Sevgilime başlarda trip atardım mesaj yazdığımda 5 saat cevap vermediği olurdu zamanla açıkladığında işte proje yapıyor vs diye üstüne gitmeyi bıraktım o da bana alışmanı seviyorum demişti ama böyle soğuk biri değilim sevdiğimin yanında çok konuşur espri yaparım bazen öyle çok kahkaha attığı oluyor ki erkeğe soğuk davranmayı mesafeli davranmayı sevmem mülayim biriyim ilişkiyi neden bozayım diye düşünürüm hep ama ben böyle davrandıkça beni artık hafife alıyormuş gibi hissetmeye başladım erkekler sizce öyle mi cıvıl cıvıl davranınca sevgiliniz gözünüzde nasıl olur? İlla bi mesafe mi koymak gerekiyor her aradıgında ulaşmaması mı gerekiyor kendisi oğlak burcu. Okudugu bölüm ağır hep proje ödev yetiştirmeye çalışıyorlar bazen gün içinde sadece günaydın yazdığı oluyor gece olduğunda görüntülü konuşuyoruz her seferinde açıyorum ben de dizi izliyorum vs diyorum bu yüzden mi kaybediyorum ben anlamadım ki?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekler demissin ama bir kadin olarak erkek beyninden anladigimi dusunuyorum tecrube ile sabit erkekler trip atılmasini sevmez
Erkekler surekli aranilmaktan pek hoslanmaz cabuk sıkılırlar biz kadınlar kadar duygusal degiller
Aynen canım ben de senin gibi düşündüğüm icin trip atmayı bıraktım ama sanki elinin altında görüyor gibi her an ulaşabildiği icin ben de yeni taşındım bu şehre henüz herkesi tanımıyorum boş olmam normal değil mi
Cidden anlıyorsun
Simdi tam olarak demek istedigini anlamadim ama şoyle soyliyim sen sevgilini fazla arama cok muhabbet tez ayrilik getirir ve konuscak biseyiniz kalmayinca sıkılırsınız birbirinizden az konusun öz konusun ve emin ol ne kadar fazla konusursan o kadar aranız açılır birbirinizi özlemek icin firsat taniyin
Tamam canım dinleyeceğim seni benim demek istediğim ben bu şehre yeni taşındım üniversite icin o da burada son sınıf ben daha insanları yeni tanıdığım icin çok meşgul değilim biri aradığı zaman açıp konuşmaya görüşmeye hep vaktim var o da buluşma ayarlayacak benle mesela sen zaten boşsun diye dalga geçiyor o açıdan elinin altında görüyor dedim her an ulaşabiliyor plan yaptığında gidiyorum diye
Boş kalmaman icin insan taniman gerekmezki buyuk ihtimalle fazla sık aramadigin icin biraz triplere binmis iste bu yuzden diyorum bunları sana "kacan kovalanır" ne ilgiyi kes nede fazla üstüne düş cool takıl emin ol erkeklere boyle takilan bayanlar daha çekici geliyor onlar kovalamayı sever..
Kendisinin hep arkadaşlarıyla planları oluyor bizim arkadaş grubumuzsa o kadar sık görüşmüyoruz ara ara plan yapıyoruz benim de telefon hep elimde o yüzden öyle diyor hatta çok üzerine düşüyorum algılamasın diye pek aramıyorum nadir arıyorum kendisi geceleri görüntülü arıyor ben hep müsait olduğum icin acıyorum ama kapatmak istemiyorum özledim falan diyorum gülüyor uyucam diyor bu şekilde üzerine düşmeyeyim mi
Hayir kesinlikle kapatalimmi dedi hemen tamam de dusunsun ya bu hep kapatmamakta israr ederdi simdi neden boyle dedi icine kurt dusucek sen 2 3 gun boyle devam et hatirlarsin dedigimi 2 3 gunun sonunda telefonu o kapamak istemiycek ama o oyle yapti diye hemen yelkenleri suya indirme
Tamamdır geceleri hep arardı 2 gündür aramıyor gece 6’da yazmış aramamak icin geç yatıyorum gülücük koymuş (mizacı böyle sürekli alay eder herşeyle) akşam olmuş aradı açmadım görüntülü geriye de bişey yazmadım bu saat olmuş beni arıyor final sınavı falan da yok yine açsam hemen elinin altında görecek diye story attım ama onu görmüş hemen bu şekilde devam etsem iyi mi
Evet canım devam et boyle eger gercekten seviyorsa seni dayanamaz 2 3 gun sonra zaten
Ben pandemide çok zor dönemden geçtim gerçekten hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşadım üzüntü olarak o dönem bitti ve karşıma çıktı beni mutlu eden biri olunca üzerine düştüm biraz o hataya düştüm bi sınırda kalamadım her şeye okey dedim bu yüzden bunu düzeltmeye çalışıyorum :(
Hemen cinsellik düşünmesinler kafi lan biz sapıyız da siz bizdende fenasınız 😀😀
Biz mi fenayız... kendisi bunu istemeye başladı artık ben istemiyorum diye olaylar olaylar amaaan çok uzun
Genelleme olarak bunu soyleyebilirim
Beni sevsin, dinlesin, anlasın, yarı yolda bırakıp gitmesin. Kimse olmasa bile o olsun. Bana kimse inanmasa bile o inansın. Beni önemseyen biri olsun
Benim yaptıklarım uzaklaştırır mı peki üzerine düşüp sürekli aramıyorum ama her an sen boşsun diyor elinin altında bulduğu icin yeni geldiğim bir şehir boş olmam normal değil mi herkesi tanımıyorum hemen
Benim isteyeceğim şeyler bunlar birinin beni araması aradığım zaman açması falan. Ne kadar yoğun olsam bile zaman ayırmaya çalışırdım. Erkek arkadaşıni bilmiyorum
Yani aradığımda açıyor ama sık sık aramıyorum çok üzerine düşmemek icin mesela gün boyu bana yazmadı bugun aramadım
Ya o seni aramiyorsa saf gibi habire arama ama ben öyle değilim her boşlukta konuşmak isterim yazarım ne kadar yoğun olsam bile bir yolunu bulurum. Karşıdan da öyle beklerim işte daha bulamadım
Kesinlikle dediğin gibi saf gözükmemek için sürekli aramıyorum hatta neredeyse hiç ama o mesaja 3 saat sonra cevap veriyorsa her an elimde olduğu icin erken cevap veriyorum o gelişigüzel yazıyorsa ben uzun uzun eğlenceli samimi yazıyorum hep bu da karşı tarafta elimin altında algısı mı yaratıyor acaba
Aynen öyle oluyor sen samimi davraniyon ama insanlar saf yerine koyuyor o 3 saat sonra yazıyor ise sen 5 saat sonra yaz devir böyle ayak uydurmak zorundayız.
Bi erkek olarak senin gözünden sorsam olur mu eğlenceyi espriyi azaltmalı mıyım bi anda mesafe koysam dengesiz der nasıl davranmalıyım peki
Valla yavaş yavaş yap bir kere de dikkat çeker.
Yani bu eğlenceli davranmayı azaltmam konusunda hemfikiriz öyle mi
Karşılık bulamadığın ne varsa yavaş yavaş Bırak
teşekkür ederim
Mimarlik fakültesidir net yani
Muhendislik
Normal yoğun://
Normal dimi yoğun olması tabi ınstagrama girecek vakit buluyor ne hikmetse trip atmıyorum artık ama
Dürüst vicdanlı olsa yeterli
Her erkek sizin gibi olsa
Benim gibi çok insan var fakat güzel bir görüntüye sahip olmadıkları icin kimse ne istediğini sormuyor :) yaşam kusurlu bir olay örgüsüne dayalı insanlarda
Artık bu devirde herkes ya tipe ya paraya bakıyor
Yanı tıp nasıl desem davul dengi dengine tarzına okeyim :)
Evet o doğru
Nefes alsın
Ahhaaha😂
Farketmez bana
Anladım
Sevgili. yok maalesef :((((((