İlk görüşte mi bir şeyler hissediyorsunuz yoksa zamanla mı duygu oluşuyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekler elde ettiği her şey den sogurlar taki gerçekten aşık değilse
Gerçekten aşık olup olmadıgını nerden anlarız?
Sana olan ilgisinden çitti adım atmak istediğinde kaçmıyorsa ilk zorlukta uzaklaşmiyosa sana değer veriyo demektir
Hiç zorluk yasamadık ki 🤔 hayat gulluk gulistanlık
O zaman şu ana kadarki hiçbirşeyden emin olma aşk sözlerde değil davranışlarda belli olur
Davranısına bakarsam cok asık gibiyse ama sos olarak soylemiyosa. Yine olur mu?
Sen deki ona aileme soyleyecem seni bak ne diyo
Ne derse asık degildir?
Söyleme biraz bekle ne gerek var felan derse kendine güveni yoktur
Zamanla duygu oluşur ama nasibinse künfe yekün ol der ve olur bilemeyiz sevene değil sevdirene bakacaksın nasip
Hoslanma ayri asik olmak ayri bence cabuk hoslanirlar ama asik olmazlar kolay kolay
Yok kimseye kolay kolay aşık olmam.
uzn suruyor yaani 😋
Evet neden hoşuna gitti
Uzun sevrrm 😎
Evet uzun çok sürüyor dediğim gibi
Yıllar mı
Değişir
nasıl ?
Benim aşık olmam 1 1.5 yıl sürmüştü
1.5 yıl boyunca arkadasca mı gezdiniz? Sevgili mi oldunuz? Sadece bakıstınız mı?
Yok hiç umursamıyordum okul bitti sonradan deli gibi aklıma girdi meğer aşık olmuşum. Normal arkadaş gibiydik farkettiğimde sonradan kabullendim
Normalde aşık olmam kabullenmem ama kabullenmiştim baya aşıktım
Allah Allah 🤔 vahiy gibi indi yani aşk yukardan. Arkadaşken aklına hiç girmedi mi sevgili olma ihtimali, bir beğeni, bir hoşlantı filan?
Yok hep bana bakıp gülümserken yakalıyordum ama hiç umrumda değildi
Sonra okul bitti aradan 1 ay geçti instadan falan konuşuyorduk ordan da konuşmayı kestik
Lan biraz düşündüm sonra ilk kabullenmesin ama sonra yine düşündüğümde ben baya aşıkmışım
Çok garip bi anı kanka ya. Durup dururken aşık olmuşsun fark bile sonradan etmişsin. Peki aşık olduktan sonra konuştun mu kızla?
Yok konuşmadım işte :/
Sanki o da beni istiyordu ama ne bileyim o zamanlar bişey hissetmiyordum çok garip
Hayırlısı buymuş demek. Kader cok degisik degil mi 😂
Sorma be hala aklımda ama
Belki o unutmuştur beni keşke o fırsatı değerlendirseydim
Kaç senedir aklında? ☺☺
Hangi fırsatı knk 😝
1.5 senedir aklımda
boş ver kanka 😋
Bitcek bi kaç aya ben sana söyliyim 😉 Ama stalk filan yapmaya devam edersen gitmez aklından
Yok zaten aşık değilim şu an ama his var içimde sadece stalk yapmasam olmuyor
Başkalarıyla vakit geçirmek gerekiyor artık ama aklımdan çıkmaz orası ayrı
O evreyi biliyorum. Zamanla azalıyo zaten stalk olayı. Duygular bitiyo. Aklına geldiğinde 0 his. Kin yok nefret yok. Sonra diyosun ki ne güzel bir aşk yaşadım. Usulca bitiyor. Teşekkür etmek istiyosun 😀🤗
Öyle kanka bu aralar boşluktayım zaten ondan düşünüyorumdur büyük ihtimal herkes için kimse vazgeçilmez değildir
Aşk beklenmedik anlarda geliyor. Ben de bu aralar çok beklentideyim boşlukta olduğumdan. Gelmeyecek işte ah benim bu beklentim yüzunden. Ama yaşamak istiyom özledim aşkı
Evet öyle kolay gelmiyor aşk anca başkalarıyla takılırsın belki vakit geçirirsin ama aşk biraz zor
Bide şöyle bi sey var. İnsan gencken daha fazla hissediyormuş aşk gibi duyguları. Yaşlandıkça azalıyormuş. Gençken yaşadıgımız aşk dozu en yüksek olan aşk. Bidaha yaşadık diyelim, ilkine gore yetersiz gelirse. Aklımız hep ilkinde kalmaz mı 😄😄
Aklıma geliyor da evet hep ilkine giderse büyük sıkıntı olur 😆
Rami dayının selmanın kapısına gitmesi gibi
Ramiz*
Birde bu zamanları iyi değerlendirmek gerekiyor hızlı olmak gerek 😆
O ne demek ya hızlı olmak derken 😉
Anla işte 😋
Hayır anlayamam 😑 Kaç yaşa kadar hızlı olman gerek sınır ne
Neden ki
Böyle bişi dedin ya sordum ben de yani
Bilmem karışık
Böyle bi kural mı var peki. Hızlı ol diye tavsiye mi veriyolar size?
Şakasına yazdım onu
2gün once filan biyerde daha duydum da 😂 psikolog diyodu snırım. Nyse boş ver 😉
Psikolog öyle demez 😆
Zaten elestirel olarak soyluyodu 😁 turk aile yapısı filan
Anladım 😆
Ailem öyle değil rahatım
Ben erkekler asık oldukları kisiyle seks dusnuyolar mı merak ediyorum. Ayıp olmazsa 😆 Bide asık oldukl@rı biri v@rken baskasıyla da seks muhabbeti yapabiliyolar mı?
Yapabiliyor
Bu nasıl aşk o zaman ya 😒 sinir oldum bak şimdi
Karışık işler ya boş ver bildiğin gibi değil 😆
Aşıksan fazla düşünmezsin o tür şeyleri aşık olduğun kıza karşı
Nasıl ya anlat anlat 😋
Oha cidden mi 🤔 Ben aşık olunca sadece onu dusunuyorum. Ilgincccc
Ama yine de konuşursun başkasıyla sonuçta o kızla sevgili değilsin tek taraflı aşk
Onu da düşünürsün ama farklı şekilde
Aşktan beklentinde seks olmuyor mu? Çekici bulmadığın kişiye mi aşk hissediyosun? 😂
Olur neden olmasın
Çok karışık sorular soruyorsun sen be
Senin aşkın gerçekten karışıkmış. Seks var mı yok mu anlamadım 😂😂
Yani benim için var
Ama o istemezse zorlamam
Hayalini kurarsın yani 😉 Dokunmaya kıyamam diyenler oluyor ya. Aseksüel çıksa kız naparsın peki? Onu o şekilde kabullenir misin?
Nasıl yani hiç mi olmayacak?
Seks olmayacak. Romantik anlar filan var ama seks sevmiyo istemiyo 😉
Bilmiyorum tuhaf olur
Ve bide şöyle olsun. Seks var. Ama düz yatıyo. Hiç zevk alamıyosun. Zevk almış gibi durmuyo zaten. İnleme filan yok. Kalas gibi. Elle yapsan daha iyi yani. Bu durum nasıl olur?
