+18 fotoğraf değil normal selfie. Ama sürekli, her gün anlık fotoğraf istiyor. Günde 3,4 tane attığımda bile hadi bidaha at diyor. Attığımda da çok güzelsin diyor ama cidden sürekli fotoğraf çekilmekten yoruldum. Bazen müsait de olmuyorum, yarın atarim diyorum ama atmayinca sanki kırılıyor trip atar gibi. Ne yapabilirim? Bir insan niye sürekli fotoğraf ister?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim de eski sevgilim böyleydi günde en az 5 tane atardım ayrıldık kurtuldum bir daha da başıma böyle bir bela almam.
Ama tüm sevgililerimde aynı sorunu yaşıyorum. Bı önceki de öyleydi. Neden fotoğrafla kafayı bozmuşlar ki
Bence sadece dış görünüş için birlikte başka neden göremiyorum.
Yani beğendiği için mi beraber? Evet attığımda iltifat ediyor ama ben bıktım :( kendim canım isteyince atarım zaten niye habire istiyor ki saçmalık
İerleyen günlerde de yüz bulur 18 lik ister merak etme Jqhhzhw
Cidden amaç o mudur
Yani geneli öyle. Özellikle sürekli istemek çok da hoş bi durum değil
Ayrı şehirdeyiz ama ondan mı acaba? Bilmiyorum yani bir insan niye sürekli fotoğraf ister ki. Konuşacağım zaten neden sürekli istiyorsun diye sinir olmaya başladım. 2 aydır böyle ama açık fotoğraf istemedi
Cocugu tanımadan da cok önyargılı davranmak istemiyorum ama güzel bi dille ifade etmeli ve nedenini ögrenmelisin sonrasında duruma göre ilerlersin. Ayrı sehirlerde olabilirsiniz seni gormek istiyorsa inan bunu tek bi fotoğrafınla bile başarabilir diye düşünüyorum. İleri de daha fazla yüz bulup işi ilerletecek kadar düşük davranabilir mi orasını da konuşarak sen anlayabilirsin.
Evet çok haklısın. Niyetini öğrenmem lazım ona göre ayrılırım veya devam ederim. Çok teşekkürler
Rica ederim ne demek
Neden sürekli istiyorsun dedim özledim dedi 3,4 tane atmıştım yine istedin ama dedim. Tamam atma dedi o da. Durum bu😅
Bunu bende yapıyodum eski manitlere saçma ve egosunu tatmin ediyor
Nasıl yani
Dedigini yaptırmak gibi
Peki amaç ne? Bugün 3tane poz çekip attım hala yine istiyor. Zaten görmüş bidaha görse nolur? Cidden sinirlerim bozuluyor
Erkekler anormaldir kendimden biliyorum itici gelmeye başladı demi
Sence nedenini sorsam mi? Kötü bir niyeti mi var acaba
böyle böyle başlar sonra nude
Cidden mi
cidden
arşiv yapıyor yakında nude ler başlar
Ne arşivi
foto arşivi
hic görmedin mi iste normal hali açık hali seklinde paylasimlar
Hayır açık fotoğraf atmam kimseye
o şimdiki düşüncen iste yakında başlayacak senden nude istemeye bak görürsün aklına gelirim o zaman
Peki şimdi ne yapmalıyım? Sevgiliyiz? Sinir oldum çünkü eğer öyle bir niyeti varsa ayrılırım ama bilmiyorum amacı o mu
evet daha ne olsun ayrıl gitsin
yas kaç senin
21
daha geçsin seni gerçekten sevecek yüzüne bakmaya kiyamayan birini bul
Evet haklısın aslında beni seviyor. Ama fotoğraf olayı canımı sıkıyor. Yani kötü bir niyet arıyorum artık :/
bence de ara yani arada bir görmek istemesi normal iki üç günde bir falan ama sürekli sürekli de seni birseylere alıştırmak icin yol yaptığı belli yani
Bazen 2,3 günde 1 oluyor. Bı de uzaktayiz farklı şehirde. Ondan mı acaba
hmmm yine de nude olayı geliyor aklıma
Peki niyetini nasıl öğrenebilirim
ne kadar birliktesiniz
sure olarak
2,5 ay
tamam 4-5 aya kadar belliolur niyeti eger aklinda varsa nude isteyecek senden
o zaman anlarsın
Ben öyle bir şeyi kabul etmem. Ve o kadar süre de bekleyemem. Şimdi nasıl öğrenebilirim eğer amacı oysa ayrilcam çünkü
Şu an icin bi tavsiye veremem
çünkü erkeği etkilemiş olursun etkilenen erkek de ister yani
Anlamadım
sana birşeyler söylerim simdi sende karşı tarafa yansitirsin sonra erkek de isteklenir sana falan hic olmadık yerde o yuzden bir şey demeyeyim
Ya yardımcı ol
burdan olmaz ama beni bul emremre91 kullanıcıadim
buldun mu?
orada misin
Neden sürekli istiyorsun dedim özledim dedi 3,4 tane atmıştım yine istedin ama dedim. Tamam atma dedi o da
şu an onunla mi konustun
Evet konustum
trip atmış sana
beni bulur musun bu arada
Neden trip atıyor ki
işte tepki gosterdin diye
Hakliyim ama
sen haklısın sonuna kadar
Sinir oldum :/ erkek trip atar mı ya
erkek adam olsa atmaz
Sence ne yapmalıyım şimdi
ayrıl ondan
konusacan mi simdi
demek ki doyamıyor sana
Kötü bir niyet var mıdır
yok zannetmem sonuçta normal selfi
Bazıları nude için hazırlık yapiyo veya dekolte görmek için yazmış
nude isterse zaten anlarsın da belki dekolte olabilir hani :))
Mastürbasyonluk foto atarsan umuduyla
Cidden mi
Evet dekolteli falan olursa gibisinden
2 aydır hiç öyle fotoğraf atmadım ama hala istiyor
Sevmiyor çünkü
Neden ki
Seven erkek istemeye çekinir
Sevgiliyiz ama özlüyorum ondan istiyorum diyor ama bıktım
Tamam da günde 3-4 tane istenmez ve atmayınca trip atmaz koşullu sevgi bu hatta sevgi bile değil, ileride üzülmek istemiyorsan açık ve net belirt atmak istemiyorum de saçma bir tepki verirse de ayrıl kimseyi tatmin etmek görevin değil.
Çok sağol. Dediğinde haklısın konusacagim. Çünkü gerçekten bıktım
Neden sürekli istiyorsun dedim özledim dedi 3,4 tane atmıştım yine istedin ama dedim. Tamam atma dedi o da. Durum bu
Tamam eğer bunu dedikten sonra birkaç gün geçince gene isterse direkt bitir ilişkini niyetinin başka olduğu anlaşılır
Niyeti cinsellik mi acaba? Aklıma başka şey gelmiyor
Aynen bana da öyle geldi
Of öğrenmem lazım 😭
Abaza
😅😅😅
Kafayı yemişler ya