Herkesin sevgi dediğinde anladığı şey farklıdır. Her insanın sevgiden beklentisi farklıdır. Ha ama ne olursa olsun gerçek seven kendini belli eder. Çünkü emek sabır ve fedakarlık gösterir. Seven sevmeyen, niyeti başka olan kendini belli eder ama Eğer aşkınızdan gözünüz kör ise ne yaparsanız yapın bu ayırdımı yapamazsınız.
Elbette. Seven insan her zaman belli olur. Zaten sevgi ve güven öyle sözlerle anlaşılacak şeyler değil. Önemli olan davranışlardır. Gösterilen emektir. Yoksa herkese her şeyi yazar edersin. Dünyanın en güzel sözlerini ezberler, söylersin. Önemli olan hissettirebilmektir ama bu kadın için de geçerli erkek için de. Sadece karşı taraftan da beklenmez. Karşı tarafa aynı oranda ilgi sen de göstermelisin. Ama asla kimse aldığından daha fazlasını karşıya vermemeli bence. Her ilişkide denge önemlidir. Sonra ben fedakarım o değil diye üzüleceğine baştan ne görüyorsan onu vereceksin.
Seven insan sevdiğini belli ederse evet belli olur. Ama belli etmezse belli olmaz. Ve görsele çok katılıyorum o kadar doğru ki. Bazen diyor insan "yazık bununla geçen zamana ve geçirdiğim zamana" hayat işte tecrübe olmadan anlayamıyorsun illaki bir ders gerek insana.
Seven insan her zaman kendini belli eder. Aşık insan kendini belirtir. Uzun uzun bakışlar, düşüncelere dalmak, ince ruhlu olmak, ağlamak, gülümseme esnasında yaşanan bahar değişimleri felan etkili bir sunum yapar
Gerçekten sevgi gördüğüm zamanlar oldu ama ben istemedim benim içimden gelmedi sevmek ben çünkü arkadaş olarak değer veriyordum o beni gerçekten seviyordu arada bir uyuşmazlık vardı bir dengesizlik vardı ben de sadece irtibatı keserek o dengesizi ortadan kaldırdım aynısı bana da yapıldı insan yaşadığını yani yaşattığını yaşar diyorlar ya gerçekten bu doğru şu anda aynısından ben de sorumluyum
İnsanlar sevdiği şeye bile zarar verip, ihanet edebiliyor. İnsanlar sever yani. Belli etmeyenden bir bok olmaz ama belli edenden de bir şey olmaz genelde. Sevginin, belli edildiği zaman insana yeteceği bir durum, dönem ve coğrafyada değiliz.
Karşı taraftan yeşil ışık almıyorsa belli etmez seven insan. En azından benim için bu boyle. Karşı tarafın ilgisine ragmen belli etmiyorsa o zaman sevmiyordur zorlamanın anlamı yok ☹
Sonunda anlayanlar çıktı. O yüzden size gerçekten değer veren insanları tip olarak beğenmesenizde biraz fırsat verin. Onlar siizi melek yapar. Sizin beğendiğinizde sizi maymuna çevirir
Her zaman belli olmuyor valla, öyle bir inandırıyorlar ki sevgisi gerçek sanıyosun. İki gün sonra unutuveriyolar. Olan boşa verdiğin emeğe sevgiye ve zamana oluyor..