Bufün morali bozuktu neyin var dedim bişey yok dedi neyse akşama doğru yüzü iyice düştü çıkışta sordum tekrar bişey yok işte bunalttın ama sanane dedi gitti durağa bende yolun karşısındaydım otobğse bindi bende bakım belki görürüm iöinde dedim oda bana bakıyodu otobüs hareket etti hala bana bakıyodu.. gerçi çalışırken karşımda oturuyor göz göze geliyoruz o bana bakıyor ben ona bazen öyle bi bakıyoki ben bakmasam o bakıyor farkediyorum... ama bena karşı bişey hissetmediğini söylüyor kendinden 4 yaş büyük bi kızla olamazmış... Sizce seviyor ama yaş farkından dolayı uzak duruyor olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaş farkından dolayı uzak duruyordur,
ya da hayatında başkası mı var acaba,
belki ego da kasıyo olabilir
Ya bazen sevgilimmiş gibi davranıyor mesela biyeriye gisicem nereye gidiyosun diyor işim var diyorum ne işin var diyo arkadaşlarımla bulcam diyorum kız mı diyor şakacıktan yok dedim erkek nadıl sinirleniyor. Telefonla konuşsam kşmle konuşuyodun ki diyor ama bazende o çocuk gidiyor benşmle konuşmayan tersleyen biri oluyor anlam veremiyorum
Hem seni kıskanıyo ve hemde cool takılmaya çalışıyo, bundan sonra sana nasıl davranırsa sende ona onun davrandığı gibi davran, unutma zıt kutuplar birbirini çeker 😉👍🏻
Ama sorduğumda beni sevmediğini söylüyor ozaman nie kıskanıyor
Seni yedek olarak tutuyo buna için verme, madem sevmiyo kısknaçlıklarıda boşuna onun, emn onun hayatında bşr başkası var, seven insan asla sevmiyorum diyemez
Kıskanan insan sevmediğini dile getirmez ve hattâ sana karşı azıcık sevgi olsa onun içinde o azıcık sevgiyi onun gözlerinde okuyabilirdin hiç göz göze geldiniz mi?
Benim aklımada şey geldi acaba yaş farkı varya ondan uzak duruyum diyemi sevmiyorum diyor. Dediğin gibide olabilir
Evet yaş farkındandır ve kemdi yaşıtı ya da kendinden 1 ya da 2 yaş küçük birini de bulmuş olabilir
Sürekli geliyoruz ki aynı yerde çalışıuoruz karşımda oturuuor bana dönük kafamı kaldırıp ne zaman baksam göz göze geliyoruz bzen öyle bi bakıyoki gözleri seni seviyorum der gibi.. farklı otobüslerde gisiyoruz dün o bindi ben yolun kaeşısındaydım otobüse bindi dedimm bi bakıyım dedim bakıyomu bana bakıyodu.. ozaman nie bakıyor
Bi haller var onda o sana öyle davranıyorsa sende umursamaz ol madem bak peşinden gelmiyo mu o zaman sen ona hiç bakma o sana istediği kadar baksın, anlaşılan egoist biri takma...
Öyle yapıcam bakalım nolcsk.. güzel yorumların için teşekkür ederim🙂
Rica ederim hiç önemli değil. ☺️
Gelişmelerden haberdar et.
Hakkında Hayırlısı olsun
Tamam ederim 🙂
Ok mutu günler 👍🏻🙂
Teşekkür ederim sanada mutlu günler🙂
Teşekkürler çok sağol ☺️
sanki ben terslemişim dün o haklıymış gibi davranıyor... Terslenen benim ters davranan gene o değişik
Yeni mi konuştunuz ya da mesajlaştınız mı?
şu an yanımdaki masada oturuyor maalesef defteri istedide bi değişi var sinirli sinirli
Acaba senin hakında birilerinden bir şeyler mi duydu yalan yanlış bir şeyler söylemiş olabilirler ya da sana iftira atmış olabilirler dikkat et buna
Siz ikiniz aynı iş yerinde mi çalışıyosunuz
Yok ya zannetmem bence dediğin gibi yedektede görüyo olabilir ama saçma geliyor bana bi insan ya sever ya sevmez bi sever gibi davranıp diğer gün hiçbişey hissetmiyomuş gibi naudıl davranırki bi insan
Dengesiz biri o zaman o,
uzak dur boş ver ne hali varsa görsün,
anlaşılan seninle oyun oynuyo aklı sıra,
Sende hiç umursama nasıl davranırsa davransın hiç aldırma
Evet maalesef...
Sen ona iş yerinde duygularını açmadın dimi
Acaba hani iş yerinde duygularını açtında ve oda işini ciddiye alan biridir belki ve bu tür şeylerin iş yerinde yaşanmasına karlı olabilir
karşı olabilir...
İşten kaynaklı değil bence ne biliyim iyi davrandığı günlerde oluyor ozaman nie düşünmüyor işi... Bilmiyorum aklına ne geliyor bazen böyle oluyor sonra düzeliyor değişik
Son dediğinde okadar haklısın ki dengesiz bencede...
