Ülke şartlarında her erkeğin kolaylıkla bir kadın bulamadığını düşünürsek, bulabildikleri kadınları kaybetmek istemezler ve bu da kadınları değerli yapar.
Bence hoşlanması yetiyor. Daha basit düşünüyorlar. Sonunu düşünmeden sevgili olup ilerde anlaşamazsa ayrılırlar. Erkekler anlık kararlar almaya daha yatkın.
Sevmek , hoşlanmak çok soyut kavramlar. Yani bunun bir ölçüm şansı yok ki. Bence çok da kandırmak olmaz. Kimi insan en ufak şeyi sevgi sanar kimi yıllar geçsede seni seviyorum diyemez. Herkesin standartı da farklı.
Sende haklısın ama şimdi bir kız aynı anda iki erkekle konuşuyor olsun. Seviyorum diyen erkek muhtemelen kızı kapar. Kız sadece onunla konuşuyor olsa bile o duygularından emin olana kadar biri gelir kızın kafasını karıştırır. Bencede sen haklısın ama insanlar birbirinin ne hissettiğini pek umursamıyor zaten. Umarım birgün senin dediğin gibi olur.
Konuşuyorlar. Flört olarak konuştuğum kız 3. Günde sevgilisi olduğunu söylemişti. Konuşmaya devam etsem edecekti. Yani kızların 2 kişiyle konuşması artık beni şaşırtmıyor 😅
Artık ben de öyle yapayım en iyisi. Hayın olalım, güvenilmez olalım, orrosppu çocuğu olalım diyordu ya dizide. Cidden öyle olunca yaranılıyor. Artık akıllandım. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Agaaaaaaammmmm
Erkekler ilk flört eder sonraki gün veya aynı gün karım ol der bu böyledir her şeyi hızlı yaşayıp tüketen varlıklar
Ne kadar haklı bir yorum bu 😂
Kısmen öyle evet. Nedeni de iktisatta yatıyor, kıt kaynak değerli olur...
Kıt kaynak derken
Ülke şartlarında her erkeğin kolaylıkla bir kadın bulamadığını düşünürsek, bulabildikleri kadınları kaybetmek istemezler ve bu da kadınları değerli yapar.
Erkekler daha çabuk duygusal bağ kurabiliyor bence.
Değil mi ama yani? Ne ara sevdi tanımadan diye düşünüyorum.
Bence hoşlanması yetiyor. Daha basit düşünüyorlar. Sonunu düşünmeden sevgili olup ilerde anlaşamazsa ayrılırlar. Erkekler anlık kararlar almaya daha yatkın.
O zaman seviyorum demeyin. Hoşlanıyorum deyin. Bu kadar sevgiyle basite indirgemeyin.
Öyle söylemeleri kadınların hoşuna gider.
Bu kandırmaca olmuyor mu? Daha ilk dakikadan güven kırıcı geliyor bana.
Sevmek , hoşlanmak çok soyut kavramlar. Yani bunun bir ölçüm şansı yok ki. Bence çok da kandırmak olmaz. Kimi insan en ufak şeyi sevgi sanar kimi yıllar geçsede seni seviyorum diyemez. Herkesin standartı da farklı.
İşte sandığında değil, kendinden emin olduğunda demelisin ki kandırmaca olmasın. Çocuk oyuncağı mı karşındaki kişinin kalbi?
Sende haklısın ama şimdi bir kız aynı anda iki erkekle konuşuyor olsun. Seviyorum diyen erkek muhtemelen kızı kapar. Kız sadece onunla konuşuyor olsa bile o duygularından emin olana kadar biri gelir kızın kafasını karıştırır.
Bencede sen haklısın ama insanlar birbirinin ne hissettiğini pek umursamıyor zaten. Umarım birgün senin dediğin gibi olur.
Şeref yoksunu mu bu kız da aynı anda onca kişiyle konuşuyor 😂
Konuşuyorlar. Flört olarak konuştuğum kız 3. Günde sevgilisi olduğunu söylemişti. Konuşmaya devam etsem edecekti. Yani kızların 2 kişiyle konuşması artık beni şaşırtmıyor 😅
Artık ben de öyle yapayım en iyisi. Hayın olalım, güvenilmez olalım, orrosppu çocuğu olalım diyordu ya dizide. Cidden öyle olunca yaranılıyor. Artık akıllandım. 😂
Kadınlar genelde tanımak ister, kriterleri vardır sevgili olmak için. Erkeklerin tek kriteri var, memesi olması :D (Acı ama gerçek :D)
Çoğunun amacı orta da yani o yüzdendir
Evet ya🤦♀️