Nargile bagimlisi oldugunu evde nargile içeceğini soyluyor evine gelmemi istiyo ilk bulusma icin. Bide soyledigine gore kafeye gitmeyi çocukça buluyomuş ev ortamini daha cok seviyomus pek kafeye giden disari cikan biri degilmis. Napayim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Her ne olursa olsun kesinlikle evine gitmeyin mesleği hiç fark etmez, bu ülke de eğitim durumu en yüksek seviyede olanlar neler yapıyor kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin, televizyonda haberler de neleri gösteriyorlar ya bir an nefsine yenilir de size zarar verirse, tavrınızı net şekilde ortaya koyun karamsar olmayın gönül işlerin de acele etmemek, lazım önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak gerekir, ince eleyip sık dokuyarak ilerlemek daha iyi hakkınız da hayırlısı olsun kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belli bir yaşın üzerinde olan kişiler, buna ben de dahilim, kafe gibi yerlerde buluşmayı sevmez. Ev ortamı konfor ve rahatlıktır.
Ama kadın olarak bu ülkede polis de olsa ilk gün eve gitmem. Bunu teklif etse bile nazikçe dışarıda kahve içelim derim.01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle teklif edilmemeli ilk kez boyle densizlikle karsilasiyorum koskoca polisin boyle teklifte bulunmasida ayri bi zoruma gitti yani gitmicem kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle gerçekten polis olduğunu bilemezsin, şizofren bir arkadaşım polis akrabasının kıyafetlerini giyip paylaşıyordu silahı vs her şeyi 😅 kendini başkalarına polis gibi tanıtiyordu belki kendi de yalanına inanmıştır.
Ayrıca polisler suç işlemez diye bir kural yok neticede oda erkek, erkeklere güven olmaz. Bazı şeyleri kaybetmek istemiyorsan mesleği ne olursa olsun bir erkeğin evine gitme.10 Yorumla
Paşa gönlü evi uygun görüyor diye zahmet edip yerinden bile kalkmayacak beni ayağına çağıracak Allah Allah:)) Niyeti miyeti geçtim bu bile bir sorun. Adam gibi nezih bir kafe ayarlanır karşılıklı bir şeyler içilip kalkılır ne bu laubalilik daha şimdiden.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle valla gitmicem kuzum boş ver
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
92Cevap
Polis olduğu için güven vermesi elbette doğal zaten ne yapacağını da söylemiş. nargile keyifle ve rahat içilen bir şey dışarıda rahat olamaz keyfi kaçabilir. Evde rahatça içer sende varsın keyfi daha çok yerinde olur. Sana ne yapacak sanki Polis olduğu için kanunları biliyor diye öldürse bile kendini kolay aklayacağını mı düşündün.
Soruna cevap vermeden şöyle bir haber okumuştum bende.
https://www.haberturk.com/antalya-da-meslektasi-kadin-polisi-oldurdugu-one-surulen-saniga-25-yil-hapis-322118714 Yorumla- +1 yıl
Polis diye güvenilir mi oluyor insanlar vay anasını be, bugün yeni bir bilgi öğrendik çdözmzm
- +1 yıl
@Laviedemoi arkadas saalliyo onu dinlem3 amaci acik
- +1 yıl
Makam mevki ne zamandan beri güvenilir yapmış ki, çok boş tipler var ya
+1 yılMerhabalar,
Bir insanın yaptığı iş onun karakterini sergilemez henüz yeni tanıştığın ve ilk kez buluşacağın bir insanın karakterini bilmeden ona güven duymamalı ve temkinli olmasın türkiyede kadınların başına hangi mevki ve makamda olan insanlar tarafından nelerin geldiği ortada bu yüzden kendini sağlama almalısın duygularından önce senin güvenliğin en önemlisi bu kişiyi yeterince tanımadan onunla yanlız kalacağın bir ortama girmemelisin belki söyledikleri doğru ve özünde çok iyi ve güvenilir bir insandır ama yinede emin olmadan bu riske girmemelisin senden faydalanmak isteyebilir karşılık vermediğin için zarar verebilir her türlü ihtimali düşünmelisin ve kendini sağlama almalısın canım.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İnsanların mesleklerine bakarak bu güvenilir demek ne kadar dogru meslegini hakkiyla yapan insanları tenzih ederek söyluyorum bu ülkede hirsiz da katil de psikopat da sapik da polisler var (bütun meslekler için gecerli bu) ve ilk bulusmada bir kafede bulusmayı reddediyorsa gitme o güveni vermeden aaa ben polisim bana güven insanlar kendi kanindan olana güvenemiyor sen yeni tanidigin birine bu kadar çabuk güveniyorsun nargile bagimlisi ise nargile bir çok kafenin içmek icin özel alanı var kendi menüsünde nargile olan yerler var okadar çok secenek var ki var da var yani çok çocukca bir bahane
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yap bizce
Tabiki gitme polis olması neyi değiştirirÇocukça ne demek orada rahat edemiyorum benim amacım farklı istediğim gibi davranamam ergenler gibi konuşup ayrılamam kısa yoldan alacağımı alırımSakın inanma gitme istemiyorsa görüşme00 Yorumla Onun neyi tercih ettiği değil senin ne istediğin önemli polis olması savcı olması vb hiç bir şey onu tanıdığını veya güvenebileceğini düşündürmemeli. Kendi tercihini söylemelisin. Sen eğer kafe ortamını tercih ediyorsan onun sana ayak uydurması sana anlayış göstermesi daha yerinde bir hareket olur. Kafe ortamını sevmemesi evde buluşmanız için bir mazeret olamaz bu onun bahanesi gibi duruyor.🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık, birilerine gözükmek istemiyor ve seni kısa yoldan eve atıyor, bir şey yapması için senin kendi ayağın ile eve gitmen bile buna davetiye çıkartır, içeceğinin içine bir şey koysa ne olacak veya esr*rlı nargile çektirse sana. Aptal olma, ikinci gidişinde sana çamaşırını bile yıkatır.
10 YorumlaGeçenlerde haberlerde görmüştüm; adam polis ve daha 1 haftalık eşini silahla vurdu. Kızın babası "polis dedik, güvendik kızımızı verdik" diyordu. Böyle bir düşünce yapısı olabilir mi? Polis olması özel hayatında da güvenilir biri olduğunu göstermez. İş hayatı farklı, aşk hayatı farklı. Güveniyorsan o ayrı mesele, o zaman git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahha her polis olanı sen adamı sanıyorsun bende eskiden senin durumundayım redetim eve gitmeyi sonra öğrendim ki her kızı evine davet ediyormuş arkadaşıma yazmasını söyledim yazdı cinslk için davet etti arkadaşımı da yani herkese bu amaçla yaklaşıyor muhtemelen seninkinde öyle
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeğer cinslk isteğin varsa git
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın benden büyük olamaz. Gerçi olgunluğun yaşla pek ilgisi yok ama, aklını kullanmanı tavsiye ederim sen değerlisin kendini hiç tanımadığın bi adama nasıl bırakırsın mesleği çöpe at da bir de onun evinde yani.
20 Yorumla
+1 yılÇocuk musunuz nesiniz polis diye nesi güvenli, babamın oğlu olmadığı sürece kimseye mesleğine göre güvenli güvensiz demem. Ne psikopatlar çıkıyor bunun meslekle alakası yok. He seni eve davet etmesinin sebebini hepimiz gibi sende biliyorsun. Aklı başında herkes bunun sebebini tahmin eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Saçmalama ! Güven sağlamadığın kimse ile yalnız başına ayni ortamda bulunmamalisin. Ekip otosunda tecavüze uğrayan kadının haberini okumuştum bir ara... Tüm hanımlar güven sağlamadığınız hiç kimse ile yalnız başına bir ortamda bulunmayınız.
10 Yorumla
+1 yılYa saçmalama lütfen karşındakininde canım olduğunu düşünüyorum. Kafelerde de nargile var , ilk buluşmada nargile icmese ölmez. İlk buluşmada evde rahat olunmaz gitme polis de olsa serefsz çıkmayacak diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılPolis olması bir şeyler yapmayacağı anlamına gelmez. Hatta sivil olandan daha kolay yapar çünkü polislerin dokunulmazlığı var. Sana tecavüz etmesi durumunda hiçbir şekilde hakkını arayamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy ne diyosuuun... yok gitmicem kanka boş ver 27 yasima kadar kendimi korudum gitmedim hic gerek yok gitmwye
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ne zamandi iki polis sözüm ona kadını eve bırakmak adına güvensiz diye arabaya alıp tecavüz etmişti. Yani demem o ki kötü insan için meslek önemli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKanim dondu ne diyosuuun... gitmicem kanki icin rahat olsun
Yasal mermisiyle kafana sıkacak değil yavrum, en fazla sevişirsiniz. Bunu bu kadar dallanıp budaklandırma, git adamın evine..
15 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol sadece bi an tereddüte dustum belkide guvenmek icin bahane aradim bilmiyorum ama kesinlikle gitmicem. 27 yasima kadar hicbir erkegin evine gitmedim daha zaten.
Soran+1 yılEvet bakireyim ve o kafadayim 27 yasima kadar hic erkegin evine gitmedim en iyisi cizgimi bozmamak bunca sene korudum kendimi...
+1 yılNet cinsellik için çağırmış ama isteğini diyecek kadar kendine güvenmiyor, başka nedenler arkasına saklanmış. Sakın gitme.
