Eşim aşırı kıskanç ve beni resmen eve hapsediyor?

Evlenmeden önce hiç böyle biri değildi. İstediğim gibi giyinirdim istediğimi yapardım istediğim saatte çıkardım ama evlendikten sonra asla buna izin vermiyor. Sürekli telefonumu kontrol ediyor. Evin içine kamera yerleştirdi. Güvenlik için diyor ama beni izliyor farkındayım. Para bırakırken sadece sınırlı para bırakıyor. O güne yetecek kadar. Market ihtiyacını bile bazen online eve gönderiyor. Ben çok yoruldum gerçekten. bir şey dediğimde sürekli eski ilişkilerimi önüme koyuyor. evlendiğinde bana temiz gelmedin diyor. Oysa bunu başından biliyordu. Ne yapıp onu kırmadan psikiyatriye gitmeye ikna edebilirim? Çünkü eğer kırılırsa aklı bende kalır. İşi dikkat gerektiriyor. Onu çok seviyorum ve onunla olmayı çok seviyorum. Ondan ayrılmak istemiyorum ama artık dışarı çıkıp rahat nefes dahi alamıyorum. Ailem ve onun ailesi başka şehirde onlarla da görüşemiyorum. Kendisi asker tüm asker arkadaşlarının eşleri buluşuyor bir şeyler yapıyor onların yanına bile katılmama izin vermiyor. Lütfen biri yardım etsin artık.
Eşim aşırı kıskanç ve beni resmen eve hapsediyor?