Çirkin değilim, kaba veya suratsız da değilim. Niye hala bir ilişkim yok?

merhaba. ben seneye mezunum. çirkin kız değilim yani güzel kızım ve çok güzel giyinirim. arkadaşlarım "kapansaydım senin gibi giyinirdim" der hep. yüzüme yakışan makyajı yaparım. fiziğim de kötü değil fazlam yok. yakın çevrem çok kısıtlı ama sosyal kızım, çevrem geniş. herkese karşı nazik güler yüzlü davranırım. benden çirkin olanların da suratsız olanların da sevgilisi oluyor. bana bakanlar var ama adım atan yok. niye kafayı yicem?
Güncellemeler
+1 yıl
bakanlar da tipsiz değil yani yakışıklı çocuklar. efendi olanı da bakıyor okulda adı sapık abazaya çıkmış olanı da
Güncellemeler
+1 yıl
çok yakın erkek dostum bana hiçbi kıza yürümediğini söylemişti "seneye mezun olcaz nereye gidecez belli değil ilişki her türlü bitecek kızın duygularıyla boş yere oynamış olurum" demişti. başka arkadaşım da "okulda kimse ciddi ilişki yapmıyo cinsellik için sevgili yapıyolar" demişti. ben böyle biri değilim ama bana adım atan bile yok. uzaktan bakan biri ciddi ilişki insanı mıyım nerden bilcek?
mezuniyetten önce bulmak istiyorum çünkü iş hayatında geçmişini bilmediğim hiçbi erkeğe şans vermem
Çirkin değilim, kaba veya suratsız da değilim. Niye hala bir ilişkim yok?