Neden bazı erkekler sevgilisinin üniversite okumasını istemezler ?
Ahh bu erkekleer... :)
Ahh bu erkekleer... :)
daha az once arkadasımla bunu konustuk. 6 yıl bırlıktelerdı arkadasım ondan 2 yas buyuk kız unv.ye gecınce arkadasımdan hep oldkları ortamdan koptu gıttı ayrıldılar. unv.tede cogu ınsan degısıyo
evet bende öyle düşünyorm fikirler değişyor. ama kendi ayklarınn üstnde durmakta şart tabi. iki arada bi derede kaldım resmen :/ arkdşnın adınada üzüldüm valla ne diyim..
evet cok kotu durumda ama kız boyle olduktan sonra barıssalar da onunla olcagını dusunmuyorum neyse. sanırım senın erkek arkadasın ıstemıyo? soyledıgın gıbı ayaklarının uzerınde durmak sart sonucta ılerde hayatında aynı adamın olcagı garantı degıl ya da degısmıcegı en guzelı okumak :)
Kesinlikle bi erkeğe hayatını adamıcaksın yarının garantisi yok sonçta ve dedğin gibi insanlar değişyor bende bundan en cok korkuyorm o yüzden doğru yolda oldğmu düşnüyorm :)
kesinlikle dogru yoldasın ve soz konusu asık oldugu adam olunca mantıklı dusunebılen nadır ınsanlardansın :)
teşşekkür ederim. arkdaşnda boşa üzlmesn o kızdan ona yar olmazz daha o yolunu çiizmiş :)
rıca ederım :) aynen oyle 1 yıldır atlatamadı ama bakalım gecıcek umarım :)
izin verdikte noldu .?
aynen söyle oldu... Dün bana hastaydı bugun başkasına hasta oldu...
Kısacası ünide evrim geçirdi ... Lanet olsun o kıza gardaşşş :(
Angutluk parayla değil.
Cevap
8Cevap
Okusun canm kim okumasn dio takılsın işte para içn diil ama zevkine okiicakza okusun .. Para içn okumasn banamı okuo para çok ztn bnde ..
Üniversite değilde sevgilim olsa işletme iktisat gibi zatturu zuttuk bölümler okumasını istemezdim.
zatturu zuttuk mu :D
Aklıma gelen en luzumsuzluk belirteçleri bunlardı :)
:)
ah bizi gidi bizi..yok la olurmu öyle şey sewgilisine bakıp okumayan kızda kendi mallığından okumaz zaten
O erkek salak galiba.Ben şahsen cahil bir kızla asla evlenmem.İşi gücü olcak parasını kazanıcak.
At gözlüğü taktığı için. Beyin yerine gübre taşıdığı için. Daha sayıyım mı?
o bölgeden hızla uzaklaş deriim :d
okumasını istemeyen mi kaldı mı onlardan ya ?
tükenmedi nesilleri hala devam ediyor :) sanırım güvensizlikten birazda yada kendini üstün gösterme çabası..
Hala o kadar geri kafali erkekler varmi arkadasm:(
Gözünün açılmasından korkuyorlar
bende böyle düşünüyorum en çok..
Boş ver sen öyle erkeği hayatına bak.
evlenmek istiyorsa olabilirmi
nasıl yani evlilikle alakası nee ?
Ne biliyim mesela sen üniversite okuyacaksın ama sevdigin kişide evlenmek istiyo o nasıl olacak kim kimi neyi bekleyecek
zaten oda bu sebepten istemyor ackcası. ama o okuyor ben onu bekliyorum onunda beni beklmesi gerekmezmi? hem okumayp onun eline bakmak istemiyorm beklesin ya işi ne :)
Bak orası doğru şimdi ikinizde okuyorsanız bekleyin birbirinizi
ama o beklemek istemiyor :/ açıktan okumamı istyor. bende öyle sağlıklı olcağnı düşnmedğm için karşı geldim ona. şuan kavgalyız :D
Artık orası sizin bileceginiz iş mutluluklar :D
sizi anlaması zor oldğu gibi ikna etmeside zor :) teşşekkürler :D
Aslında ben tedirginim sevecegim evlenecegim birinin üni okuması evliligi ertelemesinden korkarım
acaba tam olarak korkunuz şumu üni. okuyunca fikirleri değişr vs. veya birazda siz erkeklerin bazılarnda evlennce karınızn parası geçsn istemezsnz.
Evlilik geç olmasında onun için diyorum yoksa bir şey olmaz Allahın izniyle eşimin çalışıp çalışmasında sorun olmaz kendi bilecegi birşey sonunda işi bırakır nede olsa çoluk çoçuk işi degiştirir :)))
peki anlaşldıı seninde düşnce tarzn onun gibi :)
Erkegin fıtratında böyle bir şey var demek ki
Neyse fazla ses çıkartmayalım şiişttt uyuyolar ks üyeleri hadi sanada iyi geceler aslında günaydın da olur saat kaçya ne biçim yer burası disko gibi :))
orası kesin zaten..
bnde aynn merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar