(Hem Kısa, Hem Detaylı Soru) İLİŞKİYE BAŞLARKEN BURÇ UYUMUNA DİKKAT ETMEK GEREKİR Mİ?

Merhaba,

Kısa ve özet soru:
Kadın-erkek ilişkilerinde uyumu yakalamanın yolu sizce partnerlerin burçlarının da birbiriyile uyumlu olmasından mı geçer, yoksa burçların ilişkilerin seyrinde belirleyici olmadığını mı düşünüyorsunuz?

Detaylı bilgi ve başımdan geçenler:
Eski kız arkadaşımla ayrılığımızın ardından, onunla ilişkiyi yürütememizin sebeplerini astrolojik boyutuyla da ele almaya karar verdim. O terazi burcu, ben ise akrep burcuyum ve sahiden burçlarımız uyumsuzdu. Tam da astrolojik inceleme yazılarında olduğu gibi ben derinlemesine seviyor, kıskanıyor ve onu hayatımın merkezine alıyordum; o ise özgürlük alanı istiyor, yüzeysel seviyor ve ilgi gösterip göstermemekte kararsız tutumlar sergiliyordu. Şu var ki, ilişkimizin sonlanmasında benim yanlış yaptığım nokta, ona kaldıramaycağı kadar değer vermek, ona çok bağlanmaktı. Zaten hayatımda eksiklerin olduğu bir süreçten geçtiğim için boşluğu onunla doldurmaya çalıştım. Hâliyle muhtaç erkek pozisyonu yaratıp onu karçıdım. Zaten ilk ilişkimdi ve hatalarımdan çok ders çıkardım. Kendi amaçlarım ve ilgi alanlarım doğrultusunda kendi hayatımı yaşamaya devam ederek, karşımdakini sevgi yağmuruna tutmadan bir ilişki yaşamanın mümkün olduğunu öğrendim. Şimdi, karşıma bir kız daha çıktı. Kendisi koç burcu, yani yine burçlarımız uyumsuz.
Sizce, eski ilişkimin bitmesinde sahiden burçlar arası çatışma da etkili olmuş mudur? Ben her ne kadar bu sefer daha farklı bir partner olmaya çalışacak olsam da, bir müddet sonra burçlar planlarımı bozar mı? Yine ben fazla derin, fazla detaycı, fazla kıskanç; o fazla yüzeysel, fazla enerjik, fazla egoist davranır ve sırf burçlar yüzünden ilişkiyi yürütemez miyiz?
(Hem Kısa, Hem Detaylı Soru) İLİŞKİYE BAŞLARKEN BURÇ UYUMUNA DİKKAT ETMEK GEREKİR Mİ?