Sevgilim askerde. Sizce beni aldatıyor mu?

Arkadaslar askerdeki sevgilim bni aldatiyomu sizce supelerim doru cikiyo gbi bide siz dinleyin sevgilim hakkaride askerlik yapiyo 1 ay var gelmesine bu 1 ayda cok deyisti istegramda cennetim yaziyo kalem emojisi vardi bnde sordum o kim dedim annem dedi fakat bn arstirdim istegramda bi kizin ismiyile onun isim ve soy ismi var ama fotogram yok ayni emoji ondada var sonra bu bana mesaj atti dedi telefonlar toplanicak bisey oldu dedi pki dedim dikat et kendine senj seviyorum bunu bil dedim oda bnde seni seviyorum sende bunu bil dedi bnde aaa deniyorum yaa oda aa tabiki yazmis sonra herseyi silindi vatsap istegram bip telegram sonra dun aradi bni konustuk geldikmi evlenelim falan dedi baya konustuk sonra istegramini sil dedi bnim yok seninde olmasin ne gerek var dedi bnde tamam dedim ama silmedim baktim bugun de acmis istegrami bide dediki tuslu telefon var elimde ama o emoji falan yok Şu an sizce neler oluyo bnim kafam cok dolu ve uzgunum bi akil fikir verin lutfen duzgun bi sekilde
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce neden boyle oldu neden qyrilmadi pki
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun hic konusmadik sizce bu bi belirtimi
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz cok hakliydiniz heminize ayri ayrı tesekur ederim o cocuk bni gelmesi 4 gun kala aradı barismak istedi o kiz varken hayatında bn yine kabul edecektim fakat ailem izin vermedi elimden telefon alindi isten cikartildim geldi 1 hafta icinde o kizi kacirdi ve evlendi 1 hata once gelcekten cok hakliydiniz boyle insanlardan nefret ediyorum artik o olaydan sonra kendime yeni geliyorum bn kimseye guvenemiyorum
Sevgilim askerde. Sizce beni aldatıyor mu?