Aşk İlişkileri Üniversitede sadece kız arkadaşlarım var normal hiç erkek arkadaşlarım yok neden olmuyor ve üzülmem doğru mu? zamanidurdurankiz Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende kızlı erkekli takılmak isterdim ama Olmuyor Sizce gerek var mı? Üniversitede sadece kız arkadaşlarım var normal hiç erkek arkadaşlarım yok neden olmuyor ve üzülmem doğru mu? Cevapla Üniversite Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sohbetin sarmıyor olabilir, takıldığın kızların sohbeti sarmıyor olabilir. 0 0 Yorumla
quenn3 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Aynı durumdayım ben de kız arkadaşlarım var erkek kankalarımda olsun istiyorum ama hiç yok nasıl yapabilirim fikri olan yazarsa bana da iyi olur 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bence gerek yok boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sohbetin sarmıyor olabilir, takıldığın kızların sohbeti sarmıyor olabilir.
Aynı durumdayım ben de kız arkadaşlarım var erkek kankalarımda olsun istiyorum ama hiç yok nasıl yapabilirim fikri olan yazarsa bana da iyi olur
Bence gerek yok boş ver
sen sevgili mi istiyorsun
Senın nıyetın kendını s ktrmek
Muhafazakar misin