- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun geçici bir süre aldatilmissin muhtemelen...
Analiz yeteneğim kuvvetlidir benim dediklerimi umursamamazlik yapma :) şimdi muhtemelen sosyal medyada biriyle tanıştı ona yeni bir heyecan kattı ve biseyler hissetmiş olmalı ki günümüz de tanışır tanışmaz bir haftada sevgili olan cok insan var sosyal medya da da olsa, o heyecanla bu kızla belki sevgilicilik filan oynadı hoşuna gitmiştir muhtemelen kız, sonra tanıdıkça hoşuna gitmeyen seyler olmuştur ve yollarini ayirmislardir sonra sende zaten garantisin elde seni de kaybetmemek için hemen geri vites yapmış. Sana instani kapat demiş çünkü birinin sana ulaşıp aranızı bozmasindan korkuyor olabilir ki bu o seni aldattığı kız büyük ihtimalle, ve kendi kapatmadiysa da hala o kızla irtibat içinde olabilir VS.. Daha önce yaşamış biri olarak söylüyorum eğer dönünce evlenelim gibi seyler dediyse bu bir anlık kaybetme korkusu ve vicdan azabı kaynaklı...04 Yorumla
Soran+1 yılEvt dedi
Soran+1 yılHep diyo ama
- +1 yıl
Kuzum bak sen evlenilecek kizsindir seni kaybetmek istemiyordur ama oynastigi ya da ona heyecan veren başka bir kız daha olmuştur yani valla ben sana ne entiriklaar donderdim geçmişts aldatıldığımi nasıl ogrendim anlatsam ağzın açık dinlersin
Soran+1 yılAynen de oyle oluyo bni evlenicek kiz olarak sakliyo onu eylenicek kiz olarak oynuyo galiba
En İyi Cevaplar
Benim çevremden gözlemlediğim erkekler çeşitli sebeplerden aldatıyor. Ama ilk önce şunu ayırmak lazım: Birisi ile ilişki yaşamak ayrı bir şey, seks yapmak apayrı bir şey. Bu, erkeğin kendi iç dünyasıyla ilgili. Bir kadını çok sevebilirim ama seks hayatımız o kadar başarılı olmayabilir. :) :) Erkeklerin aldatmasını tek bir nedene bağlamamalı. Aldatıldığı için aldatabileceği gibi, tamamen maymun iştahlılıktan da aldatabilir. Kadınların duygusal tatmini ön planda tutmasının aksine aldatan erkek genel olarak cinsel tatmin peşindedir. Erkekler farklı farklı kadınlarla beraber olmaktan daha çok keyif aldıklarından da aldatır. Tabii bir de yakalanma riskinin verdiği heyecanın da etkisini göz ardı etmemeli. Bir erkek, bir kadın ile ilişkiye başladığında onunla her şeyi paylaşmak ister. Buna; birbirinin en iyi arkadaşı olmak ve iyi bir seks hayatı da dahildir. Fakat kadınlar genellikle ilişki ilerledikçe kendilerini sermeye ve 'ne de olsa beni seviyor' diye düşünüp eskisi kadar kendilerine bakmamaya başlar, ilişkinin başındaki bakımlı, çekici kadın yok olup, yerine cici ve anaç bir kadın gelir. :) :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Hakkari'de askerlik yapan biri nasıl aldatabilir 😂 hadi diyelim sosyal medya üzerinden biriyle tanisti konuştu filan, belki o zaman aldatmış olabilir. Böyle kuruntu yaparsan ilişkiniz sürmez. Bence karşına al düşünceni söyle, bir şey olduysa da anlat bana de. O sana anlatmadan ogrenemezsin. Aldatmış da olabilir aldatmamis da😑
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyluyorum diyorumki bizim bi sozumuz vardi iliski vasinsa dedim dun dogukan bana soylemek istedigin bisey var mı dedin sozlere uyuomusun dedim evet dedi seni cok ozledi. Dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Askerde değilde askere gitmeden önce aldatmış ve devam etmiş olabilir.
Askerliğin bitmesi yaklaştığında sana soğuk yapıyor artık. Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin üzül o da bir duygu bazen yaşamak gerekiyor.01 Yorumla
Soran+1 yılHayir bu kiz yeni cikti ortaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKıza mesaj attığını söylemişsin ne dedi onu merak ettim. Buna çok benzer bir şey yaşamıştım, adamın instagramına girmeyi başarmıştım ve boynuzlarımın artık metrelerce olduğunu öğrenmiştim. Adama ben beni aldatıyosun muhabbeti yaparken o bi yandan buluşma ayarlıyormuş kızla😅 o da askerdeydi... askerde aldatamaz diyenler kaçıncı yüzyılda yaşıyor anlamadım
15 Yorumla
Soran+1 yılEvt kiza yazdim ya cevap vermedi onu aradim once acmadi sonrq o aradi dedi istegarmi kapa bnde olmaz dedim o kiz kim dedim once bilmemezlikten geldi sonra itiraf etti yani sevgilisiymis o kiz yanilmadim yani hakli ciktim ayrildik bittti yani
- +1 yıl
Kıyamam sana ya hislerin yanıltmamış ama olsun en azından çabuk fark etmişsin
Soran+1 yılYani olan bana oldu yine bnjm hislerim kuvetlidir doru demisim demeki
- +1 yıl
Canım valla erkekler askere gidince aç gibi saldırıyor etrafına... umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın💖
Soran+1 yılUmarim
+1 yılBaba neyi tartışıyorsunuz, askeriyede sanal ilişki yürür koğuştakilerle yürümez, gerçek sevgilisi varken neden sanal bir ilişki kursun, hem kızı daha yüzyüze görmedi, hadi varsayalım yaptı, ee bu kızın ayrılma durumu olacak, erkek arkadaşınla konuş instagramı felan kapattıysa neden kapattığını öğren, kızı bulduysan git mesaj at ne saklı gizli iş yapıyorsunuz.
110 Yorumla
Soran+1 yılIste kizi buldum da kanit yok e bide burdakiler yarisi yaz diyo yarisi yazama
- +1 yıl
niye burdakilere takıyorsun sen git konuş, arkadaşça konuş öğren durumu kız öğrendiyse tamamen çıkar zaten.
Soran+1 yılKiz az deyil benim hesapta ikimizin resmi var istek atim kabul etmiyo
- +1 yıl
mesaj at ona? özele gelsene az ya sürekli bildirim geliyor göremiyorum
Soran+1 yılTaam da mesaj istegi kapali
- +1 yıl
takip at.
