Ailemin rızası olmadan evlendim. Eşimin ailesi ile beraber yaşıyoruz. Ne yapmalıyım?

Herkese öncelikle merhaba , 22 yaşındayım. 1 aydır kaçmayı düşünüyordum. Ve geçen hafta evde kimse yokken 1 sırt çantasıyla evden çıktım , sevgilimde biletimi almıştı. Bindim otobüse gittim onun memleketine. Ablası , abisi , kardeşi var sadece. Ablası yıllardır evli evi uzak. Diğer ikisi bekar. Sevgilimde ailesine sonradan söylemiş baya tartışmışlar ne diye erken evleniyorsunuz diye. Benide aldı ailesinin evine getirdi. Konuşmadı hiç biri benimle. 4 gün sonra nikâhımızı kıydık. Kendi ailemlede esim telefonda konuştu evlendiğimizi söyledi babam bir dolu küfür etti telefonda. şu an evleneli 3. Günümüz ve eşim kargo şirketinde çalışıyor. Abisi falan da evde çalışmıyor. Herkes bana tuhaf alışamadılar. Ne yapacagimi bilemedim?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni eşim istemeye gelmedi ailemin karşı çıkacağını biliyorduk çünkü durumumuz düzelene kadar ailesiyle yaşayacağız sonra kendi evimizi tutacağız
Ailemin rızası olmadan evlendim. Eşimin ailesi ile beraber yaşıyoruz. Ne yapmalıyım?