Onun zevk alması da önemli
Olsun sonuç olarak aşıksam ben zevk alırım
Ya kadın da aşık tabiki. O da sana el bebek gül bebek bakıyor. Ellerini tutuyor şevkat gösteriyor. Gözlerinde kayboluyo. Odun ateşinin basında oturuyorsunuz. Dizinin dibine yatırıyor seni. Basını oksuyor. Birbirinize tatlı sozler soyluyorsunuz. Ama iste yataga gelince kadın seksi görevmis gibi yapıyo. Zevk almıyo. Bu asık olmadıgını gostermez
Anladım aşıksam sorun olmaz benim için dediğin gibiyse
İnsanlar aşıkken evlenmemeli diyo uzmanlar. Sen ne diyosun bu duruma? Hic o kızla evlilik gelecek hayali kuruyo muydun
Kurmuyordum evlilik hayalini ama aşıktım
Allah Allah ben cok kuruyodum ya. Ne kadar degisik asık oluyor kadın ve erkek 😂
Yok öyle kurmuyordum ama arada aklımda canlanıyordu özellikle evlenmeyi hayal etmiyordum ama sevgili olmayı yakınlaşmayı vs hayal ediyordum genelde
Sen asık olduktan sonra hiiiic yan yana bile gelmediniz dimi😂
Bu sene Mart ayında tokalaşma fırsatı oldu sadece elini sıktım sadece sonrası yok 😑
Sıkarken anlamış mıdır bakışından filan. Elini sert mi sıktın nazık mı? Görünce heyecaanmışsındır belli etmişsindir kesin 😂
Yok gayet naziktim hiç belli etmedim 😆
Yılan seni. Nerden bilcek kız bi sinyal vereydin. Bilmemesi ayıp olmuyo mu 😒
Nasıl belli edeyim o anda yanında birkaç kişi daha vardı benimde yanımda iki kişi vardı
Zaten bi ara fake hesaptan yazmıştım biraz sohbet etmiştim o da mutsuz gibiydi sanki
Ama çok önceden yazmıştım
Hiç yapmayacağım şeyleri yaptım sen düşün 😆
Aşk insana hiç yapmayacagı seyleri yaptırıyor ya zaten. Ama sen baya tacizci olmuşsun kıza saplantılı filan gibi öyle faketen yazmalar filan 😂 ne konustunuz
Yok öyle tacizci değilim de
Öyle hal hatır sordum biraz derin konuştum sen mutsuzsun gibi şeyler dedim arkadaşların farketmiyor ama ben farkındayım dedim
Ben mutsuz olunca sende üzülüyor musun dedi bende üzülüyorum dedim ilgi istiyor gibiydi 😆
Gercekten mutsuz muydu. Nerden anladın
Sonra sen kimsin dedi bende söyleyemem dedim ısrar etti hayır dedim sonra engeli yedim
Bilmem anlıyordum gözlerinden
Vay be 😂 ne mutsuzlugu vardı ki acaba
Hani etrafına neşeli görünen ama aslında mutsuz olan tipler var ya aynı öyleydi
Anladım. Sen de bunun tam tersi misin 😁
Yok hep mutlu değilim 😆
Hep mutlu olunamaz ki zaten. Hayat dalgalı 😂 ben mesela normalde mutluyum ama mutsuzmuş taklidi yapıyorum. nazar degmesin mutluluguma diye 😜
En iyisini yapıyorsun 😆
Gonül isterdi ki mutlulugumu saklamak istemeyim. Ama öyle kıskanç ki bu türk kezbanları. Baktılar sen mutlusun hemen aşağı çekmek için uğraşırlar. Cünkü kendi hayatlarından memnun degil ve mutsuzlar ya. Senin de mutlu olmanı kaldıramazlar. Ben mutsuzsam herkes mutsuz olucak derler 😒 bunlar psikolojimi bozmasın diye ben kendi psikolojimi bozuyorum 😂
boş ver kezbanları takma
Ne konuşmuşuz be 😆
Taamam
Hakkaten ya 😁
😆😆
Çabuk hoşlanır zor aşık oluruz bence
Çabuk hoşlanır , geç aşık olur bence.
Ben ilk görüşte hissediyorum.
Kaç kişiye hisseidyosun bunu
Şu ana kadar 1 kişiye aşırı bir hoşlantı hissettim, galiba aşktı.
Açıldın mı ona açılmamışsın belli 😒
Açılmadım, ama annem annesini tanıyor :d
Ee dünürler tanışmış daha ne olsun 😉
😉 bu ne ya?
Ne var ya 😉😉😉😉😉
Çabuk aşık olur.
kizlar