Soran+1 yılHerkeszden mesaj almiyo or... pu
- +1 yıl
anladım bana diyon sandım, burayı sürekli takip edemiyorum istek at bana
Soran+1 yılYok sana niye diyim atamam Şu an isim var
- +1 yıl
tamam
+1 yılİlişkiniz benim her ne kadar saçma bulduğum benimle olacaksan instagram vs. Kullanmayacaksın benden izinsiz tuvalete bile gitmeyeceksin tarzında olsa da bunu bir kenara bırakıyorum soruna gelirsek haklılık payın var gibi ama sen üstüne gitsen bile ondan evet aşkım seni başka bir kızla aldattım hem de askerde yaptım bunu demesini bekleme tereyağ gibi üste çıkacaktır.
Ama yine de içinde kalmasın bence bu gördüklerini söyle ona.16 Yorumla
Soran+1 yılNe diyiceki yok oyle bisey diycek
- +1 yıl
Desin en azından senin saf safinaz olmadığını anlar
Soran+1 yılHm soyliyimi ona
- +1 yıl
Sen karar ver. İstersen de biraz gözlemle. Askerde olduğu için de biraz böyle bir buhrana kapılmış olabilir bir de Hakkari yani.. yıllar önce şu an konuşmadığım bir arkadaşım da orada askerlik yapmıştı.
Bir gün konuştuğumuzda psikolojisinin bozulduğunu evine dönmek istediğini söylemişti. Ve normalde sert mizaçlıdır o an sesi titriyordu hiç unutmam yani. - +1 yıl
İçinden ne geliyorsa onu yap söyle falan dedim ama düşününce işin içinden çıkamadım
Soran+1 yılYani ya gelcekten yoksaya benim supemse sadece bide onubdusunmek lazim o yuzden soylemiyorum bakslim gelsin bi zaten kiza yazdim kiz ona soyliycektir eyer oyle bise varsa
+1 yılne kadar ileri gittini bilemeyiz ama şöyleki pişman olcağı şeyler yapmış senin duyunca üzülüp aytılcağın. şöyle düşnpat diye instayı kapatalm kapat demesi eteği tutuşmuş gibi ve sana daha bağlı dönmesi gözden çıkardıktan sonra senin değerini anlamasıdır. ama bana gerçekten güvenki seni nir kere gözden çıkardıysa bidaha asla değer vermez alışkanlını devam ettirir ilşkinzde o kadr
01 Yorumla
Soran+1 yılPisman olucak ama is isten gecmis olucak
+1 yılEşcinsel ya sa zoofili değilse aldatamaz. Hakkari'deki askeri de böyle bir a... talca histeriyle yargılamak tam kadın davranışıdır. Bence sen onu aldatmak istiyorsun ve vicdanını rahatlatmak için onun seni aldattığını kendini inandırmak istiyorsun. Bizi de buna alet etmek istitorsun. Askerdeki erkeğin moralini bozan, trip atan, iftira atan, ihanet eden kadınlar idam edilmeli bence. Kimse askerden üstün olamaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bos konusma bn onu aldatmak isteseydim iki gun once eski sevgilim yazdim hemen englledim bunu onada soyledim
- +1 yıl
Söylemeseydin keşke. Bir erkek kadınını korumak ister. Ancak askerdeki ya da cezaevindeki erkek bunu yapamaz. Askerden bile kaçmaya kalkıp askerliği yakabilir ya da o bölgede savunmasız teröre kurban gidebilir. Lütfen biraz olgun ve düşünceli olun. Şu duygu mastirbasyonunuzdan çok çektik be. Azıcık akıl ve mantık istiyoruz yahu.
Soran+1 yılAnliyislinbiriyim aslinda ama bni o mecbur birakti buna
- +1 yıl
Günahtır. Asker bir insanı kutsal yapmaz elbet. Şerefsiz insanlarda askerlik yapıyor. Ama askerlik bitene kadar sen ihanet etme, moralini bozma. Sen bir TC kadını olarak TC askerine görevini tapmış ol. Askerliği bitince vurursun tekmeyi. Ama Hakkari'de ihanet edebileceği ya asker arkadaşı ya da katırlar var. Yani çarşı çok zor verilir. Nöbetler sık ve uzundur ve nöbette telefon olmaz. Birkaç saatlik çarşı izninde de kadın düşüremez. Orası Alsancak değil. Adamın kafasını ayrı yerden gövdesini ayrı yerden penisini ayrı yerden toplarlar.
Soran+1 yılTelefon var elindede neyse bn zaten bekliyorum bekliycem gelsin bakalim 1 ay var zaten
bana sanki bir şeyler yaşadı da, pişman oldu, sonra değerini anlayıp, yaptıklarının ortaya çıkmaması için sosyal medyanı kapatmayı istedi gibi geldi ama bu bir tahmin sadece şimdi gidip direk çocuktan da ayrılma ama mesela ağzını alttan alarak bir ara bakalım
17 Yorumla- +1 yıl
Bu arkadaşa aynen katılıyorum ben,
- +1 yıl
@birrkullaniciadi aynı düşüncedeysek bence bir sohbete değer ;)
- +1 yıl
Yaş kaç
- +1 yıl
- +1 yıl
@birrkullaniciadi yaştan kayıp ettik sanırım... canın sağ olsun... iyi sorular / cevaplar :)
- +1 yıl
İyi geceler ☺️
- +1 yıl
@birrkullaniciadi sana da ve teşekkürler yinede ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka seni yedeğe alıp almadığını şöyle anlarsın. Ayrıca evlilik vaadine güvenme. Şunu yap benim sevgilimin Instagram, wp, Twitter profili benimle olan fotosu. Sizde yapın. Bahane ederse çocukça falan diye ki büyük ihtimal öyle dicek. Benim sevgilimin de yanlışları var bi ihaneti yok. Ama tüm sosyal meydanlarında fotolarda ben olduğum için içim rahat
030 Yorumla
Soran+1 yılYni bi hesap acip ikimizn resmini koyup kiza istek attim
Cevap sahibi+1 yılHayır sosyal medyalarına seninle fotoğraf koysun. Sen kızla niye muhattap olucaksın ki senin problemin Sevgilinle, ilişkini karşındaki erkekle yaşıyorsun. Zaten kuşkulandıracak çok şey yapmış
Cevap sahibi+1 yılAma instagram biografisine kızın adını yazdıysa ya da storisine kızın hesabını lilyden stalkla. Fake hesapla gir instagramın çalınmasın
Cevap sahibi+1 yılLily apk yaz indir
Soran+1 yılYani bisey yapmiyimi
Cevap sahibi+1 yılDüzgün yerden indir ama virüs olabiliyor
Soran+1 yılO ne
Soran+1 yılYok kizin adi falan Şu an
Soran+1 yılAdi da yzmiyodu cennetim yaziyodu ama Şu an yok
Cevap sahibi+1 yılİnstagram gizli hesapları görüyorsun
