Kızlar siz sevgilinizden gizli kürtaj olur muydunuz?
Sevgiliniz sizden gizli kürtaj olsa tepkiniz ne olur?
Kızlar siz sevgilinizden gizli kürtaj olur muydunuz?

Yemin ediyorum var ya dün böyle bir soru aklımdan geçti acaba dedim hani birlikte olsak onunla sonra ben hamile filan kalsam ben ne yaparım ama sonra düşündüm şimdi ben eğer onunla birlikte olsam hamile filan kalsam ondan hemen uzaklaşırım.
Hiçbir şey yapmam sadece mesaj atarım evet güzel zamanlar geçirdik çok iyi birisin ama benden daha iyilerine layık sın bitti böyle mesaj atarım karnımda çocukla hemen çıktığım gibi kesinlikle Toronto‘ya gelirim.
Çünkü ben ona söylesem yani desen ki bak biz seninle birlikte olduk ben hamile kaldım ben bu çocuğu doğurmak istiyorum dediğim zaman kesinlikle diyecekki hayır.
Ama ben onda olan çocuklarımı büyütmek istiyorum doğurmak istiyorum O yüzden yani asla kürtaj yaptırmam asla onu bırakırım çocuklarımı da alırım gelirim kanada’ya doğru rum büyütürüm onu bana bıraktığı en güzel hatıra olur🌝♥️
Aşırı duygusal oldu bu 🥺
Bunun duygusallıkla bir şey yok ki😂
Yani düşünsene bak ben İstanbul’a gitmişim bana adresini vermiş ben onun yanına gitmiş neyse konuştuk ettik oturduk eylendik sonunda ilişki yaşadık belki daha sonrasında öğreniyorum ki ben hamileyim vallahi bak 19 yaşındayım ama ben o çocuğu düşürmem ya da aldırmam asla hemen mesela onu öğrendim ya uzaklaşırım ondan Çünkü bana kesinlikle yani bir şey yapar eminim o çocuğun düşmesi için. Hemen uzaklaşırım yani direkt Toruntay atmaya çalışırım kendime
Buraya gelince de zaten belli bir süreden sonra doğum olur. Ne güzel olur onun çocukları ay ne kadar tatlı. 😂 minicik minicik suratsız suratsız baklavalar😂🤣
Hahahah ufff Reda :D dengesiz ikizlersin vallahi
Kesinlikle yani gidip demem ki bak ben hamileyim çünkü eminim ben öyle dersem diyecekki aldır düşür belki öyle birden tekme filan atar yapar yani ben beklerim düşsün diye😂 hiç çaktırmam o yüzden yani😂
Hemen direk geri buraya dönerim😂
Ertesi yaz tekrar giderim yanına çocuğumla birlikte mfmfn babası biz geldik diye😂🐣
Kesin bebek ona benzer zaten eminim🤣
Hadi gidip test yaptıralım bak bu çocuğun babası sensin😂
Sonra Sonuçlara bakarken derim hadi eve git valizini filan topla gidiyoruz Toronto‘ya gel bana koca olarak işe başla. 😂 hazır Çocuklu evlilik mis gibi🤣💵
Oha yani bu kişilikte birinin çocuğunu doğurmak istediğine emin misin?
Evet.
Ufff kara büyü mü yaptılar sana yavrum :D
Hayat datluuğmm😂💵
Şeref yoksunu, beş para etmez bir adamla birlikte olduysam ve o bebeğin sorumluluğunu alamayacağını düşünüyorsam gizli saklı kürtaj yaptırırdım, evet. Güzel giden bir birliktelik evresinde hamile olduğumu öğrenirsem bebeği aldırma gibi bir psikoloji içerisine girmem. Bir halt yedik madem, kıyarız nikâhı.
Asla öyle bir şeye kalkışmam. Her durumda beraberiz. Eminim o da böyle bir şey olursa yanımda olmak ister
Ayrılırım
Cevap
63Cevap
Kızlar için gelen açıklama kısmı iyiymiş😂
Yoksa atlardım oradan erkekler olamayacağına göre diye.
Olmazdım gizli gizli yanıtım.
Vicdan azabı yaşardım düşüncesi bile üzücü
Tepkim buna benzer bir şey olurdu herhalde;
https://www.youtube.com/embed/btiWq6Bt-tYne diziydi be 😅
Aynen ya, gerçekçilik bakımından çok iyi bir diziydi, gerek oyunculuklar olsun, gerek senaryosu, gerek replikleriyle hafızama kazınan efsane bir dizi.
Katılıyorum ☺️
Vicdan azabı çekerdim ki evlenmeden çocuk yapacağımı sanmıyorum. Yaptıysak ta zaten bana dese, ben arkasında durur istiyorsa evlenirdik. Masum bir ruhun bizim yaptığımızın bedelini ödemesine gerek yoktu.
Benim sevgilim baskasinin karisi olmus der ayrilirim.
Cünkü ben sevgilimle o tür münasebetler icine girmem.
Sonra da marangoza ugrarim.
Hahah 😂😂
😁🙂Cocuk bile aldirdiysa o boynuzlarla kapilardan bile gecemem. d
Puahahha tövbe est. 😁
Tovbe tovbe 👍🙂
Böyle bir düşüncesi varsa ise haber vermesi daha mantıklı olur haber vermeden gizli yapıyorsa ise ortada bir güvensizlik söz konusudur ve büyük sorunlara sebebiyet verebilir
evli iken ya da değilken kürtajda erkeğin söz hakkı yoktur. TAMAMEN kadının isteğine bağlıdır. görüşlerde ''öyle bir kadınla evlenmezdim zaten aldırsın'' yazan sevgili ahlak bekçisi 0 iqlar herhalde kendilerinin de öyle bir erkek olduklarını unutmuşlar.
evet katılmayan arkadaş, öyledir. çünkü bebeği taşıyacak, tüm fiziksel psikolojik buhranlardan geçecek, acı sancı çekecek, vücudu değişecek, bebeği dünyaya getirecek olan taraf kadındır. 3 saniyeliğine sperm katkısı verdin diye senin söz sahibi olacağın bir durum ortaya çıkmış olmuyor.
Kürtaj zaten kadının isteyip de yaptiracagi bir şey, gizlemesine gerek olmazdı böyle bir şey için. Oturup konuşarak doğru olana yonelirdik bence zaten.
Şu sartlarda Türkiye'de çocuk sahibi olmanın mntikki bir şey olduğunu düşünmüyorum zaten.
Kanımca, baştan tasarlayarak, anlaşarak değil de kazayla hamile kalan bir kadın, haber vermeksizin kürtaj yapma hakkına da sahiptir. Bakmayın burada yazanların olmaz falan demelerine. İşin doğrusu budur.
sevgilimle kürtaj gerektirecek iş ve işlemlere girmem. normalde de anne ölümü veya riski söz konusu değilse kürtaja da karşıyım. her ne kadar yok belli aya kadar alınıyor olsa da anne karnına düştüğü an o artık bir bebwk. asla kıyamam...
Çocuk asla istemiyorum. Eğer hamile olduğumu öğrenseydim direk kürtaj yaptırırdım.. bazıları günah falan demiş. Günah diye bakamayacagin bir çocuğu neden dogurasin? Çocuğa yazık cidden.
Senin gibi kız var mi
İlişkinin seviyesi ile alakalı eğer evlilik düşüncesi var ise nedenleri güven mi zaman mı bunlar parantez içinde yeni alt başlıklar çıkarır. Ciddi değil ise aldırmaması yanlış olur zaten.
Bunu biliyor ve ısrarla evlilik teklifi etmiyorsa kürtaj olurum. Ama tek başıma büyütecek kadar durumum iyiyse o zaman ayrılıp başımın çaresine bakarım.
Üzülürüm çok. Buna sebep olduğum için, demek ki bir yanlış var ortada benden kaynaklı. Susardım ne denir ki. Olan zaten olmuş bu günahı üstlenmeye çalışırdım ya da
kürtaj yasaklanmalı bence gerekmedikçe yapmasınlar keyfinizin kurbanı olmasın çocuklar
En büyük hayalim anne olmak böyle fırsatı kaçırmam 😃
benım o karakterde sevgılım olmazdı . o hataya dusmezdık . velev kı hatada olsa neden saklasın oda ayrı konu.
İstemiyorsa da yapabileceğim bir şey yok. Ben de çocuk diye ölmem zaten. Ama öncesinde mutlaka haber versin yani, hamileyim de desin. :D
Evlenmeden dokunmam ve çocuğa sıcak bakmam , başıma gelme olasılığını bile düşünürken tüylerim diken diken
Çok kızardım. Tamam evlilik dışı çocuk dünyaya getirmeyi uygun bulmuyorum ama o çocuk bendense benim de haberim olması gerekir.
Bebek katili olduğunu söylerim hiç bir zaman görmek istemiyecegim insan olduğunu yüzüne söylerim çeker giderim kendi yoluma!!!
Doğru bir hareket değil ama bu konuda karşı taraf nasıl isterse öyle olmalı onun hakkı ağır basar bence
Çok kırılır gucenirdim bana söylemediği için ama bu hataya dusmem eminim dikkatli ve iradeliyim cunku
Eğer uzun süre birlikte değilsek ciddi düşünmüyorsam yaparım kesinlikle.
Aklımda kürtaj varsa haberi bile olmaz. Ama ciddi bi ilişkiyse beraber karar verilir elbette
Dava ederim burundan getiririm benim çocuğumu Nasıl öldürür
Olmam tabiki , sağlık sorunu olmadığı sürece aldırmam da zaten.
Sevgiliyken çocuk olcak hali yok beni yormadan işini halletmiş olur
Evlenmeden birlikte olacak kadar bide hamile kalacak kadar kimseye bağlı kalamam
Tobe de beee dipsinnnn dipsinnnn senide vururum sevgilimide 😁 ama zaten 3 senedir sevgilim yok 😂
Öğrenirsem hayatımın sonuna kadar bir daha selam vermem ve beddua ederim
Ben tipsizim sevgilim de olmaz olmayan sevgilim gidip kürtaj da olamaz.
Evlenmeden ilişkiye girmem ayrıca ondan gizli asla aldırmam
Bu yaşta hala kendini saklıyor isen tebrik ederim
Kendimi bu duruma sokmam. Allah korusun böyle bir şeyi.
Erkek olsam ve bu başıma gelseydi büyük yıkım olurdu benim için.
üzülürüm. beden onun. hayat onun. ama o çocuk ikimizin. en azından bu kararını bana söylemesi gerekir
ben kizardim sahsen. cana kiyilmaz .. iliskiye girerken korunmadiysak sonucunada katlanmak gerekir kaldiki cocuk dunyanin en harika seyidir. zevkli sekisin urunudur askin meyvesidir. vebali cok agir olue bilesiniz
Ben oldum ama sevgilimden değildi ondan olsaydı aldirmazdim doğrurdum çünkü o yüzden gizli aldırmak zorunda kaldım haberi yoktu
Biz kadinlara bi gunde kusmedik...
Neden buyutmedin biraksaydin sevgilini
Gizli bişey yapmazdım heralde nasıl yaptıysak öyle çözüm bul diye ona söylerdim ilk
Çıldırırım derdim çözüm yolu bulurduk evlenirdik neden böyle bisey yaptın
Ya şu açıklamayı okuyun 🤦♀️
Asla olmazdm😃😃
Bebeğimizi birlikte buyutcez 😍 hiç ondan olan bir parçaya kiyarmiyim
🙏😅
😀😀🥰
Sevgili olduğu için bir şey demem ama soyleseydi yardımcı olurdumu derim. Böyle bir kararı alırken yalnız kalmazdı.
yaşa göre değişir ama benden gizli yaptıysa annesini hamile bırakırım
ona mı soracaktm kürtaj olurken beden benim karar benim
Gizleyeceğini sanmıyorum. Ben de doğur demem ama gizlerse de üzülürüm.
Eğer ondan emin değilsem ya da noktalamayı düşünüyorsam gizlice aldırabilirim
Sonradan aldırdığımı da söyler iki şekilde de noktalarım
Çocuğu kabul etmeyişini anlarım ama habersiz de iş çevirmesin.
Çok şaşırırım niye aldırmış literatüre geçerdi ayıp etmiş
Hahaha aradığım cevap!
Bence bizim erkekler kurtuldum der sevinir
Haklısın
Parasını ödemiş daha nolsun. Ondan çocuğum olsun istemezdim zaten
Sevinirim. Bu dünyaya faşist bir insan getirmeyecek.
Boşarım direkt efendim 😊
Bu imkansız Şekil Hanım
Bu duruma dusmem.. Zina'ya karsiyim.
Açıkçası çok üzülürüm
Olmazdım haber verirdim
Ne ben ararım nesen ara sen yoluna ben yoluma🎵🎵
kürtaj kelimesini duyunca iğrenti geliyor.
Büyük günah
Bilgim olsa daha iyi olurdu
Derhal ayrılırım sjshshd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?