Hoşlandığım kişiye nasıl açılmalıyım?

Her sabah durakta karşılaştığım bir çocuk var 15 20 dakika bekliyoruz durakta beraber sonra otobüs gelince ayrılıyoruz farklı otobüslere biniyoruz. Yaklaşık 1 aydır falan sürekli bakışıp duruyoruz o da bende bakıyoruz hep. Arkadaşım adını öğrenmek için yanına gidip konuştuktan sonra oda arkadaşıyla beraber geldi durağa ve bana bakıp aralarında konuştular arkadaşı ciddi misin? Gerçekten mi falan dedi dürttü arkadaşını falan sonrasında ben gittim otobüs numarası sormak için biraz lafladık bir hafta sonra tekrar gittim aynı bahaneyle bu defa sorduğum numarayı unutmamış ben demeden baktı sesi inceldi kalınlaştı falan teşekkür edip geri döndüm halen de bariz bi şekilde bakıyor göz göze geliyoruz aramızda 1 ya da 2 yaş var sanırım açılmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum. Sabah yine otobüs sorma bahanesiyle gidip sonrasında “sürekli rahatsız ettiğim için kusura bakma sorun olmuyordur umarım, teşekkür de edemiyorum. Teşekkür etmek amaçlı senin içinde sakıncası yoksa instagramını alabilir miyim” gibi bir bahane çok mu saçma olur ne yapabilirim?
Hoşlandığım kişiye nasıl açılmalıyım?