AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tut kendine çek yapış dudaklarına
He he zaten iş yerinden başka yerde görmüyorum ahdhshds
O kadar zor bir şey değil de burada anlatamam onu dhabdbq
Cinsellik mi sok işin içine diyosun
Yes kankacım buna hayır diyecek erkek tanımıyorum
Ama ben çok hoşlanıyorum oyuncak olmak istemiyorum ayrıca öyle birine benzemiyo ahdhshs
Kankacım zaten işin sırrı orada öyle bi performans yapman gerekir ki hayran kalsın şimdi anlattırma burada bana ya masum görünmem lazım özel falan gelbdhsbdbw
Kendisi kanka olduysa zor
sen kankaliga zorladiysan biraz degisik davran o gelir zaten
Kendisi kanka oldu ya
o zaman zor
Üzülmek
Hayat
Çeviremezsin. En yasaklı teknikleri denesen bile en fazla obje olursun.
Bazıları bilerek önce kanka olup sonra sevgili yapmaya çalışıyomuş diye duydum yoksa tüm erkekler kankalarına kanka gözüyle mi bakar
Arkadaş olarak görüyorsa ciddi değildir. Kanka ayağıyla sevgili olmak isteyen çok nadirdir.
Gerçekleri yüzüme vurduğun için tişikkirler 😅
Rica ederim.
kankamatike sokacan sonra çevir tuşuna basacan, sevgili olarak çıkacak.
Ahahahahaha
Direk evlenme teklifi. et 😂🤦🏿♂️
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarak 🙄
Yavaş yavaş yürüyüm mü diyosun
Yürür gibi yap sonra boz acaba mı desin ha yok ya olsun yağvaş yağvaş
Sürekli sağ gösterip sol mu vurayım 😅
Ven de acaba mo dediğim için aşık oldum ya
Aman suratına çarpma da dikkat et 😅 öyle oluyor genelde aklında yokken birden oluveriyor sokan olunca 🤭
Kankaliktan sikildim de
Direk çıkma teklifi etmek gibi bir şey
Kanka deme benim BİM adim var de
Çevirme pişman olursun
Neden ki
Kaybedersin
Zaten boşa uğraş gibi geliyor kafama takılan şey şu yüzyüzeyken sohbet ediyoruz her şey iyi mesaja gelince geç cevap veriyo verirsede net kısa cevaplar
Sonuçta sevgilin değil ki ama
Ama ne biliyim demekki kanka olarakta görmüyor kankalar sohbet etmez mi mesajda
Belki de öyle görmüyor
Hiçbir şey miyim yani ahdhs
Sanırım öylesin
Cilve yaparak😀
Yapıyorum hoşunada gidiyor bence ama yine kanka diyo mal mı bu çocuk ahdhahdsh
Ahahaha erkek o kızım istesen kölen bile yaparsın😂
Bu nasıl bir cümle ya
Allah belanızı versin
@Geceninsessizligi180 Niye bela okuyorsun kardeşim
Ne bu erkeklere öfkeniz kardeşim köle ne biçim laf?
@Geceninsessizligi180 Öfke değil sizleri çok iyi tanıdığım için öyle dedim
Niye genelleme yapıyorsun
Bir erkek kötü bir şey yaptı diye tüm erkekler mi onunla aynı oluyo nasıl çıkıyor bu beş parmağın beşi bir olsaydı orta parmak kim senin zoruna gitmezdi rahat ol sen
Bir erkek kötü bir şey yaptı diye tüm erkekler mi onunla aynı oluyo nasıl zihniyet bu beş parmağın beşi bir olsaydı orta parmak kimsenin zoruna gitmezdi rahat ol
Aynı şeyi iki kere yazmamın nedeni de önceki yazdım kelimelerde yanlış yazdım oraya nasıl çıkıyor bu yazmışım aslında beş parmağın beşi bir olsaydı orta parmak kimsenin zoruna gitmezdi rahat ol yazcaktım
@Geceninsessizligi180 Ben kötü bir şey yaptınız demedim ki erkeklerin iç güdüsü yani illa ki kızlara yanaşmak isterler
Tamamda hepsi sandığın gibi değil
Sandığın gibi değil derken diyosunya hepsi yanaşmak ister * erkekleri kastediyorsun her erkek öyle değil
Yanaşmak ister normal tamam sen p*çlikle g*vatlıkla yanaşmayı diyon hepsi öyle değil yani
O anlamda diyosun dimi
@Geceninsessizligi180 ay ne abartmışsın kız yorum yaptığına pişman oldu😂
Bişey demedim sadece köle demesi yanlış
@PrensesAybüke özele bakar mısın bişey sordum
@PrensesAybüke burdanda sorayım sorun yok
@PrensesAybüke daha önce babamın çalıştığı yerde işe girdim
@PrensesAybüke Fabrikada çalışıyordum yaşlı dayı vardı temizlikçi merdivenlerde sigara içiyordum geldi diyo sana kim sigara iç dedi burada diyo dedim nediyon diyo burada içme diyo dedim herkes içiyor diyo sen içme ben seni bilirim sonra inadına bida oturdum yaktım orada adamın adıda aslan dedim aslan mısın kaplan mısın işine bak dedim bişey demedi sonra sonra diyo ben sana bişey demedim iç sigaranı git diyo valla canımı sıktı ihtiyar
@PrensesAybüke ona kafamı taktım çıktım işten
@PrensesAybüke taktım kafayı devamsızlık yaptım attılar
@PrensesAybüke bu ilk yaşadığım olay ikincisi de bu işte bu olaydan birkaç gün sonra orada bir yere girdim birine bakmaya adamın teki dedi sana kim gir dedi buraya diyo nasıl konuşma tarzı onuda kafama taktım aynı yerde 2 kişiyi kafama taktım
@PrensesAybüke sence bu son olaydaki kullanılan kelime normal mi banamı ters cevap olarak geldi ben mi öyle algıladım
@PrensesAybüke oraya bida gircem ama bi yandan düşünüyom girmiyim hiç gene takarım biseye kafamı sinirlenirim çünkü takılıyor kafama uzun zaman kalıyor öyle
@PrensesAybüke kusura bakma rahatsız ettiysem
@PrensesAybüke birkaç kişiye sordum yok takma falan diyolar ama öyle olmuyo hiç kimse tatmin edici cevap vermiyo sende sorunlardan anlayan birine benziyon
@PrensesAybüke yanı ondan yazayım dedim napsam bilmiyom para lazım birde
@Geceninsessizligi180 sinir konusunda psikoloğa gitmelisin bence
Takıntı var birde
Yazdıklarımı gördün mü son yazdıklarımı napsam
@Geceninsessizligi180 Kardeşim mesajına kadar gördüm ama cevap vermedim ve başkasına da böyle yazıp ısrarcı olma korkutursun milleti ve hasta olduğunu düşünürler haberin olsun ben fazla ciddiye almadım.
Aybükeye katılıyorum sonuna kadar takıntılı sapık gibi his uyandırdın bende agdhags
Tamam anladım kusura bakma
Yok estağfurullah sapık ne alaka kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam
Aybüke kardeşim tek kızlara sormadım ama diğerleri tatmin edici cevap vermedi işte senin birkaç yorumunu gördüm daha iyi cevap veren iyi üslupla konuşan birine benziyon ondan yazdım işte
Şimdi benim bu söylediğim şeylerde takıntı tamamda sapık ne alaka onu nerden çıkarttın soran kişi benim kurduğum cümlelerde sapıklığın s si yok
Yanlış anlamada siz kızların çoğu böyle hemen bi dışlama sapık damgası vurma çok yanlış düşünüyorsunuz çok de ki rahatsız oldum yazmam allah allah ya
Aybüke ben gayet ciddi yazdım söylediklerimde şaka yapar gibi bi halim mi var daha ne kadar açık yazabilirim ciddiye alman için merak ettim o kadar şeyi okuyup ciddiye almıyosan senin sorunun oda ayrıca milletin hakkımda ne düşündüğü umurumda değil
@Geceninsessizligi180 yazma rahatsız oldum
samimi ol yakın davran hoşlandığını belli et
Zor be
De mi :(
Kanka ayağı öt ayağı jsjsjs
popo ayağı olacak kadar samimi kanka değiliz ahdhad
Valla bu iş yatağa kadar gidiyor dikat et
Bilmiyorum denemedim
Sevişelimmi de