flört ettiğim ve bir yanlış anlama sebebiyle soğuyan erkek nasıl döndürülür sizce? konuşmayı kestik, takipleşmeyi de bıraktık. kendimi nasıl merak ettirip döndürebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ortada yanlış anlaşılma varsa konuşularak çözülmelidir. Öyle uzaktan, sessizce beklemekle sorunlarını çözemez, karşı tarafın sana geri dönmesini sağlayamazsın. Naçizane tavsiyem malum kişiye yanlış anlaşılan olayı tüm gerçekliğiyle mesaj yoluyla izah etmendir. Mantıklı bir açıklama yaptığın takdirde seni anlayacaktır. Hani karşı taraf hatalı olsaydı bekle derdim ama her ne kadar öyle olmasa da suçlu olan kişi senmiş gibi görünüyor. Bu yüzden senin bir adım atman gerekiyor. Eminim ki malum kişide senden bir hareket bekliyordur. Senden tamamen soğumasını istemiyorsun beklediğini bu adımı atmalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ona son konuşmamızda olanları anlattım, yanlış anladığını onu hiç kırmak istemediğimi söyledim ama o benden o hareketimden sonra soğuduğunu söyledi tüm iletişimi kestik. 1 aydır konuşmuyoruz, çok yüzsüzce olmaz mı tekrar yazmam?
- +1 yıl
Yok, yazma. Tekrar tekrar yazmanın bir faydasının olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılBeklemekten ve onun dönmesini ummaktan başka çarem yok bu yüzden
- +1 yıl
Beklemek yerine, unutmayı denesen daha iyi olur gibi. Çünkü elinden geleni yapmışsın 🤷
Soran+1 yılKeşke unutabilsem ama şu an bunu yapamıyorum, umarım zamanla unuturum
En İyi Cevaplar
Aldatma hariç ne yaşamış olursanız olun, ona karşı ne kadar hata yapmış olursan ol karşı taraf sizi hemen hayatından çıkarmayı tercih ediyorsa en başından beri ilişkiden soğumuştur. Bir hata yüzünden hemen silmeyi tercih ediyorsa demek ki zaten bu işin oluru yokmuş. İnsan her ne olursa olsun bir şans vermek ister sevdiği kişiye ama onun yerine hemen hayatından çıkarıyor ise o zaman sen onun hayatında sağlam bir yere sahip değilmişsin çünkü hayatında sağlam bir yere sahip olsaydın hayatından çıkarmak yerine çözüm odaklı olmayı tercih ederdi.
72 Yorumla
Soran+1 yılO hatadan sonra bir süre daha konuştuk, anlayışlı olmaya çalışıyorum dedi ama birkaç ay sonra o hatadan sonra soğuduğunu söyledi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yanlış anlamayı düzeltebilirsinBu şekilde uzaklaşmak birşeyleri yaşamadan bitirmek sizi üzmüş. Bir adım atabilirsiniz arayıp ya mesaj atıp hal hatır sormak üzgün olduğunu hissettirmek bunlari yapman seni kötü hissettirmez03 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba, ben ona son konuşmamızda her şeyi açıkladım ama o benden o hareketimden sonra soğuduğunu söyledi. Tüm iletişimi kestikten sonra tekrar yazarsam bu benim değerimden götürmeyecek mi? Gurursuz ve kendine olan saygısını yitirmiş biri olmaz mıyım
- +1 yıl
Sen açıklama yaptığın halde aynı davranıyorsa evet senin değerinden götürecek.
Bilmen gereken sen ona yazdığında sana yine aynı tavırla yaklaştığında kendini çok kötü hissedeceksin. Hayırlısı diyeceksin
Olmuyorsa zorlamanın kimseye faydası olmaz
Soran+1 yılTek yapabileceğim onun bana adım atmasını ummak, başka çarem yok
+1 yılbir merhaba de..
durumu kontrol et.. bakalım soğumuş olsa bile sana karşı davranışı nasıl
eğer kibar ve nazikse sohbeti sen bitirmeden bitirmezse umudun var demek ama sohbeti kısa sürede bir bahaneyle bitirdiyse üzgünüm bu işten bir hayır gelmez..
ancak sen samimi ol hissetmeli bunu yani ona dair olan pişmanlığını görmeli yani hem burnumdan kıl aldırmayayım hem de bana dönsün bir baksın diyorsan çok beklersin02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi aciz gösteririm diye çok korkuyorum açıkçası. “Ben soğudum dedim bak hala yazıyor” yüzsüzlüğü olsun istemiyorum
- +1 yıl
Bir merhabadan ne cikar ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
17Cevap
Soğuyan erkeğin üstüne ne kadar gidersen, seni seviyorum dön dersen, o kadar kaçar. Yani erkeği geri döndürmenin tek bir yolu varsa, oda umrunda değilmiş gibi davranmak, hayatına bakmak diye düşünüyorum. Şahsen ben peşimden koşanlardan soğuyup, daha sonra beni iplememeye başladığı zaman boşluğa düşüp merak ediyorum
1020 Yorumla
Soran+1 yılbeni merak edeceği tüm yolları kapattım, hiçbir sosyal medyada takipleşmiyoruz, aklına gelir miyim ki sizce?
Soran+1 yılhayır kötü anılarımızdan çok güzel anılarımız var bizim, flört etmeden önce yakın arkadaştık biz ve istemsizce yaptığım bir hatadan dolayı soğumuş benden
- +1 yıl
Soğuma olayı farklı bişey, şimdi şöyle açıklayayım sana. Gerçekten soğuyup tiksinecek bir şey mi yaptın, ya da normal yaptığın birşeyden dolayı sırf ayrılma sebebi olarak mı bunu sürdü ortaya. Bu sorunun cevabını bulursan eğer, geri dönüp dönmeyeceğini de anlarız az çok. Ha birde bir erkek birisinden soğuyorsa, genelde mutlaka kalbi başkasına kaymış oluyor maalesef.
Soran+1 yılşöyle açıklayayım, ailevi problemler yüzünden herkesle iletişimi kestim bir ara ve bir süre yazmadım hiç ona da, kafamı toparladıktan sonra telafi etmeye çalıştım 2 ay konuştuk sonra o da bana yazmamaya başladı ve o hareketimden sonra soğuduğunu söyledi. sorunlarımı açıklamaya çalıştım ama o ona kötü davrandığımı öne sürdü halbuki ne yaptığımın, onu kırdığımın bile farkında değildim o dönem.
- +1 yıl
Benim nişanlımda öyleydi, ailevi sorunları olduğu zaman, ben sorunlarımı yalnız çözüyorum böyle iyi oluyorum, bir süre soğuk davranıp kafasını topladıktan sonra kendine geliyordu. Fakat bu beni çok üzüyor ve yıpratıyordu. Sonuç olarak ben onun iyi gün dostu değilim, ben onunla hayatımı bir ömür sevincimi hüznümü paylaşacağım insandı. Ama bu şekilde ben soğumadım elbette ama benimle paylaşmasını isterdim herşeyini. Sonuö olarak yürümedi ve ayrıldık. Yani özetlersem, onu kendinden soyutlaman bir erkek için iyi olmuyor. O süreçte ona yakın davranan başkasını bulmuş olabilir, veya benim anlattığım gibi benimle paylaşmıyor sorunlarını diye soğumuş olabilir
Soran+1 yılherkesin sorunlarıyla baş etme yöntemi farklı değil mi ama? benim ona anlatmamamdaki en büyük sebep kendi derdimi de ona yüklemek istememdi ama bana bir adım atsa, sorsa ben onu yanımda tutmak çok isterdim. ona kötü davrandığımı düşünüyor, bu yüzden soğumuş ama olay bu değildi ki... ben ona bir açıklama yapmadan ortadan kayboldum, dediğim gibi isteyerek yaptığım bir şey değildi, sonradan aslında doğru olmadığını fark ettim, değiştirmek istedim ama olmadı. kalbimi kırmamak için en başından söylememiş benden soğuduğunu, halbuki soğuduğunu gösteren hiçbir hareketi yoktu ya da ben anlamak, görmek istemedim. beni anlasın çok istiyorum, haksızlık ettiğini bilsin... burada "döner" denilmesi bile içimi umutla dolduruyor ama gelmeyeceğini kabullenmeliyim sanırım.
- +1 yıl
Sen gelecek diye düşünüp, gelmediği her günü gelsin diye yaşarsan, hayatı kendine zehir etmekten başka bir şey yapmazsın. Doğrusu şu, sen o hiç gelmeyecekmiş gibi düşün ki, gelirse sanada sürpriz olsun. Kısacası gamlı baykuş olmak iyi galiba bu hayatta. Çünkü neyi çok istersek, hayat bize onu vermiyor maalesef. Seni hayatında istemeyeni sende isteme, kendini değersizleştirme. Eminim ki, kalbi senin için çarpan birisi çıkar karşına ve seni sevenle her zaman mutlu olabilirsin. Bu saatten sonra dönse bile onunla olacak ilişkinde mutlu olamayacaksın, ya yine giderse, ya şöyle dersem giderse diye, kendin olmaktan dahi vazgeçeceksin. Sırf onu mutlu edebilmek için kendinden vazgeçeceksin biliyorsun değilmi..
