En yakın arkadaşım sevdiğim çocuğun kendisini sevdiğini ima etti?

Yan siniftan birini seviyorum en yakin arkadasima 2 ay once falan actim konuyu gayet normal karsiladi. hatta bana seni seviyor olabilir demisti cunku bizim sinifimizin onunde beni bekliyor resmen, her firsatta goz goze geliyoruz (belki ben ondan gozlerimi ayirmadigim icindir) ve ben kapidan gecmrye calisirken kollarini kapinin iki yanina koyup gecmeme izin vermiyor sonra ben eline dokununca cekilip gozlerime bakiyor. bilerek bana carpiyor bilerek carptigi asiri belli oluyor. Sonra bugun merdivenlerin basinda oturuyordu bizim siniflarin katindaki sandalyede benle arkadasimi gorunce hemen ayaga kalkip sinifina girdi eminim cunku resmen goz goze geldigimizde kalkti. Bizim sinifimiza girip duruyor arkadaslari var ama ben yokken girmiyor ama emin degilim belki tesaduftur. o yuzden senden hoslaniyor olabilir demisti arkadasim. Birde bizim aslinda uclu arkadas grubumuz vardi dagildik digeriyle kustuk son zamanlarda normal bir sinif arkadasiymis gibiyiz bu arada eski ariadasimizla ben ayni siniftayim sevdigim cocukla yakin arkadasim ayni sinifta. Bu eski arkadasimiz ogle molasinda beni yanina cagirdi en yakin arkadasimin hakkimda kotu seyler dedigini soyledi. ilk inanmadim bana bi ses kaydi gonderdi bu ses kaydinda sesin ona ait oldugu apacik belliydi ergen davrandigimi ve baska arkadasi olsa benimle takilmiyicagini soyluyordu. bu Olaydan sonra yanimda hep telefonumla ses kaydi acik bir sekilde gezdim ve herkes hakkindaki tum konusmalari ses kaydi aldim. İste asil konuya geliyorum bugun ogretmenler zili calmisti hala bizim siniftaydi sana birsey soyliyecegim dedi sonra yok ya da vazgectim kizarsin bana dedi cikicakti israr ettim. Oda anlatti. Seninki beni seviyor buyuk ihtimal dedi cunku bu aralar bana hep yakin davraniyor dedi bunlar ortaokul arkadasi birde. Bende umursamaz gorunmek icin sana asiktir diyip guldum sakasina oda gayet ciddi bir sekilde basini salladi. Bu konuyu anneme defalarca actim ama gecistirdi oyuzden bende benden daha tecrubeli olan sizlere sormak istedim.
En yakın arkadaşım sevdiğim çocuğun kendisini sevdiğini ima etti?