Beyler eşiniz olacak kişiye kaç bilezik takarsınız en fazla?😃
Kızlar sizinde karşı taraftan beklediginiz bilezik sayısı nedir?
Kızlar sizinde karşı taraftan beklediginiz bilezik sayısı nedir?
Herkesin maddi durumuna ve eşlerin tercihine bağlı bir şey. Bazı insanlar hiç bir düğün masrafı yapmıyor mesela. Onun yerine dünya gezisine çıkan da var, yardım kuruluşlarına yardım edende.
Yani düğün yapmıyıp parasıyla gezmek tabi mantıklı ama kız aileleri herzaman kızlarının kolunun dolu olmasını istiyor tabi herkes gücünün yettiğini alir
Aynen öyle, senin de dediğin gibi kız değil kızın ailesi çok zorlar genelde erkek tarafını ama bence ülkede ki bu kalıplaşmış zihniyet çok saçma, sonuçta o adam artık yabancı değil, harcamadiğı parayı da yine kızlarını mutlu etmek için kullanacak. Düğün masrafları yüzünden sıkıntıya girende yine evlenen kadın ve adam olacak.
Kürtler daha fazla takıyorlar erkek arkadaşım Kürt düğünlere gidiyor foto falan çekiniyor gelinlere bir sürü altın takılıyor
Bizde kürdüz ama tabi herkes gücünün yettiğini yapıyor
Elbette bunlar baya varlıklı bir asiretti 😐
Cevap
6Cevap
Bilezik takılmadı bana tam altın taktılar birkaç tane. Bunun ideali yok bence.
Herkes gücünün yettiği kadar yapmaya çalışıyor tabi
Yani aynen
Bunda ideal diye birsey yoktur bence maddi gücü neye yetiyorsa o idealdir
Evet dogru kimin neye gücü yetiyorsa kimsenin gönlü kalmicak şekilde
Hayat çok zor şu an çeyrek altın takılması bile zor yarım altın bir bilezik fiyatı hazırlıksız olanlar işi zor en iyisi anlaşarak evlenmek
Çiftler aralarinda anlaşsa bile kız ailesi müsade etmiyor kolay kolay zor bi durum
Doğru diyorsun ailesi zengin olan yine bir şekilde çocuğu evlendiriyor ama ben mesela ailemden bir beklenti olmadan kendim yapmak isterim düğünü evi eşyayı felan bu yüzden evliliğe uzak bakıyorum hiçbir kıza bakmıyorum yazmıyorum ki hevesleriyle oynamayayım diye
Nekadar adam akıllı işin de olsa aile desteği olmadan yapamazsın benim abimde ayni sekilde oldu polis olmasina rağmen bütün herşeyini babam karşıladı neredeyse borca girmeden olmaz bu işler
Ne kadar taktığı değil taktıklarında gözlerinin kalmaması önemli
Evet valla takip da sonradan göz koyan almaya çalışan insanlar çok
Ooooooo ince meselelee gerdanlık kalp ben
inşallah nasip olur istediğin 😃
10 tane olsa yeterli😂
Hedef büyük 😃😂
20 Tane Takılmalı Tabikide
Okadarda değil ya 😃
Takan olursa tabi severler kimse hayır demez ama biraz maddiyat meselesi erkek tarafının durumuna bağlı
Ben 5tane takmıştım. şu an 1tane yeter
Şimdinin 1 tane parasıyla eskiden 5 tane alınıyordu zaten😃
İşte o yüzden
😂😂😂
@prensescordelia niye güldün 😂
5 taktik bizde 1 tane yeter
Bizde gelinimize nişanda trabzon seti düğünde de 5 burma bilezik taktik
Takmayin ben olsam simdi takmaz dim
Nedeen
Cok deger vermeyin geline sonra kendini birsey saniyor
Aynı şehirde yaşamiyoruz onlar İstanbul'da biz manisadayız uzak olduğu için çok bi samimiyetimiz olmuyor abimin de 10 senelik sevdiği kadın olduğu için bize laf düşmüyor
Ne kadar takılacağı umrumda değil
iki veya üç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar