Karımla arkadaşım eskiden flörtmüş yeni öğrendim ve aldatılmış hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Bu aralar saçma sapan bi akım çıkmış yok karın olamazsam yengen olurum falan karımda bu videoyu kendine uyarlayıp çekmiş. Uğraşıyor benle dedim çok anlam yüklemedim bizimkiler sana bakmazdı daha bebeksin onların gözünde dedim. Böyle anlamlı bi gülümseme oldu sonra hemen toparladı evet ya şaka zaten dedi. Ama ben kıllandım bunun altında bişey var belliydi üstüne gittim. Bayaa inkar etti sonra ben öğrenirsem sonu kötü olur dedim ve itiraf etti. O arkadaşla zaten benden önce tanışıyodu bi süre öyle ciddi olmadan flört ettik sonra arkadaş olduk sevgilisini bile ben ayarladım senin kafan karışmasın diye anlatmadım ben bile unuttum dedi. Ama ben şu an aldatılmış hissediyorum bide ikisinin tavırlarını düşünmeye başladım sürekli. Mesela arkadaş ortamında eşimden bahsederken o arkadaş hiç konuşmazdı karıma da o arkadaştan bahsedince geçiştirir hiç yorum yapmazdı. Kafan çok karışık ne yapmalıyım?
Karımla arkadaşım eskiden flörtmüş yeni öğrendim ve aldatılmış hissediyorum. Ne yapmalıyım?