Bunu birinden duysam hemen sinir oluyordum evet eşin gözünden duşebiliyo ve onun arkdşnı sevyorm çok saygılı dürüst belli ettm red etti iyice bağlandım çok gezmez etmez eşim ona baka çok geziyo biliyorum ateşle oynanmaz unutmak istiyorum içim yanıyo arkadaşlar acıyo yardım edin?
Cevabın nedir?
Anladıgım kadarıyla siz eşinize zamanında deger vermişsiniz ama o sizi hep itmiş ve çok incitmiş o zaman eşinize karşı sevgi beslemiyorsanız ayrılın çocuk var ya da yok ayrıldıktan sonra siz hala onun annesi olacaksınız ve gerekirse yardım alırsınız ama iyi düşünün ben bu adamla bir ömür geçirebilir miyim. Ve sevdiginiz adama gelince pek etik degil ama gönül bu. Siz önce kendi hayatınıza karar verin sonra kimi isterseniz sevebilirsiniz sonuçta gönül ferman dinlemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ya burada kimse kimseyi yargılayamz herkesin basına gelebilir bu utanmaz bilmem nee büyük konusmayın basınıza gelir zor bir durumm bu sonuctaa hiç bir şekilde umursama eşinle cık gez eşne değer ver ne bilimmm onunla dısarı cık büyük bir hata bu hayatta yapmam dediğimz herseyi yapıyoruzz o yüzden aklını kullan evli oldugunu bil zaten gerisi gelir..
32 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen gibi düşünse çok kınardım çok duyunca o* kaltak git boşan vs vs ama oyle olmuyo elimde değil zaten anlayan anlar ama bu işi nasıl atlatırım paylaşmak istedim
- +1 yıl
iyi yapmıssın zaten cevrenden birine söylesen ayıplanırdırdın böyle zamanlarda insanın bir dostu olsa keşkee ona yardım edebilecegi ama sendee kendini üzmee yıpratmaa kurtulursunnn kocana dedi arkadasların bize gelmesin ne bilim onun oldugu ortama gitmee unutrsun bu bir takıntı sadece kocanı niye sevdiğinii hatırlaaa canımm :( https://www.youtube.com/watch?v=V4MgjspTWlg bunuda dinle benden sana gelsinn :)
Aklını başına topla, son pişmanlık fayda etmez. Ah bu yürek ah. Ama hayatta her istediğin olmaz. Her şeye sahip olamazsın. Biraz olgun ve tamahkar ol. Boş yere evliliğini yıkacaksın. Kimse seni kocan kadar sevemez ve değer veremez. Bunlar geçici şevk, arzu ve hevesler. Çocuk musun sen ya. Yani her istediğimiz şeyi elde mi edecez. YApamıyorsan boşan kocandan. ama pişman olacağına eminim.
288 Yorumla- +1 yıl
o*
- +1 yıl
Benim yazacaklarımı yazmışsınız.. +1 :)
Soran+1 yılBencede hak etti en iyi cvbı ama guzel yorum yazanlarda var
- +1 yıl
yorum için tebrikler bende katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir heves uğruna hayatını yakma. Diyelim yaptınız ettiniz. Aldattın. Sonra ne olcak? Kocan er geç ögrenicek. Hayatın göçeçek gidecek. Öldürecek belkide , o tür bir insansa. Bir heves ugruna, hayatını yıkmaya sonlandırmaya değer mi dostum? Düşün güzelce, doğru yolu bulucaksın. Allah hidayet versin, yanlışlarından kurtarsın seni
34 Yorumla- +1 yıl
amin
Soran+1 yılSağol canım
Soran+1 yılSizde üzmeyin eşlerinizi aldatmayın soğutmayın bir akıl
- +1 yıl
Rica ederim. Boşluktasınız sanırım, boşluktayken hata yapabilirsiniz. Bence evliliginizi, yeniden canlandırmak için, ne bileyim gece güzel bir yemek hazırlayın. Bir film seçin, eşiniz geldiğinde ilk güzel bir yemek yiyin başbaşa, daha sonra film izleyin beraber, sarılın edin. Şefkat gösterin ona. Emin olun ki bu size 1000 adımla geri dönecektir. Sefkat iyileştiricidir. Onu sevdiğinizi hissetttirin. Hayatınızı, yıkmayın. Kalın selametle
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
104Cevap
Zor bir durum. öncelikle senin durumda olan bircok insan vardır ama senin gibi açığa vuran azdır seni anlıyorum. Her evlilikte baska bir kisiyi övme vardır senin hayatın kötüyse mutlaka iyi olana özenirsin esinde o sekilde kaba ise mutlaka centilmen ve daha sosyal birine ilgi duyarsın bu da normal birsey. bosanmak kolay ama bunu sen kaldırabilirmisin ailen cevren vs tanıdıgın herkesi basta kocanı karsına alıcaksın bence degmez. Sen kadınlığın la o adamı degistirirsin bence bu durum senin icin kalıcı sen uzun boyluya platonik olarak baglanmışsın sen yargılamıyorum umarım bosanmazsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşını bana söyle, sana kim olduğunu söyleyim demiş adam. kocan ne ise arkadaşıda öyledir çok bişe bekleme. yorumları okudum sonra yazdım. kocan sövüyormuş, muhtemelen arkadaşıda sövüyordur. aklını başına topla bir heves bu. olmayacaksa ayrıl. ama kocanın arkadaşı ile kesinlikle evlenme. hakkında hayırlısı.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olbilir
- +1 yıl
olabilir değil, kesinlikle öyle.
Evlilik esin bunlar özel seylerdir ve konusulmaz kimseyle yardimda alinmaz herkes yargilar ya da seni dusunerek cevap vermezler kendi dusuncelerini yansitirlar. Ne kadar sebebin olursa olsun kimse aldatilmayi hak etmez bide bir bayanin bunlari yazmasi hic hos olmamis tek diycegim aldatmak sadece birisiyle yatmak degildir icinden baskasini bile gecirmen ona bakman onun icin hissettgn duygular bile aldatmadir bosan sonra ne yapiyrsn yap...
10 Yorumlakötü bir durum ama olabiliyo işte. ama beni iyi dinle sen o adamla evli olaydın büyük bir ihtimalle arkadaşı olan kocanada aşık olabilirdin!!! hepsi aynı inanki evlilik bazı şeyleri bitiriyor. sen o kişiyi her zaman görsen yesen içsen yatsan emin ol eşinden bir farkı olmadığını göreceksin aşk hikaye eşine yaklaş daha fazla samimi ol o kişiyi çıkar kafandan kocanın ondan daha iyi birisi olduğunu düşün.
30 YorumlaKalbinin sedini dinle bunun seksle alakasi yok emin ol kocani cok seviyosun ama oburune duydugun sadce ilgi hoslanti yda kocandan ilgi gormuyosun ama dedim gbi sadce tuhaf bir hoslanti seksle alakasi yok
12 Yorumla
Soran+1 yılEşm soğuk ve çalıştığı yerde kızlar dolu aklıma her şey geliyor ve adıda çıktı soğudm bn eşimden haliyle hangi kadn olsa soğur ama benim ona bir sözüm vardı evlenirken iyi gün kotu gün bırakmıyacam sozu
- +1 yıl
Bende evliyim dedgim gbi aynisi banada oldu esinden ilgi gormuyosun farkli saplantilara yol aciyo ne bilim hirs intikam aklina ne geliyosa kalbinin sesini dinle esin emin ol seni seviyodur soyle yap bide esine berki diyer kadinlarin verdgini sen veremiyosun seks konusunda mutluluk konusunda aklina ne geliyosa
+1 yılMantikli ve sakince düşün? ne istediğini kimden ne istediğini kime ne vericeğini duygularının ne olduğunu kimi sevdiğini sadece düşün. Eğer Evli olduğun eşini sevmiyor isen direkmen git ve söyle daha fazla bu çirkin oyuna devam etme.
20 YorumlaAyni durum benim basimada geldi arkadasimin karisi bana asik oldu Ben use seytana uyup biraz uzerine gittim amacin farkliydi sadece seks yapmakti AMA ortada cocuklaida vardi oo geldi aklima bir anda Geri cekildim cunku oo cocugada yazik birds yuva yikmak istenem arkadasima saygusizlik yapmak istemem cunku yemegini yedim suyu ictim Anne babasinida tanurim yillarimizda berabrr gecti simdi esinden uzak duruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yapmışsın ben kınradım ve böyle bir şeyin basıma geleceğine asla ihtimal vermezdim
+1 yılTürkiye'deki insanların çoğu empati yapmaktan yoksun.. Bir bayan olarak kocanın başka kadınları hayal ederek mastürbasyon yapmasını bile çekemiyorsun fakat sen başka bir erkeği arzuluyorsun.. sonra kalkmış canım acıyor diyorsun.. hoşlandığın adam bile daha namusluymuş senden.. bir bayan olarak şu yazdıklarından utanmalısın.. hele ki çocuğun varsa o çocuk bunu öğrendiğinde başını yere mi eğdirmek istiyorsun
? çok yazık kendini bu durumlardan kurtar... biraz kocanın yerine koy kendini.00 Yorumla
+1 yılNe kadar tanıyorsun ki sevdin? bu sevgi değil bence beğeniyorsun aklını başına topla niye evlenirsiniz arkadaş atlımı kovalıyodu şuraya bak sorsam ya 1 ya 2 yıllık evlisindir bide
23 Yorumla
Soran+1 yılAltı 6
- +1 yıl
profilinde 18-24 gözüküyor 15 yaşındamı evlendin?
Soran+1 yıl18 me girerken şu an 24 yşndyım
Çok yazık buradaki bütün kelimeleri hakettiğinizi biliyorsunuzdur.
benim düşüncem bir psikoloji destek almanızı öneririm zira hiç sağlıklık düşünceler değil.30 Yorumla
+1 yılateşleme oynama kadınlardan çok bunu erkekler daha çok yaşıyor kendi kendne yapığının çok uygun olmadığını telkin etmeye çalış diyevcem daha diyeceklerim var bende seninkine benzer yaşıyorum aynısını
13 Yorumla- +1 yıl
ben sen kadar cesaretli olamadım
Soran+1 yılOlmadığın daha iyi şeytan işi bu
- +1 yıl
ben korktum içimde saklı duruyor sen kaç cesaret diyebilidn. özldyazsan konuşalım
+1 yılOnu unut gitsin. Hem kendine hemde kocana yazık edersin. Bak adam senı zaten red etmiş. Bencede iyi yapmış. Yazık günah. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Üzgünüm :(
21 Yorumlainsan ulaşılması zor olanı ister hep.. seni red etmiş zaten iyi bir düşün bence böyle bir eğilimin olduğuna göre kocana karşı duyguların körelmiş olabilir, sonuçta onu aldatıp iki taraf içinde kötü şeyler yaşıyacağınıza ayrılıp kendi yoluna gitmen belki daha doğrudur.
10 Yorumla
+1 yıl--------------------
Ya Kocandan ayrıl ya da onu unut ! Ortası yok. !!! (Tavsiyem ayrılma, oyuncak değil bu işler...)
---------------30 Yorumla
+1 yılTamam tamam hadi boşver onu. Git dışarı gez dolaş biraz. bir iki alışveriş yap. Kendine gel. Akşama kocanla da güzel bir yemek yiyin. Düşünme o adamı da.
20 YorumlaAllahtan belanı mı istiyorsun?
Bulmuşsun efendi birini, gidip p. ç olana gönül veriyorsun...
Bu dünya gerçekten adaletsiz...
Benim eşim doyumsuzdur beni aldatır, kimi adam gibi adam bulur onu aldatır...20 Yorumlaseviyomuş hiç utanmıyosunda bunu söylerken adam akıllı sevmeden tanımadan evleniyosunuz insanlarında başını yakıyosunuz Allah sorar kızım buna bizim yapacak bişeyimiz yok
30 YorumlaKafani dagitacak seyler bul. cok igrenc bir durum
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılgit bir abdest al 2 rekat namaz kıl
belki aklın başına gelir12 Yorumla
Soran+1 yıl1 Aydır unutmak için dua ediyorum sen ne diyon
- +1 yıl
aksam kocan gelince sarıl boynuna öp bunu hergün tekrarla
+1 yılAllah yardımcın olsun, eşini zihnen aldatıyorsun bari bedenen aldatma adamıda görme düşünme eşine daha fazla yakın alaka gösterki fikirlerin değişsin , yok ben adamı sevicem diyorsanda önce boşan sonra ne istiyorsan yap, unutmaki yaptığın herşey geçmişte veya gizli kalmayacak gün gelip karşına çıkacak boş hayalden kurtul yuvana sahip çık tavsiyem budur.
00 Yorumlakafana takılmış anladığım kadarıyla. en iyisi ilerde pişman olmamak için git onunla ol. nasılsa olmasanda pişman olacaksın olsanda. hani bir laf vardır ya "yiyen pişman yemiyen pişman":D:D:D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılKusura bakma ama bu iş böyle gitmez. Madem kendini tutamıyorsun ayrıl kocandan ne bekliyorsun. Saygın sevgin olmadığı bir adamla evli kalman ikinizede haksızlık.
10 YorumlaBelkide sadece takinti bir anlik hevestir dusunmemeye calis oyalanacak birseyler bul yani kafa dagitacak
20 Yorumlaeşinden ayrılıp adama gitsen bile adam seni reddetmiş ki ADAM mış hakkaten.. aklını başına toplaman dileğiyle..
