Güncellemeler
+1 yıl
Bi taburda 36 kişi varmış 35 i kıbrısa atmışlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben askerliğimi kıbrısta yaptım. Girne KTBK. Askerlikte düşebileceğin en iyi yer. deniz kenarına en fazla 1 km. Yani en işlek ve bahsettiğin konuda en imkan olan yerde. şunu unutma korktuğun şeyler o kadar kolay yapılacak şeyler değil. Askersin.
Topçu havancı oraya düşme ihtimali ne sence
Topçu havancı oraya düşme ihtimali sıfır. Orası çoğunlukla ulaştırma. topçu dersen en yakın lefkoşa.
Orası nasıl peki
Boyu uzunsa düşebilir. Topçu ya da her ne sınıfta giderse gitsin boyundan dolayı seçilirse emniyet muhafız olarak girneye getirilebilir.
Denize uzak ama orasıda girne kadar olmasada var.
1.86 boyu er ama
boyu 1.86 ise seçilebilir. 99/4 gittim. askerliğimizin bitmesine 3 ay kala çarşılar kapatıldı. Çarşıya çıkamadık. Bizden sonra gelenlerin hala çarşıları kapalı sanıyorum. Sadece şoförler çıkabilir. Biz görev icabı çıkabiliyorduk.
Yanlış bişi yapar mı ): 4 yılımı verdim güveniyorum ama arkadaşları gaza getirir diye ne biliyim işte düşünüyorum ister istemez
Yanlış ne yapabilir? Şoför olsa bile öyle bir imkanı yok.
Çok şey okudum konuşur biriyle falan lojmana düşerse illa yapar aldatır işte bide senin dediğin gibi girneye düşerse falan
Aldatacak insan aklına koyarsa bunu illa fiziksel olarak değil duygusal olarak bile yapabilir. O karakter meselesi.
Tabiki ki öyle bide telefon sıkıntısı varmış android olmasa da tuşluyla ulaşabilir mi acaba bide karantinaya alıyolar mış doğru mu
Tuşlu her zaman serbest. Android'i içeriye sokabilme imkanı varsa hiç sıkıntı çekmez. Karantinayı o kadar gözünde büyütme. Telefonu yine yanında olacak.
Erzincan da şimdi ama yüzde doksan Kıbrıs çıkar diyor bakalım artık
Ohoooooo :)). Daha çıkmamış ki? Bende kesin çıktı sanıyorum. Yormasaydın keşke beni :)))
36 kişiden 35 i kıbrısa göndermişler
Hayırlısı diyelim
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim huzurlu geceler.
Merhaba Lefkoşa çıktı orası nasıl bi yer
Ben teğmenim gönlün rahat olsun birlikten çıkamıyo kimse pandemi yüzünden 😅
Gerçekten mi
Lojmanlar da olursa peki
Çıkamıyorrrrr sadece şöförler çıkıyor
Son bişi sorsam
Sor
Android sokabilir mi içeriye ben görmeye gitmek istiyorum mümkün mü
Oranın ortamını bilmiyorum
Kıbrısta değil misiniz
Hyr
Ben de sandım ordasınız o yüzden dedim
Yok genel olarak böyle olmak zorunda diye söyledim bende
İzinler açılır mı peki siz işin içindesiniz doğru bilgiyi sizden alırım
İmkansız açılması şu durumlarda
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Rica ederim
Ben Kıbrıs’ta yaptım 3 hafta önce terhis oldum karı kız diyorsun biz bişey göremedik orman gibi alanda geçirdik askerliği dışarıya mı çıkıyorduk sanki leş gibi yer Kıbrıs Türkiye’nin gözünü sevim ya
Android telefon peki
Kullanamadık bizim arkadaşlardan 4-5 kişi kullandı en fazla 3 hafta kullandılar sonra yakalattılar hepsinin askerliği uzadı
Peki ben görmeye gelsen görebilirmiyim
Mümkün ama fazla uzun sürmez sen onunla dışarı çıkma hayalin varsa onu unut o kışlanın icinde duracak sende onu kapıdan görüp gidersin bu
Yok zaten görmek için vakit falan geçirmek biliyorum mümkün değil sizin acemi birliği nereydi
Sivas
Oda Erzincan topçu havancı arkadaşları babası demiş Kıbrıs çok rahat tatil yeri falan tabiki rahat etmenizi isterim ama bi içime de bişi düşmedi değil yani
Rahat olan yerleride var bizim gibi sürgün olan yerleride ama genel anlamda kıbrısta askerlik çok iyi değil sıcak memleket ve telefon sıkıntısı su sıkıntısı mevcut
Mesela rahat olan yerleden kastın neler
Büyük tugaylarda alaylarda falan askerlik yapar oralar kalabalık olduğu icin fazla göze batmaz görevi rahat olur telefon rahat olma şansı var çünkü o kadar askeri birden arama yapamazlar yani komutanlar uğraşmaz belki kendileri bile serbest diyebilir askerlerine onun dışında Lefkoşa Girne gazimağusa gibi şehirleri var orada askerliği olanlar belki bir ihtimal Çarşı’yı görebilir
Pandemi var ama çıkabilirler mi
Bilmiyorum TSK karar verir ya da MSB
İçim bi nebze rahatladı çok şey duydum saçma sapan iğrenç şeylerdi
Topçuyduk bizde Kıbrıs’ta 😂 2. batarya diye bir yere attılar bizi
Oda topçu mesala o nerelere düşebilir
Bilmem ki tam hakim değilim bu asker işlerine batarya topçu alayının en küçük Ordu birimine deniyormuş mesela bataryayada düşebilir
Şuna acemilikte Erzincan da yani % 90 diyo kıbrıs çıkar
Evet kesin Kıbrıs benim Asker arkadaşım Erzincan’dan Kıbrıs’a gelmişti benim devremdi
Çoğunu Kıbrıs’a attılar demişti erzincandqkilerin
Artık dua edecem onada sitede tüm askerlerede Allah hepinizin yardımcısı olsun güvenmekten başka bir şey gelmiyor elimden çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için
Bende teşekkür ederim
Kardeşim merhaba KTBK KTKA KKTC burası çıktı sevgilime bura hakkında bilgin var mı acaba
Kıbrıs Türk kuvvetleri alayı
Lefkoşa
Nasıl bi yer iyimi yoksa normla mi kötü olduğunu düşünmüyorum aslında
İnternetten araştırabilirsiniz
Sadece adres falan var o yüzden sordum
benim sevgilim de erzincanda acemi birlikte su an nerde okusam kıbrıs çıkar yazıyor
Kıbrıs çıktı
benimkinde kıbrıs çıktı
Neresi çıktı ona benimkine Lefkoşa
lefkoşa
Ne zaman gidecek benimki pazartesi gönderiyorlar
pazartesi gidicek
Dışarı çıkmak yasak raad ol