AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aynen bir kızın herşeyiyle benim ilkim olmasını isterdim :) Benden önce başkasıyla ilişki yaşamamış birisi benim için daha özeldir.
Kesinlikle ama çok az sayıda var öyle insanlar
İnşallah öyle bir kız bulurum ne diyeyim.
Peki senin ilkin oldu mu? :)
Benim kadınımın bir başkasıyla ilişki yaşadığını düşünemiyorum
Dimi bazılarına burada okudum fark etmez yazmışlar midesizliğin kaçıncı seviyesi bilmiyorum
Ha ilk ha son ne fark eder anca özgüvensiz erkekler için önemlidir kendini kıyaslarlar ondan
Senin namusum dediğin kadınının boğazını sıkı sıka hadi ordan senin içinde bu problem değilse Allah belasını versin bu dünyanın
Namusum falan? Herkesin namusu kendinde aittir başkasının malı değildir. Bu erkekler sanki hiç yapmamışta kendi eşlerininin açılmamış hediye paketi gibi olmasını istiyorlar. Ben bu iki yüzlülüğe varım diyorsan sen bilirsin. Soru soruyorsan her türlü cevaba hazır olmalısın
Herkesin namusu kendine mi o zaman sonuna kadar bireysel yaşa biriini hayatına alma madem herkes senin için o kişi.. Erkeğinde kadınla aynı koşulda olması adına bu yorumu bıraktım tabiki zira her tülü yoruma açığım ki buraya bir post açtım
Evet benim namusum bana ait ben kimsenin malı değilim biri ile beraber olmam ona benim şerefim üzerinde bir hak sahibi olma gücü vermez kendime saygısı olan biriyim senin aksine. Evliyim ben bireysel yaşamak ile namusumun bana ait olması ne aşka anlayamadım çok pembe sizi izlemişsin sen de gidip sevgiline vermişsin yarın bir gün seni terk ederse namusum onda mı kalmış oluyor?
Bende evliyim bak ne tesadüf ilkler özel ve önemli benim dediklerimi anlamadığın çok aşikar eğer biri bişey yaşamadıysa kendi gibi birini ister ben öznel bir yargı da bulunuyorum tabiki tercih meselesidir ayrıca bizim dizilerimiz siyah beyaz olur
Hahaha tamam ayan abla 😂
ben ilk ya da son diye ayırmıyorum benim için özel olan her zaman tercih edeceğim kadındır
Tercih ettiğin kadın öncesinde başkasını tercih etmiş olması senin için Problem değil yani anladım farklı tercih meselesi
insan hayatta bir çok kez sevebilir bende de dâhilim buna esas olan doğru kişi olması şimdi ben bir çok kez sevmişken karşımdaki hiç sevmemis olsun ilk olsun demek bana pek adaletli gelmiyor..
Güzel dedin ama ben cinsel anlamda ilkten de bahsediyorum
Amatör karının derdi bitmez, ilk değil son olmak evladır..
Amatör olsun başka tene değmesin bence ciddi düşündüğün biri için sende böyle düşünürsün kabul et
Aşk ilişkilerinde, sekste amatör biriyle ciddi düşünemem ki. Yani bana hitap edemez, hiçbir şekilde ilgimi çekemez. Elbette aşkta ve sekste iyi olup, el değmemiş olmasını isterdik fakat bu ütopik bir istek olacağından, daha önce birileriyle olmuş kadınlar tercih sebebidir daima
Zamanla emin ol o kişide kendine bir şeyler katıp bu konuda kendini geliştirir cilveli olması şart seninle her şeyi öğrenir bide bu taraftan bakarsak
Çocuk gibi hiç tanımadığım birini alıp, eğitmemi mi istiyorsun? Bu bana tezat, zira evlilik kafasında bir adam değilim. Bir kadının benim ilgimi çekmesi gerekiyor ki hayatıma girebilsin. Utangaç, pısırık, iki kelimeyi bir araya getiremeyen tiple görücü usulü evlenmek bana göre değil
He bu işlerden uzak olmuş olması onu utangaç pısırık çocuk yapıyor dimi haklısın zira evlilik düşünmemen çok doğru bir karar bence de
Özel ne kelime öyle birisi olsa nelerimi vermedim be
Özel bir yeri olur her zaman
evet benöce özel
Ben öyleyim kıymetimi bilmiyor
ama sadece ilk olması yetmez ki yani arada demek ki problemler var
Evet ben çok kavgacı bir tipim :)
Tipik koçum :)
kavgacı olmak çok da hoş değil bana göre yorucu
yani dediğim gibi tamam ilk olman güzel bir durum ama aşırı kıskanç aşırı kavgacı toksik birisi olmak yorar. insan bi noktada yorulur ve huzur ister huzur bulamıyorsa kaçar
Oda beni çok yoruyorsun demişti sizin gibi bu konuda kendimi nasıl geliştireceğim bilmiyorum
daha önce benim de benzer bir ilişkim oldu ve sürekli kavga sürekli kavga gerçekten de yorucu oluyor sabır felan kalmıyor
Bişey diyimm mi gerçekten çok iyi bir tespit yaptınız tam olarak beni tarif ettiniz ve bu yüzden ayrıldık peki sizce kendimi bu konuda nasıl düzeltirim
yani bu konu pek düzelecek bir konu değil bence çünkü kavgacı olman belki hayatının getirisi belki ailenden belki de kendi karakterin insan karakterinden ne kadar uzaklaşırsa uzaklaşsın yine de geri dönüyor
Seviyormuydunuzzz sizde çok fazla onu
evet seviyordum birlikte çok zaman geçirdik birlikte öğrendik yaşadık. ama işte bi süre sonra o kavgacılık sinir bozucu oldu
Aynı durumdayız onu bidaha hayatıma almayacağım çok üzüyorum çok teşekkür ederim sohpet için
rica ederim iyi günler
şimdikilerin hepsi ilk zaten laftasa en namuslu popodan veriyor kızların artık
Çok haklısın ama çocukluktan beri beraberiz sadece o kişi oldu çok şükür
ayrılırsın sende merak etme bende 6 sene çıktığım oldu elimi sürmedim beni aldattı bende önüme geleni skyorum artık bu işler böyle yürür
Ama kadın sana yanlış yapmış bir kadın eğer özelse İnan bence hep böyle özel kalır o adam için
boş laf bunlar bastığım kadının neyi özel kalsın geçin bu edebiyatları benim dokunmaya kıyamadığımı boğazını sıkarak sktiler ne özeli
Ayrıysakta ben hep dikkat ettim yani buna illa bitti her şey yapılsın kafasında olmadım
aynen kesin öyledir benimki. de benden sonra öyle diyor benim yüzümede sadece denemek istedim ne var bunda diyor bi de bana kızları anlatma
Evet bunu bizzat yaşadığın için inanmıyorsun haklısın ama böyle düzgün insanların da olduğunu bil ztn o kişiyi tanıyorsan gözlerinin içine bakınca anlarsın yanlış bişey yapmadığını bilirsin namusuna dikkat etmesinin gerektiğini ve sana aitse o kişi hep sende olur bunu unutma
öyle bi kız yok bana kaç tane türbanlı evli ıvır zıvı geliyor emin ol bu söze bayılırım bu devirde en namuslusu popodan veriyor diye üstüne söz bilmem kim ne derde desin
Bunun türbanla alakası yok evet çok haklısın böyle birini bulmak zor bu dönemde hele ama İnan inanma ben öyle biri oldum sadece bir adamı sevdim bir tek o bilmiyorum bu özel mi onun gözünde bu değerli mi bilmiyorum ama İnan bana böyle insanlar var inşallah karşına çıkar ve yanılmışım dersin
öyle bi insan yok ondan emin ol boş laf ben eminim sende bi gün bunu göreceksin o zaman beni hatırla
Senin için dua edeceğim tez zamanda kavuşmanız dileğiyle o kişiyle her şey gönlünce olsun inşallah sohpet için teşekkür ederim
ben teşekkür ederim ama öyle biri yok duanı boşa harcama ben eminim
Ama eğer böyle biri oldu diyelim ondan kolay kolay vaz geçer misin?
öyle biri yok o yüzden konuşmam saçma olsa direkt hayatımı adar evlenirim ama yok imkansız anca animasyon falandır gerçek değildir
Güzel düşün ve sosyal medya dışında farklı dünyası olan biri çıkacak inan buna hayırlı gecelerin olsun
instagram twitter vs hiç birini kullanmıyorum zaten yorumum da hep yüzyüze deneyimlediğim insanlar içindi öyle biri yok asla da olmayacak iyi geceler
İlkimi hatirlamiyorum bile
Farketmez, yeter ki, önüne gelenle yatmış olmasın
Tabiki çok özel
Evet özel kesinlikle
çok özel hemde
Kesinlikle
Sorman saçma geldi olması gereken de budur
Evet ama bazıları farklı fikirde napim ilki sonu diyen adamlar var tuhaf geliyor
Sende haklısın yorumlara baktımda zevk edebin önüne geçmiş.
Evet insanlar tecrübe falan diyor her mide farklı Allah edebi ve namusuyla yaşayan dürüst insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Ne güzel söyledin amin.
Yok değil
Neden ilk sevgilin her şeyinle dokunduğun ilkin her anlamda
Özel olması için her şeyinin bana ilk olmasına gerek yok.
Buda farklı bir mide tabi
İlk olsun demek de ayrı bir yobaz zihniyet.
Evet
Tabiki
Kalmadı :)
Önemli patlak kız istemem
özel tabıkıde
evet
Tabikiiiii
Elbette
Yani olabilir
Tabikide öyle