13 Yorumla
Soran+1 yılİşde adımın teki hanginiz yapardı bunu he eşim bile yatardı belki ama o reddetti zaten yatmazdım bana yardımcı olmasını istemiştim elinden gelse kim sever herkes unutur elden gelmiyor bazı şeyler zabdedersin orası ayrı
Soran+1 yılDoğru diyon
Yorumları okudum ve dediğine göre kocam sinirli, küfür ediyo falan demişssin bence o aklındaki adamı unut nedeni kocan bunu duyursa sağ soldan veya senden sana zarar verebilir. Ayrılabilirsin ama ayrıldık sonrada o kocanın arkadaşıyla olmanı tavsiye etmem.
00 YorumlaGelişmiş toplumlarda 16-20 yas arası gençlik 3 ayda bir partner değiştiriyor.. 20 li yaslarda da ac gözler le değil mantığı ile hayat arkadaşını seciyo..
Yaşanmamış duyguların var bedelini çok ağır ödersin... Önce ayrıl kocandan belki ihtiyacın olur kocana dönme şansın olsun!!!00 Yorumla
+1 yılAynen. Bir çok arkadaşın dediği gibi, madem sevmiyorsun kocanı, ayrıl. Ne kendini ne de kocanı üzme. Sonra istediğin gibi hareket etme özgürlüğüne sahipsin.
00 Yorumla
+1 yılya benim karım da ilerde senin gibi bir şey olursa naparım ben diye daralıyorum şu an
22 Yorumla
Soran+1 yılBence herkes hak ettiği gibi yaşıyor
- +1 yıl
Yok öyle bir şey. Ben en ufak haketmediğim şeyleri yaşadım. Bana yaşatanlar bile bizzat söyledi haketmediğimi ama yaşattılar
Çok sakat bir durumda sin eşin sana ne yaptı bunu hak etmek için veya eşin sana yetmiyormuş? O arkadaşıyla birşeyler yasadinmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimmm bana hiç değer vermedi yine de ataklarına kadar yıkar. Sacını yapar dım bnyosunun suyunu sabununu hatta kuruturdum sacını bile ama anlatılmıcak şeyler var işde
Yapabileceğin bir şey yok red etmekle doğru olanı yapmış evlisin sonuçta
10 Yorumlaolabilir ama unutmaktan başka çaren yok.. yuvanı yıkmaya değmez
20 Yorumla
+1 yılYuva Yıkanın Yuvası Olmazmış. Yuva Yıkmaya Değmez. Tamam sevmişin ama madem seni reddetti saygı duyup geri çekilmelisin. kocanada saygı göster.
20 Yorumla
+1 yılyardımı hangi durum için istiyorsun? bu durumdan kurtulmak eşinle bir hayat sürmek mi yoksa öteki ile işi pişirmek için mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılEvliligin devam etsin istiyosan o arkadasini hayatinizdan cikarin zamanla unutursun yoksa esine de yazik.
10 Yorumla Aldatma falan yapma eğer istemiyorsan kocanı ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılkarışık bir durum, ilaveten hiç hayırlıda değil. .
20 YorumlaAdam delikanki biriymisfe kocanin onurunu ayaklar altina almamis onun gozundddd zaten asagilik insanin tekisin pek bsy bekleme
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Adam evlimi kii sakin birlikte olmaa gerisi gelirse cok pisman olabilirsin kendi gozunde onu bitirmelisin kocanin hep iyi yonlerini sevmeye calis
10 Yorumla
+1 yılHayat böyle bir şey işte. Dışarıdan boş, klişe laflarla ahkam kesenleri sevmiyorum ben de.
Yaşaman gereken neyse onu yaşamalısın, başka türlü olmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsosyal anlamdabir arkdaş bul kendine onunla dertleş öyle bir arkdaşım vardı burdan tanıştık vazgeçirdim onu :D mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılAferim aferim
Cevap sahibi+1 yıldarısı başınıza sapık ya da alın bir tip değilim dilerseniz sizi de dinlerim
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Sizin Gibilerin Yüzünüzden Evlilikten Uzak Duran Bir Kolordu Kurabiliriz.
24 Yorumla
Soran+1 yılFlört zamanı daha tehlikeli bence insanız işde
- +1 yıl
Flört veya Değil. Flörtte En Azından Eşin Değil Bahane Bulur Ayrılırsın Yeni İlişkiye Başlarsın Ona Lafım Yok. Ama Bu durum Çok Saçma. Benim Zihniyetime Bünyeme Ters. Ben Asla Arkadaşımın Evine Arkadaşım Yokken Girmem Mesela. Asla Eşiyle Telde Görüşmem İşim Düşse Bile. Asla Onlarla Bire Bir Kalmam Kesinlikle Yanımda Birileri Olmalı. Arkadaşımın Eşi Onun Namusu. Kimsenin Bana Namussuzluk Yapıyor Demesini Hazmedemem. Eşiminde Böyle Birisi Olmasını Kesinlikle İstemem.. . .
Soran+1 yılBende öyle diyorum simdi eşimi biri sevse ben bu halimle tek diycgm khpe
Canın cehenneme suna bak ya sonra kadın cinayeti dersiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılBen öldürmediysem
+1 yılmantık evliliği yapmış birisin bence kocanı hemen boşa ki adam layığıyla birini bulsun... senin sorunun cwbını değil de senin gibilerin türü nasıl yok edilir onu düşünmek lazım...
00 Yorumlasenin rahatlaman için kocanın arkadaşıyla birlikte olman lazım sonra kocan bunu öğrenecek ve en sonunda sen ahh ben keşke yapmasaydım dediğinde anlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılsevmeyi bilmiyorsun. çocuk oyuncağı değildir bu işler. kalbini birine kaptırdın mı gözün ötekileri görmemeli. ama sen sevmemişsin sevdiğini zannetmişsin.
10 Yorumlaşeytan vesvesesi dikkat et tuzağa düşme kötü sonuçlar olur geri dönüşü olmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Yanlis dusunuyorsun evlisin sen arkadas unut bu isleri
10 Yorumla
+1 yılbu nasıl olabilior anlamadım ama büyük konusmamak gerekir. bence unutmaya çalış olayı ;)
20 YorumlaAllahim bide yardim istemis. Aklin yok mu yanlisi ayirt edemiomsn ne halt yemeye evlendn o zaman. Allah sen gibilerdn korusun
12 Yorumla
Soran+1 yılSende gotune yersen buybuzları gorursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadında suç aramamak lazım bunu böyle yapan kocası , kocası adam olsaydı bu kadın böyle olmazdı!!!
10 YorumlaÖnemli olan şu an hata yapmadığın ama bu evlilik böyle yürümez demelisin eşine evliliğinizi kurtarmak kendi elinizde ondan sonra ne yapıyorsan yap evlilik hapishane gibidir hür olursa herşey serbest..
00 Yorumlaaklını başına topla unut gitsin
sakın bir hata yapma sonunda çok pişman olursun ama
iş işten geçer canım10 Yorumla
+1 yılKınamayınız; Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz demiş, Peygamberimiz. Allah ıslah etsin böylelerinden korusun inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün erkekler aynı nasılsa... Evli olmayıp kocanın arkadaşıyla iliskin olsa, ondan da sogurdun. Bosver... Hepsi gelip gecici ve kafamizda yarattigimiz yanilsamalardan ibaret...
10 YorumlaBu sitede bu tip şeyleri okudukça her geçen gün kadınlardan daha çok soğuyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılulan mağdur edebiyatı yapma kaşar..
ne yapıcaksan yap.. ama ağlayarak yapma.. bile isteye yapıyorsun işte10 Yorumla
+1 yılkocanı boşa ondan sonra kımınle ne yasıyorsan yaşa.
13 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen yasın 17 24 arası
- +1 yıl
28 yaşındayım küçük hanım.
ayrıca NAMUS kavramının yaşı olmaz.
Soran+1 yılDüşünce farkının diyek ozmn
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede evlilikten soğudum valla.
106 Yorumla- +1 yıl
Valla ya aç bir cinsellik kategorisini. Midem kalkıyor resmen. Yok ''Herkese sakso çekiyorum'', Yok ''Sevgilime vereyim mi?'' felan. Soğudum valla çoğundan.
- +1 yıl
@hösün eyvallah usta :D
- +1 yıl
@falanca3 Valla haklısın usta. Bu nasıl bir çarpık ilişki şeklidir. Nasıl bir zihniyet anlamıyorum ki.
aman sakın seytana uyma adamcağızıda harcama boş yere
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO seni sevmiyomu? Evliyken değilde. evli birini sevmek hep hayalimdir.
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden ( bilmiyorm )
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim evli erkeklerle birlikte olmak çok güzel geliyor. Seni sevip sevmediğini bilmiyomusun.
Soran+1 yılBazı kızlar öyle seviyor ama ben sevdim mi tam paylaşamam başkasının olanı msela hece flan uyuymam kıskanırım
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene. o başkasının ama sen alıyosun onu.. çok zevkli olmalı. Hele o evliyken sevişmek.
- +1 yıl
muhabbete bak ya mide bulandırıcı. midesizler
Cevap sahibi+1 yılSensin midesiz
- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?