Aşk İlişkileri Abimin arkadaşı bize misafirliğe gelirken beni elledi ne yapmak istedi bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lavabo bahanesiyle mutfağa gelip sohbet etmek istedi bende o sırada kahve yaparken cok güzelsin dedi ve belimi sardı? Güncellemeler+1 yıl Arkdş zaten bi kaç defa geldi bize sürekli bakışmamiz falan vardı bu seferde kendisi geldi açıldı gibi bi şey oldu Abimin arkadaşı bize misafirliğe gelirken beni elledi ne yapmak istedi bu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. 😂😂😂 her eve lazım misafir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi bende öyle düşündüm 😂🤭 Yorumla perimmasali +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hangi film bu? Kesin japon filmidir... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hıhıı japon 😌 Yorumla
pumpkindaily Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Keşke benimde abim olsa😃 0 3 Yorumla Künyelik +1 yıl Daha neler 😅😅 Yorumla pumpkindaily +1 yıl 😂 Yorumla Künyelik +1 yıl Abin olsam? 😅😜 yazarmısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece gece şöyle şeyler anlatmayın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye knk noldu Yorumla Uzayıldızı +1 yıl Neden ne oldu Yorumla zAntiSosyalz +1 yıl sjdjdndm Yorumla
sendolugeceler341 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Abine şikayet et 1 8 Yorumla Kerkenez34 +1 yıl Bununda gönlü var neden şikayet etsin 😂🤭 Yorumla Soran +1 yıl @Kerkenez34Dimi 🤭 Yorumla Soran +1 yıl @Kerkenez34 Yorumla Kerkenez34 +1 yıl Efendim Yorumla Soran +1 yıl Yok yukarıdaki görüşüne katıldım diyecektim Yorumla Kerkenez34 +1 yıl Bi kaç sorum olacak bakabilir misin Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Soran +1 yıl Ama burdan Yorumla
alicanonk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl hosuna gitmis 😂 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet ne yalan söyleyeyim Yorumla alicanonk +1 yıl himm benimde giderdi dogal olarak Yorumla Soran +1 yıl Evet ama o cinsel açıdan dokunmadı ben anladım onu hoşlanıyor belli etti sadece hislerini Yorumla alicanonk +1 yıl anladim sonucta dokunmus ve bi sana karsi istek cekim var hos bence Yorumla Soran +1 yıl Ayn 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok hoş benim cok hoşuma gitti bi heycan bastı ordq Yorumla alicanonk +1 yıl heyecanli cunku 🙂 Yorumla alicanonk +1 yıl orada opse seni engel olmazsin 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ileri giderse tabiki engel olurum Yorumla alicanonk +1 yıl himm sadece oksamasiyla devam et madem peki oral a karsi ne dusunuyosun sana yapilsa Yorumla
Fati1034 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Abine söyle 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Söyliyimde bi daha o yakışıklı gelmesin 😂 Yorumla Fati1034 +1 yıl Sen gelsin istiyorsun o zaman Yorumla Soran +1 yıl Gelsin gelecegi varsa gorecegide var Yorumla Fati1034 +1 yıl O göreceğinden rahatsız olöaz Yorumla Soran +1 yıl Ayn olmaz diye düşünmüştüm bende Yorumla Fati1034 +1 yıl Çocuk için sorun değil de srnin için zor Yorumla Soran +1 yıl Evler değişirse sorun olmaz Yorumla Fati1034 +1 yıl Aynen o zaman işler çok farklı olur ikiniz de memnun mutlu ayrılırsınız Yorumla Soran +1 yıl Tabikide evleri değişmem 😄😄 olur mu öyle hemen saf duygular bunlar ikimizde asla kirletmeyiz duygularımızı 🙂🙂 Yorumla Fati1034 +1 yıl 😅😅Hadi öyle olsun bakalım Yorumla Soran +1 yıl Öyle Öyle 😄☺ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende onu elleseydin 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Belki başka sefere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 bu sefer ondan önce davran Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 hoşuna gitti bakıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yani gibi gibi Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı çocuktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstünde ne vardı senin kıyafet olarak Yorumla Soran +1 yıl Dııt özelim girdin.Başka sorunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sütyen külotla çıkmadın heralde adamın karşısına ne Özeli ya :)) Yorumla Soran +1 yıl Olsun.Ne olabilir en fazla tişört pantolon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O halinle azdırdınmı adamı bravı 👏🏼👏🏼 Yorumla Soran +1 yıl Adam zaten kuduruk ben bi şey yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kudurukmu seviyon sende Yorumla Soran +1 yıl Uff hayır yahu kuduruk degil hoşlanıyor benden hislerini belli etti sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam :)) bidahaki sefere deki laubalilikden hoşlanmam izinsiz ellersen kırarım o ellerini :)) Yorumla Soran +1 yıl Böyle soylebilirim ona haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
😂😂😂 her eve lazım misafir
Dimi bende öyle düşündüm 😂🤭
😂😂😂😂
Hangi film bu? Kesin japon filmidir...
Hıhıı japon 😌
Keşke benimde abim olsa😃
Daha neler 😅😅
😂
Abin olsam? 😅😜 yazarmısın
Gece gece şöyle şeyler anlatmayın
Niye knk noldu
Neden ne oldu
sjdjdndm
Abine şikayet et
Bununda gönlü var neden şikayet etsin 😂🤭
@Kerkenez34
Dimi 🤭
@Kerkenez34
Efendim
Yok yukarıdaki görüşüne katıldım diyecektim
Bi kaç sorum olacak bakabilir misin
Sor
Ama burdan
hosuna gitmis 😂
Evet ne yalan söyleyeyim
himm benimde giderdi dogal olarak
Evet ama o cinsel açıdan dokunmadı ben anladım onu hoşlanıyor belli etti sadece hislerini
anladim sonucta dokunmus ve bi sana karsi istek cekim var hos bence
Ayn 🙂
Evet çok hoş benim cok hoşuma gitti bi heycan bastı ordq
heyecanli cunku 🙂
orada opse seni engel olmazsin 🙂
Ileri giderse tabiki engel olurum
himm sadece oksamasiyla devam et madem peki oral a karsi ne dusunuyosun sana yapilsa
Abine söyle
Söyliyimde bi daha o yakışıklı gelmesin 😂
Sen gelsin istiyorsun o zaman
Gelsin gelecegi varsa gorecegide var
O göreceğinden rahatsız olöaz
Ayn olmaz diye düşünmüştüm bende
Çocuk için sorun değil de srnin için zor
Evler değişirse sorun olmaz
Aynen o zaman işler çok farklı olur ikiniz de memnun mutlu ayrılırsınız
Tabikide evleri değişmem 😄😄 olur mu öyle hemen saf duygular bunlar ikimizde asla kirletmeyiz duygularımızı 🙂🙂
😅😅Hadi öyle olsun bakalım
Öyle Öyle 😄☺
Aynı ben olaya benziyor
Pislik sapık
Sende onu elleseydin
Belki başka sefere
😅😅 bu sefer ondan önce davran
Olabilir 😄
🤣🤣 hoşuna gitti bakıyorum
Yani gibi gibi
Yakışıklı çocuktu
Üstünde ne vardı senin kıyafet olarak
Dııt özelim girdin.
Başka sorunuz
Sütyen külotla çıkmadın heralde adamın karşısına ne Özeli ya :))
Olsun.
Ne olabilir en fazla tişört pantolon
O halinle azdırdınmı adamı bravı 👏🏼👏🏼
Adam zaten kuduruk ben bi şey yapmadım
Kudurukmu seviyon sende
Uff hayır yahu kuduruk degil hoşlanıyor benden hislerini belli etti sadece
Tamam tamam :)) bidahaki sefere deki laubalilikden hoşlanmam izinsiz ellersen kırarım o ellerini :))
Böyle soylebilirim ona haklısın
Dikkat et bak gdgdf
Oo seks var
İş koyuyo