Lütfen yardımcı olabilir misiniz başka kimseye anlatamıyorum bunları?

Benim 2 aylık bir ilişkim var. Lisede okuyorum. ( ilk sevgilim ). 3 ay önce konuşmaya başlamıştık sevgilisi vardı ama araları bozuktu. Eski sevgilisiyle de aynı sınıftayız. Eski sevgilisi artık ona eskisi kadar yazmadığı için ayrılmışlar. Ayrılmayı sevgilim istemiş. Sonra işte okullar açılınca ayrıldılar onlar ayrıldıktan 1,5-2 hafta sonra biz çıktık. İlk başlarda çok iyiydi ama sonra bigün iyi bigün soğuk davranmaya başladı sonra da ilgiyi tamamen kesti. 3 gün önce bana sınıfın ortasında dedi ki "sen ne sanıyosun biz aynı üniversitede okicaz, sonra evlencez, sonra da çocuğumuz falan mı olcağını sandın?" Dedi bana. Ben hergün uyumadan önce onunla hayaller kurarken o tek cümlesiyle yıktı herşeyi. Bir de "Bakalım kaç ayımız kaldı" diye bir cümle kullanmıştı. Okulda gün içinde hiç konuşmuyo benle neredeyse bile. Sadece 1 teneffüs yanıma geliyo o da yalancıktan samimi iyiymiş gibi davranıyor. Ben ayrılcam evet ama beni korkutan şey ayrıldıktan sonra hep yüz yüze bakıcaz aynı sınıfta olduğumuzdan bu bana çok ağır gelir mi diye düşündüğüm için bir türlü ayrılamıyorum ne yapmalıyım sizce. Bir de 1 ay boyunca tartışıyoruz her hafta neredeyse. Tartışırken ilk başlarda üste çıkıp suç bastırmaya çalışıyor sonra da tamam bebeğim uzatmayalım diye bitiriyordu. Ve şunu da demişti " uzaktan ilişki yürümez" diye ben de "eğer çok seversen ve istersen yürür" demiştim eğer ayrı üniversitelerde okursak diye ordan açılmıştı konu. O da asla uzak mesafe ilişkisi yürümez eğer farklı üniversitelerde okursak ayrılırız zaten 2 yıl sürebilir en fazla ilişkimiz dedi. Çok üzülüyorum gerçekten ben çok fazla değer vermiştim sevmiştim onu. Artık bana eskisi kadar ilgi göstermiyo bile. Hatta hiç göstermiyo. Sadece günaydın iyi geceler mesajı atıyoruz şu an bu kadar. Napmalıyım sizce
Lütfen yardımcı olabilir misiniz başka kimseye anlatamıyorum bunları?