Bana arkadaş kalalım dedi ama kendi sevgili yaptı?

Merhaba, onunla 3 ay önce tanıştık. Dışarı çıktık ve iyi anlaştık. Arkadaştan fazlası gibiydi. Her gün mesajlaştık ve gece saatlerce konuştuk. Flört gibi hareketlerimiz oluyordu elini tutup yanağından öpmüştüm bir keresinde. 1 ayın sonunda açıldım ama bana ilişki istemediğini benimle sadece arkadaş olabileceğini söyledi. Saygı duyup kabul ettim. Daha sonra bu kadar yakın olmadık bu hareketlerimiz mesaj konuşma gibi şeyler olmadı. Dün de ben açıldıktan 2 ay sonra yeni bir ilişki yaptı. İlişki istemediğini sandığımı söylediğimde o zaman öyle düşündüğünü ama hoşlandığı biri çıkınca fikrinin değiştiğini söyledi. Sizce artık nasıl olmalıyım değer verdiğim biri. Görüşlerinizi almak isterim teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevgili olmak istediğimi belli ettiğimi düşünüyordum başta arkadaş olarak tanıştık ama ondan etkilendim ve hoşlandım bunu da belli ettiğimi düşünüyorum ona. Hisleri olmasa elimi tutmazdı veya öpmeme bir şey derdi diye düşünüyorum tabi bunlar ilk tanıştığımız ay olan şeyler 3 ay önce yine de ona karşı hislerimin bitmediğini gözümden anlayabilir
Bana arkadaş kalalım dedi ama kendi sevgili yaptı?