Türkiyeden çok yakışıklı veya efendi düzgün erkeklerle tanışıyorum ama arada mesafe olduğu için birde hoşlantilarindan emin olamadigim için vazgeçiyorum. Evlenirsem türkiyede yaşayacağım ama avrupayıda tam terk edemem o yüzden evleneceğim erkek iki ülkeyede gelmek zorunda ama güvenemiyorum benimle ben olduğum için mi yoksa avrupa sevdası olduğu için mi evlenmek isterler bilemiyorum. Sizce anlamanın bir yolu var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnternet üzerinden tanışırsan seni sen olduğun için değil daha çok maddi anlamda sevebilirler onun için dikkat etmelisin... sonra hayal kırıklığı yaşamamak için onu sınavlardan geçirmelisin... sen ona maddi kapıyı ilk etapta gösterme seni fakir biri olarak bilsin o halinle kabullenen senin için doğru insan olabilir... ama seni cinsel arzularını tatmin içinde isteyenler olabilir onun içinde sınav yapmalısın...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Avrupaya gitme isteklerim var ancak Türkiye ile de bağlarımı koparamam ilerleyen süreç ne gösterir bilmiyorum, sana şunu söyleye bilirim, kendini çıkış bileti olarak görme, Bi insanı maks 6 ay da tanırsın 1sene de duygular kesinleşse otursa bişeyler anca işte zaten bu süreye kadar da tanırsın bence ya
00 Yorumla
Avrupa ve euro için seni kullanacağını düşünüyorum. Almanya'da yaşamak istemediğini Türkiye'ye kalıcı olarak taşınacağını söyle ve bu kararının gerçek olduğuna inandırmak için de uzunca bir süre aksini söyleme. Eğer anlamsız tepki gelirse veya soğuk davranırsa gerçeği anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılWallah yakışıklı değilim ama sadık bir insanım senden para pul istemem senin olsun şimdiye kadar 1 kızın bile elin tutmadım ve dahi o pis işlere bulasmadim parasıyla dahi iğrenç pis işler o işler bende Avrupa'ya geleme niyetim var sakın yanlış anlama saygılar sevgiler hanfendi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
85Cevap
+1 yılher iki ihtimal de olabilir. İnsanına göre değişir. Tanımadan bilemezsin. Mesela ben TR de yaşama taraftarıyım. Çünkü buralıyım, burası benim ülkem. Ama bir gün başka ülkede yaşamaya karar verirsem sebebi yağ bal iphone için olmaz. Tamamen psikolojik olur. O zaman da eğer eşimin böyle bir ayrıcalığı var ise kullanmak akıllıca olur. Bu şu demek değildir. Oturma iznini alınca ayrılacak mıyım? Neden ayrılayim ki? Saçma bir mantık üstüne kurulmuş bir soru. TR de herkes Avrupa'da yaşama meraklısı değil yani bakma sen sosyal medya leblebilerine. Beceriksizliklerini, mücadelesi olmayan pasif korkak beden ve ruhlarını incitmeden hazıra konmaya alışmışlar onlar. TR den biri ile evlenseler dahi evlilikleri sürmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim yorumun için
+1 yılBu soruyu burada sorduğuna göre o işte bir b*kluk olmalı seni sevdiğinden emin bile değilsin o yüzden yürümez o ilişki. Seni pasaport olarak görebilme ihtimali de yüksek Avrupa'ya geldi mi bırakır seni benden demesi asdjfk ama yine de sen bilirsin. Burada erkek mi kalmadı Türkiye'dekilere sardın asdfjk burada da var yakışıklı Türkler denk gelmedim değil
317 Yorumla
Soran+1 yılGeliyor zaten ama ben her tarafi değerlendiriyorum
türkiyede veya avrupada yaşıyor diye ayrim yapmiyorum
bu sorum ama sadece türkiyedeki erkekler için geçerli- +1 yıl
@hayalllerdebiter asdfasfff
Soran+1 yıl@hayalllerdebiter 😃 sen bence bir psikologa görün bak burada 50 yorumunu sildim hala her yerden istenmeyen sivilce gibi cikiyorsun. Sana sadece gülüyorum 😃
- +1 yıl
@hayalllerdebiter O yüzden yorum yapmadim yorumuna asdjfksaf
- +1 yıl
Sakin olur musunuz lütfen
- +1 yıl
@hayalllerdebiter Sakin olur musunuz lütfen degmez
- +1 yıl
@garadenizliGız23 tamam neyse uzatmayayim
- +1 yıl
@hayalllerdebiter Herkes kendine yakışanı yapar bize de saygı duymak :))
Soran+1 yıl@hayalllerdebiter Öyle bir şey demedim ! demedigim şeyler hakkinda beni yargilayip durma. Ve nedense bu en cok sana vuruyor hayatinda kac gurbetci tanidin? 0
belki yazin gelipde 2saniye ayak üstü tanidigiklarindan yargiliyorsun !