Soran+1 yılelbette biliyorum, her şeyin farkındayım, sağlıklı bir ilişki olmayacağı zaten ortada ama kalbim o kadar kırık ki sadece o düzeltebilirmiş gibi geliyor, çok aciz geliyorum kulağa bunun da farkındayım. sadece beni anlasın istedim ya, senelerdir tanıyor beni ama aslında tanımıyor oluşu çok ağır. teşekkür ederim bana tavsiyelerde bulunduğunuz için, zamanla bunları uygulama konusunda başarılı olurum diye umuyorum
- +1 yıl
Yaşadığın şeylerin aynısını ekim 2019 yılında yaşadım, Nisan ayında düğün düşünürken birden bitti her şey, yıkıldım. Odalara kapandım, ölüyorum sandım. Ama ölmedim bak, şimdi burada akıl veriyorum üstelik 😂 öldürmeyen het acı insanı daha güçlü kılıyor. Ve bundan sonra yıkılmam diyip daha dil bir şekilde ayağa kalkıyorsun. Sende bunu yaşayacaksın buna eminim. Kimse kimsenin aşkından ölmüyor emin ol. Zaten kavuşamadığın zaman ulaşılmaz olduğu için böyle acı veriyor. Ayrılmasan ve birlikte olsanız, belkide sen sıkılıp ayrılıcaktın. Toparla kendini ve ayağa kalk, unutma senden daha değerli hiçbir şey yok. En değerli sensin bu hayatta..
Soran+1 yılsiz ne kadar bana tavsiyeler verseniz de ben hala "aba döner mi" umudu ile tutunmaya çalışıyorum. sanırım şu an için bu normal ama elbet ben de ayağa kalkacağım tekrar. kaybettiğim özgüvenimi, kendime olan saygımı geri kazanacağım. sadece son kez soruyorum? her giden elbet bir gün döner mi? bıraktığı yerde miyim merak eder mi? içimdeki bu öfke ve hayal kırıklığı yok olduğunda gelmesinin bir önemi olmayacak ama işte merak...
- +1 yıl
Seni gerçekten sevdiyse, birgün mutlaka bıraktığım yerdemi diye merak edecektir, bundan şüphen olmasın. Her mutsuz olduğunda senle yaşadığı mutluluklar gelicek aklına. Sana gelirsek şu an bunları yaşaman çok normal, dünyanın en tarifsiz acısı bu ve hiç geçmeyecek bir acı gibi geliyor sana. Ama geçicek emin ol geçicek, ve geçtiği zaman o kadar güçlü olucaksın ki, bundan sonraki yaşayacağın her acıda, ben onu bile atlatmıştım, bunlar benim için ne ki diyip dahada güçleneceksin. Bundan 2 sene sonra bile aklına gelecek unutmayacaksın, ama alışacaksın. Alıştığın için her aklına geldiğince tatlı bir tebessüm edip devam ediceksin hayatına..
Soran+1 yılyüreğime bir su serptin resmen, bana ayırdığın vakit için sana çok teşekkür ederim. bu bile çok değerli benim için. emin ol toparlandığım zaman aklıma geleceksin, o söylemişti bunları, geçecek demişti diyeceğim
- +1 yıl
Emin ol o günü sabırsızlıkla bekleyeceğim, ozamana buralarda olursam yaz mutlaka, banada geçicek dedikleri zaman moralim bozuluyordu çok, evet geçicek biliyorum, ama benim için önemli olan şey, o an olan acımın nasıl geçeceğiydi ve hiç inanmasamda geçti gitti. En azından sen geçeceğine inanıyorsun, benden daha kolay başaracağın kesin. Hakkında hayırlısı olsun. 😊
- +1 yıl
Geçmiyo aynını yasiyorum kıza boşa umut verme
- +1 yıl
@Absolut35 aciz sensin. Ben aciz falan degilim unutmak icin kendi yoluma baktım zaten ama hala seviyorum sevmek suç mu? Sevmek suçsa ondan sonra denedim görüştüğüm konustugum bir kac insan oldu ama asla onun gibi olmadı onu unutturmadı insan bir kere aşık olur o yüzden unutmak imkansız
- +1 yıl
Sana mı sorucam ne soyliyecegimi? Evet boş umut veriyosun
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuyor
Ben de denedim
Soğudu benden
Neler yapmadım ki dönsün diye
Dualar ettim, ritüeller yaptım, her şey yaptım her şey
Yalvardım bile 😞
Bi o kalmıştı diz çöküp yalvarayım o kadar yani
Çok gurursuzluk yaptım...
şu an başkasıyla birlikte
Fazla mutlu olduğunu zannetmem fakat gene de başkasını seçti işte
Unuttu beni (':
İster erkek olsun, isterse de kız
İnsan bi kere soğursa, bi daha ısınamıyor
Benim bile soğuduğum hatta ne kadar çabalasam da ısınamadığım insanlar oldu...
Bence rest çekip hayatına bak sen de
Ben artık öyle düşünüyorum
Kendi hayatıma, okuluma, derslerime, kariyerime, kendi işimi kurmaya odaklandım
Sana da onu unutmanı, ondan soğumanı ve bu yazdıklarımı yapmanı tavsiye ediyorum
Zor biliyorum, ama inan benim kadar zayıf olamazsın...
Yaparsın sen❤82 Yorumla
Soran+1 yılo kadar güzel bir yorum yapmışsınız ki, çok teşekkür ederim size. şu an canım çok yanıyor ama eminim ki zamanla geçecek
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
O kadar iyi anlıyorum ki sizi
Ben de bi zamanlar sizin gibiydim
Desteğe ihtiyacım vardı
Kimse elimden tutmadı
Ben de kendi başıma kalktım, düştüğüm yerden
Şimdi de kendim gibi çaresiz birini nerde görürsem, hemen el uzatıp yardımına koşuyorum, yerden kaldırmaya yardım ediyorum
Sizin de sorunuzu gördüm, kendimi gördüm sanki
O yüzden de bu kadar açık konuştum
Ve Allah şahit ki, noktasına kadar hiç çekinmeden hepsini dosdoğru yazdım
Allah yardımcınız olsun
Mutlaka siz de düştüğünüz yerden kalkacaksınız
Bizim kimseye ihtiyacımız yok
Dünyaya gelirken tek geldik, giderken de tek gidicez
Umarım, Allah karşımıza kalbimize denk birini çıkarır, Amin❤
+1 yılBu yaşadığınız olayın bire bir aynısını geçen sene bizzat yaşadım çok sevdim çok çabaladım ritüeller yaptım çok ağladım dönmedi ne yaptıysam.. Aradan tam 1 yıl geçti ve şu an ne haldeyim diye soracak olursanız o aklımın ucuna bile gelmiyor, hayatıma odaklandım ve yeniden birine aşık oldum. Ve farkettim ki iyi ki olmamış onsuz daha mutluyum.. İnanın bana şu an canınız yansa da en fazla 1 yıl somra aklınıza bile gelmeyecek..
22 Yorumla
Soran+1 yılşu an her şey çok yeni, muhtemelen canımın yanması normal, umarım dediğiniz gibi olur her şey ve ben en yakın zamanda kendi hayatıma odaklanabilirim. gerçi odaklanıyorum, bir şeylerle meşgulken aklıma gelmiyor ama ne zaman boş olsam hayaller kuruyorum. o da geçer umarım
- +1 yıl
Evet birşeylerle mesgul olmak iyi geliyor umarım unutursunuz siz de
+1 yılşu an o soğuduğu için mi sana cazip geliyor yoksa gerçekten konuşmak istiyor musun bunun cevabını bul önce. Eğer gerçekten konuşmak istiyorsan da bir bahane bulmana gerek yok. Merak ettiğini, nasıl olduğunu sor ve yanlış anlaşılmayı düzeltmek için konuşmak istediğini söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten varlığını, onunla konuşmayı çok özlüyorum ama tekrar yazarsam ve bana yine öyle soğuk davranırsa bunu kaldıramamaktan çok korkuyorum. Aradan daha bir ay bile geçmedi, sanki ona zaman vermem gerekiyor gibi hissediyorum yazmadan önce, gerçi bir yanım da o beni özlesin gelsin istiyor
- +1 yıl
Bunları düşünmek için hayat çok kısa maalesef
Soran+1 yıluygun olduğun bir zamanda bana mesaj atarsan senden daha detaylı tavsiye almak çok isterim, olayı da daha düzgün anlatırım. sanırım gerçekten bana objektif yorum yapacak birine çok ihtiyacım var
- +1 yıl
Bana mesaj atabilirsin gizli olduğun için ben atamıyorum. Veya takip isteği gönderirsen mesaj atarım 👍
Soran+1 yılTakip isteği gönderdim
+1 yılSal gitsin umursama geri döner o merak edip üstüne gitme çok
21 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten merak eder mi beni? aklına gelir miyim zamanla?
+1 yılŞimdi soğumuş yemeği tekrar ısıtıp yediğini düşün. O ilk pişmiş hali gibi lezzetli değil dimi?
42 Yorumla
Soran+1 yılburadaki sorun nasıl ısıtacağımda. bunu nasıl yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
İşte o yemek kadar basit değil. Uğraşma değmez
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılİlgisini çekseydin iletişim kopmazdı. Geri döndürmek zor hoş geri dönmesi de gereksiz. Yeni maceralara yelken aç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi yoksa sadece flört aşamasındaysanız sal gitsin. bi soğuduğu zaman bir daha toparlanmaz o
10 Yorumla
+1 yılDönsen bile dönsen bile bulamazsın beni bende seda sayanmiydi
10 Yorumla
+1 yılDöndüremezsin gidene hoşçakal denilir sadece.
22 Yorumla
Soran+1 yılpişman etmenin bir yolu yok mu yani?
- +1 yıl
Uğraşmaya değmez zaman kaybı.
3 altın kuralı dene köpek ederısn knk
08 Yorumla
Soran+1 yıl3 altın kural da ne?
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ne yazık ki, puan yetmiyor
- +1 yıl
Bende bu durumu yaşıyorum banada anlatirmisin su kurallari
- +1 yıl
@livadalmaknk müsait isen msaj at tek tek soru sorayım anlatayım
- +1 yıl
Seviyem yeterli değil ama takip isteği yolladim💗
- +1 yıl
Eğer musaitsen sen bana atarsan çok sevinirim cok acil cunku hdjxhx
Dönmezki üstüne gidersen sinir olur
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşmezsem, umursamazsam merak eder mi ki
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Neden soğudu bu önemli
07 Yorumla
Soran+1 yılailevi problemler yüzünden herkesle iletişimi kestim bir ara ve bir süre yazmadım hiç ona, sonradan telafi etmeye çalıştım 2 ay konuştuk sonra o da bana yazmamaya başladı ve o hareketimden sonra soğuduğunu söyledi.
Soran+1 yılyaklaşık 1 aydır konuşmuyoruz zaten ama canım çok yanıyor, salamıyorum. beni anlamak istememesi beni çok yaralıyor. beni biraz anlasın, pişman olsun çok istiyorum
Soran+1 yılson konuşmamızda yeterince açıkladım kendimi, artık yapabileceğim bir şey yok demektir
- 1 yıl
Benim de basimda boyle bir olay var
İki gündür devam ediyor sessizliğim devam ediyor. Sosyal medyadan veya whatsapptan silmedim ve engellemedim kendisini. O da keza öyle. Ama yazmıyorum , aramıyorum onu. Sosyal medyada hiçbir paylaşım yapmıyorum. Merak arzusu çok yuksek bir insan olduğundan geri dönecek ve arayacak bunu hissediyorum yalnız ben döndurmem
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılDöneceğini sanmıyorum
10 Yorumla @adilyıldırım videolarını izlemeni tavsiye ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz zor imkansız gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılSoğuyana bir buz da sen atacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam konu ne yaşlar kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılşöyle açıklayayım, ailevi problemler yüzünden herkesle iletişimi kestim bir ara ve bir süre yazmadım hiç ona da, kafamı toparladıktan sonra telafi etmeye çalıştım 2 ay konuştuk sonra o da bana yazmamaya başladı ve o hareketimden sonra soğuduğunu söyledi. sorunlarımı açıklamaya çalıştım ama o ona kötü davrandığımı öne sürdü halbuki ne yaptığımın, onu kırdığımın bile farkında değildim o dönem. 24 yaşındayız
Gizli Üye(30-35)+1 yılFhön mkneSinEEE Tutt yHaaa xd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırak gitsin. dönerse senindir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursamayarak.
22 Yorumla
Soran+1 yılumursamazsam merak eder mi beni?
Cevap sahibi+1 yılBelki aylar sonra belki günler sonra ama illa içine bir şüphe düşer.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşma boş ver
00 Yorumla Isıtılarak
00 Yorumla
+1 yılVurdurursan
00 YorumlaPff sanki ona kaldın sende git başka birine ısın
10 Yorumla
+1 yılIsıtarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekleyeceksin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılZor dostum zor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt yaz
00 Yorumla
+1 yılIsiticimi taktin donunce usumesin yineee 😬😬
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Uğraşmaya değmez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDöndü mü? çok merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerini kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOcağı atesleyecen
00 YorumlaSpor yap
00 YorumlaDonmez