20 YorumlaHay maşallah. Sen polisleri hiç tanımıyorsun sanırım. Devlet memuru die güvenme. İlk buluşmada da illa cafe şart değil. He gidicem diyorsan git dediğimi anlıcan
00 Yorumla
+1 yılBunun askeri polisi sivili memuru mu var. Başbaşa kaldınmı bütün erkeklerin kızlardan beklentisi aynıdır. Bence aklının bir köşesinde kalsın bu. Yani sendende çay yapmanı istemeyecek!!
00 Yorumlanargile falan bahane gitme. niyeti o işte. polis olmak başka bu başka. sonuçta polis ama erkek. ona bakarsan subayı da gördük tecavüzden 10 senw aldı...
00 Yorumla
+1 yılGitme tabiki polis olsa ne olacak? tanımadığın adamın evinde ne işin var.
Ona kafeye gitmek çocukça geliyosa sana da ilk buluşmada eve gitmek güvensiz ve saçma gelsin lütfen.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini bilen birisi mesleği ne olursa olsun seni evine çağırması ilk görüşme de sana verilen değeri gösterir. Basit birisi olarak görmüş seni. Eger gidersen basit bir kızsın.
00 Yorumla
+1 yılMesleği değil kişiliği önemlidir.
Davranışın onun vereceği tepkiye bağlıdır.
Ya kahve içersiniz, ya da halt yaşarsınız ama karşılıklı oluşan bir durumdur bunu ölçebilir olmalısın.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Aman buu isin polisi memuru iscisi hocasi olmaz kizim sqcmalama ilk bulusma bide ben onun yalanlarini yiyim gitme tabi canin bisey yasmwk istoyosa git
02 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol kuzum sadece bi an tereddüte dustum belkide guvenmek icin bahane aradim bilmiyorum ama kesinlikle gitmicem. 27 yasima kadar hicbir erkegin evine gitmedim daha zaten.
nolmuş çağırdıysa? kızlar neden eve gelmek istemiyolar? illa starbucksa gidip para dökünce gururlarımı okşanıyo Allah Allah
05 Yorumla- +1 yıl
Niye mi eve gelmek istemiyorlar o evden bavula sigdirilmis krmiklerimizle çıkmamak için ilk buluşmada bu devirde ne evi sizin haberiniz yok herhalde olanlardan
Soran+1 yılSakin olun sadece bi an tereddüte dustum belkide guvenmek icin bahane aradim bilmiyorum ama kesinlikle gitmicem. 27 yasima kadar hicbir erkegin evine gitmedim daha zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Dıyon? Hımmm.. polıs dıyon? Polisse yapmaz herhalde dıyon? Dene bakalım şansını sonuçlarını paylaş bızımle ama..
01 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol sadece bi an tereddüte dustum belkide guvenmek icin bahane aradim bilmiyorum ama kesinlikle gitmicem. 27 yasima kadar hicbir erkegin evine gitmedim daha zaten.
+1 yılKaliteli kısmını tenzi ederim ama yeni yetme polis ve askerler bu konularda en sıkıntılı insanlardır. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAklınız olmadığını sorduğunuz soru ile anlamış bulunmaktayız. Teşekkürler.
12 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol gitmicem sadece bi an tereddüte dustum belkide guvenmek icin bahane aradim bilmiyorum ama kesinlikle gitmicem. 27 yasima kadar hicbir erkegin evine gitmedim daha zaten.
- +1 yıl
Gidersen sana güzel bir anı vereceğe dair sinyalleri zaten yakmış
+1 yılErkek milletine güvenme hangi meslekten olursa olsun. Zaten polisler zampara olmuş bu zamanda asıl onlara güvenme artık.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada zahmet etmeden yatak isteyenlerin standart bahanesi. Hiç yaratıcı değilmiş ayrıca. Kardeşim ya kendisi de inanmak istiyor. skfgjiejg
00 Yorumla
+1 yılBence siz dışarıda buluşun sonra gitsin nargilesini içecekse içsin veya cafede içsin. Polis olması bişey değiştirmez. Sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiş
00 YorumlaPolisligini kullanıp sana güven vermesin bunlar. başına bir iş geldiğinde sana değil ona inanır sistem kendini kullandırma kimseye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Asıl polisler yapıyor. Sen ne bakıyorsun günde 1000 kişi ile rahat konuşuyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYaziklar olsun kanki ne abaza ulkeyiz ya
Üniforma kullanarak kız düşürme tekniği örnek 6263727272
01 Yorumla
Soran+1 yılHshshsh
Polis de olsa güvenme. Dışarıda bir sürü mekan varken neden eve gel desin ki şüphe dolu bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılmillet vekilinin evinde ölü bulunan kadın var bu ülkede 🤦 nasıl bir güven bu jenıtın 🤦
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolisin libidosu ve pipisi yok mu zannediyor bu acaba
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
nargile arasında seni fena silkelemesin?00 Yorumla S.. lak olma . Yapacagin tek şey bu. O zaman sorunun cevabını öğrenirsin.
