Her aşkın sonunda aşka tövbe edenler derneği kurulsa patlama olurdu😂 Sevdiğinize henüz pişman olmadığınız kişi ya da kişiler kimler?Sevgili ya da arkadaş yazabilirsiniz.
şu an hayatımda olmasalarda bu arkadaşım olur kim olursa olsun pişman olmadım. Benim hayatımın o dönemlerinde tanımam lazımmıştı hepsini tanıdım. Bir çoğunla çok güzel vakit geçirdim. Çok güldüm ve eğlendim. Bazı nedenlerden dolayı bazı şeyler bitmek zorunda kaldı ama iyi ama kötü. Hayatıma giren iki kişi bana kötü bir hayal kırıklığı bıraktı. Yine de diyemiyorum tanıdığıma pişmanım ya da keşke tanımasaydım diye. Bana hayatımın dersini verdiler. Dünya dönmeye devam ediyor. Verdikleri dersi elbette kendileride alacak☺️☺️
Sevdiğim için pişman olduğum biri yok o dönemlerde o kişileri tanımam vakit geçirmem gerekiyormuş denk gelmiş vakit geçirmişim pişman değilim elbet. İstemediğim üzüldüğüm anlar olmadı mı tabi oldu ama hayat devam ediyor, üzüldüğüm şeylere ilk zamanlar kafayı çok takardım artık zamanla alıştım bir anı olarak kaldı aklımda. O kişiler şimdi neredeler ne yapıyorlar bir fikrim yok ama çok kötüler miydi değillerdi umarım bundan sonra başarılı bir hayat sürerler. Tanışmamız gerekiyormuş tanışmışız kader işte.
Sevdiği için pişman olan kişi varsa kendisini sorgulasın bence. Ben sevdiğim için pişman olmadım. Herhangi bir karşılık beklemeden, koşulsuz şekilde sevdim. Bazı şeyler zamanında güzeldi. Onu günümüzdeki koşullarla yargılamam bencil bir hareket olur. Diğer türlü seven varsa zaten gerçek değildir, pişmanlığı karakterine karşı olmalıdır. İlişkilerde de pişman eden tek şey verilen emektir. Sevgi değildir. Masum bir şeyi kötü göstermeye gerek yoktur.
Evet var.. Ben sevdiğim için pişman olmam.. Sevdiğim az sayıda insan olur çünkü.. E onlarda hata yaptıysa kendileri yapmışlardır ben neden pişmanlık duyayım ki.. Kasmam yani.. Keyifli geceler..
Yok vallahi ben bugüne kadar kimi sevdiysem sonu hep pişmanlıklar hüsranla sonuçlandı. Şaşırdın mı aslında hayır çünkü biliyorum yani zaten pek güzel bir beklenti içerisinde değilim o yüzden hiç şaşırmadım. Açık ve net söylemek gerekirse zaten bir şey beklemedim o yüzden de pek duvara çarpmadım hayat işte kabullendim başkada bir şey istemiyorum.
Şuana kadar sevdiğim kimse için pişman olmadım. Ancak keşke tanışmasayadım dediğim oldu, sonra onu tanımasa idim bu kadar tecrübeyi nasıl edinirdi? Güven yalan, insanların asıl yüzü gibi gerçekleri... Sonra da yaşamam gerekiyormuş dedim vs vs...
Birisini sevdiysem o sevgiden pişmanlık duymam, sonucu ayrılık olsa da pişmanlık duymam. Çünkü, sevdiğim zamanlar da O'nunla mutlu olmuşumdur. Benim için yaşanılan an önemlidir, geçmiş veya geleceği düşünmem...
Lisede bir ilişkim olmuştu. Onu sevdiğim için pişman olmadım hiç. Onun dışındaki iki ilişkim de olduğu gibi pişmanlık. Bu iki ilişkide de diğerine göre daha çok zaman ve emek verdiğim ilişkilerdi hem de
Yok maalesef 2 kişi sevdim birini geçen aylarda sevdim ama arkadaşım diye açılmadım ve arkadaşlara söylemiştim onlardan bazıları sağolsun geçen gün belli ettiler ve aramızı biraz bozdular neyse kızdan arkadaşların yaptığı nezaketsizlik için özür diledim ve aramızı biraz düzelttim şimdi daha iyiyiz herhalde neyse daha uzatılır ama uzatmayacağım inşallah aramız daha da düzelir
Sevdiklerimden pişman olmam kimse kimseyi zorla sevmiyor çünkü sevgi nedensiz bişeydir illa bişey için sevmezsin o olduğu için seversin neden pişman olasın ki
Biri dışında hepsini sevmekten herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. İyi ki, onları sevmişim dedim. İnsanın (birini sevmeye dair) tercihleri bir gelecek yaşatmayacak bile olsa yine de özeldir.
Kimi sevdiysem iyi veya kötü hep iyi ki dedim. Onların bana kattığı şeyler, beni ben yaptı. şu an ki olgunluğuma değer kattılar. Üzüldüğüm, canımın yandığı zamanlar oldu ama hiç pişman değilim.
Pişman olduğum tek bir şey var o da söylememem gereken bir şeyi sinir anımda söyledim. Başka bir pişmanlığım olmadı. Sevdim sevildim nasip olmadı bitti gitti.
Aşk durumu değil ama sevgimi verdiğim kişilerde pişmanlık yaşamadım. Gidenler olsa da hayatımdan. Çünkü sevgi benim sevgim. Kendim o sevginin değerini biliyorsam gerisini düşünmem veya sorgulamam.
Hepsindende pişman oldum keşke hiç hayatıma almasaydım çabalamasaydım dediğim çok oldu. Şu hayatta erkek cinsi olarak sevip pişman olmadığım tekvarlık şişko kedilerim 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Var. Hayatıma en son giren kişiyi sevdiğim içşn asla pişman değilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok be ben öyle bir malım ki yine olsa yine severim