmadigimi o yuzden benimle evlenecegini soyluyordu bunlari yapmasa ya da diyelim yapti adam gibi ben baskasiyla nisanlanicam onu seviyorum hakkini helal et dese canim bukadar yanmazdi
tutsa bile sen kiyamazsin. o adam baskasiyla evlenecek ve birkac ay sonra seninle yeniden gorusmeyebaslicak seni istedigi gibi kullanacak mutsuzum bosanacam hikayeleri falan.. iyibirini bul ve defteri kapat
beddua etmeyi kes ölüp gidicem hergün kalbim ağrıyor
Tutmaz. Çünkü bu hayatta herkesin herkese atacak, herkesin herkestenyiyecek bir kazığı vardır.
Tutmaz ama hadi ya tutarsa?
belkide ettiği beddua kendisine tutar
Tutsun zaten canim oyle yaniyorki ayrilmadi bile benden bir aciklamada yapmadi oyle bi duydum nisanlanmis
@zimbateli34 beni neden tutsun
bazen öyle olur, çok sık beddua edersen ya sana ya sevdiğin ailenden birine de tutabilir bence abartma, allaha havale et geç
Seni o kadar sevmiş ki nişan masrafı, yorgunluğu falan olmasin sende diye büyük ihtimalle, bedduani öyle yapki sana dönderse çokta mahf olma
O kizla evlilik nasip olmasin diye beddua etsem bana donerse ne olcak?
o kız sen olacaksın :D seninle de nasip olmayacak
@zimbateli34 zaten bana nasip olmadi baskasiyla nisanlandi
Kanka sende evde kalırsın bak beddua sana dönerse, boş ver evlensi. Hem hadi evlendmedi diyelim sana geri döner mi sence hadi döndü diyelim kabul mu edeceksin
yahu uğraşmayın bunlarla, olmadı nasip değilmiş de geç uzatma
@birisi_iste00 hadi ettin diyelim çocuk mu yapacaksın :D hadi yaptın diyelim kocam mı diyeceksin :D diye gider bu mevzu :D
Hahaha dur be abi şurda sohbet koyu devem edecekse etsin
@birisi_iste00 ahh be abisi çok belli oluyor erkek olduğun :D
Sadece allaha havale etsem?
Gercekten 2 aydir canim cok yaniyor hergun agliyorum etdiklerinin yanina kalmasini istemiyorum
et canım et allaha havale et hakkım varsa öteki dünyada alıcam de geç
Valla kadın olduğumu sana kanıtlayacak değilim, benim kim olduğumu bilem biliyor sen bilmezsende olur
Aynen kanka Allah'a havale et geç boş ver, Allah'ından bulsun
@birisi_iste00 hı hı tamam oldu :D ok bye
Tutmaz sonuçta sende onu kullandın
Ben onu kullanmadim
Nasıl kullanmadın
Tutmaz, piyasalar alt üst
Tutmaz.
Neden
Çünkü duyacak biri yok...
Etme tutarsa senin başına gelir akıllım☺️
Tutmaz niye tutsun
Tutmaz