Bizim bir arkadaş var 8 senelik evli herkesin gıpta ettiği bir ilişkisi var biz de yeni yeni evliyiz bir kaç kişi ama sorunlar sinsilere bitmiyor bugün bize kocalarımıza nasıl davranmamız konusunda biraz vaaz verir gibi oldu ben aşırı saçma buldum ama gerçekten böyle mi erkeklerden duymak istiyorum ben eşime asla böyle yazamam mesela. Biz nasıl yapalım nasıl yapalım diyince grupta örnek bir mesajlarını gösterdi kısaca gerçekten böyle mi olunmalı?Baya da cilveli bir karı 🤢
Erkekler cidden böyle şeylerden mi hoşlanıyor iğrenç bence?
Arkadaşlar, eşinize de cilve yapamayacaksanız evliliği bilmeden evleniyorsunuz demektir..
Cıvık ilişkiymiş.. Olsun? Eşine kaskatı kesilirsen, seninle yatağa değil, aynı evde olmak istemez.. Zaten tüm gün hanzolarla stres sıkıntı gerginlik yaşıyor..
İnsan yumuşayacak, kedi gibi sinecek sığınak arıyor..
Ben bu tarz bi ilişki istemem. Samimi olarak bunları söyleyemem yapmacık gelir bana, bu beni rahatsız eder. Böyle ilişkisi olan varsada mutlularsa veya değillerse bize bir şey demek düşmez.
Ne varki bunda arkadaş yani ilgi gösteririz yanlış anlaşılır ilgilenmeyiz beni sevmiyomusuna döner ortası ney bu işin bilek bizde ona göre davranabiliriz belki he
haydaa eşime o işteyken nerde kaldın canımın içi çok özledim diye mesaj atmam kadar normal ne olabilir? evli değilim gerçi ama o arkadaşın resmen ben işte 😂😂 bende atardım hatta daha da abartıcı şeyler de atardım bu cilve değil ki cilve mi acaba 🙄 bence değil sevgini gösterme şekli 😂
hayatta kimseye güvenmeyen sevginin varlığına inanmayan sevgi göstermeyi zayıflık gören tipik insan 😂 sen bi evlen de seni de görelim taşfırın 😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben evliyim zaten.. hayatta kimseye güvenmeyen sevginin varlığına inanmayan sevgi göstermeyi zayıflık gören tipik insan. Şu tanımlama o kadar saçma kiii ben de sevgimi gösteriyor ve seviyorum eşimi ama bu aşırı fazla