Soran+1 yılArtik biti ayrildik canım aldatiyomus
Cevap sahibi+1 yılBelliydi zaten başkası olduğu. Askerde böyleyse normal hayatında daha fazla kadına ulaşmaya çalışır bu it. Allah kurtarmış seni yoklukta kalır da sana yazarsa sakın muhattap olma aklım karışmasın
Soran+1 yılKafam Şu an cok doldu sanki bi soktayim gbi geldi kulunilip bi cop gbi ortada kaldim acimi sizlerden baska kimseyle paylasamiyorum ailem bi sevgilim oldugunu bile bilmiyodu cok yoruldum bosa giden zsmanim yalandan duydugum sozler hepsi bosa gitti
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır sevgiliydiniz? İlgi duyduğun biri ihanet edince evet bi şok oluyor insan ama böyle basit biri için yas tutma. şu an acını yaşa hatalarından pişman olma hepsi seni daha kurnaz, daha temkinli yapacak. Millet 3 çocukla eşiyle boşanmak zorunda kalıyor, 30 yaşına kadar evlilik vaadiyle oyalanan kadınlar var. Kendini çöp olarak atıldım olarak görürsen karşındaki insanlar da seni çöp olarak görür. İlk önce değeri kendine, sonra ilgi duyduğun kişiye vericeksin
Soran+1 yılHaklisin bn onu 5 yildan beri seviyorum ama ona o askerdeyken soyledim askerken sevgili olduk benim hatam dorusu saf ve temiz sevdim
Cevap sahibi+1 yılYanlış insana verilen sevgi ve emeğin bi değeri kıymeti olmuyor maalesef. Tecrubeyle sabittir bu durum 😂
Cevap sahibi+1 yılMesela bi insan nankörse sen ona çiçek bahçelerini ver maddi manevi yanında destek ol o yine nerde parasında gözü olan kadın ona gider
Soran+1 yılCok haklisin insanlar aski ve sevgiyi haketmiyor
Cevap sahibi+1 yılHakeden illa ki vardır bu anlattığın çocuk senin sevgini haketmiyor
Soran+1 yılAynen oyle hak etmiyor cok yusuz biri ve hayla benim durumlarima bakiyo vatsaptan bukardar yusuz
Cevap sahibi+1 yılYa silsene rehberinden. Enerjini bu çocuğa vermeye devam edersen bu tip erkekler karşına çıkar. Yok kimseyi istemiyorum dersen de bu çocuk için yas tutmaya değmez. Kuzenimin böyle sevgilisi vardı 3 senesini aldı. Hatta baya seviyordu çocuğu. Sonra neyse ayrılınca hayatına devam etti kuzenim şu an öyle bi koca buldu ki sülale de en zenginimiz kuzenim oldu. Nişanlısı abartısız her hafta çiçek alıyor, bütün masraflarını karşılıyor kuzenimin, telefon tablet, kozmetik herşeyini aldı. Nikah öncesi de araba alıcakmış
Cevap sahibi+1 yılDüşün yani millet 3 çocuk veren karısına araba almaz, daha nişanlılar 8 aydır beraberler araba alıcak kuzenime
Soran+1 yılOf bu erkekler
Soran+1 yılBn para pul mal mul istemedim ki sadece benim onu sevdigim gbi oda bni swvsin istedim sadece bukardr
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek maddi manevi fazlasını bile yapıyor. Verdiğim örnekte mesele para da değil sahiplenmesi. 3 sene de evlilik için erken diyen de var 5 ay da evlenme teklifini eden de. İnşallah karşımıza çıkar
Cevap sahibi+1 yılBidaha hiçbir erkeğin ciddi düşünüyorum evlilik istiyorum lafına inanma. Zamanında bende senin gibi inandım ailesiyle tanıştırmıştı meğerse gönül eğlendiriyormuş benimle. Niyeti ciddi olan aileleri tanıştırır. Senin ailenin evine çiçekle gelir. Öyle lafta evlenicez demez
Soran+1 yılHaklisin ama biz ayni mahallede oturuyoz bn ne yapicam
Soran+1 yılOnu herzaman gorucem
Cevap sahibi+1 yılÖnüne bakmaz ve sürekli onu konuşur üzülürsen o seni değil sen onu başkasıyla görürsün. Bak sana dediğim ailesiyle tanıştıran çocuk benim okulda adımı çıkardı. Üşenmeden ortak arkadaşlarımıza gidip aramızda geçenleri anlatmış. Bir tane hocam bile öğrendi. Son senemdeydim ben buna rağmen okulu bitirdim, bunalıma girmedim, üstesinden geldim.
Soran+1 yılYani Şu an hicbisy yok aramizda zaten o kizla birlikte Şu an ama neden bni takip ediyo bi nedeni vardir onun kafasinda
+1 yılBak o çocuk sana evlenme gözüyle bakıp evlenene kadar eğlenceyi dışarda aramış ve belli ki bulmuş aldattiysa seni aldattığı kişi bu durumu öğrenmiş ve seni bulup anlatacağını söyleyerek tehdit etmiş olabilir , sana instayi bu yüzden sildirmis olabilir. kusura bakma ama GALİBA aldattı bile
222 Yorumla- +1 yıl
oha hiç az değilsin net çözdün
Soran+1 yıl@kartalllce aldati bi anlik bugun ariycam ve herseyi soyliycem
- +1 yıl
haber ver bak beklyoruz
Soran+1 yıl@kartalllce tamam 10 11 gbi ariycam
- +1 yıl
tamamdır 😉
- +1 yıl
Harbi haber ver
- +1 yıl
@kartalllce çok okuyup çok gördük hanımefendi djdbdbdbd
Soran+1 yılAyrildim arkadaslar supelerim doru cikti
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum üzgün ve sinirlisin ama aldatiyormuymus ya da aldatmış mı
Soran+1 yılEvt kendi soyledi dedim bu kiz kim hayla bna diyo ki istegrami kapat bnde su dedim o kiz kim dedim oda sevgilim dedi acikladi bende alllabelni versin serefzi kopek dedim kapattim
- +1 yıl
Sana ulaşabileceği heryerden engelle. Tekrar rahatsız etmesin ve inşallah bir hataya düşüp "ama ben çok seviyorum " diyip bir şans daha vermeye kalkma çünkü bu karakter meselesi , düzelmeyecek. Aksine bunu yaptığı halde onunla durursan kendini değerli seni de değersiz hissettirecek.
Soran+1 yılYok heryerden engelledim bn asla affetmem bela ati p kapatim ama ne yapicam bn ayni mahallede otuyoz hp gorucem canm cok yaniyo
- +1 yıl
Yanicak tabiki illa ama biliyorsun ki bunlar da geçip gidecek biri çıkacak karşına unutturacak sana hepsini. Bu çocuk geldiğinde varlığına alışman gerekiyordu , şimdi de yokluğuna alisacaksin. Ve doğrusu da bu bence.
Soran+1 yılHaklisin cok yanlis yapti bnim ahimi aldi o kizda vuamizi armizi bozdu yuva yikanin yuvasi olmaz umarim onulada mutlu olmasin ban yasttinin aynisini yasasin
- +1 yıl
İnsan yaşattığın yaşamadan olmezmis merak etme.
Soran+1 yılInsallah bni cok uzdu
- +1 yıl
anlatmasını beklemdiyordum. baya pişkin biri bence. mahallende birsürü a salk insan yok mu omlardan biri gibi düşün kurtukduna şükret yaşadınız güzel şeyler gğzeldi ama o kişiyle değildi senin jmduğun düşündün kişiyleydi ikisini ayrı tut onun özlencek bi yanı yok ne gğzel kurtuldun işte her türlğ daha iyisini bulursun
- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle
Soran+1 yıl@kartalllce haklisin ama ister istemez canm aciyo umidim kirildi
- +1 yıl
durumu net özetledin işte ümidin kırıldı. bu o kişiyle değil hayallerindeki beklentinle alakalı. başkasını iyi düşünmeye gelince. çok olumlu hayaller kurarız ama kendimize gelnce sanki başkasını bulamıcak bi daha hiç böyle mutlu anların olmucak gibi karamsarlaşırız. tek tavsiyem kıyası bırak kardeşim hayatın öyle bir rahatlıcakki bir çocuk nasıl bişey beklemez düşnmez sadece sebepsizce mutlu olup deneyimlere öğrenmeye heyecanla bakar öyle yaşa ya. tamam kırıldın ama bu bi deneymdi. ben senin tatlını sevdim seni seven arkadaşlarn var gerisini salla sadece olmlu yanlara bak 😉
Soran+1 yıl@kartalllce haklisin bnim arkadasimisin gibi hissetirdin cook saol ve cok haklisin Şu an aklimdan cikarttim kalbimden de cikarticam insallah herkes pisman olucak diyo ama bu saaten sonra olsada nafile bikere yapan birdaha yapar diye dusunuyorum bni bitek uzen sey 1 ay sonra gelicek ve bn onu hep gorucem ayni mahallede oturdumuz icin malesefff?
- +1 yıl
ya knka gör alış ya. görmenin en iyi yanı nedir bilr misn özşemiceksin onu her gördünde aklındaki itici hanları canlancak. eski sevgiln kadar nefret ettin insanlar yok mu o da onlardan biri öyle düşün. çocuk o kadr a salkmış ki kimi sevdini bile anlıyamamış bi sana yazmış bi başkasına sonra sana geri dönmş sonra tekrar pişkince söylemiş. ya hayatından böyle bi insan çıktığı içn mutlu ol ya. aynı mahalle ne ki o kişiyle bilmeden haala sevgili olablrdn saçma tripleri yüznden bazen kendini suçlardın belki. kendini böyke iğrenç insanlarla karşlaştrmaya alıştırki güçlü ve mutlu ol. her şeye deneym gözyle bak. şu an yaşadıklarını bi daha yaşoyamıcaksn. beynin seni hayatta tutmak içn sürekli olumsuz şeyleri düşndürüp önlem almanı istiyor ama en iyi önlem olumsuz şeyler için yapabilceni yapıp o şeyler yerine olumlulara bakmak ne kadar kendini zinde tutarsan hayatın öyle de güzelleşcek. ve inan bana başına ne gelrse gelsin aklında kurdun kadar kötü olmaz. kim bilr ne kadr rezillik geçirdin sonra tek dedin aman be ne oldu sanki demekti zihninde kurma o yüzden borak hatalı ol rezil ol atıl gitsin
+1 yılSen oyle emoji gorunce nie sorup yuzune pat pat konusmadin akilli kizim ekran falan aldinsa hesap sor ve bitir bence ikinizi ayni anda yurutmus hanginiz olursa diye dusunmus onlara ne olduysa bitirmis yedegi sana donmus bunda anlamicak ne var
07 Yorumla
Soran+1 yılSordum annem dedi yaziyi
- +1 yıl
Bas tekmeyi
Soran+1 yılBastim ayrildik
- +1 yıl
Eyi ettin knk
Soran+1 yılYni ama uzgunum o kaybetti pisman olucak buraya gldiginde
- +1 yıl
Ne uzulucen git sadaka ver
Soran+1 yılHaklisin🤣
+1 yılÖncelikle sana bir tavsiyede bulunucam sakın böyle canım için kendini üzme sen onu severken o başkasını düşünüyorsa şerefsizdir senin sevgine saygı bile duymadan 2. Bir kişiyi hayatına almış
Bir süre kendini kuala mutlu olacağım seyler yap
Zaten zamanla unutacaksın çok sürmez unutmaya başladığında sakın sevgili falan aramaya çalışma doğru kişi doğru zamanda senin karşına çıkacak seni çok mutlu edecek sadece o zamana kadar bekle ve lütfen üzülme 😇❤️04 Yorumla
Soran+1 yılHqklisin bn eski sevgilim yazdiginda engelledim onu seviyorum diye onun yaptigina bak ama bitti o tahminm doru cikti sevgilisi varmis biti ayrildik
- +1 yıl
Çok iyi ypmissin o yakında sana döner sen kabul etmeyince köpeğin olur ama asla affetme şerefsizi
Soran+1 yılAsla
Soran+1 yılBoyle bisey yapmiycam
+1 yılKafani bu kadar dolduracagina herifle acik acik konussana? Belki yalan soyler ama taniyorsan herifi yalan attigini anlarsin. Ayrica anlamasan bile nasilsa belli olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorsam ne diyicel yok oyle bisey diycek
+1 yılFani evladım derin insani düşüncelerin içinde kaybolmuş bir kadın görüyorum sana baktığımda , zincirlerinden arın ve kurtuluşa ulaş.
Zayıf olanları aranızdan çıkartın...01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum olmuyo canım aciyo
+1 yılAyrıl seninle dalga geçiyor o kızla seni birlikte yürütüyor ne yaptığından söylediğinden kendisi bile bilemiyor tutarsız bende yeni ayrıldım benimkide askerde ama bizim ayrılma sebebide farklıydı seninkine benziyordu ben ayrıldım bitirdim Şu an üzülüorm evet ama neden birlikte olup kendimi değersizleştireyim önümde uzun bir hayat varken karşıma belki daha iyi birisi cıkacak öyle birisiyle olacağıma hic olmasın daha iyi öyleleri den hayır gelmez bitir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama tam emin deyilim bi kanitim yok
+1 yılGecmis olsun aldatıyor yüzde yüz cennetim yazisi ve o kalem emojisinin baskasinda da olması bunu da doğruluyor ha neden ayrılmıyor dersen sanirim ciddi ilişkiniz var askerde ve onu bekledigine göre. Askerden doner senle evlenir belki, belkide seni aldattığı kişiye takar yüzüğü 10 senelik iliskisini askerden dönünce bitirip 1 ayda çat diye baskasiyla evlenen bir suru kişi var.
