normalden fazla bağlı sana, sosyal hayatı zayıf olabilir, geçmişte ilişkilerde travmatik tecrübeler edinmiş olabilir, bir şeyden şüpheye düşmüş olabilir, olabilir de olabilir burada yapılması gereken zanlımca açıkça sormak... neden böyle yapıyorsun diye. sebebi yok diyecektir ama hiç bir tepki etkisiz oluşmaz biraz alttan alarak konuş bakalım...
02 Yorumla
Soran+1 yılHep alttan alıyorum ki canım iki saat giremicem kızma diyorum hep
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük sıkıntılı. Arkadaşımında sevgilisi böyle böyle devam ediyor en sonunda e mail adresi şifresini alıyor telefonda ne yaptığına konumuna bile bakıyor sonra kızı eve kapattı resmen tüm telefonunda herkesi sildi. Seni yalnızlaştırmaya çalışıyor, bu çocuktan uzaklaş derim. Ve asla kendini yalnızlaştırma. Bir de çok fazla konuşuyoruz en fazla 1 saat konuşacağız diye kesin çizgi çek. Yoksa yorar seni... At gitsin. Boşuna kendini yorma bu seni evlenirseniz dışarı da çıkarmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ya okadar da değil fazla kıskanç biraz evet ama bende öyleyim
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmanız iyi değil ben sana 2 sene sonrasını söylüyorum aynısını yaşadı ayrılmıyorsan bile sınır koy
+1 yılİşi gücü yok, sabahtan akşamadek işsiz güçsüz, arkadaşsız, eylemsiz miskince yattığı için yanında olan ve zevk aldığı tek kişiye yazıyor işte. Gördüğüm bir tip😌, o yüzden söylüyorum. "Bana bayılıyor, benden kopamaz, iyi ve ilgili erkek🤤🤤" rahatlığına girilmemeli. Ha dersin ki bunu senelerce yapıyor, yine inanma. O da görüldü.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bizim öyle değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu çok saçma, biz gün içerinde iletişimde kalmak adına ara ara yazarız birbirmize o mesleğinden dolayı her dakika yazamıyor zaten yazmasın da bazı şeyleri tüketmemek lazım, benimde onunda bir kişisel alanı var.. Zaten beni ihmal etmiyor bende onu sıkmıyorum dengeyi korumak çok önemli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, gün içinde yoğun bir şekilde onunla ilgilenip de onun size bu tarz konuşması tabii ki kabul edilemez yani size hak veriyorum. Sizin de kendinize ait bir alanınız olmalı yani bir özeliniz olmalı. Her dakika onunla bir şeyler yapamazsınız yani monotonluktan kurtulmak adına birey başka şeylerle de uğraşmalıdır. O yüzden her saat mesajlaşmak veya konuşmak olmaz tabii ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. en nefret ettiğim şeyler arasında 2. sırada bu konu
bekarım evlilik planları suya düştü gibi daha ortada fol yok yumurta yok su an böyle iyiyim
düşman basına birisi vardı sürekli konusalım diyordu
arayınca açmasam triplere giriyordu
herşeye burun kıvıran çocuksu cinslerden idi allah kurtarmıs valla evlilik teklifi edecektim kendisine
birde arkadaşımın eşinin kız kardeşi idi baldız yani
bana demesin mi ben arkadasının ısrarları üzeri seninle konusuyorum lan desene istemiyorum seni baştan bende bunca çabaya israfa girmiyeyim
asık etti kendini bana sonra bunları dedi00 Yorumla"Lan, grzzz, grss" böyle mesajlaşacaksanız hiç mesajlaşmayın daha iyi. İki kelimeyi yazmaya üşenip kısaltan insan tipleri, hiç hoşlanmam. Herneyse, konuya dönelim. Her saat mesajlaşmak olmaz. Herkesin işi gücü var. Ne zaman müsait olunursa o zaman sohbet, muhabbet edilir.