ben ise sadece tanidiklarimi yargiliyorum herkesi degil
zaten sorumda buna yönelikdi
kimseyide rencide etmedim siz kendinizi rencide olmuş hissediyorsaniz o sizin şahsi sorununuz beni irgilamaz.- +1 yıl
Vizesiyle hava atmıyor belki de gerçekten emin olmadığı için soruyordur. Benim de AT vadandaşlığım var sosyal medyadan biriyle tanışsam ve ciddi düşünüyorsam eğer ama emin değilsem o işte bir bokluk olduğunu düşünüp böyle sorular sorabilirim kendime ama bu her Türk erkeğini vize avcısı olarak gördüğüm anlamına gelmez ki, bunun sadece Türk erkeğiyle alakası yok bence herkes için geçerli bunu yapan sonuçta çok sayıda insan mevcut))
- +1 yıl
Türkiye'den Erkeklerle Evlenmeyin kardeşim o zaman madem. vize için bu canım eli ayağı. yokmu gitsin başvursun senle evlenip. ne yapacak.. bir ömür kahrını mi cekecek
- +1 yıl
Allah uzak etsin senin gibi zihniyetli bir yobazi..
- +1 yıl
Senle Evlenene de acıdım vizeniz Avrupaniz batsın az insan olun tek cebinizdeki kağıtla evlenin Uzak durun görgüsüz kültürsüzler
- +1 yıl
@hayalllerdebiter aferin yeter artik ama cidden
- +1 yıl
@hayalllerdebiter Ya artık gerçekten rahatsız olmaya başladım bu tartışmanızdan lütfen
- +1 yıl
@hayalllerdebiter :))
- +1 yıl
@GaradenizliGız23 k bakma kapadım konuyu..
merhaba. valla çok şükür mimarım ve çok şükür 2 üniversiteden mezunum a1 almanca makedonca ve ingilizce sertifikalarım var aynı zamanda almanyaya iş arama vizesi başvurusu yaptım denklik evrağını almak üzereyim aldığım zaman almanyaya rahat giderim SENİN DEDİĞİN MANTIKTA OLANLAR OKUMAMIŞ EGİTİM ALMAMIŞ ORAYA GİTME ŞANSI SADECE EVLİLİK OLAN KİŞİLER İÇİN GEÇERLİDİR OKUMUŞ İNSAN GURBETÇİ KIZI İLE EVLENMEZ ALMANYA FRANSA DA YAŞAYAN DOGMA BÜYÜME ORADA OLAN KIZLARIN EVLILIKLERI 1 YIL BILE SURMUYOR ONDAN DOLAYI ALMAN ILE EVELENIRIM AMA TURK ILE ASLA
014 Yorumla
Soran+1 yılBen okumamiş etmemiş birisiyle evlenmeyi düşünemem zaten kendilerini ezik hissederler yoksa
çünkü gelirim zaten avrupada bile yüksek
türkiyedede yüksek bazi durumlardan o yüzden bana denk olsun diye mecbur uni mezunu birisi olmasi lazim
çok efendi insanlarlada tanistik ama olmadi ne yazik ki
- +1 yıl
sn arkadaşım şunu söyleyeyim hayatta her zaman insana bakma aileye bak eş gelip geçici ama anne baba kardeş gitti mi bir daha gelmem yani şunu söylemek istiyorum herkes ailen gibi olmaz ondan bir insana şans verecek isen küçük hatalara göz yumacaksın o da senin küçük hatalarına göz yumacak bu iş böyle yoksa el oglu ile el kızı ile bir yuva kurulmaz birisi sinirli olur diğeri alttan alır sonra sorunu konuşur başa gün diğeri sinirli olur o an birisi alttan almaz ise yuva bozulur neden mi ufak bir tartışma çıkar artık her ufak tartışma büyür ve sogukluk girer kşmisi karaktersiz çıkar aldatır kimisi ise şiddete başvurur şunu asla unutma ALLAH HER ZAMAN BİZE NASİP ETTİĞİNİ VERSİN NE FAZLSINI NE AZINI ALLAHIN DEDİĞİ OLSUN. ve ben üniversite mezunuyum evet mimarım lakin bir kadının okumuş olmasını isterim nedeni şu BEN HATALI OLSAM HAKKINI SAVUNSUN BEN KÖTÜ BİRİSİNE DÖNÜŞTÜGÜMDE VEYA BOŞANDIĞIMDA KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURACAK MESLEĞİ OLSUN zaten günümüzdeki kadınlara neden zulmediyorlar ayaklarının üstünde durmayacagını aılesının evıne dönemeyecegini bildikleri için şiddet gösteriyorlar.
