Erkek arkadasımla baya ciddiyız, oda bende ögretmenlik bitirdik. Aynı kpss kursuna gidiyoruz ve kpss calısıyoruz.
Ailrm sevgilimi biliyor ama şartv koştu eger ben atanamaz isem asla evlendirmeyeceklerini.
Erkek arkadasım da en kötu seni kaçırırım dedi. Ama benim babam mit de calısıyor bulabilirler mı?
Ailrm sevgilimi biliyor ama şartv koştu eger ben atanamaz isem asla evlendirmeyeceklerini.
Erkek arkadasım da en kötu seni kaçırırım dedi. Ama benim babam mit de calısıyor bulabilirler mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne tesadüf bende yorum yapmıştım. Bende kaçarak evleneceğim , biraz korkutucu tabikide ama başka çare bırakmıyorlar =(
Valla hayatımda hic yapmam diyordum ama babam mit işte bulurlar. Şimd kaçıp direk resmi nıkah yapsak ayıramazlar dimi off off
Valla sizinle mesaj olarak konuşmak isterdim şu an sizde kendimi goruyorum çünkü bende hemşirelik öğrencisiyim , ve siz nikah kiydiktan sonra kimse sizi ayiramaz artık evli insanlar olmuş oluyorsunuz o yüzden bu konuda endişeniz olmasın.
Oha ya Şu an bende en azındab ben gibi biri varmıs diyorum sempati yaptım valla. Nasıl mesajdan ulasabılıtym kullanıcı adınız nedir? Valla atanamaz isem resmi yapıp kaçıcam ozaman herhalde küser aileler ama ayıramazlar
İlay22 hesabim mesaj atabilirsiniz bende benimle ortak biriyle konuşmak isterim gerçekten...
Önce istek atmaniz gerekiyor mesajları kapattım çünkü ben kabul ederim zaten
Bulamazsınız diye düşündüm gizliden çıktım siz bana istek atın ben dönerim zaten
Ekledım canım Flow lu bişi benim kullanıcı adı
Normal de kazanamazsan seni evlendiririm denmiyo muydu
Sevgilimle aşığız. tek maas öğretmen yetmez diye izin vermiyor. 30 yaısna gelsem yine atanmazsam evlendirmez. Kaçsam nolcka onuda bılmıyorm
Yok be onlarda haklilar yani kacmayin belki gaza getirme yontemidir aileniz anlayisliysa izin verirler m. etmeyin
Belki hic calismak istemiceksin tek maas idarede etmeniz gerekiyor.
İşte ailem olmaz dıyor seı mahcup etmeyiz kendi maasın olsın evlen diyor. Atanmak ta cok zor of ya
25 yasinda birisin biraz agirligini koy aile de olsa seni de dusunuyo olsalar son karar senin kimse karisamaz bu siniri simdiye kadar koymaliydin. Eger sirf evlenmek icin kacmayi dusunuyosan bu cahillikle senden ogretmen falan olmaz. Sen kimseyi egitemezsin kusura bakma
Sevgılımde öğretmen.. Yurtdısında buyudgm ben. Ya babam ust duzey meslek sahibi. Adına leke gelir yapcak bişey yok. Yaşım geciyor. Sevdıghım insan için kaçarım
Aileni dinle sonra pişman olursun. Ne var evlenmede bu kadar acele neden?
3 senedir kpss calısıyorjm. Annem cok baskıcı telefonuma el koydu. Sevgilimle arada konusabılıyoruz anca dershanede. O yuzden yedek tel aldık gizliden kullanıyorum. Yasım 25 hayatımı kurmak istiyorum. Atanamazsam 30 da olsam ailem evlendirmez
O yuzden kaçmam gerek
Koca bulunur aile bulunmaz
Ama aşığız cok sefeıyorum. Ailem cocugy begenıyor ama atanamazsan unut dıyor ben unutmam
Bu Türkçe ile atanman zor 😄 hayırlısı.
Ben İngilizce bölumum ve yurtdısı okudum evet boyle yazıyorum yapcak bisi yok
Yine de ana diline ihtiyacın var neyse
Off baslik yettti bana zaten allah cahillerle basa cikmayi nasip etsin.
Evlenirsin
Napcam peki kaçsam vermek zorundalar mı
Kaçmışsın knk kim seni verecek 😂
Babam mit calısıypr bulur yanı cocugun yanından alırlar benı
O zaman onun olma olsalığı uzayın içinde yok yani sana öyle söylim
evlendin bile