012 Yorumla
Soran+1 yılBnle doner donmez evlenmek istiyo
- +1 yıl
Evet dedigim gibi bir seçenek de bu. Onla gonul eglendirmis heyecan katmış hayatına ama eger böyle bir sey kesin varsa ve sende evlenirsen miden nasıl aldı diye sasarim çünkü aldatmanin sosyal medyasi gercegi olmaz o zaman senle evlense gider başkalarına da yazar. Birde allah bilir ne biçim konuşmalar dönmüştür askerde olan sanal konusmalar sapıkça oluyor biraz
- +1 yıl
Annesinin adini bilmiyor musun ayrıca cennet mi annesinin adi
Soran+1 yılHayir deyil
Soran+1 yılAyni mahallede oturuyoruz bilmemek mümkün deyil ki
- +1 yıl
Naptın yazdi mi kiz?
Soran+1 yılEvet aradi konustuk ayrildik dediklerim doru cikti sevgilisiymis o kiz ayrildik yani
Soran+1 yılKiz cevap vermedi
- +1 yıl
Ah canım ya cok üzüldüm hep böyleler ne yazik ki anlik heyecanlar icin her seyi mahvediyorlar sakin barisma askerden dönsün onu bir pismanlik sarar zaten ama affetme aldatmanin affi olmaz allah seni kurtarmis
Soran+1 yılAmin amin de pisman. Olucak bn eminim cunku ne yptini bilmiyo
- +1 yıl
Asker psikolojisi işte 19mussun benle aynısın bende aldatildim gecen sene daha kucuguz önümüze neler neler çıkıcak kafana takmana degmez bile
Soran+1 yılEvt ama 5 yildan beri bn onu seviyorum o askerdeyken sevgili olduk bu geldi basima keske hic bi alakam olmasaydi
Benimde sevgilim hakkaride yapmıştı askerliğini ama orada herkezde en azından bi kaç kişide akıllı telefon oluyor gizli gizli giriliyor ama tuşludada olsanız konuşmamınız değişik en azından iyimisin diye bi mesaj atabilir bence hiç kafanı bunlarla kurcalama git sor ayrıca tuşlu serbest yani her an yazabilir bence konuşmak istemiyor gibi anladım biraz ben
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ordan yaziyo ariyo
Soran+1 yılYani Şu an bunlari anlatsam da anlamaz fi farki dusunur cunku iki gun once eski sevgilim yazdi bn engelledim onada soyledim bnu simdi bnu soylersem yanlis anliyabilir 1 ay var gelmesine yuz yuze konusmak daha iyi
+1 yılSevgilin askerliğini uzun dönem olarak mı yoksa kısa dönem olarak mı yapıyor? Ayrıca seni Hakkaride kiminle aldatacak a, mk? Seni Hakkaride aldatma oranı çok düşük.
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan aldatiyo sosyal medyada neler oluyo bitiyo doru konusun
- +1 yıl
Sevgilin askerliğini uzun dönem olarak mı yapıyor yoksa kısa dönem olarak mı? Merak ettim.
Soran+1 yıl6 ay yapiyo 1 ay kaldi ayrildik
Soran+1 yılAldatti kendi soyledi sevgilim dedi sordugum kizi
Geçmiş olsun en sağlamından aldatılıyorsun bilgin olsun bas tekmeyi bekleme evlenecez diyor çünkü diğer kız pas vermemiş o ara aklı başına gelmiş bas tekmeyi
024 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılNasil yni
- +1 yıl
Ne nasıl yani mal mısın kızım adam anlatmış işte alla alla
- +1 yıl
Knk anlamak istemiyor değil böyle saf kız çok piyasa da yazışlarından belli
Soran+1 yılHm neler oluyo
Soran+1 yılYok ya
Soran+1 yılbenim derdim bana yetiyo
Soran+1 yılEvet hakli ciktiniz
Soran+1 yıl3 ay oldu kimseyle iliskim olmadı kimseyede guvenmiyorum en kotu olanida ayni mahaledeyiz
Soran+1 yılKimseyi almıyorum ki hayatıma bn zehir edeyim
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılHaklisin ama bir iliskim yok Şu an olmasınıda istemiyorum olursa da sozlerinizi uyguluycam emin olun
Demekki asıl kişi sen değilsin 🥺
Herkes herkesii mütemaadiyen aldatır zaten o değişmez bir gercek ama asıl kişi olmak önemlii bencesii 😂15 Yorumla
Soran+1 yılHm yani o ayrilmadan bn ayriliyim
- +1 yıl
Yapabiliyorsan ayrıl tabiki, ama ben vicdan yapardım asker ya belki canı sıkkındır derdım şimdi durduk yere suclu olmıyayam derdım😂 böyle slaklıklarım vardır benim😂 adam gıtsın dıye beklerım gıdıncede ohh cekerım hiç üzülmem o azaman bak😂
Ayrılsam acı cekerım falan dıye😂
He tabıı ayrılmayıpda sadık aşık da olmam o serefszzse bende olurum dkdk
Benım nasıl olmam gerektıgını karsımdakı belırler😉🤗
Soran+1 yılBn Şu an ayrilsam canim cok yanar o ayri ama bunu bile bile de canim aciyo e bide asker
Soran+1 yılHm ayrilmiyim yani
+1 yılBu bir boklar yiyor belli, benim de şüphelerim var. En iyi sen terket bunu sonra anlarsın zaten ne tamam
03 Yorumla
Soran+1 yılHm birakiyim mi
- +1 yıl
Bırak tabi yoksa o seni bırakır
Soran+1 yılPki
+1 yılLibido yüksek olan olmus gibi. herhalde başkası ile sanal seks falan yapıyor, askerde çok olur öyle şeyler. telefon soktuysa birde herkese yazmıştır.
034 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin ya
- +1 yıl
Olan olmustur artık üzülme
Soran+1 yılBundan sonrasi uzuyo zsten bni
Soran+1 yılHem aldatildim hem bkledim
- +1 yıl
Özelden gelsen
- +1 yıl
Sence üzülmek normal değil mi?
