Biriyle 3 ay konuşuyorduk sonra bana başka bir kıza ilgi duyduğunu falan anlattı ve ben iletişimi kestim; numarasını sildim oda tabiki benimkini (Instagram falan kullanmıyorum bir tek Whatsapp ve Snapchat); Snapchatte sildiğim halde ordan silmedi beni ve birden Whatsapp profil resmini herkese açtı, tabi bende mal olduğum için benim için yapıyor sandım; ama
bu aralar sırayla Instagramda profil resmini falan değiştiriyor ve tarzını falan acayip halde değirmiş, sakal falan bırakmış ve zayflamış
ama benimleyken hiç önem vermezdi öyle Instagrama falan hep Whatsappte benimle takılıyordu ama şimdi birden hep Instagramda falan aktif, yani sevgilisi olsa böyle davranmazdı dime?
bu aralar sırayla Instagramda profil resmini falan değiştiriyor ve tarzını falan acayip halde değirmiş, sakal falan bırakmış ve zayflamış
ama benimleyken hiç önem vermezdi öyle Instagrama falan hep Whatsappte benimle takılıyordu ama şimdi birden hep Instagramda falan aktif, yani sevgilisi olsa böyle davranmazdı dime?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Değişiklik olsun diye.
Herşeyi okudunmu? Bir kızın ya da kızların ilgisini çekmek için değilmidir daha çok?
Yeni av arayışındadir büyük ihtimalle
Yani sence bahsettiği kızla sevgili değiller mi?
Sanmıyorum öyle olsa hareketlenmezdi veya onu etkilemeye çalışıyordur ama birlikte olduklarını düşünmüyorum
Bana üniversiteden bir kızla konuştuğunu falan anlattı ama neyse ki Instagramda fazla aktif olmaya başladı tuhafıma gitti yani bende hiç öyle çabalarda değildi bana resimlerini hep Whatsappten attıyordu, öyle artistlik peşinde değildi
Ya etkilemeye çalışıyor o kızı ya da başka birini ama Birlikte olmadığına eminim
Peki sence beni yedektemi görüyor, Snapchatten silmedi de ve Whatsapp Profilini iletişimi kestikten sonra hemen herkese açtı? Yoksa benmi üzerime aliyorum?
Teşekkürler görüşün için 😊
Yani aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama çok taviz verdiysen muhtemelen öyle görüyordur ve onu sevdiğini biliyorsa döndüğüm gibi affeder diyordur
Aramızdaki ilişki biraz karışık, benden hoşlanıyordu hemde çok ama bana karşı çok utangaçtı ve okadar özgüvenli değildi, mesela bir kız yazdığında hemen anlattırdı ya da telefon şifresini falanda verdi ama güya sadece arkadaştık, kıskanıyordu, hergün mesaj attıyordu falan, sonra ellime falan tuttu birimize sevgili gibi davrandık ama işte hiç açılmadı; sonra birden değişti ve bu kızdan bahsetmeye başladı tabi bende ozaman iletişimi keselim dedim sinirlendi kızdı hemen öyle mi yaparsın diye sordu daha çok uzaklaştı bendem; en son yazdığımızda niye böyle soğuksun diye sordum ya o kız yüzünden, aramız şu an gayet iyi falan dedi bende orada tamam ama hiç bizim aramizda bir şey olduğunu düşünmedinmi diye sordum, yok dedi hiç öyle yapmadım öyle bir his verdiysem kusura bakma dedi sonra bende Allah mutluluk versin diyip iletişim kestim işte
O kadar zorlarki gerçekten çok dengesizler bı günü diğerine uymuyor 😅yani sanki biraz romantik bir ilişki değil de kankalık ilişkisi sizinki
Ama seni cepte görmüyor bil🙂 çünkü aranızda onu hissettircek bişey geçmemiş
Ya zaten ben onu önceleri arkadaş olarak görüyordum kendisi her gün mesaj atamaya başladı, gecenin 3-5 kadar yazışıyorduk, bana hep “senden başkasını gözüm görmez” “her gün seni düşünüyorum aklımdan çıkmıyorsun” gibi şeyler söylüyordu ama ben biraz odundum ya 😅 sonra ben hoşlanmaya başladım benim işim yerime falan geliyordu sabahin köründe bilmem belki gerçektende her şey arkadaşçaydı ben yanlış anlamışım 😂😂
Yani sadece el elle tutuştuk sinemaya gittiğimizde, bir saatten fazla yani ondan sonra ikimizde hiç bir şey olmamış gibi devam ettik arkadaşız dedik sadece sonra işte bunlar hepsi oldu 😂 kusura bakma yordum seni baya
Estağfurullah ne yorması aranızda bı çekim oldu yani ama devamı gelmedi
Yani aslında benden hoşlandığına çok emindim ama işte birden soğuk yaptı, iletişimi ben kesmek istedim çünkü peşinden koşmak falan istemedim, ve o birden böyle tuhaf biri olmaya başladı, vallah çok ağır başlıydı falan ya 😂
Yaşlar kaç bu arada senden bı tepki görmediği için soğuk yapmış olabilir anlamadın sandı belki çocuk biraz daha belli etseydin😅
Ben 22 o 20, ama gerçekten etmeye çalıştım ama bu mevzularda işte biraz odunum ve çok ironik bir insanım ve o biraz daha utangaç ve içine attan biriydi 😂
Valla ne desem bilemedim çok dengesizler 😂 hiç dönmez derim yarın yazar , yazar derim hiç yazmaz ama seni gerçekten unutmuşa benziyor davranışları falan aranızda öyle tutkulu bişey de geçmemiş kolay unutabilir yani 🙈 sen ondan ümidi kes yeni ufuklara açıl🤭😋
Haklısın ama keşke unutmak okadar kolay olsa 🥺😂 çok teşekkür ederim canım benim, çok iyi geldi seninle sohbet etmek 🥰
Rica ederimmm inan çok iyi biliyorum unutmanın ne kadar güç olduğunu ama yapılamicak bişey değil 😉kimse senden daha değerli değil çok dikkat et kendine bana da baya iyi geldi konuşmak hemen geri dönemedim kusura bakma😌