41 Yorumla
Soran+1 yılBaze kelimemis öyle kısa bizim evet her saat mesajlaşmak saçmalık
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Özlüyor demekki senden başkası ile ilgilenmek zaman geçirmek istemiyorSeninde öyle olmanı istiyor. Seviyor işte kötü müBunu farklı bir zamanda konuşabilirsin bu konuyu yanlış anlaşılmadan kalbini kırmadan00 Yorumla Bunu yapmasının tek sebebi tamamen sana odaklanması hep seni düşünmesi kendine başka bir meşguliyet bulmaması. Bu durumu acilen onunla açık açık konuş ama telefonda konuş bunu. Bütün hayatını sana adamamasını, mutlu olacağı başka şeylerle de uğraşması gerektiğini böylece konuşacağınız şeylerin daha cok birikecegini ve konuştuğunuzda her ikinizin de daha çok zevk alacağını söylemelisin
20 Yorumla
+1 yılBuluştuğunuz zaman örgü takımını götür de sen dizi izlerken o da örgü örer. Şimdi kusmak istiyorum şuraya. Tamam çok seviyor olabilir, çok aşık olabilir ama mübarek hayatımız aşktan sevgiliden ibaret değil bunu nasıl idrak edemez anlamıyorum. Hiç mi başka bir şey ilgisi, hobisi yok bu kardeşimizin. Valla ciddi ciddi konuş derim ben yaptığının ilişkinize zarar vereceğini anlat.
10 Yorumla
+1 yılSabahtan akşama kadar konuşmak birşeyi değiştirmezki aşkı falan çoğaltmaz yani burada haklısın sen sonuçta seninde işin olabilir özelin olabilir. Farkettimki sevgilin anlayışlı biri değil böyle olmaz bence. Çok konuşmak önemli değildir sevdiğini bilmek yeter insana
00 Yorumla
+1 yılçok ağır yorjmlar gelmiş ama ilgili insandan çok zarar gelmez en azından aldatmıcağı ve sevdiği belli evet tabiki yaptığı iyi değil ama iyi tarafjndan düşün kuaur ararsak bitmez knkam. sadece biraz daha basknca kendi kararlarını ver güzelce anlat işlerinin oldunu zaten sürekli aklımdasın de ve trip atmasndan rahatsz oldunu ilişkmizi basitleştirmeyelm falan de sevdini ve önemsedini belli et zaten pek ses etmez ama trip atıp çirkinlelmesine müsaade etme. sakin kafa en büyük küçtr rahat ol
00 YorumlaBence bu cok guzel birsey. Senide anlaiyorum kendine biraz vakit ayirmak istiyosun ama bence duzgun bi sekilde onu kirmadan durumu anlat. Sana tek biraey soylim umarim herzaman boyle davranir ama bu davranislari bile ozliceksin.
08 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır böyle canım Beni çok seviyor o yönden içim rahat
Soran+1 yılCanım işte öyle kolay değil benden başkası ona katlanamazdi çok zor biri bende yoruyorum bazen geç yazdım diye şimdimi aklına geldi yazmak kac saatir aktifsin diyor kızdı yine yazmıyor görüldü attı oysa sorsa niye geç yazdın bilmeden konuşuyor işte
Soran+1 yılSevmesem giderdim çoktan canım ilk sevgilim ya ilk seni seviyorum deyişimdi yani yoruluyor insan Zaman zaman
Diyaloğunuz fazla ergence geldi bana. Şahsen trip atan erkek çekilmez ben olsam direk engellerdim. Ayrıca siz sevgilisiniz "Lan" kelimesi hiç hoş gelmiyor kulağa. Yakın bir arkadaş olsa neyse diyeceğim. Erkeğin kadına lan demesi hoş değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görülüyor olabilir canım evet sevmediğim huyları var ama ayrılacak karar değil ben onu çok seviyorum lan kelimesinde de bence bir şey yok bende ona kullanıyor oda bana diyor bizim aramızdaki iletişim öyle
Soran+1 yılEvet sordum ama ayrilmalimiyim diye değil sevmediğim tavirlari var evet bazen sinirden ağlıyorum inati çok pis bazen ben bir şey yapınca oda aynısını yapıyor sonra ben öyuzden sordum
+1 yılKendine zaman ayırmak en güzeli, sanırım arkadaşın hâlâ insanların kendilerine de zaman ayırması gerektiği hakkında bir düşüncesi yok. Yakında sıkılma olayları başlar. Toksin bir ilişkiye döner. Bir süre sonra birbirimiz için doğru kişi olmadığınızı anlarsınız. İnşallah o da anlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum 😔
+1 yılYaş 18 mi 😀 bunu ergenler yapar. Erkekler de 23-24 yaşına kadar ergenlik süreci geçirdiklerine göre😀 normal bu trip.
12 Yorumla
Soran+1 yıl21 canım böyle işte napim
- +1 yıl
Kolay gelsin ne diyem😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakma sen eleştirilere, bu minik çocuk seni seviyor sen de onu. Bırak yapsın bu tripleri sevdiği için yapıyor. Sen de bunu çok iyi biliyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum evet öyle
Sevgilinin sesli harflere karşı bir düşmanlığı mı var ergen ınsta kızları gibi kısaltmalı konuşuyor hshd
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlıyorum sonuçta
Erkek 1-2 ve 3 saat ayrı kalamaz veya kalmak istemez. Teoride bunun aşk sevgi ve özlem olduğu için söylense de aslında olan istemsizce kontrol altında tutmaya çalışma hissidir.
00 Yorumla
+1 yılBöyle ilgi bağımlısı tripli birine ne kadar katlanabilirsin ki ben okurken bunaldım. Yok ver gitsin büyüyememiş daha
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım ya napim katlanıyor insan o benim ilk sevgilim 3 yılık sevgilim biz ne çok ayrılıp barıştık bir bilsen hani derler ya insan en çok kavga ettigle anlaşıyor cidden öyle..
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Bu adam dolaylı ya da doğrudan piskopat bu kişilerden kaybedilmeden kurtulman zor Allah yardımcın olsun😶
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılHer dakka da ona vakit ayıramazsın elbet ama seviyorsun belli onu triplerine anlayışlı davranmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep öyleyim gönlünü alıyorum bir şekilde uzaması konu diye
+1 yılDizi izle sen de firsattan istifade😂 ayarlari duzelir boş ver kfhkx
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an yine kızdı geç yazdım diye dizi izliyorum yazmicam ona
Ben olsam benimde hayatım ver her saatimi sana ayiramam beğenmiyorsan köle bul derdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen diyemem işte
+1 yılHiç gelemem böyle seylere sabah gunaydin aksam iyi geceler yeter ya😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOkadar da değil yav😂
+1 yılsürekli olunca bıkkınlık olur insanlar kendilerine alan bırakmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz sabahtan gece kadar konuşuruz işte
- +1 yıl
yani bir süre sonra konuşacak bir şey kalmayacak kötü
Soran+1 yılİşte bizde öyle olmuyor 3 yıldır sevgiliyiz hep konuşulacak bir şey var ya
+1 yılTam bir ergenmiş kısaltarak birde trip yapıyor aklınca. Hiç sevmediğim tipler
10 Yorumla
+1 yılBu kadar darlamak normal mi ben mi fazla rahatım agalar
Ne gerer var aw kendi işi yok mu10 YorumlaHiç sevmem böyle mesajlaşma olayını. Tabiki de olmaz
00 Yorumlaya tam aradığım kadın modeli bizede böyle sevgili gelmez ya zırt pırt boğar insanı 🤣
00 Yorumla
+1 yılBende hep bunu diyorum..
Ama anlamıyorlar ki.. : D
Aynı duyguları yaşamak güzel.00 Yorumla
+1 yılHer saat olmaz yahunedemekhersaniyetuvaletegiderkenbilekonuşmicazkafayımıyedinsen
00 Yorumla
+1 yılIyi yapiyor android nesil cok iyi oluyor bole slk seylerle mutsuz olun
00 Yorumla
+1 yılSöylesene ona kendi özel ihtiyaçlarının olduğunu dakika başı onunla mesajlaşamayacağını
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yazismasam özlerim valla değer verdigim biriyle surkeli konuşmak sesini duymak isterim heyecan verir bu bana
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar böyle olur sonra trip atan taraflar değişir
18 Yorumla- +1 yıl
😎👍 tecrübe konuşuyor
- +1 yıl
@Tatlı_günahlar 😂😂öyle ama
- +1 yıl
Alkış 👏👏 hemde ayakta 😉 kıymeti mi bil
Kadınlar en iyisini bilir biz ne desek boş - +1 yıl
@Tatlı_günahlar kıymet bilmek için bende bi kıymetin olması gerekmez mi
- +1 yıl
Elbette ki
Soran+1 yılİlk zamanlar değil ki canım 3 yılık sevgilim benden daha çok tirip atan o valla
- +1 yıl
İlk zamanlar sen mi atıyordun 🙄
Soran+1 yılYok ya yerine göre ikimizde atıyorduk bizim ilişki biraz karışık ya
+1 yılCarparim ağzına böyle erkegin daha ne istiyo bütün gün seninle
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
İşi gücü olmayan insanların yaptığı eylemdir. İlişki zaten uzun sürmez.
00 Yorumla
+1 yılSana bağımlı gibi size hiç alan bırakmamış ki üstelik konuşma tarzı da hiç hoş değil
00 YorumlaBen bu mantığı anlamıyorum çalışan insansanız bazen kafanızı işten kaldırmanız zor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDesene ona hayatta daha önemli şeyler var biraz büyümesi gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle napim seviyorum onu bazı turipleri çekilmiyor ama napalim
Cevap sahibi+1 yılGerçekten ona söyle mamasını yesin yatsın
+1 yılSeninle lan diye konusan biriyle konusmayı kes
110 Yorumla
Soran+1 yılCanım bizim konuşma tarzımız lan nerdesin lan arasana manyak tamam falan yani bizim iletisimiz bu😂
Soran+1 yıl@Kaan34j ya ne alaka şimdi lan diyenler saygısız mi insanlar bazen arkadaşıyla öyle de konuşa bilir
Soran+1 yıl@Kaan34j bir şey olmaz merak etme lan demekle bir şey olmaz tabiikide bana hep böyle demiyo hitap şekli aşk ya da can içim
Soran+1 yıl@Kaan34j bende lan diyorum öyuzden niye kabul etmiyim
+1 yılOlgunlaşamamış daha sanırım
20 Yorumla
+1 yılDemekki özlüyo çocuk napsın 😄
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 saat konuşmayunca ben bile özlüyorum alışkanlık ya bilmiyorum
+1 yılilk sevgilisimisin? yoksa güven sorunu mu var?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun çok sevgilisi olmuş benim ilk sevgilim o
- +1 yıl
o zaman güvencini kaybetmis
+1 yılSen bundan soğursun
Çoluk çocuk daha01 Yorumla
Soran+1 yılSogumuyorum işte uğraşıyorum bende işte onla zor ya
+1 yılAcil Türkçe dersi almalısınız ikinizde.
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim Türkçemiz yeter
+1 yılbanada böylesi denk gelmez xd
02 Yorumla
Soran+1 yılGelir inşallah eymi dizi izliyon ona yazmiyon diye kızıp tirip atar inşallah 😂
- +1 yıl
dizi izlemiyorum zaten sevmem
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi olması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
senin triplere girmen lazım
Soran+1 yılBen niye girim
Keşke benimdr olsaa😇
11 Yorumlaher saat mesajlaşmak olmaz ya monotonlaşır.
10 Yorumla
+1 yılbu ilişki yürümez haci
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır yürüyor öyle böyle
- +1 yıl
yürüyor ama yıkılır yani temeller sağlam degil sizin
+1 yılSürekli sürekli sıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Olmaz tabi orta oluklular bile yapmıyor artık
00 Yorumla
+1 yılmax 1 saatin üstüne çıkamam sıkar
00 Yorumla
+1 yılTrip bizim grubtatada varmıymış 😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Trip atan erkek çekilmez. Arkana bakmadan kaç.
00 Yorumla
+1 yılhayatınız birbirinizden ibaret olmamalı bence
00 Yorumla
+1 yılUsta bu ne usta puahahah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYazma tarzindan belli zekasi geri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle erkek mi varmış ya
30 Yorumlanereden konuluyosunhz
01 Yorumla
Soran+1 yılİngramdan
+1 yılçok saçma..
tabiki her saat olmaz..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer insan farklı, bende sevmem sürekli yazışmayı
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!