Soran+1 yılEvt sevdim adam tsrfindan ihanete uradim maalesef
- +1 yıl
Sıkma canını yapacak birsey yok olan oldu
- +1 yıl
Ne yapıcaksın o önemli
Soran+1 yılBilmiyorum bna bisey de demiyo ayrilmiyoda bn Şu an onh birqksam askerdeyken yanlis geliyo bide yoksa oyle bisey
- +1 yıl
Açık açık sor
Soran+1 yılSordum once bilmemezlikten geldi sonra evt dedi sevgilkm ddi yani ayrildik tahminim supem doru cikti
- +1 yıl
Vay be boş ver seni böyleyken aldatan evlenince de yapardı verilmiş sadakat varmış
Soran+1 yılAynne doru iyi oldu ama pisam olucak geldigi zaman o Şu an ne yapitigini bilmiyo bu seferde bn asla aftmiycem
- +1 yıl
Şu dakikadan sonra konuşman büle hata
Soran+1 yılAyrilmak icin konustum zaten doluydum ona ayrildik bitti
- +1 yıl
Yüz yüze gelsen seni ikna eder bu diyim
Soran+1 yılYok artik oyle bisey sevgilisi var zaten
Soran+1 yılBnde istemiyorum artik bitti
- +1 yıl
Kesin eminsin yani?
- +1 yıl
Bana o izlenimi veremedin
Soran+1 yılNiye ki adamin sevgilisi var ustune basa basa soyledi bn boyle bi adami mi istiyim yine
- +1 yıl
Bu adam kendi çıkıp gelip konuşsa seni ikna eder ayrıldım dese diyorum
Soran+1 yılHayir istemem ama buyuk bi ihtimal oyle olucak ama bn yuz vermiycem
- +1 yıl
O kadar eminsin yani? Yaş kaç senin?
Soran+1 yıl19
Soran+1 yılEminim
- +1 yıl
Düşüncelerin değişir diyorum
Soran+1 yılNasil yni
- +1 yıl
Bu yaşlarda karar değişiklikleri çok olur
Soran+1 yılAma istemiyorum artik
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim inşalalh
Soran+1 yılBakalim
- +1 yıl
Özelden Çıksana
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılherhalde başkası ile sanal seks falan yapıyor, askerde çok olur öyle şeyler. telefon soktuysa birde herkese yazmıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma fakeden istek atim mesaj atiyorum cevap vermiyo benim hesba acik mesaj istegi hemen bakiyodu
- +1 yıl
askerde öyle hemen bakamaz telefona zaten. belki de anlamıştır faketen yazdığını sadece kendi yazdıkları ile konuşuyordur.
Soran+1 yılOlabilr
seni salaak olarak görüyor
böyle bir saalağı bulmuşken de yedekte kalsın diyor
gerçekler acıdır , kusura bakma11 Yorumla
Soran+1 yılEvt maalesef ama ayrilicam bugun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendd benzer seyler yasadim sonu aldatma oldu... o emoji yok sacma sapan bahaneler yeme kuzum.. uzulen sen olursun, tek caren bu cocugu test etmek fake bir hesaptan
15 Yorumla
Soran+1 yılEtim Şu an o kizin adina fake actim istek attim bakilim ne olucak ne diyim
Soran+1 yılPki ona
Cevap sahibi+1 yılBence baska bir kizin adina yap farkli bir kizlan cunku yemez once onun gercek hesabina yazsr senmissin diye bu
Soran+1 yılHm nasil yapiyim pki
Soran+1 yılCok uyanik bu erkekler
Sen onu aldatmıyorsan oda seni aldatmaz. Daha rahat olan sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılBn aldatmadim o aldati
Soran+1 yılAcikladim yorumda okuyun
Gizli Üye(25-29)+1 yılher dediğine tamam deme. o emojinin kızda da olması ve kapatıp açtığında artık olmayıp sana evlenelim demesi banada öyle gibi geldi. bence instagramını kapatma. sen istemiş kapatmışsın ben istemiyorum de. belki sen ortaya çıktın ondan istemiyordur. hemen evlenmeyide kabul etme. seni seviyorumuda ilk sen deme. kendini geri çek bi bakalım. o kızıda unutma adı soyadı vs
01 Yorumla
Soran+1 yılYok unuturmuyum o benim hep aklimda da bn zaten kapatmadim istegramai
sevgilin eşcinsel değilse askerde seni aldatma şansı pek yok bence :D
024 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek aldatir bunla alakasi yok oyle oldugunuda bilmiyorum
Soran+1 yılHayir artik guvenmiyorum ona
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılEn sonunda ariycam agzimdan geleni soyliycem yeter biktim bile bile duruyom
Soran+1 yılAcmadi aradim bide kizin pp sine baktim gonulden bagliyiz delicesine yaziyo allahim deliricem
Soran+1 yılAyrildim
Soran+1 yılYok sevgili faaln canim aciyo kendi agzindan duydum
Soran+1 yılOlmaz yapamam ki dinlenmeye ihtiyacim var bide utanmadn sevgilm diyo
Soran+1 yılOf
Soran+1 yılCanm sikkin
Soran+1 yılBilmem ki
Soran+1 yılBilmem oyle yaptim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılLan kiminle aldatabilir seni askerde? Koğuş arkadaşlarıyla mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKizla kizla
Soran+1 yılSosyal medyada neler oluyo
+1 yılGeldiğinde ayrıl derim. Çok şüphe iyi değildir. İçine sinmeyen çok şey olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAskeriye telefon girdikten sonra o yoklukta askerler bulduğuna yazıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılYazmis belli
- +1 yıl
Sanal dışına çıkamaz.
Aldatma diyorsan sanal için. Aldatılmışsın.
Neden Başka kızlara yazıyor sen ilgilenmedin mi? Sanaldan
Soran+1 yılNasil yni
- +1 yıl
Neden sevgilinle ilgilenmedinde başka kızlara yazmış diyorum
Soran+1 yılIlgilendi ilgilenmez olyrmuyum herzamn yazdim aradim aramiz cok iyidi bu kiz geldi boyle oldu maalesef
- +1 yıl
Oofff erkekler off
Çok üzme olmuyorsa zorlama bırak gitsin
Soran+1 yılAma kendi hic bozuntuyada vermiyo bilmiyorum faln zanediyo
- +1 yıl
Kadınlar daha zeki bunuda bilmiyor demek ki 😊
Soran+1 yılAynn bn anladim ama anlamazliktan gldim ama bugun soyliycem
+1 yılHe aldatıyor , Memleketin bütün kızları da senin sümsük sevgilin için deli oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılOluyorlar demeki bn Şu an uzgum ne k... pe kizlsr var biliyormusun
- +1 yıl
sen hangi şehirdesin?
Soran+1 yılBunumu yapmasi gerekti
Soran+1 yılNe oldu ki
- +1 yıl
Merak ettim
Soran+1 yılKocaeli
+1 yılheee askerlerle aldatiyor sacmalma ancak sen aldstirien onunkoyle bir imkanı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBn oyle bisey yapsam niye buralarla urasiyim ki iki gun once eski sevgilim yazdi direk engelledim kisiden kisiye fark var verilmis bi soz var
- +1 yıl
bilemiyorum zaten buradan da sormak istemem
ah bacım. direk her yerden engelle. muhatap olmaya bile değmez.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılHaklisin ama bi anda silip atamiyorun ki
Soran+1 yılCekiyorum zaten Şu an 😪
Sanal bişeyler yaşıyor galiba. Bir fake hesapla test et sevfilini
026 Yorumla
Soran+1 yılBakmiyo hicbir mesaja istekleri kaabul etmiyo
- +1 yıl
Arkadaşın yok mu hiç yazsın o na
Soran+1 yılHaklisiniz
Soran+1 yıl@Emirhandininebağlı bugun bi hesap actim butun arkadaslarni ekledim akrabalarni o kiz da gorsun diye yaptim herkes mesaj atiyo bna Şu an ve o gormemistir buyuk bi ihtimal bide fotografimizi koydum bakalim ne olucak
Soran+1 yılBi hessp actim ikimizn adina herkezi ekledim o kiz gorsun diye
Soran+1 yıl@Emirhandininebağlı ne yazabilirki
Soran+1 yılSiz bilirsiniz
- +1 yıl
Arkadaşın yazsın işte bakalım yüz vercek mi arkadaşına şahsen benim sevgilim olsa başkalarıyla konuşmam
Soran+1 yıl@Emirhandininebağlı yazmaz bn biliyorum onu cok uyanik biri o
- +1 yıl
O kizi da ekle hesaptan
Soran+1 yıl@Zeyyyneppp34 bizim simdi bi hesabimiz var ondan yazicam bide fotografimiz var pp kiz sok olucak bakalim ne olycak
- +1 yıl
Bana da haber ver merak ettim... umarim kötü bir sey cikmaz
Soran+1 yılAnlamak icin veya varsa oyle bisey biraksin diye
Soran+1 yıl@Zeyyyneppp34 yazdim takip attim bakalim ne olucak
Soran+1 yılYazmsdi daha ozel hessp
Soran+1 yılNeden ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onu bilmiyorum da. Askerde aldatan çok gördüm. Kadınlar durmuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBn bekliyorum onu oda biliyo bunu
Soran+1 yılOffffff
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhissettigin düşündügün şey herzaman dogru çıkar sonra üzülürsün yol ver
09 Yorumla
Soran+1 yılHm ayriliyim mi
- +1 yıl
benim evlenecegim kadın vardı bir dedigini iki etmedigim bende sen gibi hissettim dogru çıktı aslında sende biliyorsunda toz konduramıyorsun karar senin.
Soran+1 yılHm ama duzelir diyolar yorumdakiler
Soran+1 yılUfff napiyim ama bi soyle asker ayrilmak olur mu
- +1 yıl
asker ayrılmak olmaz etik olmaz da mesafe koy gelince güzel bir dille anlatırsın
Soran+1 yılBnde oyle yapicam aramiycam sormuycam bakalim ne olucak
- +1 yıl
Umut da etme dünyadaki en kotu şey umut etmek insanı yorar
Soran+1 yılHaklisin bugun hic konusmadik mesela
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. len hakkaride kız mı warda aldatsın seni 😂😂 eşeklere kerkiniyosa ona bişi diemem 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildik tahmin dogru cikti yani bi sevgilisi varmis
+1 yılHerhalde başkasıyla denedi onunla olmayınca sana geri dönmeye çalışmış. Bu kafadaki insanlar birini bulunca yine ona kayar sen ceptesin zaten. Hazır böyle içine kurt düştü boş ver yol ver gitsin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvt ayrilicma ama acmiyo telefonu
Soran+1 yılAyrildim simdi
- +1 yıl
Hayırlısı olsun senin için kararlı dur
Soran+1 yılOyleyim zaten ardim orendim itiraf etti ve bitti heryerden engelledim onu ama o pisman olucak geldigi zamn
- +1 yıl
Pişman olacak beklentisnde olman bile yanlış bırak unut gitsin affetmede bugün yapan yine yapar
Soran+1 yılAynen ama giden geri donuyo sonucta ama bn istemiycem onu kendime ve size soz veriyorum?
+1 yılorada ne aldatma olacak be saplantıları bir bırakın
08 Yorumla- +1 yıl
Valla o tuşlu telefon ve askercele 5 numara kaydedebilmesine rağmen ikişer kişiyi aynı anda idare eden erkek gördüm yani saplantı değil yapan insan her durumda yapıyor
- +1 yıl
@KırmızııOjee aldatma olarak görmem ben onu. Boşluk ve yokluk etkisi
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
İkisiylede sevgili olarak konuşuyor nasıl aldatma olarak saymıyorsun
- +1 yıl
@KırmızııOjee oranın psikolojisini görmüş ve yaşamış birisi olarak değerlendirdim
Soran+1 yılHm cok uzgunum anlakta gucluk cekiyorum anlayin bni
Soran+1 yılNeler olmuyo ki telefondan neler oluyo
Soran+1 yılNasil aldatma olmuyor baya ikili oynadi benim bilmedigimi falan zannediyo bide bozuntuya da vermiyo
adam asker asker agaclarla konusup damacana ya sapliyor senin derdin ne
01 Yorumla
Soran+1 yılElinde telfon diye bisey var bilbem anlatabildimi
+1 yılEvet komutanlarıyla aşk yaşıyor. Teğmen çavuşa, çavuş onbaşıya, onbaşı seninkine şeklinde
09 Yorumla
Soran+1 yılSon yorumu okuyun bi
- +1 yıl
tamam işte dediğim gibi. Ha mektepli değil de alaylı çıktı. O kadar hata payım olsun
Soran+1 yılYa bi git
- +1 yıl
Sen git asıl. Dolaylı yoldan seninle aynı düşünüyorum diyorum mal mal cevap yazıyorsun
Soran+1 yılDuzgun yaz ozaman zaten moralim bzk
- +1 yıl
Tm kusura bakma. Üzülme de sonuçta kendisi kaybetti
Soran+1 yılO bunu far edemedi daha edicek ama
- +1 yıl
Sana tavsiyem onu boşvermen ve kendi yoluna bakman. Sayısız insanlar, fırsatlar, olanaklarla karşı karşıya geleceksin daha. O yüzden çöpü kurcalama. Ha ruhum Suriyeli diyorsan bir şey diyemem. Iyi geceler
Soran+1 yılDesttekleriniz icin tesekurler iyi baslamadik ama iyi kapatalim iyi geceler szede
+1 yılAldatıyor kesin seni de yedekte tutuyor kıza mesaj at ve adamı da engelle
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim tahminim doru cikti sevgilisi varmis
- +1 yıl
Sen bence kıza mesaj at onunla mesajlaşma lafını at adam dimdizlak kalsin
Soran+1 yılAyrildik artik doru tahmin etmisim
Kesin aldattı benim de başıma gelmişti sal gitsin çarşıya çıktığın da karıya gitmişti benim ki de
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim ki cikamiyo hakkaride sanirsam telefondan oluyo ne oluyosa
Soran+1 yılUf ya uzulme
Soran+1 yılAma benim ki sadece supe
Askerlik ortamını bilmiyorum. Koğuş arkadaşlarından mı şüpheleniyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılSacma bi soru telefon var elinde
+1 yılbiriyle konuşmuş onunla olmayınca seninle arasınıda bozmamış oh miisss
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen de oyle olmus gbi geldi bna
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılKesinlikle aldatıyor seni de yedek olarak kullanmak istiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne yapabilirim
- +1 yıl
Ayrıldığını söyle engelle hayatımda başka birisi olacak be
Soran+1 yılHm bn gene 2 gun once eski sevgilim yazdi olmaz dedim englledim cunku o var diye ne kadar aptalim
- +1 yıl
Hiç durma onunla devam et engeli kaldır
Soran+1 yılYa
Soran+1 yıl@Merta1b2 hayir tbiki bn onu seviyorum
Soran+1 yıl@Merta1b2 o gelsin bn ona sorarim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak askerden yeni geldım sana şunu diyim ama üzülme 100 de 90 ayrılıyorlar ki buda belirti geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun bitmek uzere 1 ay var ama
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder ki bak gorursun bana dersin haklıymıssın bile değişiyorlar askerde arkadasım 3 gun kala yanımda ayrıldı ve telefonda çok olur böyle şeyler
Soran+1 yılEvt oluyor ama bn onda ayrildimdaha once ayrilmad
Aldatılıyorsun geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılAsker psikolojisiji iyi bilirim
116 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oluyor ki askerde benim de asker flörtüm var ama onun ki meslek
Soran+1 yıl@mrtsd niye ne oldu ki
Soran+1 yıl@bosyapiomasko dikat et bnce benm basima geldi susn cok uzgunum
Soran+1 yılNe varmis asker pskolejisinde
Soran+1 yıl@mrtsd aynen de oyle oluyor
- +1 yıl
Evet o durumu bende fark ettim bazen çok agresif oluyor mizacı da sert zaten ama kendisinin rütbesi yüksek sanırım ne olduğunu bilmiyorum pek anlamıyorum bu işlerden
- +1 yıl
Bana çevremdekiler çok çapkın olduğunu söylüyor askerlerin ben o yüzden tam olarak güvenemiyorum
- +1 yıl
Uzman ve astsubayın bir üstü galiba yaşı da büyük zaten 28
- +1 yıl
Evet şimdiden bile biraz kıskanç ama ben çok hoşlanıyorum napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Evet bana da herkes öyle diyor ben o yüzden hiç güvenmediğim sürekli söylüyorum kendisine ama kendisi güven vermek için çok çabalıyor sosyal medya şifrelerini bile ben istemeden verdi ama başka uygulamalar kullanıyorsa bilemicem
- +1 yıl
+1 yılAyrıl hiç uğraşma o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim zaten
- +1 yıl
iyi etmişsin
Soran+1 yılAyn
- +1 yıl
sohbet etmek istersen özelden yazabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadıysan...
011 Yorumla
Soran+1 yılYasamadim tabiki
Soran+1 yılHm ama duzelirmi geldiginde
Soran+1 yılIster tbiki ister
Soran+1 yıl;(
Soran+1 yılUf ayrilicam o yuzden uzgunum demek
Soran+1 yılEvt ama artik yok o ayrildim aldatiyomus
+1 yılAynen askerlerle aldatıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatiyo malesaf ama bnden neden ayrilmiyo
çok değişik konuşuyor senden bişey gizliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılGizliyo iste aldattigini
Soran+1 yılHic bisey artik ayrildim aldatiyo kendi acikladi
Soran+1 yılBn 19 onun21 demeki sevmemis sevse aldatirmi
Neden aldatsın ki sen gibi birini
01 Yorumla
Soran+1 yılCunku cok saf ve temiz sevdigim icin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah aldatmıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılInsalla bkledime deysin
- +1 yıl
Umarım
Evet diğer askerler ile aldatıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılOkuyun bi isterseniz
Soran+1 yılHayir bnce oldu biti bi anlik bisey
- +1 yıl
Bak ablacım. Hakkari diyorsun. Adam can derdinde, orada askerlik yapmayan KS elemanları atıp tutmuş, boş ver. Öyle evinde oturup Netflix seyretmiyor çocuk.
O yüzden takılma. Dua et sağ salim gelsin ve sonra kıskançlık krizine gir.
Yok onun adı aynı soyadı aynı. Adam bu gece nöbette çıkıp sabaha kadar kar yağmur altında nöbet tutup donacak sirilsiklam olacak. Ha çapkınlık mi yapıyor net üzerinden, emin ol hiç bir şey yapamaz.
Sevildiğine eminsen boş ver.
Soran+1 yılBn seviyorum sevmesem Şu an bunlari yazmaz ona ayrilik mesaji atardim
aldatıyor büyük ihtimalle :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYa
Gizli Üye(30-35)+1 yılO isimde ekli olan kiza yaz bu kişiyi nerden tanıyorsun diye ortaya çıkar
012 Yorumla
Soran+1 yılKiza mi yaziyim hatta bizim bi hessbimiz var onunla fotografimiz falan var ordan yaziyimi
Cevap sahibi+1 yılYaz tabiki ne oldugu ortaya çıkar direk söyler ne olduğunu yoksa böyle anlayamazsın ben olsam direk yazarım
Soran+1 yılNe yaziyim kizda sasiricak diyeceki bu kiz kim ne yaziyim onu soyle
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin adını soyadını yaz ve bu kişiyi nerden tanıyorsunuz de
Soran+1 yılHm zaten bizim simdi bi hesap var benim yani ikimizin fotosu var pp kiz sok olucak buyuk bi ihtimal
Cevap sahibi+1 yılAynen yaz keklenme
Soran+1 yılYa cok sinirliyim
Cevap sahibi+1 yılNiye
Soran+1 yılHem onda hem sevgilime
Cevap sahibi+1 yılYaz kıza öğren gerçeği
Soran+1 yılYazdi Şu an dedim bu kisiyi nerden taniyon bide istek attim hesaptan baklaim ne olucak
Cevap sahibi+1 yılAynen ortaya çıkar
İhtimal var sanal olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bi ihtimal belki
+1 yılKlasik ergen sendromu.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim ergen
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe varsa aldatıyor dur
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım