Ya adam hem zeki, hem acayip yakışıklı, hayvani bir cazibesi var. Üstelik aile babası, çocuğuyla nasıl ilgileniyor , ne tatlı adam. Sosyal medya bile kullanmıyor. Karısı da ortalama bir kadın. Böyle adamları nasıl eve bağlıyor bu kadınlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu adamı alın bu iş yerinden !!!
İş yerindeki evli adam bu kadar seksi olmak zorunda mısın?
Rica ederim 😌 hanımefendi. Evliliği yürütmek bir tür sanattır. Bu sanatı icra edenler ise birbirlerini hiç bıkmadan ve yorulmadan sevmekten geçiyor. Sevgi saygı hoşgörü her şeyi halledebilir.
Bu durumu anlayabilmem ve yorumlama yapmam için evlilik yaşamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Evlilik dediğimiz şeyi çok iyi analiz edip ne olduğunu anlamalıyız öncelikle. Evlilik bence biraz öncede bahsetmiş olduğum gibi sevgi saygı hoşgörü ve birbirinizi anlamaktan geçer. Ülkemizde evliliğin tam farkına varamayan bireylerle dolu. Evlilik içerisindeki krizleri yönetebilmek çok önemlidir. Örneğin aile olayları veya çevresel faktörler diyebilirim. Eşinizi gerçekten seviyorsanız ve ona değer veriyorsanız mutlaka hiç yorulmadan seveceksiniz ona saygı göstereceksinizdir. Her durumda şartlar ne olursa olsun yanında olacaksınızdır. Evlilik bir bütünlüktür. İki birey diye asla ayrılamaz. Evlilik bir evin içerisinde bütünlükten ibarettir.
olabılır ben fantastık bır adamın belkıde sen utangac toplumda hıc konusmayan sık sık orada oldugu unutulan bırısındır ole duygusalsındırkı bır erkek sıgarayı sagdan cekıp sola uflese bıle asık olabılırsın
Çok özgüvenli ve havalı gözüktüğümü söylüyorlar dışardan , ama tanıyınca öyle gubuz değilmişsin diyorlar. Yani beğendiğim biri olunca dediğin tarzda şeylerden etkilendiğim oluyor yalan değil
Hayır. Kadının o adamla iletişimi iyi ve fedakar bir kadın diyorum. Ben de Üni yıllarında çok yakışıklı bir adamdım çok güzel bir kız vardı onu reddettim gittim ortalama vasat bir kızla sevgili oldum. Hatta ona aşık oldum. Çok sevecen fedakar içten dürüst bir kızdı. Gözlerinin içi gülüyordu. Beni öyle iyi anlıyordu ki adeta konuşmadan anlaşıyorduk. Telepati kuruyorduk sanki. İşte böyle olunca dış görünüş önemsizleşiyor.
Biz bu adamla 3 sene önce başka bir iş yerinde karşılaştık ilk. Eşi o iş yerimizde yoktu. Evli olduğunu da bilmiyordum. Tanıştık. Bir de aynı memleketliymişiz. Meslek aynı, memleket aynı. Zeki, yakışıklı. Allahım aşık oldum diye arkadaşımı aradım. 2-3 hafta iş yerinde sohbetlerimiz oldu. Ama hiç özel hayata dair konuşmalar değil ve iş yerinde yüz yüze iş ile ilgili sohbetler. Sonradan öğrendim evli olduğunu. Sonra uzak durdum tabi. Yeni bir yere tayin istedim adam orada çalışıyormuş meğer, diğer karşılaştığımız yere ikimizi de geçici görevlendirme vermişlermiş. Yeni iş yerinde ikimizinde kadrosu ve adamın eşinin de. Burada eşi de olunca tam evli erkek profili. Acaba karışı görür diye mi o flörtöz tavrından vazgeçti? Yoksa 3 senede evliliği oturup olgunlaştı mı?
Neden tükenecek? Evli adamı mı karısından mı ayırmak istedim? Öyle bekar bir adam bulsam nasıl bu kıvama getiririm diye soruyorum. Ne var bunda? Önce okuduğunu anla kezban seni!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bununla ;
https://www.youtube.com/watch?v=mhJh5_6MuCk_
İyi geceler
_
Eşi olacak olan hanımefendi eşine sevgi özen hoşgörü ve ilgi gösteriyorsa ve adamın da karakteri olduğundan dolayı uyumlu bir eş oluyorlar.
En mantıklı cevap buydu şu ana kadar okuduklarımın içinde.
Rica ederim 😌 hanımefendi. Evliliği yürütmek bir tür sanattır. Bu sanatı icra edenler ise birbirlerini hiç bıkmadan ve yorulmadan sevmekten geçiyor. Sevgi saygı hoşgörü her şeyi halledebilir.
Siz evli misiniz?
Hayır bekarım
Nerden biliyorsunuz peki bu şekilde olması gerektiğini? Tecrübe etmiş gübi konuşmuşsunuz.
Bu durumu anlayabilmem ve yorumlama yapmam için evlilik yaşamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Evlilik dediğimiz şeyi çok iyi analiz edip ne olduğunu anlamalıyız öncelikle. Evlilik bence biraz öncede bahsetmiş olduğum gibi sevgi saygı hoşgörü ve birbirinizi anlamaktan geçer. Ülkemizde evliliğin tam farkına varamayan bireylerle dolu. Evlilik içerisindeki krizleri yönetebilmek çok önemlidir. Örneğin aile olayları veya çevresel faktörler diyebilirim. Eşinizi gerçekten seviyorsanız ve ona değer veriyorsanız mutlaka hiç yorulmadan seveceksiniz ona saygı göstereceksinizdir. Her durumda şartlar ne olursa olsun yanında olacaksınızdır. Evlilik bir bütünlüktür. İki birey diye asla ayrılamaz. Evlilik bir evin içerisinde bütünlükten ibarettir.
Evlenince ee umarım bu muhteşem idealist fikirleriniz aynen devam eder
Evet elbette ki de devam edecek. ☺️
Karakter işte. Allah bozmasın kem gözlülerden korusun.
Ay maşallah diyorum ikisine de. Benden zarar gelmez ama amin diyim yine de.
senin abazalıgının bunda bır payı var mıdır :D SENCE:))
Abaza olmak için önüne gelen her erkeğe ayrım yapmaksızın yakışıklı demek gerekir. Ben öyle mi dedim :)
walla bılmem saldıray bır ızlenım verdın evlılerı boş ver
Saldıray mı :) işte buna gülünür ;)
ıssız bı cafede senle oturulmaz tedirgin edersin insanı:) bır anda gravatından cekıp adamı kündeye getırecem bır halın var yıllarca bal yemıs balda uyumus gıbı
Yok artık ya hiç alakam bile yok, kendi kafandaki fanteziye malzeme yapma beni :)
olabılır ben fantastık bır adamın belkıde sen utangac toplumda hıc konusmayan sık sık orada oldugu unutulan bırısındır ole duygusalsındırkı bır erkek sıgarayı sagdan cekıp sola uflese bıle asık olabılırsın
Çok özgüvenli ve havalı gözüktüğümü söylüyorlar dışardan , ama tanıyınca öyle gubuz değilmişsin diyorlar. Yani beğendiğim biri olunca dediğin tarzda şeylerden etkilendiğim oluyor yalan değil
ozaman kendını tatlı meltem ruzgarına bırak
Ne alaka?
yanı hayatını yasanın farklı versıyonunu kelımelerlr yansıttım evlı adamları boş ver hayatını yasa kısaca
😂😂 sende bul bi tane nie milletinkine sulanıyosun ki
İşte anlamaya çalışıyorum ona göre bekar birine ayar çekicem bende. Evli ile işim olmaz. Yazık günah karısına çocuğuna
Yatakta iyidir bağlamıstır
Kadın dindar biri evlenmeden yapacağını sanmam, nasıl evliliğe ikna oldu onunla soru bu
Dışardan nasıl göründüğüne bakma bişeler yapmıstır ikna etmiştir
Erkekler yatmadan evliliğe ikna olmaz mı diyorsunuz
Avrupa’da filan yaşıyorsunuz sanırım
Neden sadece yatmak olarak algılıyosunki
Yatakta iyidir yazdığın için olmasın!!!
Başka seylerde yazdım bi ona odaklandın niyeyse
İletişim ve fedakarlıkla
Erkek ne kadar yakışıklıysa o kadar fedakarlık mı diyorsun?
Hayır.
Kadının o adamla iletişimi iyi ve fedakar bir kadın diyorum.
Ben de Üni yıllarında çok yakışıklı bir adamdım çok güzel bir kız vardı onu reddettim gittim ortalama vasat bir kızla sevgili oldum. Hatta ona aşık oldum. Çok sevecen fedakar içten dürüst bir kızdı. Gözlerinin içi gülüyordu. Beni öyle iyi anlıyordu ki adeta konuşmadan anlaşıyorduk. Telepati kuruyorduk sanki.
İşte böyle olunca dış görünüş önemsizleşiyor.
Yazacaktım da neyse çok yöntemi var bağlamanın 😉
Ya sapuk supuk şeyler yazacaksın muhtemelen
Hayır tabiki de on yargılı olmayın
Kadındemekki ahlaklı iffetli birisi
Ahlakı düzgün olunca dışına bakmamıştır mı diyorsun?
Kendi gibi birisini bulmuştur diyorum. Erkeğin aradığı da belkide odur
Biz bu adamla 3 sene önce başka bir iş yerinde karşılaştık ilk. Eşi o iş yerimizde yoktu. Evli olduğunu da bilmiyordum. Tanıştık. Bir de aynı memleketliymişiz. Meslek aynı, memleket aynı. Zeki, yakışıklı. Allahım aşık oldum diye arkadaşımı aradım. 2-3 hafta iş yerinde sohbetlerimiz oldu. Ama hiç özel hayata dair konuşmalar değil ve iş yerinde yüz yüze iş ile ilgili sohbetler. Sonradan öğrendim evli olduğunu. Sonra uzak durdum tabi. Yeni bir yere tayin istedim adam orada çalışıyormuş meğer, diğer karşılaştığımız yere ikimizi de geçici görevlendirme vermişlermiş. Yeni iş yerinde ikimizinde kadrosu ve adamın eşinin de. Burada eşi de olunca tam evli erkek profili. Acaba karışı görür diye mi o flörtöz tavrından vazgeçti? Yoksa 3 senede evliliği oturup olgunlaştı mı?
Her ikiside olabilir
Ben bekarım ama daha seksiyim.
Adamı gördü de kıyaslıyor sanki
Kendimi biliyorum, o yeter.
Sorduk mu nasıl birisin diye?
Biz sorduk mu işyerindeki evli adam nasıl biri diye?
Gel öğreteyim 🤣🤣😂😂😅😅😅
Onlarınki altın kaplama
Vay q soyunuz tükenmedi mi sizin
Neden tükenecek? Evli adamı mı karısından mı ayırmak istedim? Öyle bekar bir adam bulsam nasıl bu kıvama getiririm diye soruyorum. Ne var bunda? Önce okuduğunu anla kezban seni!
Kezbanmis puhahaha sorun benimle alakalı degil umrumda da değil. senin f4hiseligin senin umrunda
Terbiyesiz
Sen git evli adamlari kesmeye devam et senin isin bu yrrm terbiye olcmek senin haddin vyea işin degil
Ahlaksızsın üstelik, hadsiz ve geriiiizekalısın da ayrıca. İstedipimi yaparım sana mı sorucam sürrttükkk
Cikisa gel âq mınakodumun kemgozlusu
Tamam konum at geliyorum ergen :D
kıskanma ne olur çalış seninde olur
Çalışmakla filan olacak bir şey değil gibi görünüyor. Bazıları doğuştan ballı.
seni alsak köşeye :D
Kaç yaşındasın sen
12
Hım
Napacaksın benim yaşımı? Konunun öznesi ben değilim. Ama 35ine geldin hala evlenemedin mi filan mı diyeceksiniz?
Seni tanımak adına merak ettim kızacagını tahmin etmemiştim
Sen evlimisin