Aşk İlişkileri Sevgilin komik biri mi olmalı yoksa ciddi biri mi? FizyoterapistBey35Fenomen Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Hangisi sizi daha çok memnun eder? Sevgilin komik biri mi olmalı yoksa ciddi biri mi? Görüş Yaz 31 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kalpmimarıFenomen Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Ne çocuk gibi ne de ihtitar gibi olsun. Yerine göre komik yerine göre ciddi olsun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
0448burak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eig 100% 1 yıl Ağar taş yerinden kalkmaz beraberken tatlı şirin sohbet başka bir yerdeyken ağar ve olgun olmalı iki tarafta görüşüm bu yönden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 1 yıl Komik olmak zeka ister. O yüzden kadının komiği olmaz. Komik olmaya çalışırsa s... ak olur. Ciddi ve namuslu olmalı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör FizyoterapistBey35 1 yıl Komik olunca namussuz mu oluyor? Yorumla Namuscubasi 1 yıl Öyle bir şey demedim. Ben nasıl istediğimi söyledim. Komik olmaya çalışınca s... ak oluyor dedim. Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b görüş paylaştı. Ciddi kanka espiriyi bizde yaparız ama çok gülmesin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
wοrkahοlic Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 98% 1 yıl Komik, yerine göre de ciddi. Ben öyleyim en azından 🤷🏻♀️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
vitamaeternam Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 1 yıl Gerçekten sonum görseldeki gibi olacak bir gün. Yerine göre olsa daha iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ak3ar1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 75% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 982 görüş paylaştı. Yerine göre komik yerine göre ciddi yoksa sadece birisi olursa çekilmez. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b görüş paylaştı. Yerine göre olmalı ikisi de. Zırt pıt her şeye sürekli gülmemeli, sınırını bilmeli. Şımarık kız sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
l6stillusion Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Soğuk espiriler komiğime gidenler diğerleri pek güldürmüyor yani sadece espiri anlayışımız aynı olsa yeter Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Davina87 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 725 görüş paylaştı. Nerde ciddilesicegini bilen, espiriden anlayan ve beni güldüren birisi... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Denizkızı1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yerine göre ne dostum ben sevgilimle gulmiceksem kimle gülmeliyim😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 80% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 768 görüş paylaştı. ikisini de abartmayan biri Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zeynblackkk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eig 87% 1 yıl Komik tabiki yoksa sıkılırım ondan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 94% 1 yıl Hem komik, hem ciddi ,50/50 yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 86% 1 yıl Dışarda ciddi yanımda komik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Komik biri sürekli şirinlik yapıp beni güldürmeye çalışır :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ayseclik Takip Et Xper 1 Yaş: 48 1 yıl Başkalarını güldüren bir sevgilim olsun istemem toplum içinde ciddi benimleyken esprili olmalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 2 yorumu gör Tatlı_günahlar 1 yıl 😉👍 Yorumla zil2tapoz 1 yıl Her şey senin için Yorumla
mirakarayer Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde de ciddiy olmalı. Eğer komik ise sadece bana karşi olsun.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
majestetuncay Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl nerede hangisi olacağını bilen kadın.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 24 , eig 46% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b görüş paylaştı. Olmaz ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Ne çocuk gibi ne de ihtitar gibi olsun. Yerine göre komik yerine göre ciddi olsun.
Ağar taş yerinden kalkmaz beraberken tatlı şirin sohbet başka bir yerdeyken ağar ve olgun olmalı iki tarafta görüşüm bu yönden
Komik olmak zeka ister. O yüzden kadının komiği olmaz. Komik olmaya çalışırsa s... ak olur. Ciddi ve namuslu olmalı.
Komik olunca namussuz mu oluyor?
Öyle bir şey demedim. Ben nasıl istediğimi söyledim. Komik olmaya çalışınca s... ak oluyor dedim.
Ciddi kanka espiriyi bizde yaparız ama çok gülmesin
Komik, yerine göre de ciddi. Ben öyleyim en azından 🤷🏻♀️
Gerçekten sonum görseldeki gibi olacak bir gün. Yerine göre olsa daha iyi
Yerine göre komik yerine göre ciddi yoksa sadece birisi olursa çekilmez.
Yerine göre olmalı ikisi de. Zırt pıt her şeye sürekli gülmemeli, sınırını bilmeli. Şımarık kız sevmem
Soğuk espiriler komiğime gidenler diğerleri pek güldürmüyor yani sadece espiri anlayışımız aynı olsa yeter
Nerde ciddilesicegini bilen, espiriden anlayan ve beni güldüren birisi...
Yerine göre ne dostum ben sevgilimle gulmiceksem kimle gülmeliyim😅
ikisini de abartmayan biri
Komik tabiki yoksa sıkılırım ondan
Hem komik, hem ciddi ,50/50 yani
Dışarda ciddi yanımda komik
Komik biri sürekli şirinlik yapıp beni güldürmeye çalışır :)
Başkalarını güldüren bir sevgilim olsun istemem toplum içinde ciddi benimleyken esprili olmalı
😉👍
Her şey senin için
Yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde de ciddiy olmalı. Eğer komik ise sadece bana karşi olsun..
nerede hangisi olacağını bilen kadın..
Olmaz ki