Daha mı belli ediyor yani? Özellikle oturduğunuz zaman, eşofman giydiğiniz zamanlarda daha mı belirgin görünüyor beyler?
Benimki eşofman giymişti geçen, dip dibe oturmasak belki uzaktan fark etmezdim. Ama tuhaf geldi. Acaba giydiği şeyden mi kaynaklı diye düsundum
Benimki eşofman giymişti geçen, dip dibe oturmasak belki uzaktan fark etmezdim. Ama tuhaf geldi. Acaba giydiği şeyden mi kaynaklı diye düsundum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet ya eşofmandan belli oluyor spora flanda gidiyorum yüyüken normal dururkende belli ama iç çamaşırı sıkı değilse flan oturuncada çok belli olur sağa solada gizlenmiyor ya bol olunca eşofman
Dışarda hafif eşofmanlar giyemiyorum sırf bu yüzden.
Kadınlarda tayt nasılsa erkeklerde de eşofman belli ediyor
Evet daha belirgn oluyor
tabi kabarık oluyo off😋😋
Evet arada kalkınca belli oluyor
Evet
evet öözellikle gri olanlar
Elbette çok dikkat etmişin sende
Etmedim aslında. Yan yana oturuyorduk. Konusurken arada bir yüzüne bakmak için gözümü cevirip sonra tekrar önüme bakacagim sirada fark ettim
Ya biraz daha rahat olunca biraz sertleşir bizde malum ortalığı boş bulunca oluyor genelde ama çok çekindiğim zaman da oluyo ister istemez
Ben de anlam veremedim zaten. Bacaklarını açarak oturuyordu bir de, baya yayılmisti.
Yani haklı aslında sertleşme oldu ise bacak kapalı olur ise ağrıya sebeb oluyor mecbur kalmış sanırım çünkü çok acıyo sertleşince
Hadi ya. Halbuki benlik bir durum da yoktu. Üzerimde kaban vardı hatta. Belki çok yakın mesafede oturduğumuz için böyle olmustur ama yine de garip bence. Temas etmedim bile. Gerçi o bana yakınlaştı biraz daha. Bir ara kafasini omzuma falan da koydu. Ama ben temas etmedim yani
Temasa gerek yok bazen mesela kokun ses tonun ya da cilveli hareketlerin erkeği harekete geçirmek için bahane olarak görebiliriz yani temas gerekmiyor bazı zamanlarda
Sesimin tınısını beğendiğini söylemişti ama cilveli değildim yani. Belki kokudan olabilir. Çünkü saçıma falan baya sprey sıkmistim, güzel kokuyordu. Almistir heralde kokuyu
Sanırım o koku sertleşmeye sebeb oldu birde ses tonun aşırı kışkırtıcı buldu ise bahane aramaya gerek yok ☺️ aslında sebeb senmişin güzellik ama fark etmemişin bak
Yok be ses tonum hic kiskirtici degildi. Dümdüz konustum iste. Basini omzuma koydugu sirada illaki kokuyu almistir, ondandir diye dusunuyorum. Ya da belki boyle bir sey olmamistir. Eşofmandan kaynakli oyle gözukmustur
Sertleşme olmamış olsa mesela erkekte eşofman tam tersi kadın bacak arası gibi gösterir Bi sertleşme olmuş malum gördüğün muhtemelen doğru idi kokunuz etkileyici demekki
Herkes esofmanin daha belirgin gosterdigini yazmis yorumlarda. Bunu yazanlarin %90'i da erkek. Ama kafami karistiran bir baska mevzu da ben konusurken bir gözlerime, bir dudaklarima bakmasiydi. Buna bir kez denk gelmedim. Arada sirada kafami cevirim yuzune bakarak konustugumda once gozlerime sonra dudaklarima baktigini gördüm. Yine de bilemiyorum. Benim de dudaklarim kalindir. Belki ondan bakmistir. Sanirim %100 emin olamayacagim hic
Dediğim gibi kadın olmanız bile başlı başına bir erkeği harekete geçirmek için bahane olabilir hanımefendi dudağa bakıp hayal durma vs işte sebebidir
Beni igrenc fantezilerine alet ediyosa buyuk sıkıntı
Yaş kaç ve ne zamandır konuşuyorsunuz peki siz
22 ve 2 hafta olacak
Ooo ben susuyorum o zaman aranıza girmek istemiyorum hanımefendi ☺️
Ne oldu be
Yok ben sustum karışmıyorum size güzellik 🤭
Tamam
Sanırım niyet kötü olabilir sen yinede sına onu çaktırmadan istersen
Nasil sınayacagım
Nasıl desem bilmiyorum ki şimdi hanımefendi işte cinsel konularda firikik verin sözlü olarak zaten meyili varsa atlaycaktır hemen
İyi de bunu hoşlanan erkek de yapar. En nihayetinde erkek değil mi
Her erkek ilk hedefe cinsellik koymaz ama bunun farkında mısınız
Ben buna inanamıyorum nedense
Seni gerçekten isteyen kişi cinselliği ikinci planda tutar önce kalbini almak için uğraşır
Ben genel anlamda soğuk biriyim. Çok yanaşmıyorum. Normalde de yanıma birini yaklastirmam pek fazla. Ama böyle olduğum için kendime kızıyordum hep. Bu yüzden mesela yan yana otururken bana biraz daha yaklastiğinda ses etmedim. Ama sırf bu yüzden beni kafasinda farkli bir noktaya koyarsa sıkıntı, üzülürüm yani
Peki teklifi olsa ne dersin ona kabul eder misin tepkin ne olurdu
Etmem. İki haftada neyin acelesi bu
Doğru olanı yapmak zorundasın
Gösteriyo knk
Aynen