00 YorumlaGitme.
Kim olursa olsun ilk buluşma da eve teklif ediyorsa vardır bir şey00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Git ve polislere neden güvenilmemesi gerektiğini öğren...
00 Yorumla
+1 yılBen olsam gitmem. Saçma geldi söyledikleri
Polis olması da bir şey değiştirmez ayrıca00 Yorumla
+1 yıltabii ki gitmemelisin... bir kişinin polis olmsı onun masum bir karakteri olacağını göstermez...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılhahahaha
soyle ona nargile degil pul kolleksiyonu diyecek :)))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahah gitme tabii ki de polis olması güvenli biri olduğu anlamına gelmiyo bi gün de nargile içmesin bahaneye bak aşırı çocukça ve komik kesinlikle gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır gitme polisleri de duyduk biz geçen haberde jandarma görevlisi kızı taciz etti. Çakılırsın dikat et
02 Yorumla
Soran+1 yılUlkenin çivisi cikmis yeminle
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolluk kuvvetimiz ne hale gelmiş ya karı kız kovalıyor. Eve git ve ver sonra zaten ortadan kaybolacak
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben sakiniyim ya ama yaşın gereği yapman gerekeni zaten biliyormuşsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolis olduğuna nasıl eminsin belki güven vermek için sahte fotoğraflar kullanıyor. S. lak olma ne işin var evinde
10 Yorumla
+1 yılcanım mısınız mk
Evine çağırıp da bisey yapmayan mı var?
Evine gitmeyi kabul ediyorsan herşeyi kabul ediyorsun anlamına gelir
Hiç haber de mi izlemiyonuz mk ya12 Yorumla
- +1 yıl
Nasıl sakin olayım? Bu sitede bile bir tanıdık var
Polis sevgilisi tarafından tecavüze uğramış
Kızın hayatı bitti
Polisin skinde değil
Eve davet edenin başka bir fikri yok bunu anlayın
Pardonda aklına direk yerleştirmiş zaten malzeme hazır yolunu yapmış “çok nargile içtiği için evden çıkamıyor “diye bir şey demenden belli seninle başka aktivite yapsın o zaman ara versin biraz gitme yanii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis olunca sapık olma ihtimali olmuyor mu? Yanlış anlaşılmasın sorun meslegi degil ne çok insan var mesleğini kötüye kullanan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniforma sayensinds düşürüp eve atıyoe senfe ye git ilk buluşmadan en kötü sevişir iyisi seks olur sonra ayrulıesınux yaşınız ksç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSilahın namlusunu içinde hissedince anlarsın polis bişe yapıyor mu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAferim 27 den sonra da gitme ztn
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsosyal statünün güven verdiğini gördü gözlerim bugün :) :)
yapma sen yapma gitmeeeee :)00 Yorumla Saçmalama ilk buluşmada eve gitme biraz tanı dışarıda buluşun. Sessiz sakin yerler de var insan az olan biraz tanımaya calis bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyle deme polisler daha hızlıdır polis takıldığım adamlar vardı ne ortamlar da off
01 Yorumla- +1 yıl
Ne ortamlarda?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki sana da nargile ikram edecek gibi geldi bana😄😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüp koklayacak hafif de sevişecek derdi bu. sen de istiyorsan olur
00 Yorumla
+1 yılGitme canım misin polis ama erkek sonuçta erkek bu yani eve cagiriyosa da amacı belli polis diye de böyle düşünmen saflık mi canım mi bilemedim
02 Yorumla- +1 yıl
Canım olan yerler de canım misin yazacak klavye düzeltmiş öyle
Soran+1 yılSakin ol kuzum sadece bi an tereddüte dustum belkide guvenmek icin bahane aradim bilmiyorum ama kesinlikle gitmicem. 27 yasima kadar hicbir erkegin evine gitmedim daha zaten.
+1 yılPolis ne ya cok ta abartılacak bir meslek sanki 200 puan alıp torpille oluyor. Görende pilot doktor hakim sanacak geneli cahil baska bir sey değil.
02 Yorumla
- +1 yıl
Bir erkeğin evine şöyle gidersin 1 2 yıllık sevgilin olur tanırsın iyice o erkeğin ailesinide tanırsın güvenebilirsin anca öyle yani her erkek tecavüz edecek diye bir sey yok.
Meslekle ne ilgisi var anlayamadım. Ilk buluşmada eve gidilmezz..
30 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tanıştığım erkek polis ve ilk buluşmada beni eve çağırıyor. Normalde gitmem ama belki polis olduğu için bir şey yapmaz diyorum, sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler