Cinsel Yaşam Sekste erkeğin inlemesi iyi değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Niye çekiniyorsunuz Sekste erkeğin inlemesi iyi değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hayır değildir 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Böyle 10. saniyedeki gibi inliyorsa iyidir asssjskhttps://youtu.be/yDBN0ZXOOGg?si=a7vB0IqZN6vXVXaF 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkekler çekinmiyor ki ama asıl zevki siz kadınlar daha fazla yaşıyorsunuz. Sizlerin inlemesi gayette normal 1 0 Yorumla
ZIPPİRİK Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Önlemek herzaman olmuyor aşırı sevk alma lazimki kontrolde çıkıp hayvanlasayim artık🤣🤭 1 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnlemek değil de bağırdığım oluyor boşalırken. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence çok iyi daha çok azdırıyor 7 4 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 yıl inletecek kadına daha denk gelmedim :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @HaYLaZ_Ve_GıCıK senin problemin o Yorumla Hand_some_34 1 yıl Ben de diyorum fb im neden daha çok istedi Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İstemsizce inleme olunuyor zaten ama evet erkekler genelde bu konuda çekinir kendini kadın gibi hissediyor sanırım inlenildiğinde 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçinden gelirse inler beya kadın iyi tahrik ederse inler bosalirkende inler inleyen değilde inleten hanım önemli heralde 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İnlemek değilde benim ki böğürmek oluyor genelde ve bundan hiç utanmadim 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben çwkinmiyorum çekinenlede olmuyoruz cinsellik sınırsız yaşanmalı 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnlemek ne ya ben kukruyorum hayvan gibi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Asgjfjdjgjjjfkl Yorumla EemreE34 1 yıl Öyle değil mi ama kadınlar inler erkek dediğin daha sert olacak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Biraz ses çıkarması normal ama senden daha çok inliyorsa sıkıntı soehdorhprhdprjdk 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değil kardeşim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek değil ablam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bunun icin inletebilen kadin olmali her kadın inletemiyor maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben hirliyorum kukruyorum son zamanlarda böyle oldum nedenini bilmiyorum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. gayet güzel inleten olduğunda:) 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnleten olursa neden cekinelim 1 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Cekinecek bir şey yok 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. evet iyi. Yoo çekinmiyorum. 1 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben cekinmiyorim, zevk aldığımda inliyorum tabi inlemem kadina da zevk veriyor 0 0 Yorumla
fatihhdmrr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Karşımızdaki insana bağlı kendimizden geçirirse bizde de oluyor tabiki 0 0 Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnlemeli isteği gelen erkek pasiftir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nooo Yorumla Salakçadüşünen 1 yıl Evet bunca yıldır inlemek bir kere bile aklıma gelmemiştir zaten içgüdüsel olarak öyle bir istekte gelmiyor erkeklerde ha pasiflerde olabilir bilemiyorum ama Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Hiç te cekinmem inlerim o zevk başka 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İyidir zevk aldığının belirtisidir 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet iyi... çekiniyorlarmı ki 0 0 Yorumla
HellaMessedUp Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% 1 yıl bence cok azdirici 5 2 Yorumla Soran 1 yıl Farkidna değiller Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl Çok deli inlerim Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben inliyorum bazen oluyor 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Sen birde beni duysan daha çok ıslanırsın 0 0 Yorumla
Mirza27 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Ben çok fena inliyorum ya 1 1 Yorumla Mirza27 1 yıl @soran özellikle kucakda deliriyorum Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. İnlerim inletirim 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkekler hırlar tarzda ses çıkarır 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O anki ortama bağlı yaa 0 0 Yorumla
Coktakasmaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Sence haz verirmi yani 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Coktakasmaa 1 yıl Peki sert fanteziler Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İyidir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yoo ceknmıyoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
hayır değildir
Böyle 10. saniyedeki gibi inliyorsa iyidir asssjsk
https://youtu.be/yDBN0ZXOOGg?si=a7vB0IqZN6vXVXaFErkekler çekinmiyor ki ama asıl zevki siz kadınlar daha fazla yaşıyorsunuz. Sizlerin inlemesi gayette normal
Önlemek herzaman olmuyor aşırı sevk alma lazimki kontrolde çıkıp hayvanlasayim artık🤣🤭
İnlemek değil de bağırdığım oluyor boşalırken.
Bence çok iyi daha çok azdırıyor
Kesinlikle
inletecek kadına daha denk gelmedim :)
@HaYLaZ_Ve_GıCıK senin problemin o
Ben de diyorum fb im neden daha çok istedi
İstemsizce inleme olunuyor zaten ama evet erkekler genelde bu konuda çekinir kendini kadın gibi hissediyor sanırım inlenildiğinde
İçinden gelirse inler beya kadın iyi tahrik ederse inler bosalirkende inler inleyen değilde inleten hanım önemli heralde
Çok iyidir heralde. Ben de kadınlar için aynı düşünüyorum
İyi iyi ama kadinin inlemesi erkegi daha çok motive eder canim
İnlemek değilde benim ki böğürmek oluyor genelde ve bundan hiç utanmadim
Ben çwkinmiyorum çekinenlede olmuyoruz cinsellik sınırsız yaşanmalı
İnlemek ne ya ben kukruyorum hayvan gibi
Asgjfjdjgjjjfkl
Öyle değil mi ama kadınlar inler erkek dediğin daha sert olacak
Biraz ses çıkarması normal ama senden daha çok inliyorsa sıkıntı soehdorhprhdprjdk
Değil kardeşim
Ne demek değil ablam
Bunun icin inletebilen kadin olmali her kadın inletemiyor maalesef
Ben hirliyorum kukruyorum son zamanlarda böyle oldum nedenini bilmiyorum
gayet güzel inleten olduğunda:)
İnleten olursa neden cekinelim
Kadının önlemesi daha çok zevk veriyor
Cekinecek bir şey yok
evet iyi. Yoo çekinmiyorum.
Ben cekinmiyorim, zevk aldığımda inliyorum tabi inlemem kadina da zevk veriyor
Karşımızdaki insana bağlı kendimizden geçirirse bizde de oluyor tabiki
İnlemeli isteği gelen erkek pasiftir
Nooo
Evet bunca yıldır inlemek bir kere bile aklıma gelmemiştir zaten içgüdüsel olarak öyle bir istekte gelmiyor erkeklerde ha pasiflerde olabilir bilemiyorum ama
Hiç te cekinmem inlerim o zevk başka
İyidir zevk aldığının belirtisidir
evet iyi... çekiniyorlarmı ki
bence cok azdirici
Farkidna değiller
Çok deli inlerim
Yok beee kadının yerini tutmaz
Ben inliyorum bazen oluyor
Sen birde beni duysan daha çok ıslanırsın
Ben inlemem inletirim
kızlarınki daha iyi
Ben çok fena inliyorum ya