- +1 yıl
bir hatam olduysa kusura bakma ama çok gurbetçi gördüm azı dürüsttü tabiki ilk yorumumda genelleme yaptım burada hatalıyım ama dogma büyüme olanların çogunda çok hata gördüm benimde kalbim kırıldı. demek istediğim şu SIRF ORAYA GİTMEK İÇİN FORMALİTE VEYA MANTIK EVLİLİĞİ YAPMAK İSTEMEM İSTEMEDİĞİM İÇİN GİDİP KENDİM BAŞVURDUM Kİ İŞ ARAMA VİZESİ BÜTÜN ÜLKEDE AYNIDIR EN ZOR VİZE TÜRÜDÜR ve sırf o kişiyi basamak olarak kullanmak isteseydim bu uzun yola girmezdim 8 aydır hala ugraşıyorum inş yakında çıkacak LAKİN OLURSA DIŞ GÜZELLİK DEĞİL KALBİ BANA UYARSA BENİM KALBİM ONUN ONUN KALBİ BENİM OLURSA YİNE EVLENİRİM BİRLİKTE ALMANYADA YAŞARIM LAKİN DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADIN SIRF GITMEK ICIN DEGIL GÖNÜL EVLİLİĞİ OLMASINI İSTİYORUM. almanyada dogup buyuyen erkeklerın çoğuda sadakatsiz aldatıyor bu bir gerçek ondan oradaki kadınlar türkiyeden evlenmek istiyor SÖZÜN KISASI ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN
Soran+1 yılamin
Soran+1 yıltabi buyur
Soran+1 yıl28 yasindayim. Sıkıldım bekar hayatindan
- +1 yıl
anladım. umarım kalbine göre bulursun ama öncesinde senin ailene saygı duyacak senin ailenide sahiplenecek birisi olsun neden mi bu kadar düşünceli insan seni de sever. ayrıca kişide 1 saygı 2 güven 3 sevgi bunları ara bu üçünden sonra aşk oluşur.
ve sakın şunu yapma mesela evlenmeye yakın veya evlendiğinde bir tartışmada ben getirdim benim sayemde deme çünkü aradakisevgi bitmeye başlar ne kadar barışsanız da.
amacım akıl vermek değil sadece uyarmak haddimi aştıysam kusura bakma.
bende 27 yaşındayım mimarım hayalimdeki mesleğe sahip oldum çok şükür. inş evleneceğim kişi ile dünyayı gezmek istiyorum.
Soran+1 yılTesekkürler önerilerin için
+1 yılBunu anlamanın tek yolu yasayip gormek ama risk alman gerekiyor tabi. Risk almadan once cok emin ol evlilik bu. Bu zamanda bazı cogu turkiyedekiler avrupaya gelmek istiyor ama zengin biriyle evlenirsen bence avrupaya cokta gelmek istemez tabi insanına göre zengin olup gelmek isteyende vardır. Zengin biri olsun derken yani maddi kazanci yerinde olsun yeter, karakterlide olsun tabiki. Meslegi olmayan az dusuk maasi olan biriyle evlenirsen belki ileride sende uzuleceksin ya da o kisi. Cunku oyle hayal ettigin gibi degil mesela sadece maas degil konu, evleneceksiniz ve cok calsisacak birbirinize zamaniniz olmayacak genelde bazı mesleği olmayanlar cok calisiyor ve zaman ayiramiyor evlilige esine erkek kadin farketmez buda evliliği sevgi aski yipratiyor. Anlasabilecegin fikirlerinin fikrine uyabilecek senin fikrini seni kabul eden biriyle evlen ve evlenmeden once ondan emin ol ve bunu muhakkak o kisiyle konuş. Sevgi ask önemli oldugu kadar mantıkda cok önemli.
