Aşk İlişkileri An itibariyle keşke gözü benden başkasını görmese diyeniniz var mıdır? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Keşke gözü benden başkasını görmese diyeniniz var mıdır?))Hemen yok, ne alaka... demeyin. Kimbiiir? An itibariyle keşke gözü benden başkasını görmese diyeniniz var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet, o kendini çok iyi biliyor. Umarım her şey güzel olacak çünkü gerçekten sevgili olursak onun mutluluğu için dünyaları bile veririm ona 😊 2 6 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hadi bakalım Inş 😀 Yorumla Kahvelioğlan +1 yıl Teşekkür ederim sağolun inşAllah diyelim Yorumla Matmazellz +1 yıl İnş demeyin demeyin 😂 Yorumla Kahvelioğlan +1 yıl Yok vallahi amin hemde 😂 Yorumla Matmazellz +1 yıl 😫😫😫 Yorumla Kahvelioğlan +1 yıl Gıcıkkk Yorumla
Feyza233 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Yok ama benim keske benden baskasini görmese dedigim biri var 2 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl O da olur tabiki 😀 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gözünün benden başkasını görmemesi için önce beni görmesi gerekir. Oda yok. Kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim. Kimse görmez beni. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Zaten gönül gözü görmezse insanın bir çift göz görse ne yapsın. 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Keşkelerle başlayan herşeyin sonu pişmanlık iyisimi biri bizi biz olduğumuz için sevsin. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok maalesef baya iddalı bir cümle yaşamak yaşatmak lazım 1 0 Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yoktur. Varsa da merak etmesin gün yüzü bile göremiyorum 1 0 Yorumla
AnonimFikirli Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hayır yani sanmıyorum. Fakat biri bana musallat oldun git artık diyor olabilir ama 😂 1 2 Yorumla AnonimFikirli +1 yıl Türkçemin güzelliği🥲 Yorumla -ViviR_- +1 yıl No problem 🍒😀 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yoktur yaa olsa bilirdim 😀 2 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ama ya belki haberin yok)) ölee düşün 😀 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Hmm olabilir bi düşuneyim🤔 düşündüm, bence bu bahtsızlikla yine yoktur😀 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ahaha🍒 Yorumla
selcuk16 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Bu devirde öyle kız bulmak zor yanında erkek arkadaşı var beni süzüyor bak yolu benim ne işim olur senle 1 0 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yo herkesim gördüğünü kimse karışamaz 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hayda😀 Yorumla
MPaulson Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ooofffffff offffffff ahhhhhhh ahhhhhhUlaaaaannnnnn ullllaaaanaanan Yanıyor yanıyor yanıyor heyyyyyy heyyyyyBen dayanamıyorum artık Bu gidişle her şey son bulacak. Benden başkası bakmasın o salataya çok lezzetli duruyor. 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vardır.Olmasa sıkıntı var demektir.😀 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yoktur herhalde 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Bılemem 1 0 Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Yok beea :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet, o kendini çok iyi biliyor. Umarım her şey güzel olacak çünkü gerçekten sevgili olursak onun mutluluğu için dünyaları bile veririm ona 😊
Hadi bakalım Inş 😀
Teşekkür ederim sağolun inşAllah diyelim
İnş demeyin demeyin 😂
Yok vallahi amin hemde 😂
😫😫😫
Gıcıkkk
Yok ama benim keske benden baskasini görmese dedigim biri var
O da olur tabiki 😀
Gözünün benden başkasını görmemesi için önce beni görmesi gerekir. Oda yok. Kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim. Kimse görmez beni.
Zaten gönül gözü görmezse insanın bir çift göz görse ne yapsın.
Keşkelerle başlayan herşeyin sonu pişmanlık iyisimi biri bizi biz olduğumuz için sevsin.
Yok maalesef baya iddalı bir cümle yaşamak yaşatmak lazım
Yoktur. Varsa da merak etmesin gün yüzü bile göremiyorum
Hayır yani sanmıyorum. Fakat biri bana musallat oldun git artık diyor olabilir ama 😂
Türkçemin güzelliği🥲
No problem 🍒😀
Yoktur yaa olsa bilirdim 😀
Ama ya belki haberin yok)) ölee düşün 😀
Hmm olabilir bi düşuneyim🤔 düşündüm, bence bu bahtsızlikla yine yoktur😀
Ahaha🍒
Bu devirde öyle kız bulmak zor yanında erkek arkadaşı var beni süzüyor bak yolu benim ne işim olur senle
Yo herkesim gördüğünü kimse karışamaz
Hayda😀
Ooofffffff offffffff ahhhhhhh ahhhhhh
Ulaaaaannnnnn ullllaaaanaanan
Yanıyor yanıyor yanıyor heyyyyyy heyyyyy
Ben dayanamıyorum artık
Bu gidişle her şey son bulacak.
Benden başkası bakmasın o salataya çok lezzetli duruyor.
Vardır.
Olmasa sıkıntı var demektir.😀
Yoktur herhalde 🤷🏻♂️
Vardır illaki bilmiyorum 😄
Yoktur sanmam varsa da haberim yok
Yok olsa haberimiz olurdu herhalde..
Bir tek benim şeyime baksin istiyorum
Var evet :)
Hayır yok
Vardır
tabi ki eşim 😂😊😍
Hayır yoktur.