O zaman tek aklıma gelen şu,
o egoist bir yapıya sahip,
insan sevdiği kızı üzmez, ona değer verir, aşık gözlerle bakar sevdiğinin kızın ruhuna işler bakışları, ama bana kalırsa onun kişiliği ve karakteri bozuk, başka birini bul uzaklaş ondan...
Evet senin anlattığına göre dengesiz öylesine yol vermek en doğrusu
Sana tavsiyem hayatına sevdiğin insanı değil, seni seven insanı sev ve sana değer veren insanı al hayatına, işte o zaman daha çok mutlu olursun...
Haklısın... Sevilen taraf olmak gerrkiyor yoksa üzülen sen oluyorsun.. farkındaydım adlında insan bazen kendini kandırmak istyor sanırım bişeylere inandırıyor kendini... Ama uzaklaşmam lazım kendim için yapmam lazım bunu
Ama üzülme sakın ve yapabiliyosan eğer ona teşekkür et, niçin biliyomusun, çünkü sen gerçek sevdin.
Sana bu güzel duyguları yaşattığı için, seni gerçekten sevmeye yardımcı olduğu için ve sana tecrübe kazandırdığı için ona teşekkür et ve onunla, daha doğrusu karşılıksız olan svgini ilişkini bitir.
Sen çok güzel bir şey yaptın farkındamısın, yüreğinle sevdin onu, senin sevenide asla bulamaz, seni onu gerçek sevgiyle sevdin ve şunu sakın unutma!!!
Aşık olmak ve sevmek çok güzel duygulardır, gönülden sevenelere me mutlu. 🙂
Aklında bulunsun!!!
Gerçekten sevmek ruha dokunmaktır...😉
Edindiğin bu güzel tecrübe sana, karşılıksız olsada gerçek sevgiyi tattırdımı☺️
Hiç öyle düşünmemiştim çok çabaladım çok emek verdim ama olmayınca olmuyor demekki evet gerçekten sevdim...
Üzülme sen çok iyi anlıyorum seni, umarım karşına seni seven daha iyi kısmetin çıkar, her şeyin gönlünce olmasını dilerim ☺️
Kendime çok kızıyorum
Hayır canım sen kendine kızma sakın, sen en güzel olan şeyi yaptın kendinle gurur duymalısın, çünkü sen aşık oldun ve gerçek sevgiyle bağlıydın ona, asıl kendinsine kızması gereken biri varsa oda o dengesiz, sen onu değil o seni kaybetti, matem tutması gereken o sen değilsin, üzme sen kendini, hiç bir olmamış ve hiç bir şey yaşamamışsınız gibi devam et yoluna, o layığını bulsun, ama sen onun gibi değilsin, daha iyilerini hak ediyosun inan bana, şimdi bırak üzülmeyide gül artık 🙂 mutlu olmaya çalış, sen onu sevmek için çabaladın ya hani, şimdide kendi mutluluğun için çabala... 👍🏻☺️
Sakın sen ona üzgün görünme ve onu görmezden gel,
"üzgün olduğuna göre halâ aklı bende" diye düşünüpte egosu dahada tavan yapmasın onun, daima mutlu ve neşeli görün ve etrafına gülücükler saç ki,
"acaba bu kız neden bu kadar çok mutlu, hayatında başkası mı var benden vaz mı geçti" diye düşünsün ve onun aklını kemirsin bu tür düşünceler 😉👍🏻
Ve sana soru soracak olursa kısa cevaplar ver geç, çok uzatma sözü ok 😉👍🏻
senin yazdıklarını kurken gülşmsüyorum oda merak edip bakıyor ☺️Sence sevmesede beni vazmıgeçti düşüncesi olur mu dersin.. mecbur olmadıkça konuşmıycak bence.. ama şu durumda yaşının küçüklüğünü okadar belli ediyoki öğlen arasına çıktık kaçar gibi gidiyor
Bak gördün mü gülüşün işe yaradı bile,
o dilediği kadar kaçsın sen daima gülümse 😊
Evet bence senin gülümseyişinin ardından onun aklına ilk gelen "acaba vaz mı benden" düşüncesi olacaktır emin ol 😉👍🏻
Aynen böyle devam et 👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
Sen gülümsedikçe o senin gülümseyişini
hazmedemez inan bana 😉👍🏻
Elimden geldiğince mutlu gözükmeye çalışcam ☺️bi gün gerçekten olmak dileğiyle...
İnşaallah bende öyle ümit ediyorum ☺️👍🏻
Hakkında Hayırlısı olması temennilerimle ☺️
Tekrar teşekkür ederim yorumların için ☺️
Rica ederim ne demek benim için zevkti ☺️
Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa daima burdayım 😉👍🏻
Teşekkür ederim durumda bi değişiklik olurs yazarım 😂
Güldürme beni 😂😂😂
pek sanmıyorum 😂
Hiç ümit yok mu yani hiç mi yok 😂
Dur 1 dakika
küçük 1 umut kırıntısı var sanki 😂
Yaaa ama yaaa minnacık bi umuda ihtiyacım var kendime az daha eziyet edebilmem için 😂 niye kabullenemiyosam istemiyor işte belkide haklı istememekle...
Yanılmışım tüh yaa umut değilmiş o kırıntı, ekmek kırıntısıymış meğer, boş ver eziyet etme kendine seni seven biri çıkar elbet karşına 😉👍🏻
Daha önce hayatında kimse olmadı mı bu ilkmiydi
Uzun bi ilişkim oldu öncesinde 6 yıl kadar
Oğğğ 6 yıl az bi zaman değil,
peki neden bitti
Sıkıntı bukadar uzun bi ilşkide evliliğe dair bi adım atılmaması bi süreden sonra ayrı şehirde olmanın uzaklığı ilişkiyede yansıyor
Evet bu konuda çok haklısın gerçekten,
mesafeler olunca his ve duygu adına pek bir şey kalmıyor insanın içinde
Ama demek ki nasip değilmiş öyle düşün,
her şeyin Hayırlısı olsun Hakkında
Mutlaka ol amamasında bir hikmet vardır
Mutlaka olmamasında bir hikmet vardır
Öyle tabi
Ne işle meşgulsün
Haklıymışssın sanırım ufak bi umut bile yok
Sen onu takma kafana umursama bile ok
Yeni bi kız aldılar işe üç yaş büyük ondan kız gelmedi bugün bizim ordaki ablaya soruyor nerde diye kız öğleden sonra geldi kolidordan geçiyoya kız geçerken bana bakıyo beyfendi bende gülüyorum 🙂
Normal mi baktı yoksa,
anlamlı mı nakıyodu
Yüzüne bile bakmıyorum ki ben kıza baktım geçiyodu oda bana baktı farkettim kızı popon bende güşdüm ona bakmadann
İyi etmişsin bakmamakla umursama, seven insan gider kızın peşinden, baktın gelmiyomu salla gitsin zerre kadar takma
Kendi haklıymış gibi davranıyor ya beni dinir ediyor aldığım kupayı kullanmıyor beyfendi artık sevmiyorum ben o kupayı diyor
Ya ben bugün elbise giydim herkes çok tatlı olmuşssun dedi oda süzmüş beni gülüyor sence nie gülüyor
Aldığın hediyelerden dolayı sana teşekkür edip saygı göstermeli oysa
Senin aldığın kupayı sevmiyorum diyen seni de sevmiyordur.
Aldığın elbiseyi herkes kendi beğeniyor ama o sana iltifat etmeyip bir de üzerine dalga geçer gibi gülğyor anlaşılan, çok saygısızca
Sen onun ne dediğine ve nasıl davrandığına aldırma
Aldırmamaya çalışıyorum
Aynen böyle devam 👍🏻
Hayatınd başka biri varmış
Allah ıslah etsin onu
Sen üzülme iyi ki olmamış
Tam bir öküz
Sanırım vicdanjnı rahatlatmak için bana iyi davranıyor bu ara belkide acıyor sadece neyse ama bugün karar verdim o defteri bugün kapatıcam bidaha açılmamak üzere... Adam gitti gözümün önünde sevgilisine hediye aldı... Dahad açmam bu sayfayı..
Gözünün önünde mi aldı 😲
Sana nispet yapar gibi mi yaptı bunu o, senin gördüğünü bile bile yaptı yani.
Yazıklar olsun ona, insanların duygularıyla oynamak hiç hoş bişi değil
Evet bu arada sana iyi davranması, daha sonra pişmanlık ve vicdan azabına maruz kalmamak için
Anlam veremiyorum ama bişeyler yerine oturmuyor kafamda mesela moralim bozuluyor konuşmuyorum onlarla bakıyorum onunda morali bozuluyo bakıyo bakmıyorum gülmüyorum ofluyo oda onunda canı sıkılıyor.. bugün yemeği beraber yiyelim mi dedi mesela benim erkek arkdaşım benim tanımadığım kız arkadaşıyla yemek yiycek yani buna izin vermezdim sanırım bütün bunları nie yapıyor ozman neden
Neden böyle tutarsız davranışlar sergileyip seni manipüle etmeye çalışıyo, eğer hayatına başkasını almışsa sana açık açık konuşsun ne yapmaya çalıştığını, gerekirse sor ona neden böyle davranıyosun bana diye ok.
Hiç kimsenin kalbi, kimsenin oyuncağı değil.
Söylemez ki sorsamda
O halde mesafeni sen koy.
Ne o öyle dalga geçer gibi harekeleri onun.
Napmaya çalışıyor anlamıyorum ki yarın başlıycam buna kendim için bunu yapmam lazım
Yapmalısın bencede 👍🏻
Tabii gene yapamadım
Olmadı mı yine?
Onun üstüne kaç kere konuşup kaç kere küstük.. en son hep benim istediğimin olduğunu yemek yemeğe gittiğimz biyer var gene oraya gitcektik sinirlendirdi bende gitmiyorum dedim niye dedi istemiyorum dedim ben senin için istemediğim okadar çok şey yaptım ki dedi... Sevmiyor ama nie yapıyor aklım almıyor