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız, ben de belçikada yaşıyorum o yüzden TRden erkeklerle olabildiğince az muhabbet ediyorum. Niyetleri buralara gelip oturum hakkı alabilmek.. tanıdık birkaç arkadaşım oldu böyle evlenen ama geldikten kendilerini garantiye aldıktan sonra kızları aldattılar. Aklında hep bi soru işareti kalsın istemiyorsan bulaşma derim :/
30 Yorumla
+1 yılseni pasaport olarak görecekleri kesin
hele bu zaman da
aman aman uzak dur bence:)10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen Avrupalı olduğun için tercih edecektir. Belki alımlı biri de olabilirsin ama Yurtdışında olman o kişiye daha çok cazip gelecektir
22 Yorumla
Soran+1 yılBu sayfada en mantikli görüşte bulunan sayili kişilerdensiniz hazir sorumada gelmişken söylemek istedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Bunu o çocuğu tanımadan bilemezsn eğer türkiyede yaşam standartları iyiyse avrupa hevesi pek olmayabilir ama gerçi belli de olmuyor ki dünyanın çivisi çıktı insan nerde ne diyeceğini de bilmiyor artk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ithal koca istiyorsun ki?
Bin türlü derdi var, bul kendin gibi yurt dışında yaşayan bir bey.
Senin ithal koca Türkiyeden gelecekte, dil öğrenecek, iş bulacak, senin egitim seviyen yüksekse kendi kötü işlerde çalıştığı için depresyona girecek. Birde bakmışsın bulmuş it kopuk tayfasından kankalar bar bar geziyor. Sende otur evde borç öde , çocuk bak.
Ben yazarken bile yoruldum. Onun için boş ver bul kendine uygun birini. ( pasaport sevdası olmayan birini.)00 Yorumla
+1 yılAvrupada görmediğim ülke çok az. Bir şeyside yok brn sevmiyorum. İnsanlar soğuk. Yardımlaşma sıfır. Kurallar ve adalet iyi işlşyor hepsi bu. Oradan birini sevseydim Avrupa umurumda olmazdı hatta orada yaşamazdım.
03 Yorumla- +1 yıl
Pazar günü daha Almanya Berlin'den döndüm hem de arabayla.
Soran+1 yılben almanyada yasamiyorum ama avrupa irkinin genel tavri öyle zaten
- +1 yıl
Evet fark ettim
+1 yılMaddi durumu iyi birisi olursa, yani Avrupa hayali ile tutuşmayan birisi ile olabilir. Bulabilirsin tabi ki ama istersen ilk baş Avrupa da olduğunu söyleme ve kişiliği üzerinden git. Kişiliği hoşuna gittikten sonra bu durumu açıkla.
02 Yorumla
Soran+1 yılzengin erkeklerlede konustum ama avrupayi duyunca degerlendirmek cazip geliyor onlarada bence
- +1 yıl
Onlar en azından sadece değerlendiriyor, diğerleri tamamen maddiyat.
+1 yılYani bu karşındaki insana bağlı. Bazen iyi birisi çıkar sana sahip çıkar bazende kötü. Bunu senin iyice tanıyıp anlaman lazım.
10 YorumlaSeni sen olduğun için seviyordur. Avrupada türk erkeklerini seven çok kadın var yani isterlerse seçenekleri çok. Çok düşünme böyle şeyler
10 Yorumla
+1 yıltipine bakarak anlayabiliriz ancak. Tipsizsen avrupa için, tipin iyiyse seni sen olduğu içindir. Almanyadan tanıdığım bir kız var, midem almadı, yanaşamadım. Yoksa kız beni çok sevmişti eskiden, içimden hiç gelmiyor, titizim nedense, erkekleri bile seçiyorum, çirkin biriyle arkadaş olmuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılçirkin degilim bazilari zaten ne yapacagim avrupayi ben türkiyede kalirim diyor ama avrupaya gitme ihtimallerinin olmasindanda yapabilirler bunu göz boyamak icin bu kadar basit düsünme bence
Ahah mantık evliliği yaparlar diye korkuyorsun bence tanistigin insanlara bunu söyleme çünkü anca öyle anlayabilirsin seni sen olduğun için sevdiklerini 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Profilinden kaldır yurt dışı yazını ondan sonra yazanlara bakarsın o zaman söylemessin yurtdışında yaşadığını iş ciddiye bindimi söylersin
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir yazim yok profilde ve burdan tanismadim kimseyle
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Beni al turkiyeye istersen gelme 😅 yemek yaparım aşçılık var sonra temizlik hastasıyım. Sonra elini sıcak sudan soğuk suya sokmam hangi ülke demistin 😅
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir mesela ben avrupada yaşayan birisini sevmiş olmayı istemem. Çünkü gerçekten sevdiğimi ispatlayamam aklında soru işaretleri olur.
00 Yorumla
+1 yılAvrupada yaşamak istemediginizi ve bir daha yaşamıyacagınızı ısrarla berlirtin.
Buna ragmen sizinle evlenirse demekki Avrupa için evlenmiyor.
Tabi kesin bir yöntem degil.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabının çokça ihtimalleri var bu sebeple doğru hissettiğin kişiyle bi yola çıkmalısın diyebileceğim tek şey bu
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
- +1 yıl
Rica
+1 yılTürkiyede yaşıyorum de öyle sohbet et madem böyle korkuların var uyanık ol
119 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapiyorum zaten ama bazı şeyleri bilmeyince nasil ya diyorlar
veya konuşmadan fark ediyorlar zaten- +1 yıl
Sende bildiğin konudan yürü, bilmediğine girme
Soran+1 yılnereden girersen gir aksandan ele veriyoruz zaten
- +1 yıl
Sende k o nuşma sadece yazış
- +1 yıl
Bulgar göçmeniyiz de
Soran+1 yıl😃 bulgaristanda avrupa zaten
Soran+1 yılhem evlenmeyi dusunuyorsam yalan söyleyemem ki
- +1 yıl
Önce, tanı sonra anlatırsın, hemen evlenmek düşünülür mü ya😄😄😄😄
Soran+1 yılYok ben genel olarak ne gibi bir düşüncede olduğumu bastan belli ediyorum
yoksa erkeklerle eğlenmelik bakiyor ve sacma sapan şakalar konuşmalar oluyor
boşuna zaman kaybi bu benim için
kafasinda evlilik düsünen erkekler zaten devam konuşuyor- +1 yıl
Sen bilirsin senin tercihindir
- +1 yıl
Bu şekilde evliliğin sonu iş yi değil
Soran+1 yılBöyle deyince yanlis anlasiliyor
erkeği gördüm hemen evlenelim demiyorum
ama sinirlari ciziyorum yani ufakdan gelecek hakkinda düşüncelerimi söylüyorum
erkekde mesaji aliyor zaten
bazisi devam ediyor konusmaya bazisi birakiyor mesela- +1 yıl
Valla ben olsam bu ilk ekilde aramam, insan birini sever, ondan sonra bişiler olursaolur,
- +1 yıl
Bana hatalı geldi yaklaşımın
- +1 yıl
Evlilik için adam aramak komik yani, bu doğru insanı bulduğun zamn an yapacağın bişi olmalı, arkadaş çevre den bulmalısın
Soran+1 yılben öyle ha deyince sevemem
birde zaten evlilik düsüncesinde olmayan erkekden direkt soguyorum cünkü adamin tek derdi takilmak eğlenmek oluyor ve ben o yaşı çoktan geçtim.
Niyeti evlenmek olan erkek ile konuşmaya devam ediyorum hoşlanirsam güzel hoşlanmazsam zaten kendim bitiriyorum. Evlilik düşüncesi olmayan bir erkeğin o düşüncesi yarinda olmaz olan bana olur zamanim gider.
Ama tabi herkesin kendi görüsü ve kendi doğrusu.- +1 yıl
Dsrler ki sen daha iyi bilirsin deyince kavga çıkmazmış😄😄
Soran+1 yılkavga edilecek bir konu degil zaten olabilir o da senin görüsün ne denir ki 😃
- +1 yıl
Yolun açık olsun denir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupa sevdası için. Lezbiyen değilim ama ben de seninle evlenirim kabul edersen
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret 170 euro ediyor senin yanına gelirse 2000 euro alacak 11 kat daha fazlası +1 bmw veya mercedes e binecek bence yaşamak için senle olurlar
10 Yorumla
+1 yılÖhömm. Ben sirf avrupa sevdasi icin avrupali bir erkekle evlenmek istiuorum. Turk erkeklerininde benden farkli oldugunu sanmıyorum
00 YorumlaKesinlikle Türkiye de yasamak istediğini söyle o şekilde kabul ediyorsa yurt dışına cikmak icin olmadigini anlarsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi zihniyette birinle evlenen erkeğin mk ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılnevarmis ki zihniyetimde namussuzluga davet mi ediyorum?
+1 yılBöyle ikilemlere girmek yerine bulunduğun ülkeden biri ile görüşsen kafan rahat olur
05 Yorumla
Soran+1 yılgörüştüm cok kez ama avrupadaki türkler biraz garip
erkeklerin cogu hala ergen kafasi- +1 yıl
Burdakilerde öyle bence olgun nadir bulursun ben olsam yabancı biri ile evlenirdim
Soran+1 yılyabancilarla hayat görüsümüz uymuyor
ve ben kendi kültürümün dışındaki bir adamdan hoşlanamıyorum acikcasi- +1 yıl
Hımm bulursun umarım dolar hanım 😂
Soran+1 yıl😃 tesekkürler
Evlilik erkeğin doğasına aykırı. Zaten bir müddet sonra boşanıyorlar. Siz de vazgeçin bu sevdadan.
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesi bir sanma
+1 yılKanka ben avrupa için evlenirim şu an
Nikah yapalım hemen: D02 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ciddiyim ama..; (
Sen gülüyosun.
Ama ileri dönükte olabilir yani, tanışmamız lazım
En azından açık sözlüyüm. :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Buraya tasinacagini hic gitmeyecegini ogrenirse degismeyen seni sen oldugun icin sever
02 Yorumla
Soran+1 yılama kesin yine gider bu diye bakiyor bazisi
+1 yılEuro atsana kanka gurbetciysen test kitabi bile alamiyoz 😀 5 euro atsan 2 kitap eder
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince napıcan acaba burada akıl yok çoğu gurbetcide
21 Yorumla
Soran+1 yılokul iş güc gezme tozma tamam ne yapayim baska turşumu kurayim
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. %90 Avrupa sevdası için heleki ülkenin ekonomik durumu şu haldeyken aman dikkat
00 Yorumla
+1 yılAnasını satarim Avrupa’sının Allah’tan korkan birini bil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYurt dışında yaşadığını söylemeden evlilik teklifi alırsan sorun yok.
00 Yorumla Önce avrupalı olduğunu söylemiycen aradan biraz zaman geçtiğinde söyliycen ki emin olasın
00 Yorumla
+1 yılYüzde yüz Avrupa sevdasına evlenir günümüzde her şey ekonomi aşk bile öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlendim boşandım. Bence türkiyeden birisiyle evlenmek eziyet. Bundan sonra asla. Yurtdışında insan mı kalmadı diyorum kendime 😶
02 Yorumla
Soran+1 yılkalip kalmamasi degil durum
ben kismetin önüne cizgi cekmem
nereden cikarsa birisi değerlendiririm ayrimcilik yapmiyorum
Cevap sahibi+1 yılanlıyorumda gerçek niyetini anlamak çok zor maalesef. çogunun bizim gibileri pasaport olarak görmeleri sinir bozucu
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBen avrupa sevdası için severim çirkin ya da güzel olman fazla önemli değil
00 Yorumla
+1 yılKesin seviyor. Evlenin beni de evlatlık olarak alın :d
00 YorumlaBelli etmeyeceksin başlangıçta bunu sonra emin olunca şöylersin avrupada yaşadığını
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylemiyorum zaten ilk basta ama aksandan veya bazi durumlardan anliyorlar zaten
+1 yılHiç belli olmaz orası. Gerçekten düzgün insanlar da var Türkiyede fakat dikkat oldukça küçük bir dilimi kapsıyoruz yani bizim gibi birini seçecekken seni pasaport olarak gören bir hanzoyu da seçebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSeni, sen Olduğun için seven biri zaten maddi olarak bir şey senden. Beklemez zaten.
Fakat dediğin gibi sırf yurt dışına gidebilmek içinde birlikte olan vardır elbette.. ama sanma hepsi aynı düşünceyle sana yaklaşıyor konuşuyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni euro dolu ceplerinle sevmek aşkların en güzeli😂
010 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKöpennnn olurum havlarım bile... ülke yer zaman fark etmez her yerde havlarım, hav havv havvv, hırrrrr 🤣
Soran+1 yılya ne sacmaliyorsunuz 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBu ülkede euro 16 tl olmuş saçmalanadan bahsediyorsun. Bak açık konuşalım bırak eş sevgiliyi hayvan niyetine al götür beni , hem tuvalet eğitimimde var😂
Soran+1 yılBence bu kadar düşük konuşma
Cevap sahibi+1 yılBen ironi yapıyorum. Benim eşim asla benden fazla kazanmamalı, öyle birinide hayatımda istemem
Soran+1 yılBen türkiyedede yaşasam yüksek kazanırım zaten
kendi seviyemde erkek bulmam cok zor
ya fazla egolu oluyor ya da kompleksli
Cevap sahibi+1 yılBenim düşüncem az aşım ağrısız başım. Kadının altında kazanmak eninde sonunda sorun yaratır. Sende kendine buna göre birini bulmalısın. Erkek görünümlü sümsük çok bu ülkede
Soran+1 yılöyle birini bulmak zor işte
Cevap sahibi+1 yılİşin iki kat zor, ama yinede bulursun. En azından durumuna yakın olsun. Hiçbişey bilmiyorsan gururlu olsun
+1 yılben avrupa vatandaşıyım türk kimliği verip üstüne para verseler almam bile.. evlenirsem yurt dışından biriyle evlenirim lakin evliliğede karşıyım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılben cifteyim zaten pekde umrumda degil
+1 yılAvrupaya gelmek için seni kullanır. Ben almanyada yaşıyorum ve çok gördüm böyle şey. Türkiye den biriyle evlenmek bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılKameralı gözlük al sonra ona bize sorduğun soruyu sor. Sonra evde görüntüyü incele yalan söyleyip söylemediği vücud dilinden anlaşılabilir.
00 Yorumla
+1 yılSen önce kendi düşünce yapıni değiştir. Avrupa sevdasiymis...
04 Yorumla
Soran+1 yılşahsi düşünce yapim degil bu böyle yalan söylemiyorum
- +1 yıl
Böyle düşünceye sahip oldukça doğru kişiyle asla karsilasamazsin
Soran+1 yılBu düşünceye sahip yapmasin o zaman millet ne diyeyim kendi basima olusturdugum bir sey degil
- +1 yıl
Tabikide ama senin bakış açın daha önemli.
+1 yılEvlensek örneğin ben dış ülkeye gitmem seni Türkiye getiririm hayalım falan da yok yurt dışı gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılcoğu erkek diyor bunu bana ama bana samimi gelmiyor
- +1 yıl
Dil bilmem ne yapayım dış ülkede başkasını bilmem ama benim görüşüm bu ister inan ister inanma sana kalmış kabul edersen evleniriz Türkiye'ye gelirsin
- +1 yıl
ya da sözleşme yaparsın yurtdışına gitmeyeceğini dair
Bence en çok ithitmali avrupa sevdası içindir :)
10 Yorumla
+1 yılseven birisine denk gelirsen anlarsın bence
10 YorumlaBenimle evlenir misin djdjdkdkd
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ilk basta gurbetci oldugunu soyleme. Baktin is ciddiye biniyor gorusmek istiyor falan o zaman soyle ve kesinlikle Turkiyeye tasinmak istedigini soyle.
00 Yorumlabenim öyle bir derdim yok, Avrupa'yı zaten sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de var mıydı böyleleri neden bizim haberimiz yok
00 Yorumla
+1 yılAyni sorun bendede var, ben Belçika'da yasiyorum peki sen?
00 Yorumla
+1 yılözellıkle turk erkeği istiyorsan.. şunu unutma.. bizde önce vatan.
00 Yorumla
+1 yılİnsan insan olduğu için sevilir ya böyle saçmalık mi olur
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz ama ben zamanında sevdiğim için konuşmuştum
00 Yorumlaben avrupa sevdalısıyım kesinlikle aşık olurum bi şans ver
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gurbetçi bir kızım. Sizce Türkiye'den bir erkekle evlenirsem beni ben olduğum için mi yoksa Avrupa sevdası için mi sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler